Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.9.2009 11:56:31
|
|
|
|
arupnik3
|
ja nimam pojma kaka že 2 dni tko bolj redko saj ji dajem za pit vendar ne mara lih kej velik drugač je pa na pogled videt zdrava je mi normalno smeje se spi ok.... če ne bo dons bolš pokličem P če ne mava pa itak drug tedn P uf to se mi zdi da je naljepše ko ustaneš pa zadiši po svežem pecivu NJAMI
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.9.2009 13:08:05
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Skorpika ... trgovka je mami rekla, da ti popusti že ful dolgo potekajo in da imajo še ful malo robe, ruzakov za otroke nosit pa nikjer več ni, ker so šli med prvimi. škoda!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.9.2009 13:14:19
|
|
|
|
pišapela
|
Punce hvala za vzpodbudne besede! Prvi dan za mano. Je bilo full težko zjutraj, ko je bilo treba iti in jo oddati! Pa bo že! Pazi jo tašča. Urnik imam pa tako tako. Dva dni super, grem ob 12. pridem ob 15.-imam podaljšano bivanje, ostale dni pa malo bolj dolgo. Najbolj me skrbi kaj bo okrog 13., ko ona zahteva zizo in pika. Mogoče pa se sploh ne bo spomnila, ko me ne bo videla. Yozika- ti si tudi zaposlena na šoli?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.9.2009 13:29:40
|
|
|
|
pumpkin23
|
Joj tale služba Otroci se navadijo in si ne belijo glave. Zadovolni so s tistim kar jim daš. Mi smo problem ker mislimo da ne morejo brez nas. Nas ful uziva ko je vsake toliko v varstvu in me sploh ne pogreša. Ko pa pridem ga iskat pa se more takoj stisnt k men in pojamra da je zaspan in da bi on mel zizo. Sekundo prej pa veselo razgrajal in ne duha ne sluha o zaspanosti. Tako da pišapela tvoja mala se bo že navadla in si bota ustvarile nov urnik. Mene pa še čaka iskanje službe oz. kaže bolj švoh. Jz sm tudi pedagoške izobrazbe torej bi mogla zdej začet kje delat al pa naslednje leto septembra. Neki se menim da bi začela delat v enem vrtcu oktobra in to bo tik tak tu. Bolj si belim glavo s tem da bom samo 2-3 ure na dan z otrokom!!!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.9.2009 14:25:07
|
|
|
|
tasa.m
|
Pišapela; joj že kr služba, saj jaz bi se tut verjetno odločila, če veš, da kasneje ne bodo več šanse. Jaz si jo moram še najdit, nekako upam, na prejšnjo službo, samo ne vem, če me bodo hoteli zaposliti, ker preko študenta ne morem več delat. Bom pa malo spremljala borzo dela, če se bo kaj našlo. Mi smo danes pokaserali buško, je Lara tako aktivna, da jo komaj lovim, sem ji pa danes tudi dno posteljice prestavila nižje, ker se je začela dvigovati, in bi lahko ven skočila. Zdaj je pa kot v stajici. A mogoče katera ve, kje prodajajo "ninice", včasih je bila na slovenski cesti v LJ Prava trgovina ali nekaj podobnega, a mogoče katera ve, če ta trgovina še obstaja.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.9.2009 16:42:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m A mogoče katera ve, kje prodajajo "ninice", včasih je bila na slovenski cesti v LJ Prava trgovina ali nekaj podobnega, a mogoče katera ve, če ta trgovina še obstaja. Kaj pa so to 'ninice'? Maline, robide - ja seveda jih že je ... ji dam kar celo v usta in jo z užitkom pomljaska
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.9.2009 18:20:08
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Kaj pa so to 'ninice'? To je v bistvu odejica, plenička oz. igračka. http://www.soncek.si/si/bkf6064-prijatelj-objemalcek-i12794.shtml
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.9.2009 18:22:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma to pa povsod prodajajo ... BC, Pikapolonica ... še v Mercatorju sem jo zadnjič videla ... Ikea, ...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.9.2009 20:16:56
|
|
|
|
tasa.m
|
Ja vem, sam so take čudne, morajo biti bolj naraven (fin) material, pa čisto mehke, ma za eno darilo rabim.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.9.2009 21:25:41
