|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
2.9.2009 10:20:30   
kepica

Evo mene nazaj iz amnioskopije. Plodovnica je gosto mlečna. Če se kaj prej ne začne, mi bodo v petek zjutraj sprožiliuser posted image Sedaj bo šlo pa zaresuser posted image Sem pa pozabila vprašat, koliko sem odprtauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Kepica...a tole amnioskopijo imaš kar vsak drug dan al kako? In to samo zaradi že zelene vode v prvo? Oprost ker tolkrat vprašam...morm v pondelk pol svoji G oment al kako

Ja, kontrolirajo me vsak drugi dan, ker je bila prvič panika. In še dobro, da so me začeli kontrolirat, ker bi bila na PDP 100% plodovnica že zelena.

altaja dobro opravi na ctg....upam na hribčke in dolinceuser posted image user posted image

Erdbeere ti boš pa še v kakšni trgovini rodilauser posted image user posted image

Veselka Sem kar kurjo polt dobila, ko sem tole brala.Še enkrat čestitke za princesko in pogum. Samo, da je vse za tabo, da sta z malo super. Ostalo se že pozabiuser posted image

tulpek nobene knjige več!! Si rekla, da greš rodit, ko bo knjiga prebranauser posted image

jasmina user posted image user posted image user posted image Držim pesti za tvojega Timoteja in upam, da bo z njim vse ok. Držite se user posted image

vn1983 čestitke za malega Lovrotauser posted image user posted image user posted image Pa imamo še eno mamicouser posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
2.9.2009 10:22:37   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: vn1983

Dne 28.8. ob 10:27 se je rodil user posted image   Lovro, 2660 gramov, 51 cm, 32 cm. Oba sva zdrava in sva že doma.

iskrene čestitke za Lovra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vn1983)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
2.9.2009 10:24:43   
baby blue
vn1983 čestitke za Lovrota... Tole je bilo pa hitro user posted image user posted image

uuuuuuuuuuuuuu kepica bo pa v petek že mamica... user posted image user posted image user posted image Zdej je pa to to....

tulpek knjig je bilo zadosti... user posted image user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
2.9.2009 10:44:02   
veselka
jasmina se mi kr srce trga, ko pomislim na tvojga sončka user posted image držimo pesti, da bo vseeno vse ok user posted image user posted image user posted image

če sama dobro pomislim, hvala bogu da EA ni uspela, ker ne vem, kako bi drugače mojo pupo vn iztisnila. pa tud se mi zdi, da pri tako velikem otroku bi že morali podat informacijo o tem, ker nad velikostjo smo bli vsi v porodni presenečeni. je blo kr grozno ko jo je blo treba na silo vn povlečt, ampak druge ni blo. in je na srečo imela potem samo na ključnici oteklino, ki je v enem dnevu splahnela, ma komot bi se kej polomilo.

barika umetnih nisem dobila takoj, ker sem imela svoje, ki so se pač šele čez čas izkazali, da ne delujejo kot je treba.

aja, pa vmes si mi še mehur s katetrom praznil, ker na wc skor nisem mogla, če sem pa šla, pa ni šlo nič ven in bi oviral prehod glave. tko da, blo je vsega, spomnim se tud vsega.
ampak sem noro srečna, da je Aurora zdrava in pridno papa. joj, pa tko jo je fino opazovat ko spi in facke dela user posted image

vam vsem, ki še čakate, želim, da čimprej dobite v roke svoje sončke user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
2.9.2009 11:25:25   
Anonimen
dan

no jaz sm s pregleda in ful slabe volje user posted image ctg je bil zelo lep in je kazal lepe popadke ampak da ni še to to,potem sm mislna da me bo spodi pregledala da vidimo kolk sem odprta če že kej več al ne pa ni bilo od tega nič in ko sem ji rekla če lahk pogleda vsaj za plodovnico če jo je dovolj k sm mela občutek da je bilo že neki pa na žalost so premestil ultrazvok s katerim bi lahko pogledala tko da dejansko ne vem kolk sm odprta,kolk je plodovnice ne nič razen da mam popadke vendar da to ni to aja pa mala je spala med CTG-jem user posted image morm bit pa pozorna na gibe sam kaj hudiča mi to pomaga k tud tamavči k sm bila v porodni je razgraju not po trebuhu user posted image tko da prov slabe volje sem

Vn čestitkeuser posted image
Veselka še enkrat čestitke pa veliko cartanja!!!
Malinca držim pesti da bo čimprej za tabouser posted image user posted image user posted image
Jasmina žal ni besed ki bi te lahko potolažile vendar upam da boš dovolj močna in zdržala te težke trenutke in bo s tem mali srček videl in čutil tvojo moč da bo čimprej boljeuser posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
2.9.2009 11:33:00   
tulpek
Vn, čestitam user posted image user posted image user posted image .

