Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 15:32:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lake Za palačinke ti pridem pa jst pomagat jaz tudi! Jaz tudi. Predvsem jest.... jz tud sm vm ovčko poslala!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 15:33:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dejte še men kej podarit. Moja kmetija je čist uboga. tanja a midve sve na FB prijateljice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 15:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
zdajle me je prešinilo, da bi morala dobiti kakšno odločbo za znižanje plačila vrtca. a katera o tem kaj ve? vlogo sem oddala do 15. avgusta enkrat, kot je prav.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 15:37:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Za palačinke ti pridem pa jst pomagat a jest?? he he.. sprememba plana pri nas... samo 3 bomo.. jz, moj dragi pa en frend... tko da bom kr vratovino naredila.. juhu prasence IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A aja- maja, zdej sem te komaj dodala zato je pa nisi mela v objavah
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 15:39:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja zdajle me je prešinilo, da bi morala dobiti kakšno odločbo za znižanje plačila vrtca. a katera o tem kaj ve? vlogo sem oddala do 15. avgusta enkrat, kot je prav. jaz sem jo dobila v ponedeljek (občina Brezovica)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 15:39:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lake Za palačinke ti pridem pa jst pomagat a jest?? he he.. sprememba plana pri nas... samo 3 bomo.. jz, moj dragi pa en frend... tko da bom kr vratovino naredila.. juhu prasence IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A aja- maja, zdej sem te komaj dodala zato je pa nisi mela v objavah
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 15:41:40
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lake Za palačinke ti pridem pa jst pomagat a jest?? he he.. sprememba plana pri nas... samo 3 bomo.. jz, moj dragi pa en frend... tko da bom kr vratovino naredila.. juhu prasence IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A aja- maja, zdej sem te komaj dodala zato je pa nisi mela v objavah To pa ne bom jedla, če ni palačink, ni pomoči
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 15:42:50
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dejte še men kej podarit. Moja kmetija je čist uboga. tanja a midve sve na FB prijateljice Ne, sm ti ZS poslala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 15:43:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lake Za palačinke ti pridem pa jst pomagat a jest?? he he.. sprememba plana pri nas... samo 3 bomo.. jz, moj dragi pa en frend... tko da bom kr vratovino naredila.. juhu prasence IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A aja- maja, zdej sem te komaj dodala zato je pa nisi mela v objavah To pa ne bom jedla, če ni palačink, ni pomoči izkoriščat se pa ne pustim vratovina ali pa stradaj...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 15:48:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
zdej pa spet veselo na delo... se mogoče še kej zvečer oglasim... drgač pa jutr zvečer... k dopoldne bom po ljubljani lutala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 15:48:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
ooo, pol pa še rajši pridem, že dolgo nisem kaj dobrega jedla
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 15:49:51
|
|
|
|
Anonimen
|
evo tanja sem ti poslala prošnjo na FB, potrdi me prosim!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 15:51:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Blueeyes, kaj pa tiste kopalke, ki so ti bile všeč??? ja ja, sej jih mam... všeč so mi,... sam še ne pomen da jih nosim tko si vsako leto ene kupim.. za vsak slučaj zapravljivka! IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Kako ima lananai vse nabasano na kmetiji. Lahko bi se mal razširla! a zato se ji ne da več brati nas, ker ima čas zabasan s kmetovanjem? ti, ti,..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 15:51:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem mela pa kotlete za kosilo, brez kosti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 16:17:18
|
|
|
|
Leela
|
evo sem vas prebrala: Blue sem se tolk nasmejala gaji- ful je smešna Tanja_ kašice hipp (kolkr se spomnem) so bio, poleg tega nimajo dodanega sladkorja. Fruktalove imajo dodan sladkor. Malo poglej v DM ju tam imajo kar izbiro se mi zdi (alnatura, babylove) pa miller seveda. je pa teorija nekaj, praksa pa drugo. Lahko otrok na začetku ne bo hotel jesti niti sadja kaj šele zelenjavo. Zame je najboljša srednja pot. Doma narejene kašice in tudi kupljene, sploh ko si zunaj. jaz sem mu dala tudi zelenjavno-mesne kašice od hippa. zanič ko svinja, ampak otroci to kar jejo. spet eni otroci jejo samo doma narejene kašice in kupljene nočejo in obratno. Povodec za otroke je pa super ideja. Saj ga nimaš cel čas gor. Dober je če imaš več malih otrok (roke imaš samo dve) in si na kakšnem nevarnem mestu ali kjer je ful ljudi. Boljš na povodcu kot, da se otrok izgubi ali da se mu kaj naredi. V tujini to precej več uporabljajo, pri nas pa še nisem vidla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 16:35:50
|
|
|
|
lake
|
A kera pozna kog ki prodaja Just kozmetiko?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 16:39:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz sem mela pa kotlete za kosilo, brez kosti maš tudi ločevalno dieto, tako kot jaz? Ločujem namreč meso od kosti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 16:40:43
