Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 18:26:14
|
|
|
|
Katjusa
|
in za kolaž
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2009 19:45:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2009 19:48:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 19:55:29
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo NAJLEPŠI KOLAŽ Se podpišem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 19:56:56
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Katjuša dej litr vina na mizo in mi izpričaj šta te muči u jaslima. Zdej majo neke nove fore in majo skupine od 2-5 let.....verjetno so pa kje tok usekani da delajo tut starostno skupino od 1-4.....tak je sistem zdej nimaš kej. Prosim te ne delaj prehitro panike, počakaj da vidiš Florjanovo reakcijo na vse skupaj, potem pa ukrepaj po svoji vesti. lah tud kj močnejšga,...jz tud poslušam -berem lep kolaž,..pa hvala za linota
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 19:59:54
|
|
|
|
Onasiss
|
ČE KATERA POTREBUJE KAJ M NALEPK ZA TEFALOVO POSODO, NAJ MI SPOROČI DO JUTRI NA ZS, SICER GREJO NALEPKE DRUGAM. IMAM JIH PA CCA 50.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 20:01:35
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kolumbo da se ne ponavljam http://www.ringaraja.net/forum/m_4142321/mpage_43/key_/tm.htm#4458701 kolaž je pa najlepši ker je bil to do sedaj najboljši odziv in imamo kr 34 februarčkov gor katjuša 3plus,..a kej ne vemo joj ne znam plusa narisat????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 20:02:12
|
|
|
|
Onasiss
|
a MI LAHKO NEKDO OBRAZLOŽI TOLE: Deja, simonakr, claud, m300880u, Urša08, kayica24, TAMIKA3, BarbaraGS, MIHAILO, reckova, rebeka84, maškolin Prisotni na tej temi... pa rebeka je na morju....od ostalih pa se nobena ne javi.... ostalih pa ne poznam.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 20:04:29
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea a MI LAHKO NEKDO OBRAZLOŽI TOLE: Deja, simonakr, claud, m300880u, Urša08, kayica24, TAMIKA3, BarbaraGS, MIHAILO, reckova, rebeka84, maškolin Prisotni na tej temi... pa rebeka je na morju....od ostalih pa se nobena ne javi.... ostalih pa ne poznam..... to jz že par dni tumbam okol kr neki šteka,..zdele mi pol ure ni hotl ringaraje odpret,....kr neki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 20:04:34
|
|
|
|
piskot
|
cer. huh, vidim da imate tudi ostale tezke dneve. jaz sem dons tok tecna da grem ze sama seb na zivce. katjusa ja sam tole pa res ni fajn. jaz se sicer ne spoznam, sam kot pises ... je pa tud nekaj res, da se nobena juha ne poje tako vroca kot se skuha. mogoce pocakaj kak teden ali dva, pa se bo kaj uredilo. saj bosta verjetno tudi vzgojiteljici videli da tako ne gre. kolumbo a te lahko posvojim? eno tako k bi me v rit zbrcala kadar zacnem komplicirat, bi potrebovala. sicer se svakinja trudi, ampak za vsak slucaj, a bi bila za rezervo? crtica mi tudi jutri posvetovalnico, samo ob 11h. mlea kaj bos kastrole kupila? na, ostalo sem pa pozabila, grem po cunje v stroj.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 20:18:58
|
|
|
|
Katjusa
|
sej je res mogoče mu bo pravs uper mogoče nam rata prestavit je pa nekaj da večje skupine hodijo na izlete in sprehode tamali so pa bolj k ne v in ob vrtcu.... to da si jst ne predstavljam srehoda OK ampak da vzgojiteljica reče, da si ne predstavlja me pa resnično odbija.... zavedam se nekaj, da florjanu bo mogoče prav super polek tamalih ker si bo lažje pridobil spoštovanje ker mlajši ponavadi po večjih gledajo drugače..... mogoče mu bo pa samozavest rastla k bo vidu kaj sve že oblada..... mah ne bom več razmišljala v vsaki stvari so plusi in minusi sma nama bi blo pač bolj všeč, če bi bil z večjimi..... florjan se ful veseli, da gre v vrtec in zdej poti nazaj ni, da ga zdej izpišem bo ful razučaran in žalosten to pa nočem.... vam javim kako bo ko bom kej več vedla, če ga ne bom uspela prestavit bo prvi odraz pomoje ravno nekje objektiven po kakem mesecu bo treba dons en pir spit, da ne bom tak trezno razmišljala.... se opravičujem ker težim s tem vrtcem sam v meni vre jeza in razočaranje in negotovost..... skos sem pač bla prepričana, da bo v srednji skupini sem očitno pričakovala preveč sedajs em pa tolk bolj razučarana.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 20:36:42