Js sem pa opazila drastično spremembo v svojem počutju.... grozno sem zmatrana user posted image . Sem zdaj odležala kakšni 2 uri z vmesnimi obiski  wc-ja, za katere sem komaj zbrala moč, da sem se odlimala iz postelje. Pa vse mišice me rahlo bolijo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
2.9.2009 11:53:29   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: vn1983

Dne 28.8. ob 10:27 se je rodil user posted image   Lovro, 2660 gramov, 51 cm, 32 cm. Oba sva zdrava in sva že doma.

čestitke!! user posted image user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu vn1983)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
2.9.2009 11:57:19   
Lubenička
veselka...bila si zelo pogumna in važno da se je vse srečno končalo. user posted image čestitke še enkrat!! user posted image user posted image user posted image

Jasmina...user posted image user posted image user posted image držale bomo pesti, da bo Timotej kmalu pri vaju doma user posted image user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
2.9.2009 12:22:22   
SONČEK LARA
Pozdravljene

nisem dobre volje...ker prebiram takele zgodbe. Jasmina resnično ti želim iz srca da bo z otročkom vse dobro, da bo zakorakal v življenje brez kakršnih težav.
Veselka...tebi pa čestitke da se je vse dobro končalo.

Kepica...sem vesela tudi zate da se bo porod začel najkasneje v petek. Tudi jaz bom poskrbela da me preventivno pregledajo, ni ga vrag!! Ker berem take zgodbe naših članic na forumu, da me kar strese.

VN1983 čestitke za sinka!

Jaz sem danes vredu, spala tudi vredu, razen wc-ja. Tudi pridna sem že bila danes, sem šla na bajto zgornji ptuk mal pomest, pomit okna, tak da sedaj upravuleno počivam in malcamuser posted image .

Prijeten dan želim

Neposredna povezava do sporočila: 3759
2.9.2009 12:25:58   
klaja
Jasmina user posted image user posted image user posted image   bodita močna in želim vam, da se vse kolikor se da dobro izteče!!!user posted image user posted image

Mene pa je sedaj strah it v Mb rodituser posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
2.9.2009 12:30:29   
Bety11
Tulpek!!!!user posted image user posted image user posted image  Jeeeeeeeeeeeeee....to je to, verjetno.....user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Pripravi stvari, pokliči prevoz in obvesti ga, da mogoče pa se kaj pripravlja, na uro glej, če se bo nekaj čudnega dogajalo v intervalih.....

yeeeeeesssssss....

Neposredna povezava do sporočila: 3761
2.9.2009 12:42:34   
Bety11
Jasmina...Ne vem, če boš kdaj prebrala ta naša sporočila....user posted image user posted image user posted image ...Mislimo na tebe, hudo nam je..... in pojma nimamo, kaj lahko naredimo.....user posted image user posted image user posted image .....

Že 2 minuti brez kisika je za otroka slabo, ker zagotovo ima cerebralno paralizo....Vendar tak otrok lahko hodi v šolo.....4 minute brez kisika pa pusti takšne posledice, da je oseba v Zavodu....

15 minut brez kisika........Je čudež......

Poti nazaj ni......Sprejeti moramo, kar je.....čeprav boli...in bolelo bo še in do konca......user posted image user posted image user posted image

Danes, ko je medicina tako napredna, se to ne sme dogajati, kar se je tebi Jasmina zgodilo.....

Zato pa nekdo mora pošteno plačati.....Res je, da to Timoteja ne bo vrnilo....bo pa pomagalo vsem nam, ki moramo obiskati porodne prostore in našim otrokom...Da se to nikoli več ne zgodi....user posted image

Za to Jasmina mora nekdo odgovarjati in pošteno plačati.......

V mislih sem s tabo in jočem....Zelo mi je hudo.....Zelo.....user posted image

Rada te imam prijateljica, čeprav te osebno ne poznam.....

Ko ti bo hujše in najhujše.....pridi k nam....... Nisi sama, vedi to....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
2.9.2009 12:45:11   
Bety11
Ne morem več pisati.....tako mi je hudo in ženske, ne zamerite mi....

Še ta Anya22 se ne oglasi, pa me pošteno skrbi.....

Moram malo na zrak, potem vam čestitam in ostalo....če se potolažim....

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
2.9.2009 12:50:22   
barika
Tulpek, midve imava pa kar nekako iste sindrome ..najprej jih ni, potem pa ful utrujenost...s tem, da je meni ful vroče (da mi dol tečeuser posted image ), pa križ me boli ... počivat pa ne morem, ker v ekonom loncu (mi je že 1x v luft odneslo, pa rajši zraven čepimuser posted image )   kuham juho, potem morem pa še kosilo nardit.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
2.9.2009 13:04:17   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Tulpek!!!!user posted image user posted image user posted image  Jeeeeeeeeeeeeee....to je to, verjetno.....user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Pripravi stvari, pokliči prevoz in obvesti ga, da mogoče pa se kaj pripravlja, na uro glej, če se bo nekaj čudnega dogajalo v intervalih.....

yeeeeeesssssss....

