Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 7:10:59
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro tolk da se vam malo javim,kmalu peljemo večjega v vrtec potem pa mi 3je v šoooooping ...upam da kaj najdemo Uživajte dan zgleda da danes bo še sonček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 7:12:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Blue... sej maš na FB slikce... ???? kaj??? IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Tanja_ si kr kidnla s FB... sem ti pa sporočilo napisala kako ga pa zdej preberem?Ga nisem našla...Jst sm bl teleban za tele zadeve.... nism ti poslala sporočila, ampak chat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tanja, mene tudi na fb! Pa eno sem potrdila, sam na vem katera je samo njene začetnise imena in priimka povej, pa ti bomo povedale kera je IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst bi tudi kdaj posvojila kako ovčko! ja klikni takrat k maš napisano in jo posvoji IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz mam pa že konjička jz mam že 2 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Kdaj bote kaj začele z GH? Jst sem Aneju pokusla dat že 3-4x čist malo na žličko riževo kašico, banano, jabko, keks...pa mu ne paše...se je začel dret in zahtevaaaaaaal mlekoooo! To bo še hudo...ojej. ... naša se sicer ne dere... se pači ko ji dajem kašice, jokala pa zaenkrat še ni... včer sem probala tud prvo kašico ji dat zvečer... ni bla glih navdušena.. sm dala od Nestle riž in banana... pojedla je mogoče vse skupi 3 žličke - pa to je trajalo 1 uro... sm mogla mal po mal dajat, ker drgač je takoj plunla vn.. smo pa dons mal bolj naspani... je spala od 22-2h, pa pol od 2.30-5h, pa od 5.20-7h... tko da vsaj mal sm se naspala... še vedno pa ne dovolj da bi cel teden nespanja notr prnesla super vsem za uspešne preglede drugače pa dobro jutro vsem lepotičkam in zmajčkom...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 7:13:56
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz grem pa jutr v Lidla v šoping... po une otroške stvari - bodiji, jopce, hlače, nogavičke... upam da bom kej dobila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 7:15:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
BTW Dudi luštna Tejeva sobica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 7:38:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes BTW Dudi luštna Tejeva sobica tanks...gremo zdaj...by by
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 7:40:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes BTW Dudi luštna Tejeva sobica tanks...gremo zdaj...by by lep dan... pa velik zapravljanja ti želim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 7:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! ste dobro spali?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 7:45:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Urban pravkar naredil obrat iz kravce na hrbet! seveda je bila mami za računalnikom, da ga ni videla,... evo, spet sem zamudila, je že na hrbtu!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 7:54:36
|
|
|
|
Anonimen
|
zoja10, ti kar pusti otročka še komu drugemu za kakšno urico do dve,... da se navadi, ti pa malo spočiješ. ampak je fino, da si prej z njim v tistem prostoru, da se ga navadi,... pa ko greš, ji povej, da greš in da prideš nazaj (kljub temu, da je še tako mala)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 8:01:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Urban pravkar naredil obrat iz kravce na hrbet! seveda je bila mami za računalnikom, da ga ni videla,... evo, spet sem zamudila, je že na hrbtu! he he... sej boš... jz pa našo s fotkičem lovim, pa neuspešno.... pred mano se dostikrat kobaca z trebuha na hrbet in obratno, k mam pa fotkičla pa nikol Tanja_ ja kako slabo pa ti skrbiš za kmetijo?? še kravca ti bom pojedla une jagode k si jih ji pomolila pred nos
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 8:07:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
nekaj za papcat, da ne bomo čvekale na prazen želodček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 8:16:01
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Urban pravkar naredil obrat iz kravce na hrbet! seveda je bila mami za računalnikom, da ga ni videla,... evo, spet sem zamudila, je že na hrbtu! he he... sej boš... jz pa našo s fotkičem lovim, pa neuspešno.... pred mano se dostikrat kobaca z trebuha na hrbet in obratno, k mam pa fotkičla pa nikol Tanja_ ja kako slabo pa ti skrbiš za kmetijo?? še kravca ti bom pojedla une jagode k si jih ji pomolila pred nos I give up...Sploh ne vem več, kako nej pridem dop igrce?Odprem FB pa pol?a ne smem dat krave zraven?Kam jo pa pol loh dam? Jutro, drugače...Smo že od 6ih pokonc, pa še skregala sva se že z možem...Dnes bo doooooolllllgggg dan...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 8:19:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ I give up...Sploh ne vem več, kako nej pridem dop igrce?Odprem FB pa pol?a ne smem dat krave zraven?Kam jo pa pol loh dam? lahko jo daš zraven... krava ti ne bo nč pojedla.. to je bla samo zafrkancija a se ti ko odpreš igrico nič ne izpiše levo podaj če želiš farmville za zavihek al neki tazga??? bookmark?? drgač pa poglej na svoji strani k je kdo dal kakšno objavo za farmvile, pa ti pol spodaj piše play firmville now
