|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
2.9.2009 8:33:45   
barika
Jutro

-nič od nič-user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
2.9.2009 8:41:56   
baby blue
Jutro

Noč mirna en obisk wc-ja vmes drugače spanje super...

Vsem ki imate preglede želim dobre rezultate user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
2.9.2009 8:42:22   
JaLuca
Dobro jutro,

zdaj sem se najedla, sem bila že ob 4 zjutraj lačna.

Mali sta v vrtecu, jaz pa morem še mizarstvo poklicati za stopnice, pa za talno ogrevanje, .... še v trgovino iti, pa malima kakšno malenkost kupiti, pa tole še dati v torbo, da še oni dve dobita darilo, ko mamica rodi....

Punce kar nabirajte kondicijouser posted image

Vse, ki imaste danes preglede in CTG..srečno opravite, pa da se končno želja uresniči neučakanim...

še avto si imam namen spucati...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
2.9.2009 8:50:36   
veselka
ojla,

se švercam na nek wireless user posted image

hvala vsem za čestitke user posted image ja, moja rožica Aurora je res velika, s tem, da mi tega sploh na nobenem uz niso povedali, tako, da tud pri porodu niso vedeli, kaj pričakujejo. je pa posledično tud precej lačna, dojiva se že, to sva kar hitro osvojili, ampak zanjo zaenkrat ni zadosti, tko da potem dobi še nadomestilo in pol je srečna user posted image

porod je bil pa precej naporen, ravno tak, kar sem se najbolj bala, pa se nisem hotela s tem obremnjevat.

v nedeljo okrog 21.30 mi je odtekla voda (v kolikor ne spiš, definitivno veš, da ne lulaš) in potem sva se z mojim odpeljala proti P. takoj so se začeli tudi moji popadki, na 4 min. okrog 22.30 sva prispela v P, kjer so mi naredili CTG, potem pa pregledali, koliko sem odprta, in sem bila še vedno samo za 1 prst, problem je pa nastal, ker je bla plodovnica že zelena. takoj so me klistirali, s čemer so se popadki začeli jačati in kr hitro so bili na 2 min, močni pa tako obupno, da mi je bilo slabo, pa še pritisk mi je padel in sem bila od vsega skupaj popolnoma zelena v obraz, stat pa tud nisem mogla, ker me enostavno noge niso držale. zarad neznosnih bolečin so mi ponudli EA (čeprav nisem šla na predavanje), ki sem jo z veseljem sprejela. samo treba je bilo počakat, da bom odprta vsaj 3 cm, to pa se je vleklo, ker kljub močnim popadkom, so bili le-ti neučinkoviti in sem se odpirala prepočasi. no, ko smo končno prišli do 3 cm, je pa nastal problem z EA, ker se nikakor nisem mogla v hrbtu tako zvit, da bi šla vretenca narazen in je anestestezist poskušal in poskušal, ampak ni šlo. sem bla na koncu že tko prešpikana v hrbtu in bolelo me je, ker mi je vedno v živc zadel, da na koncu, ko je bila še možnost v leže, sem odklonila, da ne morem več. tko da smo nadaljevali brez vsega, jaz sem bla pa že tko izmučena in obupana, da sem jokala. da zadeva ne bi mogla bit še slabša se je odpiranje končalo pri 4 cm, potem pa so bli moji popadki neučinkoviti, tako da do 7 zjutraj nismo nikamor napredovali, mala pa je mogla čim prej vn. vmes sem se od bolečin še pošteno nabruhala.
ob 7ih je prišla nova babica in so mi dali umetne popadke, ki so takoj začeli svoje delo, bili so pa pošteno hujši kot moji, pa že moji so me spravljali v obup (sem se skor odpovedala vsem nadaljnim otrokom user posted image ). babica je bla res odlična, skos je bila pri meni in me bodrila in vodila, sem jo kr poslušala (kaj pa češ) in v eni uri sem se odprla za dodatne 3 cm, kar je pomenilo še 3 in res sem upala, da mi uspe v 1 uri. je kar težko bit v položaju, ko ne veš, kako bo naprej in koliko časa bo tole še trajalo, ampak pač moraš naprej delat (če bi mi ponudli CR, bi ga takoj vzela). no v glavnem, čez eno uro sem bila že skor popolnoma odprta, samo še en mali košček vratu se ni hotel stanjšat in ga je babica na koncu držala stran, ko sem prvič pritisnila. no in tukaj se je spet začel nov problem. ob vsem pritiskanju moja rožica ni šla ven, ker pač bla tko velika. glava še ni bla tolk problematična, zataknilo se je, ko je bla glava že zuni, vse ostalo pa ni hotlo ven. tko da smo na koncu delali 3je, da bi jo spravli ven, jaz s pritiskanjem, babica jo je poskušala ven povlečt (ne da bi jo poškodovala), pediater (se mi zdi) je pa z druge strani pritiskal na moj trebuh. tko da je blo treba kar en kup potiskov še za trup ven dobit. ampak ko je pa to vn padlo... sej ne znam opisat občutka... v trenutku te preplavi neznaska sreča in kr naenkrat je "vse pozabljeno" (vseh 12 ur matranja), samo da je rožica bla zunaj in zdrava.