Razen utrujenosti ni nobenega dogajanja, kaj šele čudnega dogajanja user posted image .... intervali so pa še svetlobna leta daleč user posted image user posted image user posted image Mogoče ponoči.

Sem pa danes čist sesuta in tečna in jezna, ker se nič ne dogaja. Bom mogla knjigo najdit, drugače bom dobila še živčni zlom do večera. Pa skoz mislim na Jasmino, na eno avgustovko z zapleti, na veselkin porod... brrr...

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
2.9.2009 13:07:04   
tulpek
Altaja bi lahko počasi prišla s pregleda... mogoče so jo pa kar not obdržali user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
2.9.2009 13:11:28   
barika
Tulpek, tebe je strah, da ti ne bi na nedeljo pospešili poroda ... pri naših pametnjakovičih je lahko tak scenarij, da te v petek obdržijo v P. pa pol enkrat sprožijo.
meni je prvič ena zdravnica sprožila,ker je rekla da me ne bo pustila predolgo čakat ... druga kua je pa prišla zvečer in rekla, zakaj mi je pospešila, če bi lahko še 1 teden počakaluser posted image user posted image user posted image user posted image (aja, bila sem 11 dni čez rok, ko mi je pospešila).

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
2.9.2009 13:12:52   
baby blue
Bravo jst pomila vsa okna... Hudiča kar dan se je naredil... user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
2.9.2009 13:18:01   
dolenjka
Jaz se sprožitve kar mal bojim, ker umetni zih bolj bolijo od naravnih oz. svojih, vsaj po pripovedih sodeč user posted image  Meni so jih v 1 user posted image  samo mal dodali v pomoč, drugače sem HB imela svoje.

Veselka, a je gužva v PO user posted image  Glede na to, da si brez problema dobila nadstandardno sobo verjetno ne user posted image  Si v čist tazadnji sobi na desni strani hodnika user posted image  Tam sem bila jaz lani februarja user posted image
Ej, a ti se tam na wireless švercaš? Sem mislila da imajo samo un net dol v pritličju in da je "fiksen" user posted image  No, dobr da vem, da se tut za nas RRholike najde net brez da greš dol po štengah user posted image

Letos bova pa mogoče z Bety 11 hkrati v P, ker Veselka mi je pobegnila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
2.9.2009 13:18:06   
Anonimen
u glih dans sm prave volje za čez dohtarje govortuser posted image
ma po domač povedan enim se prov fučka kaj delajo zato k itak vedo da ne bodo odgovarjal če bo karkoli narobe,to bi mogl tud zakone mal spremenit in hujše kazni dat pa bi bilo in včas bi bilo prov oko za oko, zob za zob al kako že pravijo k se splača vsaj vest maš pomirjeno če ne drugega k kazni so pa itak tok mile da ni težko it za 2-3 leta v zapor kjer imaš vse hrano,pijačo posteljo povrh pa še tv ma kaj češ lepšegauser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3770
2.9.2009 13:18:49   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Bravo jst pomila vsa okna... Hudiča kar dan se je naredil... user posted image user posted image

No, še v hrib in en điro po makadamu, pa boš šla mogoče proti P user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3771
2.9.2009 13:28:03   
baby blue
Ja to pa pride proti večeru... Zdej se morm spočit... Sem se kar utrudila user posted image user posted image

Tole z jasmino me je kar potrlo user posted image user posted image in se me je kar dotaknilo čeprav je osebno ne poznam... Človek kar ne more verjet kaj se dogaja... Pismo no plačujemo zdravstvo in kaj od tega potem dobimo... En velik NIČ...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
2.9.2009 13:34:55   
tinaaja
Pa naj vam jaz javim eno lepo novicko, se ena septembrka vas je zapustila in sprecno pristala v rimu.

Ocka ze sanja o skupnem nogometu, mami pa o vpisu k bletu :)! Kup srece in veselja mali fantek (3640g, 51cm) danes prinesl je v nasa zivljenja. Vsi srecni se skupaj ze crkljamo, da mu Filip je ime vam se izdamo! Draja, oci in Ziva

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 3773
2.9.2009 13:36:29   
barika
uuu Draja, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
2.9.2009 13:36:42   
dolenjka
Čestitke Draja user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Baby shower
Michonne RR

Ali ste imele zabavo pred rojstvom otroka (Baby shower)?

Da-organizirala sem jo sama (26%)

Da-organizirale so mi jo prijateljice (23%)

Ne-takrat tega še nisem poznala (13%)

Ne-to mi je totalno mimo (38%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!