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 8:22:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro, drugače...Smo že od 6ih pokonc, pa še skregala sva se že z možem...Dnes bo doooooolllllgggg dan...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 8:22:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
zdej ti more na tvoji strani pisat get bonus from maja... klikni tisto
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 8:28:56
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Tud mi smo se dvakrat ponoči zbudli z hranjenje. Zdele pa čakam električarja, ker mi je včeri varovalko ven vrglo,in ko sm jo hotla nazaj pržgat, se je kr neki vse zasvetl v omarci, tko da sm raj pr meru pustila. Sm mela pa zato temo po celem hodniku, in sm se ponoč skor skotalila po stopnicah.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 8:33:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Tud mi smo se dvakrat ponoči zbudli z hranjenje. Zdele pa čakam električarja, ker mi je včeri varovalko ven vrglo,in ko sm jo hotla nazaj pržgat, se je kr neki vse zasvetl v omarci, tko da sm raj pr meru pustila. Sm mela pa zato temo po celem hodniku, in sm se ponoč skor skotalila po stopnicah. ja ja, kr pust pri miru... da nauš mela kej tazga po glavi pazi mal nase punca tanja_ poslala sem ti prošnjo za sosedo na FV... si dobila... a si šla kahko zdej na FV?? si ga našla??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 8:37:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
pridm nazaj.. mam alarm
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 8:40:11
|
|
|
|
meduzica
|
dobro jutro punce !! naš se je tut že enkrat iz trebuha na hrbet prevalil, ampak sem prepričana da bolj ponesreči kot zanalašč je pa odkril zdej KONČNO eno igračko, ki mu jo obesimo na voziček, je začlel rokice stegovat in božat. Zgleda se po enem mesecu fizioterapije, vaj in pravilnega hendlanja le nekaj premaknilo ponoči ob ene 3h smo vstali, je zelo glasno kakal sem ga previla pa podojila. Končno ga ne matra več juhuuu. zdej si grem pa zajtrk narest, je dans dragi moral mal prej v službo, tako da si ga morm sama štimat .. nekak ni gušt mi sami jest sam sem sestradana ko volk
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 8:51:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
našo sem pa glih prejle previla k se je tud usrala.. zdej ji že 4 dni ne dajem laktoze, pa se ji je prebava očitno uredila... vsaj 1x na dan kaka, če ne rečem raj 2x konc mučenja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 8:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro naspančkale smo se...ok Živa ziher bolj ko jaz...ma, kje so cajti...pa sej fajn..ne bo takega šoka ko bo treba spet v službo. Igračka se v igralnem centru in debatira. Danes pa morama ven...sma včeraj kar doma ble. Vsaj da se malo preluftama. V mesto boljše da ne grem, bom spet kaj zapravljala. Drug teden bom navalila na otroške cunje. A gre kera v kik po žabice? Me zanima kake so- velikost mislim. Na sliki zgledajo lepe. gledam tlele moje drevo življenja....crknu bo hudič...pa je bil do sedaj edini, ki je preživu... . Preživel je celo selitev, ko se je v mrazu fural na prikolici...eh... NIč...farma bo do popoldan zdržala...midve pa boljše, da kidnema na zrak. Se slišimo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 8:53:48
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, mi smo tut kar uspešno spali, glede na to,da je včeraj popoldne tok spal tamal. Zdej, če se mi zdi, da je še prezgodaj za futranje, kar dudko poturim, pa če prime, prime, če ne, ga pa vseeno nafutram. Tako da smo se šele ob pol petih al kdaj futral. No, ob sedmih ni šlo več naprej v zibki, tako da smo vstali. Moram danes poklicat v razvojno za termin, upam, da ne bomo dolgo čakali, čeprav pravijo, da se kak mesec gotovo čaka Vmes pa... Kaj bomo danes, pa še ne vem. Mojga itak spet cel dan ni, tako da se morava sama s tamalim zorganizirat. Neki me mika, da bi šla u šoping za kakšne cunje (zame), a mi je to taka muka, da kar odlašam in odlašam...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 8:56:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
joooj, men se pa kr ne da vn... me spet čaka delo.. isto k že cel teden
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:04:02
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Tud mi smo se dvakrat ponoči zbudli z hranjenje. Zdele pa čakam električarja, ker mi je včeri varovalko ven vrglo,in ko sm jo hotla nazaj pržgat, se je kr neki vse zasvetl v omarci, tko da sm raj pr meru pustila. Sm mela pa zato temo po celem hodniku, in sm se ponoč skor skotalila po stopnicah. ja ja, kr pust pri miru... da nauš mela kej tazga po glavi pazi mal nase punca tanja_ poslala sem ti prošnjo za sosedo na FV... si dobila... a si šla kahko zdej na FV?? si ga našla?? Tako frizuro mam tud brez tega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce evo mene iz sprehoda, zun že kurjo jz grem tud jutri v lidla kupovat sam še ne vem v kerga
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
termometerAdminKateri termometer uporabljate?digitalni za pod pazduho (
33%)
ušesni (
17%)
čelni / brezkontaktni (
50%)
Število vseh glasov: 12Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!