zdej se je pa sploh ne morem nagledat. ponoči mi jo odpeljejo, ker drugače sploh ne spim, pa še za papat dobi dodatno (tudi čez dan), ker količina mleziva zanjo ni zadosti. zdej je na UZ kolkov in sečil, tko da bomo kmalu zvedli a bo treba v Lj. drugače pa nič kaj dosti nebogljeno ne zgleda, kot ostali drobižki, ampak imam občutek, da kar ve kaj hoče in tud dojenje je zlo hitro steklo, zdej je pa skor z joške ne spravm, čeprav je notr premalo (jo ma pa za dudo in zaspi zraven). zlo rada me za prst drži, pa paše ji če jo božam po ličku. tud nasmešek nam je že poslala.
bradavice me že kar pošteno bolijo, pa sva probale z nastavki, pa ne znam ne js, ne ona, tko da bomo pač malo potrpeli. sej po nekaj min dojenja, se mi zdi, da bolečina od vsega hudga kr otrpne. dude tud ne maramo.

a škorpijončica je pa očitno bla v sosenji porodni, glede na to, da je planirala porod v postojni. sej sm slišala en jokec ponoči user posted image . bom povprašala, ker tukaj se ne vidimo prou dosti z drugimi. včeraj sem dobila tudi nadstandardno sobo, pa še moj user posted image pri meni biva, ker je čist iz sebe od sreče, pa ful si je želel bit z nama, pa tud rada bi, da se čimprej dobro spoznata, tko da sem zdej čist na svojem. včeraj je dobila moja cimra celo vojsko obiskov, pa je blo kr neprijetno (čeprav je hišni red, do dve osebi hkrati), ker sem morala mojo podojit... pa ni problem joške ven potegnit, ampak je pač cel šundr pol v sobi in dvomim, da dojenčku to kaj paše.

komaj čakam, da gremo domov user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
2.9.2009 8:56:41   
veselka
aja, kljub temu, da je moja rožica bila velika za vn spravit, se nisem raztrgala, niti prerezali me niso user posted image , niti hemeroidov nimam, no, nekaj mi je oteklo tam zadaj, ampak to ni to. tko da se moram kar zahvalit babici, ker je tko odlično ocenila, da bi šlo tudi brez rezanja in znala tako tudi izpeljat.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
2.9.2009 8:57:33   
barika
Uf Veselka, to je pa bilo ... samo zakaj za user posted image ti niso že takoj našopali umetnihuser posted image user posted image

Tulpek se je že javila na FB, tako, da je še z namiuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
2.9.2009 8:58:34   
baby blue
veselka bogica si bila... Si ne znam predstavljat kako si se počutila... Ampak konec dober vse dobro je tako?... V rokah imaš čudovit zaklad ki je bil vsega tega vreden... user posted image user posted image

Sedaj se pa kar lepo spoznavajte in crkljajte user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
2.9.2009 9:03:05   
polari
Jutro!

Spla sem okej, čeprav zaspat nisem najprej mogla, kerj je luna svetila v mene...obiski wcja so se malo umirili....me pa zanima, če bom danes spet imela tak trdi trebuh...včeraj sem ga imela včasih kar na nekaj minut.....pa saj me ne boli, samo čutiš.....

Opravite dobro na pregledih!!!

Veselka
, še enkrat čestitke....user posted image user posted image pa čeprav ni šlo tak gladko, kot tukaj nekatere (no, vsaj jaz) upamo, šlo pa je, pa glavno da držiš svojo punčko v naročju.....kak lepo.....Jaz bi tuuuuuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....user posted image

Zdaj pa grem v trgovino pa na servis po avto poleg user posted image .....upam na lepe novičke!!!

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
2.9.2009 9:14:14   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Tulpek najbrš še spi... 

user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro. Js spim, dokler še lahko, potem ne bo več časa za to user posted image .

Vse po starem... knjigo sem prebrala, tak da sem spet nestrpna... moram drugo najdit.

Še vedno NIČ od NIČ. Lažni popadek sploh ne vem, kako izgleda (oz. kako se čuti), trebuh mi sploh ne otrdeva več, ponoči sploh ne hodim na wc... se prav sprašujem, če sem sploh še noseča user posted image . Edino zadnje dni sem zvečer bolj utrujena kot prej. Se mi zdi, da sploh ne bom rodila in sem že obupala nad tem. Že delam načrte za naslednje dni, ki ne vsebujejo porodnišnice ali user posted image .

