|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
27.8.2009 20:56:46   
Aja1
Dober večer.

Kako ste nosečke?

Glede vozička za tavečjega otroka - jaz bi na vašem mestu kupila buggyboard. Naša bo pa takrta stara 3 leta in 3 mesece in ne bo potrebovala nič. user posted image  Mogoče samo ketno, da bi jo navezala, ker včasih tako leti okrog in nič ne gleda...

Zdaj pa kar počasi proti postelji. Me že kliče (postelja, da ne bo pomote user posted image ). Kmalu bom šla s kurami spat. user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
27.8.2009 20:58:21   
Aja1
PREGLEDI:

27.8.- Cappy96
31.8.- fiesta(2)
1.9.-  rožica26(2), Astralis(3)
2.9.- nincek1(3), zirafa76(2), Zofy(2), lunca83(2), plouse, JanaB(3) 
7.9.- kora33(4), protina, punsha
11.9- valeninčica30 (3)
14.9 - *dotika*(2), rosa2(2), julieb(3)
15.9.-  julieb
16.9.- babajči(2), MATEJKA_(4), zvesta(4)
18.9.- P1ka23(3) 
21.9.- elaaa, bauky,
Aja1
23.9.- bili83
24.9.- rosa2
30.9.- niwci

8.10.- mucica2

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
27.8.2009 21:00:35   
Aja1
Glede seznama s PDPji. Ene še nimate določenega PDP. Zdaj verjetno pa že veste. Komarka,...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
28.8.2009 6:50:58   
bipi
Ola!

Ful dolgo se nisem javila, ker sem bila na dvotedenskem dopustu, ta teden pa se mi sploh ni nič dalo. Ampak sedaj pa moram, ker imam še eno vprašanje. Namreč PDP imam 15.2. po UZ pa 9.2. in se mi zdi da že kakšen teden čutim najprej mal metuljčkov, zadnjih par dni pa rahle brcike. Pričakujem drugega otroka in iskreno povedano ne vem če je to to. Pregled sem imela pred tremi tedni in ga še deset dni ne bom imela saj so pri nas vsi na dopustu tako, da niti ne vem če je vse v redu z otročkom in me je strah se veseliti teh brcik saj ne vem če sploh so. Ja vem paničar sem ampak si ne morem pomagat, ker sem imela prejšnjo nosečnost v sebi že tri tedne mrtev ploh pa sploh nisem vedela, ker ni bilo nobenih znakov. Zanima me namreč kje čutite, tiste, ki pač čutite, te brcike. Vem, da ene levo ali desno ali pa mogoče na sredini, vendar ne vem koliko nisko v trebuhu, ker jaz namreč čutim na levi strani (zadnjih nekaj dni) ko se fajn umirim in ležem ter nekako pet cm pod popkom. Ali je to to? Tako bi se rada veselila pa ne vem, če se smem, ker me je res strah. Pmagajte mi in čim prej na plano z mnenji. Prosim!!!!!!!!!!

Drugače pa se res fajn počutim, sicer z majhnimi odstopanji ampak vseeno.

Se tipkamo!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
28.8.2009 9:02:37   
rosa 2
zdravo bipi!! jaz imam PDP 8.2, po UZ  pa 4.2 ;    tudi jaz sem čutila isto kot ti najprej mehurčke,metuljčke no kakor koli predvsem bolj na levi strani,sedaj pa že od torka zelo intenzivno v okolici popka bolj pod njim!! sinoči sva z možem gledala tv in je držal roko na mojem trebuhu in so ble spet brcike,pa mu nisem hotla sploh omenit,pa je sam rekel,da če je blo to to? pol je bil pa tk veseluser posted image . tak da bipi jz mislim da je to to!! čestitam!!!
sej bo vse ok sam ne smemo mislit na najslabše,sej našiuser posted image  to čutijo!! lep dan vsem

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
28.8.2009 9:07:29   
ninček1
Hej Bipi!

