|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
3.9.2009 7:03:26   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
3.9.2009 7:11:06   
biba007
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, madoniš, za par uric me ni, pa naš Ratatujček že vse porihtauser posted image . Ljubica moja, bog daj, da ste vsi dobro. Pa čestitam, vešdauser posted image . Ekola, pa imaš tri dedce....mogoče pa bi lahko pri nas, po včerajšnjih user posted image , morda zrihtali dve pupi, da bosta vaša lahko z enim avtom, takole v eko maniri, vasovalauser posted image .

Pa pliiiz ne nas pustit brez novičk...tole je tko kot ena tanartabolša telenovelauser posted image ...a vam je Bibon že rekel, da ma vas rad?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
3.9.2009 7:18:27   
loremi
Čestitke Miški za user posted image user posted image , vsem želim, da bi se dobro počutili in da bi bebija zrasla v zdrava navihančka user posted image !!!

Biba, kdaj greš kri dat za beto?

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
3.9.2009 7:19:49   
biba007
Dobro jutro, pupike moje. Pa SUPERCA HVALA za vse čestitkeuser posted image user posted image user posted image .....BibaBond še ne dojema čisto...ampak, akhem, se pa resno veselim jutrišnjega dne...grem končno nalulat še tisti famozni + na CB user posted image , pa poklicat ata.... Saj bi ga že včeraj, ampak vem, da bi me nahrulil...npr. prezgodaj delala test, al' pa kaj drugega...tole iskanje tematik, kje sem ga usrala, mu gre presenetljivo dobro od rokuser posted image user posted image user posted image ....

SS*, jap, pa res čisto prezgodaj vstajašuser posted image user posted image A so že spikice?

Loremi, kvala za kofiko. Pa slišim, da je z bučko tudi bolje, končno, a ne?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
3.9.2009 7:27:15   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Biba, kdaj greš kri dat za beto?

Loremi, veš, sem hotela oddirkat na Adrialab že včeraj, nemudoma po user posted image , ker, tepka, sploh nisem verjela, da sta tisti sve črtici ok in da ne gre za kakšen trik, i.e. škartrobo. Saj pravim, tepka, ampak take smouser posted image . No, pa me je, preden bi odfrfulila v pižami do Lj, dragi prestregel, da naj ga neham biksat....
Sicer je pa mogoče res zdajle še preuranjeno, mislim, da bi dobila kaj več info iz krvnega..... 2 tedna po ETju bo šele v soboto.... Mah jaz bi šla itak kar takojuser posted image , ne vem pa, če je ravno smiselno.... Kaj misliš? A je ata sploh kdaj katero poslal na krvnega, a je tole bolj za domači ziherhajt?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
3.9.2009 7:28:01   
Anonimen
biba, jutri spet lulaš?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ha, ha, a takole se bojiš Ata?? user posted image   Ne, jaz se še ne špikam. Bom začela nekje začetek oktobra, če bo vse po sreči. user posted image  

(odgovor članu biba007)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
3.9.2009 7:28:44   
metuljci
dobro jutro!

o še dva korenjaka mamo zraven user posted image samo tako naprej user posted image čestitke!!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
3.9.2009 7:33:43   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

In tisti enkrat zdaj prihaja user posted image .

Arnejček, seveda prihaja. Itak da prihajauser posted image . Zdaj prevzemaš štafeto, akhem, kaj ko bi ji dali ime POKAL HERCUL, tako da ti zihr ne uideuser posted image .
Simbolično štafeto ti predam jutri (ne pozabi pravočasno zrihtat gonalauser posted image , draga moja), konkreten prevzem pokala bo pa pomoje mogoče izvesti že v začetku naslednjega tedna. Btw, a se n74 že kaj pripravlja na tole odgovorno prevzemanje?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
3.9.2009 7:34:07   
loremi
Biba user posted image user posted image user posted image
vidm da tud tebe tko razganja, kot je mene, sam je je pol drugač končal

Kr počak na "uradni termin" za krvnega, sej vem, da so dnevi dolgi kot mesci, ampak vseen, drugač te bo ata še s kakimi drugačnimi opombami zakaj tko pa zakaj ne založil user posted image . Sej veš, pol maš pa še 14 dni do prvega UZ-ja, oouujjeeee kok bojo še dolgi dnevi, sam fajni pa so ja user posted image .

