|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
31.8.2009 18:26:14   
Katjusa
user posted image
in za kolaž
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 19:45:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 19:48:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
31.8.2009 19:54:24   
Katjusa
kolumbo da se ne ponavljam http://www.ringaraja.net/forum/m_4142321/mpage_43/key_/tm.htm#4458701

kolaž je pa najlepši ker je bil to do sedaj najboljši odziv in imamo kr 34 februarčkov goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
31.8.2009 19:55:29   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

NAJLEPŠI KOLAŽuser posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 255
31.8.2009 19:56:56   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Katjuša dej litr vina na mizo in mi izpričaj šta te muči u jaslima. Zdej majo neke nove fore in majo skupine od 2-5 let.....verjetno so pa kje tok usekani da delajo tut starostno skupino od 1-4.....tak je sistem zdej nimaš kej.  Prosim te ne delaj prehitro panike, počakaj da vidiš Florjanovo reakcijo na vse skupaj, potem pa ukrepaj po svoji vesti.

lah tud kj močnejšga,...jz tud poslušam -beremuser posted image

lep kolaž,..pa hvala za linotauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 256
31.8.2009 19:59:54   
Onasiss
ČE KATERA POTREBUJE KAJ M NALEPK ZA TEFALOVO POSODO, NAJ MI SPOROČI DO JUTRI NA ZS, SICER GREJO NALEPKE DRUGAM. IMAM JIH PA CCA 50.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 257
31.8.2009 20:01:35   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

kolumbo da se ne ponavljam http://www.ringaraja.net/forum/m_4142321/mpage_43/key_/tm.htm#4458701

kolaž je pa najlepši ker je bil to do sedaj najboljši odziv in imamo kr 34 februarčkov goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša 3plus,..a kej ne vemo

joj  ne znam plusa narisat????

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 258
31.8.2009 20:02:12   
Onasiss
a MI LAHKO NEKDO OBRAZLOŽI TOLE: Deja, simonakr, claud, m300880u, Urša08, kayica24, TAMIKA3, BarbaraGS, MIHAILO, reckova, rebeka84, maškolin

Prisotni na tej temi... pa rebeka je na morju....od ostalih pa se nobena ne javi.... ostalih pa ne poznam.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 259
31.8.2009 20:04:29   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

a MI LAHKO NEKDO OBRAZLOŽI TOLE: Deja, simonakr, claud, m300880u, Urša08, kayica24, TAMIKA3, BarbaraGS, MIHAILO, reckova, rebeka84, maškolin

Prisotni na tej temi... pa rebeka je na morju....od ostalih pa se nobena ne javi.... ostalih pa ne poznam.....user posted image

to jz že par dni tumbam okoluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kr neki šteka,..zdele mi pol ure ni hotl ringaraje odpret,....kr neki

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 260
31.8.2009 20:04:34   
piskot
cer.

huh, vidim da imate tudi ostale tezke dneve. jaz sem dons tok tecna da grem ze sama seb na zivce.

katjusa ja sam tole pa res ni fajn. jaz se sicer ne spoznam, sam kot pises ... je pa tud nekaj res, da se nobena juha ne poje tako vroca kot se skuha. mogoce pocakaj kak teden ali dva, pa se bo kaj uredilo. saj bosta verjetno tudi vzgojiteljici videli da tako ne gre.

kolumbo a te lahko posvojim? eno tako k bi me v rit zbrcala kadar zacnem komplicirat, bi potrebovala. sicer se svakinja trudi, ampak za vsak slucaj, a bi bila za rezervo? user posted image

crtica mi tudi jutri posvetovalnico, samo ob 11h.

mlea kaj bos kastrole kupila?

na, ostalo sem pa pozabila, grem po cunje v stroj.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 261
31.8.2009 20:18:58   
Katjusa
sej je res mogoče mu bo pravs uper mogoče nam rata prestavit je pa nekaj da večje skupine hodijo na izlete in sprehode tamali so pa bolj k ne v in ob vrtcu....
to da si jst ne predstavljam srehoda OK ampak da vzgojiteljica reče, da si ne predstavlja me pa resnično odbija....