Isti datumi kot moji! 15.2. ZM, 9.2. PDP, meni je parkrat pokazalo celo 6.2., vendar se je ginekologinja odločila za 9.2..Glede na to, kdaj sva ga naredila pa bo držal ta datum.
Jaz sem sicer prvič noseča, tako, da bi po mojem morala ti bolje vedet, jih pa jaz tudi čutim, vendar samo ko pojem kaj sladkega in se potem na hrbet vležem.Ali pa zvečer, ko se umirim, pol se začne v trebuhu akcija.To se čuti tako minimalno, da sem se že jaz spraševala, če sploh je to to, ampak je.Traja kake 4 minutke pol pa mir. Jaz si z AS redno vsak dan poslušam bitje srca(par sekund-samo da slišim da bije) in včeraj se mi je prvič zgodilo, da ko sem dala gor AS, ga je mali tak zbincal, da sem kar odnehalauser posted image .Dal mi je tri šutke v spodnji del trebuha, no pol pa sem ga pustila na miru.Je filing.Sem možu dala roko na tisto mesto pa še ni nič čutil.user posted image Bo še moral počakat kakih par tednov verjetno.

Tiste, ki poslušate z AS, kje ga najdete.Jaz ga najdem nekje na polovici med popkom in sramno kostjo, mogoče malo nižje.Je to normalno al bi se že moral višje dvignituser posted image

Drugače pa ti hormoni...ajajajaj...skozi nekaj user posted image user posted image user posted image , kot da sem malo user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
28.8.2009 9:23:53   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: bipi

Ola!

Ful dolgo se nisem javila, ker sem bila na dvotedenskem dopustu, ta teden pa se mi sploh ni nič dalo. Ampak sedaj pa moram, ker imam še eno vprašanje. Namreč PDP imam 15.2. po UZ pa 9.2. in se mi zdi da že kakšen teden čutim najprej mal metuljčkov, zadnjih par dni pa rahle brcike. Pričakujem drugega otroka in iskreno povedano ne vem če je to to. Pregled sem imela pred tremi tedni in ga še deset dni ne bom imela saj so pri nas vsi na dopustu tako, da niti ne vem če je vse v redu z otročkom in me je strah se veseliti teh brcik saj ne vem če sploh so. Ja vem paničar sem ampak si ne morem pomagat, ker sem imela prejšnjo nosečnost v sebi že tri tedne mrtev ploh pa sploh nisem vedela, ker ni bilo nobenih znakov. Zanima me namreč kje čutite, tiste, ki pač čutite, te brcike. Vem, da ene levo ali desno ali pa mogoče na sredini, vendar ne vem koliko nisko v trebuhu, ker jaz namreč čutim na levi strani (zadnjih nekaj dni) ko se fajn umirim in ležem ter nekako pet cm pod popkom. Ali je to to? Tako bi se rada veselila pa ne vem, če se smem, ker me je res strah. Pmagajte mi in čim prej na plano z mnenji. Prosim!!!!!!!!!!

Drugače pa se res fajn počutim, sicer z majhnimi odstopanji ampak vseeno.

Se tipkamo!

NAJBRŽ BO TO TO...

jaz pa sem se zadnjič že rauzveselila, ker mi je trebuh začel migat, pol pa se le spomnim, da še ne more bit tak visoko - kakih 10 cm nad popkom... bomo pa še malo počakali. pri prejšnji nosečnosti (lani) sem jo čutila v 18. tednu...

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
28.8.2009 9:25:40   
MATEJKA_
malo si poglejte nosečniški koledar - mislim, da tam piše... v tem času bi naj dete bilo nekje med sramni kostjo in popkom. nič kaj dosti višje,...

