|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
2.9.2009 15:03:42   
bony
čestitke vsem ki že pestvate user posted image kmalu sem vam vse pridružimo user posted image user posted image user posted image

Jaz bi prosila tisto ki skrbi za seznamček če doda še mene (pdp 29.9.09,naslednji pregled 17.9.09,user posted image ,šempeter +8,5, je pa to prva user posted image , imam pa 30 let )

< Sporočilo je popravil bony -- 2.9.2009 15:04:38 >

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
2.9.2009 15:08:07   
tulpek
Bony, dobrodošla in boš dodana ob naslednjem urejanju.

Js grem zdajle v Celje, ampak ne rodit... mogoče mi pa odteče voda user posted image user posted image user posted image . Sporočim, če se kaj takega zgodi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bony)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
2.9.2009 15:12:19   
baby blue
bony dobrodošla user posted image

tulpek držim pesti da ti odteče vsaj voda user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
2.9.2009 15:17:30   
Anonimen
katastrofa... zgleda da se tle nobena ne zaveda, kaj pomeni 15 min brek kisika? ne vem zakaj govorite, da stiskate pesti in  naj bo vse ok in ne vem kaj, ko pa je jasno, da je 15 minut brez kisika odvzelo vse možganske funkcije. timoteja ni več in največ kar lahko naredimo je, da stojimo jasmini ob strani in to ne tako, da da pošljemo tri pikepoke in mislimo, da smo zaključile z dolžnostjo, ampak da se nekaj naredi v tej smeri. da ji damo moč, da bosta z možem poskrbela, da bodo ljudje, ki so krivi za tak porod odgovarjali. da se nekaj premakne, da to, da timoteja ne bosta imela ob sebi, ne bo zaman!

jasmina, saj vem, da nič ne bo vrnilo tvojemu fantku življenja kot si ga zasluži, ampak iz srca ti želim, da sta močna, da prebrodita to nesmiselno in nedopustljivo stvar.

držita se

Neposredna povezava do sporočila: 3804
2.9.2009 15:25:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

katastrofa... zgleda da se tle nobena ne zaveda, kaj pomeni 15 min brek kisika? ne vem zakaj govorite, da stiskate pesti in  naj bo vse ok in ne vem kaj, ko pa je jasno, da je 15 minut brez kisika odvzelo vse možganske funkcije. timoteja ni več in največ kar lahko naredimo je, da stojimo jasmini ob strani in to ne tako, da da pošljemo tri pikepoke in mislimo, da smo zaključile z dolžnostjo, ampak da se nekaj naredi v tej smeri. da ji damo moč, da bosta z možem poskrbela, da bodo ljudje, ki so krivi za tak porod odgovarjali. da se nekaj premakne, da to, da timoteja ne bosta imela ob sebi, ne bo zaman!

jasmina, saj vem, da nič ne bo vrnilo tvojemu fantku življenja kot si ga zasluži, ampak iz srca ti želim, da sta močna, da prebrodita to nesmiselno in nedopustljivo stvar.

držita se

mislim čaki mal

prvič vse vemo in se zavedamo kaj pomeni vsaka minuta brez kisika vendar če ji želimo kanček upanja da bi se pa le še kaj spremenilo kar je možno ker se čudeži dogajajo ne razumem kaj je s tem narobe.drugič mislim da to da ji potem še me govorimo da ne bo bolje in tko naprej oprosti sam jaz nimam srca da bi lahko komu to rekla pa naj bo še najhujši sovražnik ker to ne privoščim nobenemu in če tebe moti da ji z besedami in tolažbo damo vsaj malo upanja in moči da bo pri vsem tem ostala močna zase in za ostalo družinico in da se ob tem vsaj malo močnejšo počuti potem obdrži zase take komentarje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3805
2.9.2009 15:28:06   
barika
Anonimen, zelo nesramno od tebe - pa še pod anonimno pišeš - a nimaš jajc, da se razkriješ ..in ja Jasmini želimo vse najboljše, ker drugače ji ne moremo pomagati, kot pa da mislimo na njo in Timoteja. Se pa vesrjetno vse zavedamo, kaj pomeni biti toliko časa brez kisika.user posted image
Upam, da nikoli ne doživiš takšne agonije, kot jo trenutno preživljata Jasmina in njen partner.

