|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
2.9.2009 15:32:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Za palačinke ti pridem pa jst pomagat user posted image user posted image

user posted image jaz tudi!

Jaz tudi. Predvsem jest....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz tud

sm vm ovčko poslala!!!

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
2.9.2009 15:33:33   
Anonimen

Dejte še men kej podarit. Moja kmetija je čist uboga.

tanja a midve sve na FB prijateljice

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1702
2.9.2009 15:36:26   
Anonimen
zdajle me je prešinilo, da bi morala dobiti kakšno odločbo za znižanje plačila vrtca.
a katera o tem kaj ve?

vlogo sem oddala do 15. avgusta enkrat, kot je prav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
2.9.2009 15:37:30   
Blueeyes

a jest?? he he.. sprememba plana pri nas... samo 3 bomo.. jz, moj dragi pa en frend... tko da bom kr vratovino naredila.. juhu prasence user posted image  user posted image

aja- maja, zdej sem te komaj dodalauser posted image

zato je pa nisi mela v objavah user posted image  user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
2.9.2009 15:39:01   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

zdajle me je prešinilo, da bi morala dobiti kakšno odločbo za znižanje plačila vrtca.
a katera o tem kaj ve?

vlogo sem oddala do 15. avgusta enkrat, kot je prav.

jaz sem jo dobila v ponedeljek (občina Brezovica)

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
2.9.2009 15:39:22   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

a jest?? he he.. sprememba plana pri nas... samo 3 bomo.. jz, moj dragi pa en frend... tko da bom kr vratovino naredila.. juhu prasence user posted image  user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
2.9.2009 15:41:40   
lake

To pa ne bom jedla, če ni palačink, ni pomoči user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
2.9.2009 15:42:50   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Dejte še men kej podarit. Moja kmetija je čist uboga.

tanja a midve sve na FB prijateljice

Ne, sm ti ZS poslala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
2.9.2009 15:43:35   
Blueeyes

To pa ne bom jedla, če ni palačink, ni pomoči user posted image

izkoriščat se pa ne pustim user posted image  user posted image   vratovina ali pa stradaj... user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
2.9.2009 15:48:01   
Blueeyes
zdej pa spet veselo na delo... se mogoče še kej zvečer oglasim... drgač pa jutr zvečer... k dopoldne bom po ljubljani lutala

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
2.9.2009 15:48:54   
FLASK_A
ooo, pol pa še rajši pridem, že dolgo nisem kaj dobrega jedlauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
2.9.2009 15:49:51   
Anonimen
evo tanja sem ti poslala prošnjo na FB, potrdi me prosim!!!user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1712
2.9.2009 15:51:01   
Anonimen

Blueeyes, kaj pa tiste kopalke, ki so ti bile všeč???

ja ja, sej jih mam... všeč so mi,... sam še ne pomen da jih nosim user posted image  tko si vsako leto ene kupim.. za vsak slučaj

zapravljivka!

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Kako ima lananai vse nabasano na kmetiji. Lahko bi se mal razširla!

a zato se ji ne da več brati nas, ker ima čas zabasan s kmetovanjem? ti, ti,..user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
2.9.2009 15:51:35   
Anonimen
jz sem mela pa kotlete za kosilo, brez kostiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
2.9.2009 16:17:18   
Leela
evo sem vas prebrala:

Blue sem se tolk nasmejala gaji- ful je smešna user posted image

Tanja_ kašice hipp (kolkr se spomnem) so bio, poleg tega nimajo dodanega sladkorja. Fruktalove imajo dodan sladkor.
Malo poglej v DM ju tam imajo kar izbiro se mi zdi (alnatura, babylove) pa miller seveda.
je pa teorija nekaj, praksa pa drugo. Lahko otrok na začetku ne bo hotel jesti niti sadja kaj šele zelenjavo.
Zame je najboljša srednja pot. Doma narejene kašice in tudi kupljene, sploh ko si zunaj. jaz sem mu dala tudi zelenjavno-mesne kašice od hippa. zanič ko svinja, ampak otroci to kar jejo. spet eni otroci jejo samo doma narejene kašice in kupljene nočejo in obratno.

Povodec za otroke je pa super ideja. Saj ga nimaš cel čas gor. Dober je če imaš več malih otrok (roke imaš samo dve) in si na kakšnem nevarnem mestu ali kjer je ful ljudi. Boljš na povodcu kot, da se otrok izgubi ali da se mu kaj naredi. V tujini to precej več uporabljajo, pri nas pa še nisem vidla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
2.9.2009 16:35:50   
lake
A kera pozna kog ki prodaja Just kozmetiko? 

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
2.9.2009 16:39:44   
Anonimen

jz sem mela pa kotlete za kosilo, brez kostiuser posted image user posted image user posted image

maš tudi ločevalno dieto, tako kot jaz? Ločujem namreč meso od kostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1717
2.9.2009 16:40:43   
PapuaNG
no no babe, sicer nisem šla brat tistga foruma od vege mamic, ampak pretiravat pa res ni treba...sama od mesa jem samo ribe, pa še to samo cca enkrat na teden, pa ne meni ne tamalemu nič ne fali, raste ko gobe po dežju. Tut moja krvna slika je bla pred nosečnostjo super (sem mela celo visok železo), tako da sem še kri darovala. Vse je odvisno, kako si oseba sestavi jedilnik. Je pa res, da še vedno jem mlečne proizvode-skuto, sir, jogurt, občasno jajca, mleka pa ne. Je pa res, da dost vegijev je izključno zelenjavo in pozabijo, da je treba met sestavljeno prehrano, s katero se zadovolji potrebe po vseh hranilih.