Moja bučka pa, jah ne vem, dans je ok (tok tok), kaj bo jutr, ne vem user posted image . vsak dan pol ne vem, a bo ok al ne.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
3.9.2009 7:40:15   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

biba, jutri spet lulaš?? user posted image [image] 

Jaja, SS*, vse je v tehnikiuser posted image . Ma itak mi je ata zadnjič nevrgel, da ne znam lulatuser posted image user posted image user posted image . Resno. No, pa smo tole raztegnili na ponedeljek, sredo in petekuser posted image . Saj veš, v sloganu zmagovalcev practice-time-and intelegent workuser posted image user posted image .

Sem pozabila, kateri postopek je tole zate. Ah, nosečniška pozabljivost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
3.9.2009 8:56:34   
Anonimen
biba, a da lulat ne znaš?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tale ata mora biti pa pravi. user posted image   Jaz grem pa v drugi postopek.. Ti čez en teden spet povem, ko boš pozabila. user posted image

(odgovor članu biba007)
  Neposredna povezava do sporočila: 1161
3.9.2009 9:06:19   
loremi
No zdej nej mi pa en prosim pove, kako se pravilno lula user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
3.9.2009 9:07:58   
gigi1
Jutrčka user posted image

Bibek te razganja? Saj prav user posted image  user posted image  user posted image . Jutri pa lahko skočiš v adrialab glih tolk, da zadovoljiš našo radovednost user posted image

Podganca naša draga čimveč zdravja malima sončkoma, da bi lepo napredovala in da boste kmalu vsi doma user posted image user posted image user posted image

Pupike jaz ne vem če se bom lahko še kaj oglasila. Danes pakiram, pa nabavljam. Jutri grem pa zgodaj na pot in me ne bo do torka.

Bodite lepo in dobro opravite vse akterke user posted image  user posted image  user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
3.9.2009 9:10:13   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

No zdej nej mi pa en prosim pove, kako se pravilno lula user posted image

Tako, da se izprazni mehur user posted image  user posted image  user posted image .  Ko misliš, da si fertik še malo pritisneš pa gre še nekaj ven. Ata benti, če na punkciji ni mehur čisto prazen. No, meni niuser posted image , ker znam lulat user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
3.9.2009 9:13:00   
Anonimen
gigi, bravo za lulanje.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Pa lepo se imej.user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1165
3.9.2009 9:16:24   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ata benti, če na punkciji ni mehur čisto prazen. No, meni niuser posted image , ker znam lulat user posted image  user posted image  user posted image .

Važička važnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
3.9.2009 9:19:52   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Ata benti, če na punkciji ni mehur čisto prazen. No, meni niuser posted image , ker znam lulat user posted image  user posted image  user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem lulala kokr sem mogla, pa sem na puknciji vseen mislna, da se bom polulala user posted image , pol se pa zlulaj dost, če se moreš, aja sam nism bla pri atu, ampak GK LJ

Gigi, jo šibneš na dopustka, lepo se imej!

Jst pa zdej iščem, kam bova šla konc meseca zdej koje dr. odobril, da lahko grem tud če še ni M in sam molim, da nebi glih takrat pokasirala to nesrečno M user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil loremi -- 3.9.2009 9:20:30 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
3.9.2009 9:22:34   
bozza
Dobro jutro, moje soborke.

Najprej čestitke user posted image za  user posted image vse user posted image tri včerajšnje dojenčke. A za fantka že vemo imena?