če te pa moti, kar pišemo tukaj, pa preprosto ne beriuser posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 2.9.2009 15:29:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
2.9.2009 15:31:02   
Anonimen
nč jaz grem zdele počas po tamavčija tko da punce moje lepo se mejte,tistim ki hočemo it že takoj rodit želim da se želje izpolnejo ostalim pa lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
2.9.2009 15:32:34   
Anonimen
čaki čaki...

sej smo na istem bregu, jaz ji ne zbijam upanja, ampak poleg tolažbe, sej bo in upam da bo, bo veliko bolj potrebovala kakšno besedo, dve, pa veliko moči, da to prebrodi.

upam, da se meni to ne bo zgodilo, ampak če bi se mi, bi želela, da mi katera napiše kaj več kot: držim pesti in tri pike poke. ker v taki žalosti, bi želela vedet, da mi ljudje, pa čeprav forumašice stojijo ob strani.

in ja. premaknit se morajo stvari za vse nas. za vse ki bomo rodile nekoč v eni ali drugi porodnišnici, ljudje morajo odgovarjat!

brez zamere, nisem nič slabega mislila, dajte še enkrat prebrat, bistvo ni bilo o tem, da jo še bolj podremo, ampak da ji damo moč, da se bori!

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3808
2.9.2009 15:34:14   
klaja
Vn1983 čestitke!!!!!!!!!!!!

Baby Blue sma bili kar na istem, tudi jaz sem danes pomivala okna (že drugič v enem mesecuuser posted image ) in prala zavese.

Draja čestitke za Filipa!!!!!!!!!!!
(sem si kar prepisala sporočilo, bom kar v takem smislu poslala)

Kruce Fiks čestitke za Karolino!!!

Oooooo dojenčki kar dežujejo, jupi!

Bony pozdravljena med nami!

Anonimna kako pa ji naj drugače stojimo ob strani, kot pa z besedami in "pikepokami". Vsaka bi ji rada pomagala in ji vrnila tistih 15 minut, verjemi, še predobro se zavedamo kaj to pomeni in kake so posledice. Lahko ji vlivamo le upanje, da naj bo dovolj močna, kaj več ni v naši moči, žal.

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
2.9.2009 15:35:02   
Bety11
Ta Anonimna pa res ne zna izbirati besed.user posted image .....Anonimna, oprosti, ali ni že preveč hudo?!user posted image ...

Pa čisto brezveze je, da se javljaš kot anonimna, ker itak ne poznamo ena drugo....

Povedala si grdo, kar sem jaz povedala iz srca in brez zmerjanja teh mojih sobork, ki so ene same prijateljice brez napak......

Prosim, Anonimna, če malo popraviš svoje sporočilo in se jim opravičiš!!! Prosim!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
2.9.2009 15:37:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

čaki čaki...

sej smo na istem bregu, jaz ji ne zbijam upanja, ampak poleg tolažbe, sej bo in upam da bo, bo veliko bolj potrebovala kakšno besedo, dve, pa veliko moči, da to prebrodi.

upam, da se meni to ne bo zgodilo, ampak če bi se mi, bi želela, da mi katera napiše kaj več kot: držim pesti in tri pike poke. ker v taki žalosti, bi želela vedet, da mi ljudje, pa čeprav forumašice stojijo ob strani.

in ja. premaknit se morajo stvari za vse nas. za vse ki bomo rodile nekoč v eni ali drugi porodnišnici, ljudje morajo odgovarjat!

brez zamere, nisem nič slabega mislila, dajte še enkrat prebrat, bistvo ni bilo o tem, da jo še bolj podremo, ampak da ji damo moč, da se bori!

glej tuki napišemo da ji stojimo ob strani in smo z mislimi pri njej,ker pa obstajajo zasebna sporočila kjer ji pa lahk mal bolj na dolgo napišemo jo spodbudimo da ne obupa in da ostane močna,tko da ne morš po tem kar tuki vidiš sklepat vnaprej.
no važn je da ji želimo vse najbolj in to je to. če se bo pa odločila za kakšne ukrepe proti P ji bomo pa tudi stale ob strani tako kot se za gre

nč zdej pa res šibamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3811
2.9.2009 15:38:11   
Anonimen
betty saj sem že zgoraj povedala, da nisem mislila slabo.
ni toliko letelo na to, kaj ve pišete, kot da dejmo nekaj naredit, dejmo se borit zase.

imam prijateljico, ki je zaradi zdravniške napake rodila mrtvega otroka.
to je razlog, da me take stvari ubijejo.