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
28.8.2009 9:59:30   
ursulina
pozdravljene!

no, naša pikica se je včeraj zvečer prvič oglasila z brcikami :) kar zgodaj, ampak definitivno je bilo to to... user posted image

pri prvi nosečnosti se je malček prvič oglasil točno na 16. teden, zdaj pa na 15. user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
28.8.2009 11:09:07   
punsha
oooo, kolk lepo user posted image user posted image user posted image . Koliko vas že čuti mehurčke in brcike user posted image . To je pa res super! Jaz pa še nič ne čutim. Tako komaj čakam da začne user posted image . Sedaj sem v 18 tednu. Saj vem da je še čas...je prva user posted image tako da se ne mudi, ampak vseeno si tako želim user posted image . Dobro da imam AS, da lahko poslušam. Tako vem da je vse vredu, srček lepo bije, veselo se premika notri...le še začutiti moramuser posted image

Punce uživejte v brcikah user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
28.8.2009 11:22:55   
Cappy96
Hej, souser posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Imam pa eno vprašanje oz. težavo.

Nenormalno me bolijo sramne kosti. Tako da se ponoči zbujam od bolečin in mi pri obračanju v postelji navrejo kar solze na oči. Podnevi je malo bolje, čeprav bolečine čutim ves dan. Še najbolj so izrazite, ko vstanem iz sedečega v pokončen položaj, pa mogoče prvih par korakov in po stopnicah.

Sicer samo bolečino poznam že iz prve nosečnosti, a se mi je tam pojavila šele v 35 tednu, kar sem pripisovala teži otroka in pa pripravam telesa na porod.

Zdaj se mi pa to zdi bistveno prezgodaj, saj sem šele v 15. tednu. Kaj pravite ve? Ima katera podobne težave?

Zvesta, mene je v prvi nosečnosti začelo enako boleti že v 11 tednu. So rekli, da se tako zgodaj bolečine pojavijo zelo, zelo redko, so pa "normalne".  V drugi polovici nisem mogla spat na boku, ker potem nisem mogla hoditi. Ko so mi delaliCTG (na boku) sem rabila kar nekaj minut, da sem se lahko odpravila od tam. Ni kej, tole res ni luštno.

punsha, tudi sama imam nizek pritisk: 90-100/50-60. 30 je pa vseeno prenizek. Pojdi si ga kdaj izmerit v lekarno ali ambulanto.

valentinčica, lepo da možek tako lepo skrbi zate user posted image , ti pa tudi pazi nase!

Pa seveda čestitke vsem za brcike user posted image . Jaz še vedno nisem 100% ali se kdaj pa kdaj pojavijo metuljčki ali je to prebava user posted image .

Mi pa danes odhajamo na 14 dnevni dopust. Še pol ure službe in via Dalmacija user posted image . Ko se vrnemo, pa je takoj na sporedu uvajanje v vrtec. Upam, da bo šlo.

Včeraj pa sem imela pregled- smo puslušali srčka user posted image , izmerili pritisk in težo (sem na +2 kg). Naslednji pregled imam že čez 3 tedne (17.9.), samo mislim, da to še ni morfologija- noseča bom 19 T?!

Lepo se imejte, božajte trebuščke, pa se beremo čez 2 tedna!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
28.8.2009 11:32:29   
Zofy
Cappy96, po moje še ni morfologija. Pri meni je bilo v prejšnjiuser posted image tako, da me je v 20t naročila na normalen pregled in smo pol določili datum za morfologijo, ker jo dela drugi dan (ne takrat, ko ima dan zauser posted image ). In pol sem bil anaročena enih 10 dni kasneje...

