veselka
|
jasmina se mi kr srce trga, ko pomislim na tvojga sončka držimo pesti, da bo vseeno vse ok če sama dobro pomislim, hvala bogu da EA ni uspela, ker ne vem, kako bi drugače mojo pupo vn iztisnila. pa tud se mi zdi, da pri tako velikem otroku bi že morali podat informacijo o tem, ker nad velikostjo smo bli vsi v porodni presenečeni. je blo kr grozno ko jo je blo treba na silo vn povlečt, ampak druge ni blo. in je na srečo imela potem samo na ključnici oteklino, ki je v enem dnevu splahnela, ma komot bi se kej polomilo. barika umetnih nisem dobila takoj, ker sem imela svoje, ki so se pač šele čez čas izkazali, da ne delujejo kot je treba. aja, pa vmes si mi še mehur s katetrom praznil, ker na wc skor nisem mogla, če sem pa šla, pa ni šlo nič ven in bi oviral prehod glave. tko da, blo je vsega, spomnim se tud vsega. ampak sem noro srečna, da je Aurora zdrava in pridno papa. joj, pa tko jo je fino opazovat ko spi in facke dela vam vsem, ki še čakate, želim, da čimprej dobite v roke svoje sončke