Pa še moje poročilo: danes sem šla zjutraj k dr. na posvet. Rezultat: naj ukinem suprefact, dokler ne pride user posted image . Je rekel, da še ne znamo pipce odpreti, ko bi jo radi, pa vprašal me je, koliko sem stara, v smislu, da se enkrat pipca tudi zapre. Pa ja ne, saj sem komaj 37. Ni delal nobene panike, sva se še nasmejala na koncu. Takrat pa, priznajte, se mu prav zasvetijo oči, če je prej ves resen in čemeren. Tako, zdaj pa grem delat in ne mislit na vse skupaj.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
3.9.2009 9:27:05   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

A rabiš inštrukcije? user posted image user posted image  user posted image  user posted image

No zdej moram pa res nehat, k moram še kaj narest, pa še zobarco imam...

Pridne bit!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
3.9.2009 9:28:45   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Dobro jutro, moje soborke.

Najprej čestitke user posted image za  user posted image vse user posted image tri včerajšnje dojenčke. A za fantka že vemo imena?

Pa še moje poročilo: danes sem šla zjutraj k dr. na posvet. Rezultat: naj ukinem suprefact, dokler ne pride user posted image . Je rekel, da še ne znamo pipce odpreti, ko bi jo radi, pa vprašal me je, koliko sem stara, v smislu, da se enkrat pipca tudi zapre. Pa ja ne, saj sem komaj 37. Ni delal nobene panike, sva se še nasmejala na koncu. Takrat pa, priznajte, se mu prav zasvetijo oči, če je prej ves resen in čemeren. Tako, zdaj pa grem delat in ne mislit na vse skupaj.

Bozza držim pestke, da hitro pride user posted image user posted image user posted image . In nič nisi prestara!!

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
3.9.2009 9:39:21   
Grethy
Podganca jz tud moram povedat da sem čist paf .... kr takole sta fanta prijurišala ... a sta bla na Ekspresnem vlakecu ???? ...

ma kjerkoli že sta bila, dobrodošla v ta čudoviti svet vsemogočih novitet, ker naj vama lepšata dneve in noči, z jokom, smehom in vsemi drugimi rečmi ... bodite ena lušna happy femili !!!!!!!!!!!!!!!!

ČESTITAM ZLATO MOJE !!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
3.9.2009 9:43:41   
kimsy
Oooo, pa imamo same lepe novičke!
Reby - kok lep je tale tvoj cukrček. Zdaj pa še po eno lepotičko!
Kruce - čestitke za Karolino. Končno ena punčka! user posted image  user posted image  user posted image
biba - čestitke za user posted image . Sej še dolgo ne boš dojela... Tud me nismo....
miška - držim pesti za tvoja dečka in seveda tebe, da se boš mela čim bolj fajn.  user posted image  user posted image  user posted image  
loremi - hvala za kofi!

Vsem ostalim pa lep, sončen dan. Jst šibam v Lj z mojim user posted image , ima spet nek pregled. Upam, da se to kmal neha! Namesto da bi belila in urejala najino gnezdece pa laufava po bolnicah! user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
3.9.2009 9:44:37   
Reby
Miška moja - še tukaj čestitke za tvoja dva škrata, res ste nas presenetili. Naj bosta zdrava in pridna in naj hitro rasteta user posted image  user posted image  user posted image

Bibek - kaj jaz to berem? To mi deli user posted image  user posted image  user posted image  Superca, ful sem vesela user posted image
loremi - vidim, da si me pridno nadomestila user posted image

Vsem ene lepe pozdravčke!

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
3.9.2009 10:26:43   
pikovit
Uuuuuu madonca to bo otrok user posted image user posted image user posted image user posted image

Podganca in Kruce čestitke kako lepo.Sem prav vesela user posted image .Zdaj bo pa kmalu na vrsti naša Špelkauser posted image user posted image user posted image

Reby,kako se rihtate kaj?Je lepo a ne?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
3.9.2009 10:48:51   
zup2
user posted image Miška za mala korenjaka.

Jaz sem z ET. Grejem user posted image user posted image in VEM, da sta to ta prava dva user posted image . Test imam 17.9.

Srečno vsem.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?