PA čestitke vsem za brcike. Tudi jaz ne vem če je to to ali je samo prebavauser posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
28.8.2009 17:30:03   
Lily86
Oooo, sem vam prav malo favš tistim ki že čutite brcike! user posted image  Sem kr malo jokava spet ratala, ko vas berem! Sicer pa so ti hormoni nevrjetni... Ena lepa pesmica po radiu, pa že v jok... user posted image  Dragi se še ni čisto navadil na izpade in me samo čudno gleda user posted image  

Drugače pa razen vedno bolj očitnega bušija včasih kar pozabim, da sem user posted image . Kak je fajn ko ni več slabosti, bruhanja in tiste grozne utrujenosti. Svet je spet lep user posted image . Hrana ima spet okus, pralni prašek in make-up ne smrdita več, prav fino! Sem pa šla včeraj po dolgem času malo z biciklom okrog, pa me je kr fajn stiskalo potem v trebuščku. Mogoče sem malo pretiravala...

Jaz bi tudi vse dala za bolniško... Namesto tega pa delam cele dneve... user posted image  Od 8h do 16h služba, pridem domov pa se grem učit za izpite, poleg tega pa še mami pomagam pri enem projektu za evropska sredstva.  Moj dan se redko konča pred deveto zvečer... Pa ravno zdaj, ko bi se morala sproščat, it kaj v naravo, pa uživat. Se bojim, da bo mali čisti deloholik ko bo prijokal na svet... user posted image  Po drugi strani pa bi čimveč stvari rada dokončala zdaj, preden pride, da bom imela potem čas za cartanje in razvajanje.

Lepo se mejte! Danes je baje zadnji tak topel dan letos, tak da hitro še kaj na sončka!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
28.8.2009 17:53:58   
Aja1
Čestitke vsem za brcikeuser posted image . Pri meni v trebuhu je še kar mrk...še ne brca. Bo kmalu user posted image .

Lily - si pa prdna. Ampak čas zase in za počitek si le vzemi.

Sem pa zdaj sama doma. Mož v službi, Neja je šla pa z našimi na vikend za urco, dve. Sem ravnokar sredi likanja veliiiikega kupa perila.

Lep preostanek dneva drage souser posted image .

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
28.8.2009 17:57:33   
zirafa76
Pozdrav

najprej samo par info..

Morfologija...v 21t najpogosteje, takrat je velikost otroka ravno dovolj velika, da se vse vidi, kot treba..kasneje je prevelik oz. prej je premajeh...

Brcike.....jaz čutim rahle, otrok je višini pod popkom, nič višje...

Ne da sem pametna,user posted image točno to sem izvedela danes na pregledu, kjer so mi delali 3D...user posted image

To je bil v bistvu 1urni pregled, kjer je zaenkrat vse vredu, vsi organi razviti, vse okončine..user posted image .teža 142g...Za naju je bilo to zelo pomembno, glede na prvo nosečnost...
seveda bo bolj pomembno v 21t, na morfologiji, ampak zaenkrat dobro kaže...user posted image

PDP..12.2.....in ker sem tako vesela, delim z vami tudi spol, ki je baje 100 procentni...user posted image .....tako da izgleda bomo imeli parček doma....user posted image ..ampak samo, da bo zdrav, to je trenutno najpomembneje...

Spotoma sem še pogledla telovadbo za nosečnice in plavanje ter telovadba z otroki...definitivno bom hodila, ker je čez cesto..tako da ...

SEM TAKO HAPPY, DA SE BOJIM, DA PREVEČ.....user posted image

nič, z mojim greva na večerjo, v dvoje..imava dan zase.....user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
28.8.2009 18:16:38   
Aja1
Žirafa- čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa res super, da je vse ok. To je itak najbolj pomembno. Meni je zdaj v drugo za spol čisto vseeno...samo da bo dete zdravo. No, če gladam iz praktičnega vidika, bi pa s punčko veliko prišparali, ker že vse imamo. user posted image  

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
28.8.2009 18:53:15   
rožca26
No, pozdravljene še od mene user posted image  srečke!

Sm se le še mal oglasila. Včeraj me je tako glava bolela, da nism mela nobene volje do ničesar. Še nikoli me ni tolk bolela. Najbrž zaradi vremena, še dobro da se naj bi jutri shladilo. Tale vročina je namreč že ubitačna. Jest je ne moram več prenašat.

