terida
|
Uf, ShopGirl, ti se boš selila še pozneje kot jaz! No, saj vem, da nosile ne bomo nič (je dovolj že, da nosimo ), a vseeno. Jaz počasi že pakiram stvari v škatle, da bomo imeli vsaj nekaj tega že urejenega. Upam, da vam uspe vse zrihtat kot si želite in da se boste preselili čim prej! Mojca, pa boš lahko vsaj sama spakirala stvari iz svoje sobe? Tako bi si lahko lepo shranila tiste spomine, ki ti največ pomenijo. Čisto te razumem, da ti je hudo, saj je normalno Tebi in vsem, ki vas čaka poroka pa želim en krasen dan in seveda veliko sreče v zakonu! Vse, ki boste hodile v šolo za starše, prosim, če boste napisale kaj so vam povedali. Jaz letos ne bom hodila, pa bi rada vedela, če se je v dveh letih kaj spremenilo Vijolica, tudi jaz sem imela šolo za starše v ZD, pa so babice predavale, tako da ti lahko povejo iz prve roke kako je v porodnišnici. Zmajči25, upam, da te bodo v službi nehali toliko obremenjevat! Pri meni je bilo v prvi nosečnosti enako - sem delala s polno paro do zadnjega dne. Zdaj pa je bolj na izi, ampak je pač tako obdobje, da je dela ravno prav. Še dobro, ker sedim cel dan za računalnikom in me trebuh že zdaj ovira - kaj šele bo Zibka, tudi jaz imam danes prvi dan zadnjega tromesečja Če se prav spomnim iz prejšnje nosečnosti, sem pri G dobila vse potrebne papirje pri pregledu v 32. tednu (uradni PDP in napotnico za rešilec). Ostale stvari lahko rihtaš šele, ko imaš vse to. Vsaj zdi se mi, da je tako - popravite me, če se motim. A ima še katera vklopljen nosečniški koledar na RR? Zadnje čase me spravlja prav v slabo voljo, ker mi sporoča, da sem v N-tem tednu, že nekaj dni prej! Najprej je bilo samo dan prej, zdaj pa že dva ali celo tri Bom vsak čas kar cel teden preskočila Pa sem preverila in imam datum pravilno naštiman. A ima še katera podobne težave?
|