Srečno vsem na pregledih.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
2.9.2009 9:15:59   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

ja jest tud mislim, da tulpek še spi...ona je rekla, da pri njej je panika, če je do 10-ih ni na FB oz. 11-ih na RR.

Do 11ih na FB in do 12ih na RR. Včasih zvečer dolgo bedim pa potem nadoknadim zjutraj. Čeprav zadnje dni kar malo prej vstajam zaradi ctg-ja, pa se mi je bioritem porušil.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
2.9.2009 9:22:18   
jasmina in tadej

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage moje!!!!

Jaz vas za nekaj časa zapuščam!!!!!user posted image user posted image

Moj Timotej je spet na umetnih pljučkah!!!!user posted image

Danes sva z možem izvedela da je velika vrjetnost da ali ga sploh neboma dobila domov ali pa da bo najin Timotej za vse življenje imel probleme z možgani torej bo...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Težko opisujem njegovo stanje in tudi ko berem ta forum mi je zelo težko pri srcu zato me  nekaj časa ne bo na ta forum!!!
Ko se bo stanje toliko izboljšalo (če) da bo najin Timotej doma vam to sporočim!!!!

Vsem želim lepe in zelo zdrave user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
2.9.2009 9:23:13   
tulpek
Veselka, še enkrat čestitam za prelepo deklico user posted image . Ampak te je pa pošteno namučila... glavno je, da sta obe ok. Držim pesti še za dodatne preiskave.
Veš, nekatere še kar čakamo...user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
2.9.2009 9:23:58   
Erdbeere
Jasmina user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kaj naj rečem...držim pesti, da se čimbolje izteče user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
2.9.2009 9:24:36   
tulpek
Jasmina, vzamita si čas zase in za malega. user posted image user posted image user posted image user posted image Me bomo pa držale pesti in z vama upale na najboljše. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
2.9.2009 9:25:55   
barika
Jasminauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
2.9.2009 9:35:43   
dolenjka
Jasmina želim vam, da bi se Timoteju stanje izboljšalo user posted image  Ko boš pri močeh pa nam le napiši kako ste, da bomo lahko držale pestke tudi za vas user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
2.9.2009 9:36:22   
dreja79
Jasmina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ostani pozitivnih misli.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
2.9.2009 9:38:33   
dreja79
Veselka, lepo da si nam zaupala svojo porodno zgodbo, čeprav me je kar mal zvil. Sem si čist v živo predstavljala dogodkeuser posted image user posted image . Samo, da je vse ok, sedaj pa se dobro spočij in cartaj s svojo hčerkico.user posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
2.9.2009 9:40:31   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Jasmina, vzamita si čas zase in za malega. user posted image user posted image user posted image user posted image Me bomo pa držale pesti in z vama upale na najboljše. 

Enako.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
2.9.2009 9:40:42   
BBP
Jasmina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
2.9.2009 9:41:13   
baby blue
jasmina user posted image user posted image ti se kar posveti svojemu sinčku ki te no vaju sedaj res potrebuje... Držim pesti zanj in zate ter očka da bosta močna in ne bosta obupala... Mislimo na vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
2.9.2009 9:47:27   
sontschica
veselka še enkrat čestitke, si pa kar predstavljam, da si se mogla kar fejst namatrtat. ampak trud je poplačan, v naročju imaš res prekrasno pupo. user posted image user posted image

jasmina sploh ne vem kaj naj rečem user posted image user posted image user posted image prov žalostna sem zaradi tvoje situacije. pošiljam vam kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se stanje čimprej izboljša.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
2.9.2009 9:59:49   
vn1983
Dne 28.8. ob 10:27 se je rodil user posted image   Lovro, 2660 gramov, 51 cm, 32 cm. Oba sva zdrava in sva že doma.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
2.9.2009 10:06:36   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: vn1983

Dne 28.8. ob 10:27 se je rodil user posted image   Lovro, 2660 gramov, 51 cm, 32 cm. Oba sva zdrava in sva že doma.

OOOoo, čestitke!!! Veliko cartanja vam želim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vn1983)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
2.9.2009 10:16:37   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: vn1983

Čestitke user posted image  user posted image  user posted image

A kar tkole na brzinco si ušla in "uštimala" zadevo user posted image  No, naj ti bo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu vn1983)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

kitajska tabela o spolu ptroka
sarar

ali je v vašem primeru kitajska tabela pravilno napovedala spol otroka?

da (52%)

ne (48%)

Število vseh glasov: 257

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!