zavedam se nekaj, da florjanu bo mogoče prav super polek tamalih ker  si bo lažje pridobil spoštovanje ker mlajši ponavadi po večjih gledajo drugače..... mogoče mu bo pa samozavest rastla k bo vidu kaj sve že oblada..... mah ne bom več razmišljala v vsaki stvari so plusi in minusi sma nama bi blo pač bolj všeč, če bi bil z večjimi.....
florjan se ful veseli, da gre v vrtec in zdej poti nazaj ni, da ga zdej izpišem bo ful razučaran in žalosten to pa nočem....

vam javim kako bo ko bom kej več vedla, če ga ne bom uspela prestavit bo prvi odraz pomoje ravno nekje objektiven po kakem mesecuuser posted image

bo treba dons en pir spit, da ne bom tak trezno razmišljala....

se opravičujem ker težim s tem vrtcem sam v meni vre jeza in razočaranje in negotovost.....user posted image user posted image user posted image user posted image skos sem pač bla prepričana, da bo v srednji skupiniuser posted image user posted image user posted image user posted image sem očitno pričakovala preveč sedajs em pa tolk bolj razučarana.....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 262
31.8.2009 20:36:42   
Urša08
ojla

ena je spraševala kaj smo enih par skoz prijavljenih - pojma nimam kaj dogajauser posted image

kolumbo in črticaa  - kavica - povejta kdaj vama paše, lohk tud v sredo, če ma črticaa gužvo

Grem Žiga do konca zrihtat pa se tipkamo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 20:52:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
31.8.2009 20:53:52   
BarbaraGS
Katjusa kaj pa privat vrtci? Sicer pa mislim, da ima kar nekaj vrtcev mesano. Npr montessori ima tudi zelo velik razpon v skupinah in starejsi potem pomagajo mlajsim v dolocenih zadevah. Mislim da imajo ponekod skupine od 2-4 let.
Upam, da se uredi, pa da bo Florijan obozeval vrtec.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 20:54:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 20:54:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 267
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 20:57:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 268
31.8.2009 20:59:33   
Urša08
kolumbo no superca men tud sreda bolj diši user posted image user posted image user posted image a se lahko nekje k majo igrala dobimo, za uro mi je pa čist vseenouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 269
31.8.2009 21:01:01   
Urša08
Katjuša saj bo boš vidla, včasih ko imamo najbolj črn scenarij pred sabo se na koncu prov fino vse razplete user posted image Jutri pa z nasmeškom pospremi svojga velicga fanta v vrtec user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 21:05:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
31.8.2009 21:12:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša saj bo boš vidla, včasih ko imamo najbolj črn scenarij pred sabo se na koncu prov fino vse razplete user posted image Jutri pa z nasmeškom pospremi svojga velicga fanta v vrtec user posted image

sej je res sem zdej sosedo klicala k ima fanta v 2 skupini pa pravi da imajo tam tud mlajše od dveh let.... en bo oktobra 2 no to je vseen mal drgač k tle k bo ena septembra 1 leto.....

drgač pa florjan se zdle igra da je v vrtcu in je hotu da mu dam zvezek in barvice v torbo in zdej rišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja upam, da mi bo ju3 do smeha dons mi je šlo cel sestanek na jok, ko so govorile kako in kejuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 272
31.8.2009 21:18:32   
Urša08

Kolumbo
velja za sredo user posted image A še katera pride poleg nas treh?

Katjuša
saj bo boš vidla. Drugače pa tud men ni glih jasno kaj naj bi Florjan delal v jaslih user posted image Kdaj ga pa pelješ? A boš prvi dan kako urco z njim?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 273
31.8.2009 21:21:41   
Katjusa
ju3 grema samo za pol ure in boma oba tam pol v četrtek za 1 uro v petek pa naj bi že sam kako urco ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image soseda je rekla, da ga bo zjutraj peljala in ga bo tam pustila, počakala v bližini pol ure če bo vse OK gre v službo.... ji je vzgojiteljica sama to predlagala.... jst sem ji pa rakla, da naš ne bo hotu po pol ure domov pa je rekla da boma pa še kake 5 min ostala, da drgač pa je bolje, da grema domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že vidim kak jok bo k ga bom mogle ven nestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 274
31.8.2009 21:23:24   
Urša08
Katjuša a samo za pol ureuser posted image men se zdi pa to mal mal. No sej mogoče si pa vzgojiteljica premisli ko bo videla da uživauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poštnina
nada56

Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?

Da, ker nimam drobiza (23%)

Da, ker je to dodatni strošek (43%)

Da, placal bi rad vse naenkrat, (14%)

Ne, to je pac dostava, ki stane (20%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!