|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 22:06:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
31.8.2009 22:06:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce zdej pa še eno vprašanje, ki ga nekako ponavljam od kar sem prišla iz morja.... z mojmu že cel večer berema razne raziskave, zakone in ne vem kaj še vse in se ne morma odločit kaj nej naredima naj puistima stvar tako kot je se pravi (12 otrok nad 2 letoma, 6 pod 2 leto id tega 3-4 ne hodijo in ne jedo sami, vzgojiteljici sta 2. vsaj 2 sta mlajša od 15 mesecev.... ) ali naj vztrajama za vsako ceno da gre v drugo skupino, kjer so otroci malo večji in je več starješih od njega....
zdej že razmišljama, da pustima vse kot je in če nam bo čas pokazal, da to ni OK ga poskusma pol prestavit.... ko boma imela tud jasne argumente za in proti....
kaj bi ve naredile?

JAZ bi počakala,da bi videla kako se bo obneslo,obenem pa težila da ga dajo med večje

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 302
31.8.2009 22:06:26   
Urša08
Katjuša jaz bi pomoje pustila tako kot je, če bi pa vidla da je otrok nezadovoljen oz. da ne "napreduje" bi pa poskušala zamenjati. Odločitev je seveda vajina.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 303
31.8.2009 22:07:23   
Urša08
Črticaa tebi je pa že kolumbo odgovorila user posted image

Sedaj grem pa k možeku malo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 304
31.8.2009 22:07:47   
Čebel@
urša.....a si nisva že "lahko noč" zažeželeli?user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 305
31.8.2009 22:08:02   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČRTICA SREDA...jutr MORM u šoping nujno, k bom že zbolela k že tok cajta nism blauser posted image

Ne, ne po moje bo Šime bolj nor zaradi tega.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 306
31.8.2009 22:10:32   
Čebel@
user posted image k možeku

nočkouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 307
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 22:10:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
31.8.2009 22:14:44   
baki
tudi jst bi se stisnila k možeku pa je šel v službo.pol pa raje pospravljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .jutri je že šola.je minlo ko keks.

Neposredna povezava do sporočila: 309
31.8.2009 22:16:26   
Katjusa
jst tud grem premlevat pred TV..... user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč in lepe sanje

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 310
31.8.2009 22:19:10   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

črticaa.......a iščeš službo al kaj?

ja,..finance so rdeče obarvane

katjuša dejo praš,..on je tud vzgojitelca,..pa lih tok stare ma k florijan

baki te zastopm,...
.evo jutr je možek frej,..spal je cel popoldan tako da naj bib il spočit,...zdj je pa odvisen kako je blo na šihtu,... mogoče pa dons še kej bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je blo zanč ful slabo in ful tašča reče ,..mogoče ste pa novga dojenčka naročil,...sm ji rekla da mam lih tok aktivnosti v pojstli kokr onauser posted image user posted image user posted image zj pa kokr je vzela user posted image

katjuša ful sm ti pokomentirala en album,...če mi bo dolgčas se bom še na kero spravlauser posted image user posted image  sj niste hudeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 311
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 22:20:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 22:21:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 313
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 22:23:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 314
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 22:26:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 315
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 22:26:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 316
31.8.2009 22:29:25   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Črtica ti si pa upaš tašči sikat glede aktivnostiuser posted image user posted image user posted image

oh draga soimenjakinja mojga možauser posted image user posted image user posted image jz se lah z njo pogovorim o vsem,...mi2 nimava nobenih problemov,..ona je sanjska mami, tašča,.....

Neposredna povezava do sporočila: 317
31.8.2009 22:35:57   
baki
 jst pa v šolo.katja gre v tretji razred pa jo bova z nikom pospremila.ji bova z vozičkom torbo pelala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 318
31.8.2009 22:37:27   
baki
to pomeni da midva tudi grevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 319
31.8.2009 22:55:58   
črticaa
PUNCE JZ MORM RES TAMIKO POHVALT,..ŠLA SM GLEDAT NJENE SLIKE IN NAJDLA TOLE,....

user posted image

(TAMIKA UPAM DA NISI HUDA,..SAM SVAKA TI ČAST)

JZ IN MOJA MAMI SKUPAJ ŠE V ŽIVLJENJU NISVA TOLIKO ZLIKALEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 320
31.8.2009 23:28:58   
baki
tk punce jst sem vse naredila.zdej pa grem spat.LAHKO NOČ.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 321
1.9.2009 0:05:12   
BarbaraGS
o debate o vrtcih...jaz sploh ne vem kdaj naj mojo dam vanj. Ne vem ce sem se pripravljena tako hitro locit od nje. Pa sploh ne vem kaj je boljse, jo imet doma in do kdaj ali jo dat z enim letom v vrtec user posted image .

Hvala vsem ki ste mi odgovorile o spanju otroka. Nasa je res kriticen primer. Samo da pridem v sobo se ze prebudi, ce pa imam sreco da takrat se spi, pa sam da se vlezem v posteljo. Kriza. Kot da me voha barabica mala...

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 322
1.9.2009 0:08:13   
Ajvy
Vsi jutrašnji prvovrtčevski in prvošolčki, šolarčki nasploh in ostalo spremstvo.....
Imejte se kar se da fino fajn....glejte, poslušajte, opazujte in se smejte......jutri je nov dan...nov začetek ...nova prelomnica.......

držte se ...

mamice in atiji.......včasih je dovolj če si samo zraven.....in to vam želim da vam uspe...ponosno stat zraven otročka in biti največja skalnata opora.......držte se....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 1.9.2009 0:14:08 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 323
1.9.2009 0:09:53   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

o debate o vrtcih...jaz sploh ne vem kdaj naj mojo dam vanj. Ne vem ce sem se pripravljena tako hitro locit od nje. Pa sploh ne vem kaj je boljse, jo imet doma in do kdaj ali jo dat z enim letom v vrtec user posted image .

Hvala vsem ki ste mi odgovorile o spanju otroka. Nasa je res kriticen primer. Samo da pridem v sobo se ze prebudi, ce pa imam sreco da takrat se spi, pa sam da se vlezem v posteljo. Kriza. Kot da me voha barabica mala...

ena naša julijka je imela s tem težave....in je res....težave so prenehale ko je pupo preselila v svojo sobo....pupa spi...tolk pridno...nobeng duha ne sluha o ponočevalki.......
noro...in prav ,da sumi da je vohala mami....zize...in je htela skoz gor viset user posted image ..tko jo je šel pa ati parkrat pokrit...pa je odnehala....in lepo spančka....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 324
1.9.2009 0:13:43   
Ajvy
Mi vstopamo v drug teden razpleničenja....nam gre kar dobro.....mau peremo...pa ne zato, ker ne pove..ampak zato , ker mami pa ati mal prepozno reagirata user posted image user posted image user posted image moja pridna pupa.....
Urša...sem pa vzela tvoj stavek na znanje ....vse lepo počasi....in nič na silo user posted image user posted image user posted image
Se ima tolk fino...ko plešemo , se poslavljamo od lužic in basik....prav super je....pa vsakič   dobi enega bombončka- smarties...majčken ampak tolk veselja prinese.....

Tisa je danes nekja kašljala....včeraj se je ponoči zbujala kar pogosto...na vsake 15, 20 minut....ne vem kaj ji je blo....upam,da bo danes bolje......Sem ji fajn noska pucala...
Sadje je blljak.....zelenjava je pa tolk dobra, da ne moreš nafilat trebuščka.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?