|
|
|
|
PapuaNG
|
no no babe, sicer nisem šla brat tistga foruma od vege mamic, ampak pretiravat pa res ni treba...sama od mesa jem samo ribe, pa še to samo cca enkrat na teden, pa ne meni ne tamalemu nič ne fali, raste ko gobe po dežju. Tut moja krvna slika je bla pred nosečnostjo super (sem mela celo visok železo), tako da sem še kri darovala. Vse je odvisno, kako si oseba sestavi jedilnik. Je pa res, da še vedno jem mlečne proizvode-skuto, sir, jogurt, občasno jajca, mleka pa ne. Je pa res, da dost vegijev je izključno zelenjavo in pozabijo, da je treba met sestavljeno prehrano, s katero se zadovolji potrebe po vseh hranilih. Poznam pa mamico, ki je vegetarijanka že od majhnega, veganka pa že nekaj let in ima triletnega sinkota, ki je zdrav kot dren, pa ravno tako ne je mesa. Seveda je pa tudi malo morje tistih, ki jedo samo solato in pašto (malo karikiram, ampak ni daleč od resnice), pa itak da ne morejo bit ravno zdravi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 17:09:45
|
|
|
|
lake
|
Sej nimam nič proti vegeteriancem, in po pravici povedano nimam pojma kaj se lahko je in kaj ne, ampak vem samo da sm v službi velikokrat vidla slabokrvne otroke, ker so bili vegeterianci, očitno pač niso znal jedilnika sestavljat. Se pa doskrat pohecam na račun vegetariancev, ki jejo kruh, da če vejo koliko miši pomre pod kombajnom, kar pomeni da je tudi v kruhu nekaj mesa (malo črnega humorja). Pa brez zamere Papua.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 17:28:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Blueeyes, kaj pa tiste kopalke, ki so ti bile všeč??? ja ja, sej jih mam... všeč so mi,... sam še ne pomen da jih nosim tko si vsako leto ene kupim.. za vsak slučaj zapravljivka! sploh ne... redko kdaj si kej privoščim.. pa ne zdej zarad Gaje.. že prej IZVIRNO SPOROČILO: Leela Blue sem se tolk nasmejala gaji- ful je smešna IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz sem mela pa kotlete za kosilo, brez kosti maš tudi ločevalno dieto, tako kot jaz? Ločujem namreč meso od kosti joj kok ste vi eni smeškoti IZVIRNO SPOROČILO: lake Se pa doskrat pohecam na račun vegetariancev, ki jejo kruh, da če vejo koliko miši pomre pod kombajnom, kar pomeni da je tudi v kruhu nekaj mesa (malo črnega humorja). Pa brez zamere Papua. pa ne samo v kruhu... povsod se najdejo crkovine.. tm k zihr ne bi pričakovali
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 17:52:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake A kera pozna kog ki prodaja Just kozmetiko? jaz mam eno številko... Končno smo doma...zapravli tooo much preveč...kupli obleke,srajce...večjemu posteljnino od mojstra mihca in nalepke za na steno (čist se mu je zrolal ko je vse to vidu) ...pa en kup daril itd...vglavnem do nadaljnega smo broke... ...no samo še za čatežke pa mora ostat... Zdej pa v omare zlagam cunje ker ima naš fantič končno novo sobico... Zvečer pa greva na žur Kako ste ve,kaj novega?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 17:55:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Povodec za otroke je pa super ideja. Saj ga nimaš cel čas gor. Dober je če imaš več malih otrok (roke imaš samo dve) in si na kakšnem nevarnem mestu ali kjer je ful ljudi. Boljš na povodcu kot, da se otrok izgubi ali da se mu kaj naredi. V tujini to precej več uporabljajo, pri nas pa še nisem vidla. sem videla na morju. niti ni tako strašno... otrok ima možnost gibanja, starš pa si lahko kdaj pa kdaj odpočije, če je otrok ... moj včasih za Oskarja pravi, da ga bo kar na povodec dal,... ker iz rok se ti slej ko prej sname, s povodca pa bolj težko,.. nama je požrl živcev, ko smo šli na sprehod: se kar naenkrat spomni spremeniti smer (v teku)... čeprav sva imela kondicijo, sva ga včasih komaj ujela! no, zdaj je že zrasel... in lažje razume, zakaj se ne steče na cesto, zakaj je potrebno počakati itd. HB! pa da ne bo kdo narobe razumel... toliko kot sem se ukvarjala z Oskarjem, se z nobenim drugim otrokom ne bom... upam, ker je do sedaj res potreboval 100% pozornost pri vsem! lake, za justovo kozmetiko pa ima Dudica en kontakt, se mi zdi,... še jaz rečem eno vegetariansko: moj brat je bolj v tem smislu začel pri prvem otroku. da ne bo jedla hrenovk pa te svinjarije, otročku pa se je tako luštalo po mesu, da smo jo zalotili, kako krade mačku s krožnika (hrenovke, seveda)... od takrat naprej je meso! telo samo pove, kaj potrebuje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 17:56:41
|
|
|
|
Anonimen
|
oj, Dudica, zapravljivka,... Bravo za super dan in za super večer!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 18:19:29
|
|
|
|
Dudica1
|
ja res je blo super,sej zapravla sva samo za stvari ko sva jih morala,edino sem mislila da si bom kupila eno lepo torbico črno ali belo pa so same neke malhe velike ...moram še v logatcu kej pogledat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 19:18:13
|
|
|
|
Leela
|
sem pozabla napisat: -maja: jaz sem lukatu dajala jogurt ego, navaden pri enih 3-4 mesecih po par žličk. Ima notri probiotike in naj bi pomagalo proti krčem. Potem sem mu začela jogurt kot obrok dajat nekje pri 8 mesecih pa mu ni pasal (krči), skutke je pa normalno prenašal. jaz sem dajala kar iz hoferja z okusom- kot fruchtswerge. dudi bravo za šoping. Mi bomo jutri zapravili cca 700€ za servis avta pri 100.000km . zdaj pa jest, otroke skopat in spat.
|
|
|
Ime.... diana 28Vam je všeč ime Rihard ? Da (
11%)
Ne (
89%)
Število vseh glasov: 135Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!