Žirafa - najprej user posted image user posted image user posted image  za to, da je  user posted image  ok in da lepo raste, kot je treba, user posted image  pa tudi za user posted image . Upam, da se UZ res ni zmotu. Te pa prov razumem, da te skrbi, da dobr raste - mene namreč tud, ker se je prvi rodil za 4 tedne prelahek. Mislt morva sam na lepe stvari pa na to da je in bo vse ok. Druge varianate sploh ne pridejo v poštev, a ne.user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
28.8.2009 19:51:11   
ninček1
Hej!

Tiste, ki že imate izkušnje z vozički...me zanima, kako pa so chicco?Sem jih gledala v trgovini in stane 679eur S3 in z košaro, jajčko in športnim delom.Meni se je košara zdela zelo ozka....Zanima me tudi,če še potrebuješ kaj poleg jajčke za pritditev, ker je sicer jajčka fiksirana na plastični podlagi, pa me zanima ali še tu zraven potrebujem kaj za pritrditevuser posted image

http://soncek.si/si/page/detail/gitm/7540/mode/window/cmd/bigimage/

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
28.8.2009 19:54:43   
zvesta
Ninček, ta voziček smo imeli mi pri sinu. Vse enako, le voziček je bil na 3 kolesa. Chicco S3 Top Trio.

Meni je bil zelo zelo fajn. Košaro smo uporabljali do 7. meseca (ni ne ozka ne kratka). Lupinica je super in ne potrebuješ nič dodatnega za pritrditev. To plastiko z delom pasu pritrdiš na sedež, pol pa lupinico klikaš gor in dol, čez pa samo potegneš drugi del pasu. Enostavno in hitro in varno.

Vsekakor priporočam nakup.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
28.8.2009 20:28:27   
niwci
Da vas samo pzdravim.

Lepo da je z usemi use v redu. Zdej res večinoma čakamo na morfologijo...čas res hitro beži. Nekatere ste že skor na polovici, nekatere bomo pa vsak čas :P
Tiste ki ste že rodile in to prezgodaj, razumem vašo skrb, jst še nič o tem ne razmišljam. Držimo pesti da bo vse OK user posted image user posted image user posted image

Se menite že o vozičkih...je res težko izbrat. Sploh če nimaš izkušenj. Mi tudi mal ogledujemo, pa me tudi te velikosti košar in lupinic begajo. Nekatere se mi zdijo zelo majhne...hmm. Do morfologije sigurno ne bomo še nič kupovali, tko da bo treba še kakšno rečt pozneje user posted image

Jst tudi ne vem, ali že čutim brcike ali ne. Občasno čutim kot neko brbotane v trebuhu, za par sekund. Mislim da je to to. Ma bo treba najbrš počakat še kak teden preden bomo zares čutili cabanje, kot nekatere že user posted image

Pozdravček vsem februarčicam in njihovim user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
28.8.2009 22:20:38   
dreja80
Pozdravljene po dolgem času, berem vas sproti, meni so prestavili pdp na 1.3.2010 ampak jaz še zmeraj vztrajam da bo 28.2.2010 pa mi doktorica ne verjame.
Nuhalna je bila super. Naslednji pregled imam 9.9.2009.
V službi so dobro sprejeli novico in imam spet vse ugodnosti kot sem jih imela med prvo nosečnostjo. Moji domači so bili navdušeni, od mojega pa malce manj, no vsaj tast je rekel da je to prekmalu. Ampak vsak je pač po svoje bil vzgojen in ne moreš nobenemu nič zamerit.
ZVESTA čestitam ti, ti bom poslala še z.s.
Lepo se mejte pa uživajte dokler lahko,....
Lahko noč
Dreja

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
28.8.2009 23:02:36   
ninček1
Niwci, hvala za info. Res ne vem, če ne bi kar tega vzela, seveda še ne zdaj, ampak tam do začetka januarja pa je verjetno že fajn, nikoli ne veš kdaj nas bodo bejbiji presenetli user posted image .Sem gledala tudi dimenzije košare in ne vem zakaj se mi je zdela ozka(90 dolga in 45 široka).Implastovi pa imajo ful široko paleto barv... sej bomo vidli, ko bo tako daleč.