|
|
|
|
YOZIKA
|
Pišapela- da, jaz tudi delam v šoli. Če imaš PB je po eni strani dobro, ker nimaš nič priprav. Mene pa mal skrbi kdaj se bom sploh lahko kaj pripravljala, ker poleg dveh malih škratov je to nemogoče. Zvečer sem pa tako utrujena, da samo padem v posteljo...pa še ponoči se mi Miha zadnje čase skoz zbuja... ah, bo že... Drugače pa zudi naš še podnevi ziza in to 4X (zjutraj, opoldne, popoldne in zvečer,) tako da bo treba tudi to postopoma zmanjševat oz. jutranje in opoldansko dojenje ukinit . Sploh nam ne rata uvest zajtrka. Druge obroke imamo že vse, zajtrk pa samo mleko in nič drugega. Mlečnih kašic ne mara. Kakšna ideja?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.9.2009 21:29:25
|
|
|
|
YOZIKA
|
jaz pa sem imela nadvse zanimivo noč 5ra_28- bodi vesela, da je blo to samo izjemoma. Pri nas so takšne noči zadnje čase kar pogoste.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 1.9.2009 22:23:24
|
|
|
|
blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: YOZIKA ... Drugače pa zudi naš še podnevi ziza in to 4X (zjutraj, opoldne, popoldne in zvečer,) tako da bo treba tudi to postopoma zmanjševat oz. jutranje in opoldansko dojenje ukinit . Sploh nam ne rata uvest zajtrka. Druge obroke imamo že vse, zajtrk pa samo mleko in nič drugega. Mlečnih kašic ne mara. Kakšna ideja? pri nama je isto! ziza 4x dnevno pa hoče še GH na vrh ali pa obratno. za zajterk se napoka joške potem, ob 8h, ko vstaneva pa zmaže še mlečni obrok - kosmiče z zmečkano banano in ovsenim mlekom. če bi lahko, bi polizal še skledčko!! nekatere mamice že navajajo svoje otroke na alpsko oz. kravje mleko. kako pa ve? s čim pripravljate mlečne kašice - s kravjim ali adaptiranim mlekom? gromki je po AP bruhal - zato uporabljam ovseno mleko. posvetovalnico imava v četrtek - pa da vidimo, kolk smo veliki in težki.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 2.9.2009 7:52:15
|
|
|
|
5ra_28
|
jutro... ponoči spali, nič pekli.. kravje mleko..do 1 leta nič. ne bom, le AM, še P me je zdaj ponovno opozorila, naj do 1 leta ne dajem jajc in KM. Ostalo pa vse ok, 8050 gramov in 70,6 cm.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 2.9.2009 7:56:13
|
|
|
|
katja_p
|
KM: js ji ga dam, če ji naredim čokolino (al pa gris), pa še tam zmešam z vodo. AM mi noče pit. Pa tud KM mi samo sploh noče pit. Kašice imam pa vse tiste, ki se delajo z vodo.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 2.9.2009 9:00:35
|
|
|
|
YOZIKA
|
mlečni obrok - kosmiče z zmečkano banano in ovsenim mlekom. če bi lahko, bi polizal še skledčko!! user posted image Evo probala danes zjutraj in je spljuval vse kosmiče ven, še predno mi je uspelo dobro žličko v usta nest. . Mislim, da ga motijo ti koščki kosmičev.In seveda je potem dobil spet zizo. Črnakavica- Kako pa ti to pripraviš? Jaz sem vsula v mleko koruzne kosmiče in zmečkano banano, da je bla neka srednja gostota.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 2.9.2009 9:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Alo! Burna noč za nami ... smo ji 2x sred noči pucali nosek ... da je bilo živalsko dretje, najbrš ni treba posebej omenjat ... imam podočnjake do kolen ... se zmeri bolj nagibam k nakupu baby-vaca ... tale naš na enega osla (mene) se je danes ponoči za čisto neuporabnega izkazal. KM ... po 1 letu!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 2.9.2009 10:26:33
|
|
|
|
arupnik3
|
km pri 1 letu tudi pri nas neprespana noč tamala se je jokala 3 ure sredi noči brez razloga sm ji dala potem calpol in po pol ure je zaspala vzrok so lahko zobki ki jih še nima ali pa včerajšnje kosilo ki je prvič jedla testenine ne vem zdrava je smeje se.... al je pa že vpliv lune ka bo spet dons mene pa neki grl boli ne vem kaj bo tole važn da bomo v soboto plesali ker gremo na poroko
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 2.9.2009 11:42:39
|
|
|
|
arupnik3
|
jst bi prvega !