|
|
|
|
Urša08
|
ojla ena je spraševala kaj smo enih par skoz prijavljenih - pojma nimam kaj dogaja kolumbo in črticaa - kavica - povejta kdaj vama paše, lohk tud v sredo, če ma črticaa gužvo Grem Žiga do konca zrihtat pa se tipkamo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2009 20:52:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 20:53:52
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Katjusa kaj pa privat vrtci? Sicer pa mislim, da ima kar nekaj vrtcev mesano. Npr montessori ima tudi zelo velik razpon v skupinah in starejsi potem pomagajo mlajsim v dolocenih zadevah. Mislim da imajo ponekod skupine od 2-4 let. Upam, da se uredi, pa da bo Florijan obozeval vrtec.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2009 20:54:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2009 20:54:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2009 20:57:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 20:59:33
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo no superca men tud sreda bolj diši a se lahko nekje k majo igrala dobimo, za uro mi je pa čist vseeno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 21:01:01
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša saj bo boš vidla, včasih ko imamo najbolj črn scenarij pred sabo se na koncu prov fino vse razplete Jutri pa z nasmeškom pospremi svojga velicga fanta v vrtec
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2009 21:05:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 21:12:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša saj bo boš vidla, včasih ko imamo najbolj črn scenarij pred sabo se na koncu prov fino vse razplete Jutri pa z nasmeškom pospremi svojga velicga fanta v vrtec sej je res sem zdej sosedo klicala k ima fanta v 2 skupini pa pravi da imajo tam tud mlajše od dveh let.... en bo oktobra 2 no to je vseen mal drgač k tle k bo ena septembra 1 leto..... drgač pa florjan se zdle igra da je v vrtcu in je hotu da mu dam zvezek in barvice v torbo in zdej riše ja upam, da mi bo ju3 do smeha dons mi je šlo cel sestanek na jok, ko so govorile kako in kej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 21:18:32
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo velja za sredo A še katera pride poleg nas treh? Katjuša saj bo boš vidla. Drugače pa tud men ni glih jasno kaj naj bi Florjan delal v jaslih Kdaj ga pa pelješ? A boš prvi dan kako urco z njim?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 21:21:41
|
|
|
|
Katjusa
|
ju3 grema samo za pol ure in boma oba tam pol v četrtek za 1 uro v petek pa naj bi že sam kako urco ostal soseda je rekla, da ga bo zjutraj peljala in ga bo tam pustila, počakala v bližini pol ure če bo vse OK gre v službo.... ji je vzgojiteljica sama to predlagala.... jst sem ji pa rakla, da naš ne bo hotu po pol ure domov pa je rekla da boma pa še kake 5 min ostala, da drgač pa je bolje, da grema domov že vidim kak jok bo k ga bom mogle ven nest
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 21:23:24
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša a samo za pol ure men se zdi pa to mal mal. No sej mogoče si pa vzgojiteljica premisli ko bo videla da uživa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Poštnina nada56Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?
Da, ker nimam drobiza (
23%)
Da, ker je to dodatni strošek (
43%)
Da, placal bi rad vse naenkrat, (
14%)
Ne, to je pac dostava, ki stane (
20%)
Število vseh glasov: 56Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!