Jaz že tudi komaj čakam na sredo na pregled in rezultate krvnega testa za DS

Lahko noč vsemuser posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu dreja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
29.8.2009 3:48:19   
punsha
Pozdravljene punce

jaz ne morem spati... sem bila tako lačna, da sem morala vstati (je, včeraj res nisem ravno veliko jedla), sem si namazala namaz in pa zraven kislo mleko. Je mož rekel, če me pride fotkat, kaj jaz počnem sredi noči user posted image . Res sem čisto budna in ne vem kaj bi. Po postelji se mi pa tudi ne da valjati user posted image .

Ste pri temi vozički... kdaj pa nameravate začeti kaj kupovati? Jaz sem pa malo premišljeva... vedno sem govorila, da bom to potem, najprej konec novembra začela. Sedaj pa sem prišla do tega, da mogoče pa nebi bilo slabo po morfologiji počasi začeti in kaj kupiti. Tako bi se stroški malo porazdelili po mesecih in ni potem vse naenkrat. No res da pa lahko dajem na stran denar...ampak pač... No bomo videli...

Grem malo brskat po netu...

Upam da lepo spite user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
29.8.2009 7:17:21   
smuki
Punsha, imaš potem iste težave kot jaz. Včasih se zbudim ob kakih štirih in sem taaaaaako lačna, da bi se najraje ustala in šla jest. Ampak se zadržujem, s tem, da moram potem ob šestih ko se zbudim takoj it jest. In pteme komaj dočakam malico ob pol enajstih - se kr tresem. No, hvala bogu potem nimam problemov, kvečjemu mi popoldan niti ne paše jest (mogoče ravno zaradi tega takšni nočni napadi).

Jaz grem pa danes mal v šoping. Vsak teden mi je manj cot prav in ker sem samo še na enih svojih hlačah, je treba it v akcijo. Upam, da sploh dobim kaj pametnega in da nimajo samo poletnih oblačil, ker bi si rada kupila kaj za v jesen.

Kar se pa tiče vozičkov in ostalega - pokukam že kam, vendar se še odločam, kaj mi je sploh všeč in kakšne kriterije si bom zastavila.

Nič, lepo se imejte in upam, da danes ne bo tako pasje kot včeraj.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
29.8.2009 9:05:52   
rožca26
Dobro jutro!

Zgleda, da danes ne bo nič z ohladitvijouser posted image .
Punsha - kar se tiče stvari za dojenčka, marisikdo je malo vraževeren in raje počaka vsaj do slabega meseca do porodniškega dopusta. Res je, da te lahko marsikaj preseneti, ampak če te preseneti toliko prej imaš še tako ali tako toliko časa za nakup, ko je mali še v porodnišnici. Vem to iz lastnih izkušenjuser posted image . Jest osebno sem pred rojstvom Vida kupila le voziček in posteljico, pa še enkrat prej sem za lušt kupila dva bodila in oblekico za domov. Nič drugega. In še vedno mi ni nič žal, da sem se za tako malo odločila - važno, da je bil voziček prej, ker sem ga kupila točno tri dni pred rojstvom malega. Izgleda sem slutla, da ne bo šlo vse po planu. Pa še veliko oblekic in teh stvari ti bodo prinesli starši in drugi - verjemi, pol imaš tolk cunjc, da se ti zvrti od količine, ker nimaš pod milim bogom vtaknit te zadeveuser posted image . Veš rojstvo otroka babice čist spremeni - moji tašči se je čist obrnil - kupuje več k jest.user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?