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 2.9.2009 11:45:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 jst bi prvega ! Zakaj? Zaradi cene ali izkušenj? Ne vem no ... jaz čutim en odpor do Baby vac-a, ker je tolk forsiran povsod ... samo po drugi strani ga pa uporabniki ne bi tako na veliko forsirali, če nebi bil ok? Kaj menite?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 2.9.2009 11:54:35
|
|
|
|
tasa.m
|
Mi imamo prvega, zaenkrat čisto zadovoljna. Mislim, da sta si pa zelo podobna, če ga rabiš na hitro, ga imajo tudi v Domžalskem BC (tam smo ga mi nabavili). KM po 1. letu
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 2.9.2009 12:23:01
|
|
|
|
pumpkin23
|
Ah tole spanje Dve noči nazaj smo meli malo vzgojne in smo ga pustili 15 min se dret in potemje rabu se eno uro da se je umiril od užaljenosti. Naslednjo noč si ni upu več dret, je sam mal zajokcu da je zdej on lačen. No in potem danes ugotovim da imamo nov zobek zgoraj . Kok ma naš otrok grozne starše. KM jaz tud ne bom dajala do 1 leta sam bom pa mogla poiskat kako alternativo ker mi noce pit AM. Sem probala že 3 različne proizvajalce pa nobenega noče. Jaz mam pa občutek da pri meni dobi premalo in se zato zbuja ponoči. Sem ga eno jutro probala spet mal prekontrolirat kok poje pri meni in je pojedu 100ml. A jim vi že kej dajete jogurte? Kakšne pa?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 2.9.2009 12:59:29
|
|
|
|
arupnik3
|
ja zaradi izkušenj mam prvega in mi je kul tko da tut druge ne bom kupvala... jogurt še nism dala ker mi nebi celega pojedla (mislim) drugače pa dajem skutke.... pa enkrat sm pol jogurta zmešala z banano (pol je pa ati pojedu) pa je veselo pomlaskala pa nobenih reakcij ni mela
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 2.9.2009 13:08:37
|
|
|
|
YOZIKA
|
A jim vi že kej dajete jogurte? Kakšne pa? Ja, jaz mu dajem navadni jogurt od Milfine (Hoferjev) in ga naravnost obužuje. Zgleda da mu paše kiselkast okus. Poje mi skoraj celega pa je 250g. Sem mu pa tudi že notri dala zmiksano sadje, pa mi se zdi da mu je bolj všeč brez. Saj to je pa tudi vse kar od mlečnih izdelkov mara. Aha, sadno skutko sem mu tudi dala, jo je rad jedel, samo mu nekako ni pasala, se je ponoči nekaj zbujal in napenjal, naslednji dan pa je zelenkasto kakal. Tako da smo zdaj skuto za nekaj časa črtali z jedilnika.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?