še enkrat, nisem mislila grdo, nisem mislila grdo do vas ali do jasmine bog ne daj, rada bi da ji damo moč, da poskusi tudi ona nekaj spremeniti.

in še to: seveda tudi jaz iz vsega srca, iz vsega kar imam, srčno želim in upam, da bi se vse obrnilo in se timoteju ne bi nič ali čimamnj poznalo.

sem pa prebrala svoje sporočilo in se res grdo bere.

iskreno se oproščam!user posted image

(odgovor članu Bety11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3812
2.9.2009 15:39:59   
Anonimen
oprosti en t se mi je vrinil.

bety sem mislila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3813
2.9.2009 15:49:50   
baby blue
Vse se še predobro zavedamo kaj pomeni biti brez kisika... Že za odraslega človeka je lahko usodno kaj šele za novorojenčka... Pa še vseeno vedno ostaja kanček upanja... Mene take stvari prizadanejo čeprav osebe osebno ne poznam ampak je kljub temu težko in hudo brati da se takšne stvari dogajajo... Ji pa želimo njej, njenemu partnerju in seveda Timoteju da bi se končalo tako kot je usojeno pa tudi najboljše za vse...

klaja jst sem okna zdej pomila po res dolgem dolgem času... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
2.9.2009 16:25:20   
veselka
dolenjka sem v sobi 8. ob oknu lovi net, sicer slabo, sam ne bolnišničnega, čeprav se mi zdi, da tudi imajo wireless, samo je zaklenjen. drugače pa ni neke hude gužve. sej najprej je kazalo, da ne bomo dobili nadstandardne, potem pa sem bla samo 1 dan v običajni sobi. ampak je pa tole pravi balzam za odpočit se, v miru podojit, it na wc in pod tuš, kolikor te je volja, ker imaš pač svojega user posted image

draja čestitke user posted image user posted image user posted image

škorpijončica čestitke user posted image user posted image user posted image

vn1983 čestike user posted image user posted image user posted image

krucefiks čestitke user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
2.9.2009 16:34:51   
Anya22
Punce pozdravljene, v glavnem sem še vedno 2 v 1, ker so se popadki umirili in so me danes izpustili iz P, ampak kot sem sporočila Kepici sem za 2 prsta odprta, vse zmehčano, materničnega vratu ni, tako, da mi samo čakamo kdaj bo spet akcija. Moja G, ki dela v bolnišnici pravi, da bomo zdržali največ 7 dni. Bomo videli, luna je polna v petek, mogoče b pa mela vpliv name in na pikico.

Ful se mi zdi čudno, da se je tako vse umirilo, ko sem prišla v P so me dali na CTG in je kazalo popadke na 10 min, to se je dogajalo še celo noč in zjutraj,ko sem šla spet na CTG ni bilo nič več. user posted image user posted image user posted image Sedaj moram veliko počivati, ker bi G radi vidli, da bi vsaj še par dni ostal v trebuščku, ker nisem še dopolnila 37 tedna.

Evo to je to, tako, da za enkrat ne prehitevam, lahko bi rekli, da je bil LAŽNI PREPLAH!!!!!!!user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
2.9.2009 16:54:39   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

dolenjka sem v sobi 8. ob oknu lovi net, sicer slabo, sam ne bolnišničnega, čeprav se mi zdi, da tudi imajo wireless, samo je zaklenjen. drugače pa ni neke hude gužve. sej najprej je kazalo, da ne bomo dobili nadstandardne, potem pa sem bla samo 1 dan v običajni sobi. ampak je pa tole pravi balzam za odpočit se, v miru podojit, it na wc in pod tuš, kolikor te je volja, ker imaš pač svojega user posted image

AHa, no jaz mislim da sem bila v 9tki. Me veseli da ni prevelike gužve in da dobim tudi jaz svojo sobo, ker je res razlika. tudi jaz sem bila na začetku še z 2 v sobi, ampak sem sredi dneva potem dobila svojo sobo in res paše mir, predvsem v smislu obiskov pri "sosedah", ker nekateri so 3 mač user posted image
No, bom videla, mogoče pa tudi jaz net zalaufam ko bom tam user posted image