Poznam pa mamico, ki je vegetarijanka že od majhnega, veganka pa že nekaj let in ima triletnega sinkota, ki je zdrav kot dren, pa ravno tako ne je mesa. Seveda je pa tudi malo morje tistih, ki jedo samo solato in pašto (malo karikiram, ampak ni daleč od resnice), pa itak da ne morejo bit ravno zdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
2.9.2009 17:09:45   
lake
Sej nimam nič proti vegeteriancem, in po pravici povedano nimam pojma kaj se lahko je in kaj ne, ampak vem samo da sm v službi velikokrat vidla slabokrvne otroke, ker so bili vegeterianci, očitno pač niso znal jedilnika sestavljat.
Se pa doskrat pohecam na račun vegetariancev, ki jejo kruh, da če vejo koliko miši pomre pod kombajnom, kar pomeni da je tudi v kruhu nekaj mesa (malo črnega humorja). user posted image Pa brez zamere Papua.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
2.9.2009 17:28:57   
Blueeyes
Blueeyes, kaj pa tiste kopalke, ki so ti bile všeč???

ja ja, sej jih mam... všeč so mi,... sam še ne pomen da jih nosim user posted image  tko si vsako leto ene kupim.. za vsak slučaj

zapravljivka!

sploh ne... redko kdaj si kej privoščim.. pa ne zdej zarad Gaje.. že prej

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
Blue sem se tolk nasmejala gaji- ful je smešna user posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

maš tudi ločevalno dieto, tako kot jaz? Ločujem namreč meso od kostiuser posted image

joj kok ste vi eni smeškoti user posted image

Se pa doskrat pohecam na račun vegetariancev, ki jejo kruh, da če vejo koliko miši pomre pod kombajnom, kar pomeni da je tudi v kruhu nekaj mesa (malo črnega humorja). user posted image Pa brez zamere Papua.

pa ne samo v kruhu... povsod se najdejo crkovine.. tm k zihr ne bi pričakovali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
2.9.2009 17:52:16   
Dudica1

A kera pozna kog ki prodaja Just kozmetiko? 

jaz mam eno številko...

Končno smo doma...zapravli tooo much preveč...kupli obleke,srajce...večjemu posteljnino od mojstra mihca user posted image user posted image in nalepke za na steno (čist se mu je zrolal ko je vse to vidu) user posted image ...pa en kup daril itd...vglavnem do nadaljnega smo broke...user posted image ...no samo še za čatežke pa mora ostat...user posted image

Zdej pa v omare zlagam cunje ker ima naš fantič končno novo sobico...user posted image
Zvečer pa greva na žuruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste ve,kaj novega?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
2.9.2009 17:55:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Povodec za otroke je pa super ideja. Saj ga nimaš cel čas gor. Dober je če imaš več malih otrok (roke imaš samo dve) in si na kakšnem nevarnem mestu ali kjer je ful ljudi. Boljš na povodcu kot, da se otrok izgubi ali da se mu kaj naredi. V tujini to precej več uporabljajo, pri nas pa še nisem vidla.

sem videla na morju. niti ni tako strašno...

otrok ima možnost gibanja, starš pa si lahko kdaj pa kdaj odpočije, če je otrok user posted image ... moj včasih za Oskarja pravi, da ga bo kar na povodec dal,... ker iz rok se ti slej ko prej sname, s povodca pa bolj težko,.. nama je požrl živcev, ko smo šli na sprehod: se kar naenkrat spomni spremeniti smer (v teku)... čeprav sva imela kondicijo, sva ga včasih komaj ujela!
no, zdaj je že zrasel... in lažje razume, zakaj se ne steče na cesto, zakaj je potrebno počakati itd. HB!

pa da ne bo kdo narobe razumel... toliko kot sem se ukvarjala z Oskarjem, se z nobenim drugim otrokom ne bom... upam, ker je do sedaj res potreboval 100% pozornost pri vsem!

lake, za justovo kozmetiko pa ima Dudica en kontakt, se mi zdi,...

še jaz rečem eno vegetariansko: moj brat je bolj v tem smislu začel pri prvem otroku. da ne bo jedla hrenovk pa te svinjarije, otročku pa se je tako luštalo po mesu, da smo jo zalotili, kako krade mačku s krožnika (hrenovke, seveda)... od takrat naprej je meso!
telo samo pove, kaj potrebuje.

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
2.9.2009 17:56:41   
Anonimen
oj, Dudica, zapravljivka,...

Bravo za super dan in za super večer!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1723
2.9.2009 18:19:29   
Dudica1
ja res je blo super,sej zapravla sva samo za stvari ko sva jih morala,edino sem mislila da si bom kupila eno lepo torbico črno ali belo pa so same neke malhe velike user posted image ...moram še v logatcu kej pogledat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
2.9.2009 19:18:13   
Leela
sem pozabla napisat:

-maja: jaz sem lukatu dajala jogurt ego, navaden pri enih 3-4 mesecih po par žličk. Ima notri probiotike in naj bi pomagalo proti krčem.

Potem sem mu začela jogurt kot obrok dajat nekje pri 8 mesecih pa mu ni pasal (krči), skutke je pa normalno prenašal. jaz sem dajala kar iz hoferja z okusom- kot fruchtswerge.

dudi bravo za šoping. Mi bomo jutri zapravili cca 700€ za servis avta pri 100.000km user posted image .

zdaj pa jest, otroke skopat in spat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ime....
diana 28

Vam je všeč ime Rihard ?

Da (11%)

Ne (89%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!