Punce ne se kregat, vse si želimo enako: vse najboljše za Timoteja, Jasmino in njihovo družino in kreg je najmanj kar zdaj potrebujemo me, še manj pa Jasmina user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
2.9.2009 17:08:56   
altaja
Anonimna,

verjamem, da nisi želela, da bi tvoje besede zvenele tako kot so. Jasmina je naša punca, skupaj smo pregurale nosečnost, delile misli in si stale ob strani, zato se na dogodek tudi toliko bolj čustveno odzivamo. Verjetno si tudi ti ena izmed nas. Ene svojo podporo izražamo z besedami "mislimo nate" in pikapolonicami, drugi svojo nemoč izražate drugače. Vse smo nemočne, vse si želimo, da do tega ne bi prišlo in vse upamo na najboljši možni izid za Timoteja. V postu si se res nerodno izrazila, čeprav razumem, kaj si z njim hotela povedati. Tu punce še čakamo na porod, zato nas to tudi toliko bolj pretrese. Verjamem pa, da smo vse na istem bregu.

Jasmina, naj bodo pikepoke, besede, misli, whatever... ti si naša punca...mislimo naiate, na tvojega partnerja...in malega Timoteja.

Sem danes že enkrat napisala pa bom še enkrat... do tega ne bi prišlo, če bi organizacija v P laufala...igrajo se z mladimi življenji in tega si ne smejo privoščiti. Zahtevaj pojasnila, naj se ve, da je nekdo pošteno zaj***al, predvsem pa da ta nekdo prevzame odgovornost za svoja dejanja.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
2.9.2009 17:20:48   
Bety11
Anya22....Prvo lupčke dobiš, ker je vse Ok.user posted image user posted image ...Potem pa eno po riti, ker nisi sporočila, kaj se dogaja..user posted image ..Smo bile v skrbeh in preplašene...ti ti....user posted image

Zdrži Anya22 še 2 tedna, da bo user posted image  res zrel za porod.....

Zdaj pa...

Čestitke vsem novim mamicam in bravo za uspešne porode...user posted image user posted image user posted image

Veselka....Žal mi je, da si se mučila...user posted image ...Imaš pa punčko, ki je pravi zaklad..user posted image ...Zanima me, če ti ni odveč povedati in če se sploh spomniš, ali ti je ratalo dihati po pravilih? Iz vsega napisanega nekako jaz berem, da nisi mogla dihati s trebuhom.....Ali imam prav?....

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
2.9.2009 17:27:50   
Anya22
 Bety11, ja, prav imaš, da bi jih mogla dobiti po riti, ampak enostavno nisem utegnila, ker se je skozi nekaj dogajalo in povrhu vsega mi je zmanjkalo baterije na mobiju in sem mogla čakati moža, da mi je dostavil polnilec.

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
2.9.2009 17:47:25   
Lubenička
jst sm prišla čestitat za nove septemberčke!! user posted image user posted image user posted image

am...anonimna, tvoje sporočilo je bilo zelo nesramno...saj si se pol popravila, a ne moreš napisati nekomu, da za njegovega otročka ni več upanja...to je bilo zelo grdo...
vem, da bi jaz na jasmininem mestu, upala vse do konca...
jaz verjamem, da se dogajajo čudeži in da se vse lahko v trenutku obrne (ni važn kako)...življenje nas preseneča in preizkuša...
tako, da...jasmina...bodi močna in upaj... user posted image user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 3821
2.9.2009 18:05:24   
baby blue
Anya22 samo da si OK... user posted image

Mi bomo šli pa zdele na en sprehod pol pa pod tuš pa zdepilirat pa po podolgem user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
2.9.2009 18:13:19   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Mi bomo šli pa zdele na en sprehod pol pa pod tuš pa zdepilirat pa po podolgem user posted image

Niso okna pomagala, a? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3823
2.9.2009 18:27:48   
jancyika
pozdravljene...
samo eno vprašanje...sem prvič user posted image zato pa rajše vprašam...danes mi že cel dan otrdeva trebuh...že od kakšnih dveh ponoči...mislite da bi mogla poklicat v P in vprašat kako je s temuser posted image user posted image user posted image aja sem pa v 39 tednu...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
2.9.2009 18:36:41   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: jancyika

pozdravljene...
samo eno vprašanje...sem prvič user posted image zato pa rajše vprašam...danes mi že cel dan otrdeva trebuh...že od kakšnih dveh ponoči...mislite da bi mogla poklicat v P in vprašat kako je s temuser posted image user posted image user posted image aja sem pa v 39 tednu...

Meni trebuh otrdeva čez cel dan, včasih kakih 5x zapovrstjo, s premori...potem pa malo mir...jaz temu ne posvečam dosti pozornosti, ker so neboleči...

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu jancyika)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?