Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 11:08:45
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa, sm ti poslala slikice kar na mail, kamor ti slikice pošiljamo! majchy, tebi tudi pošlem, pa birdy tudi!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 11:28:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, sm ti poslala slikice kar na mail, kamor ti slikice pošiljamo! majchy, tebi tudi pošlem, pa birdy tudi!!! sem dobla hvala:) imam vsaj slikce k sem norela s Florjanom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 11:33:08
|
|
|
|
timy
|
Pozdravček, Sunny - dobrodošla nazaj Luštne slikce!!! Balonchy - za Matica. Joj kako hitro gre čas Ajvy - da nahod čim prej mine. Je pa bila tudi moja noč nekaj podobnega. Eva se je kar naprej obračala na trebuh in metala dudo po tleh Ob 6ih pa sva se morali nujno vstati, ni in ni hotela več spati. Ob 8ih je spet zaspala, jaz pa sem takšna kot da bi ga včeraj lumpala. Majchy da fajn opravita in da izpuščaj čim prej izgine. Katjuša mamice nas vedno skrbi. Jaz se že zdaj obremenjujem kako bo, ko bo Eva morala v vrtec oz. v varstvo. Pa mi vsi govorijo, kje je še to. Pa ne morem iz svoje kože. Črticaa - luštne slikce!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 11:35:56
|
|
|
|
claud
|
sunny huuude fotke....sploh soncni zahod in una k ma Gaja spangico v laseh mlea....ocitno nisi opazla prej....PROSIM PROSIM ZA SLIKCO OD NAJINIH PUPIK mI SMO RAVNO S SPREHODA.......ups sori sj se ne derrem.........pa ocitno se mi tipke zatikajo, k tipkam k ........ V glavnem vroce je!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 11:49:39
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......ja sparkiya se ne pipnem več,sploh .......je rekel da ne ve kaj je fasala.....baje da niso glivice ker nima nič belega v ustih ......dobili sva Daktarin in če ne bo boljše morava v četrtek ali pa petek nazaj .......glede slabe volje:najboljš da greva kar nazaj na morje balonchy......je ok ......samo sej veš,ko si slabe volje se hočeš nad vsakim znesti ........... za Matica.......malo pogooglaj glede podaljšanja(sem nekje na rr-ju tudi zasledila) mihailo.......bom pol kasnej še jaz malo fotkic nalepila črticaa....... že,ampak malo štrajkava da bi prav delala na -sem se odločila da bom prej šolo naredila in najdla boljšo zaposlitev timy.......hvala za lepe želje-tudi jaz upam da se kmalu to pocajta
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 31.8.2009 11:50:02 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 11:50:21
|
|
|
|
Katjusa
|
Mi smo se pa zdej tok najedli da pokamo.... sem mu dala jabolko 1/2 hruške, in breskcice 3 in je vse pojedu je kr v ležalniku obležal in zdej se neki napenja počakam, da nardi kupčka pol se grema pa previt florjan je šel pa z babiko in dedijem po breskve tle za hišo bom pol kašice naredla in jih dala v kozarčke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 11:52:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......ja sparkiya se ne pipnem več,sploh .......je rekel da ne ve kaj je fasala.....baje da niso glivice ker nima nič belega v ustih ......dobili sva Daktarin in če ne bo boljše morava v četrtek ali pa petek nazaj .......glede slabe volje:najboljš da greva kar nazaj na morje upam, da bo kremica pomagala.... boga hana jst imam še vedno nekaj stvari v avtu tak da kr povej kdaj sam potovalko skupi zbašem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2009 11:53:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 11:55:42
|
|
|
|
claud
|
majchy...kako zgleda ta zadeva pr Hani? Larissa je mela tko vneto tm pr pregibih na obeh straneh.....tko da mi je v lekarni dala kremo a-derma, k je cink not, pa sm jo tm s tem mazala in je trajal ene 3 tedne da se je koza obnovila in je zdj cist lepo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 11:55:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......ja sparkiya se ne pipnem več,sploh .......je rekel da ne ve kaj je fasala.....baje da niso glivice ker nima nič belega v ustih ......dobili sva Daktarin in če ne bo boljše morava v četrtek ali pa petek nazaj .......glede slabe volje:najboljš da greva kar nazaj na morje upam, da bo kremica pomagala.... boga hana jst imam še vedno nekaj stvari v avtu tak da kr povej kdaj sam potovalko skupi zbašem med počitnicami-samo takrat bo že malo mraz
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 11:57:39
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Lej to,... še dež bomo nardile, če bomo tko kričale ena na drugo ....pa kaj zdej to.......pa sej smo se zmerej znale" skregat" pa se pol zvečer luštn virtualno zapit in je blo pol vse oh in sploh super.........tele dva dni pa kr neki.....Majcy besna na Baloncy zarad izražanja glede seznama, Črticaaa je spet vse narobe nardila k je Dominka na noge postavla......Katjuša pa ne sprejme mojih 5 objemčkov, niti šopka vrtnic, niti nutela torte......STOP IGRA! VSI VELIKOKRAT HOČEMU DRUGIM DOBRO, PA SE SPLOH NE ZAVEDAMO DA S SVOJIM TEŽENJEM IN NASVETI KAKO BI BLO BOLJE, ČE BI.....DRUGO OSEBO ČIST UŽALIMO, KER SMO PAČ NA DRUGEM BREGU PRI NEKEM PREPRIČANJU. bom nehala filozofirat, ko se ohladite me pokličite za grande Laško z GINOM ...čaoooo Ma ne bi mogla bols napisat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 11:57:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy...kako zgleda ta zadeva pr Hani? Larissa je mela tko vneto tm pr pregibih na obeh straneh.....tko da mi je v lekarni dala kremo a-derma, k je cink not, pa sm jo tm s tem mazala in je trajal ene 3 tedne da se je koza obnovila in je zdj cist lepo. po češpli je rdeč flek,med mišelinkami pa pikice(rdeče)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 12:03:14
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy...kako zgleda ta zadeva pr Hani? Larissa je mela tko vneto tm pr pregibih na obeh straneh.....tko da mi je v lekarni dala kremo a-derma, k je cink not, pa sm jo tm s tem mazala in je trajal ene 3 tedne da se je koza obnovila in je zdj cist lepo. po češpli je rdeč flek,med mišelinkami pa pikice(rdeče) hm..mi smo mel sam med miselinkami problem.....ma je ta krema ful pomagala......no ce bos kj probala s tem, ne smes po spolovilu....jst sm tm s to kremo, ostalo pa z bepanthenom...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 12:05:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......ja sparkiya se ne pipnem več,sploh .......je rekel da ne ve kaj je fasala.....baje da niso glivice ker nima nič belega v ustih ......dobili sva Daktarin in če ne bo boljše morava v četrtek ali pa petek nazaj .......glede slabe volje:najboljš da greva kar nazaj na morje upam, da bo kremica pomagala.... boga hana jst imam še vedno nekaj stvari v avtu tak da kr povej kdaj sam potovalko skupi zbašem med počitnicami-samo takrat bo že malo mraz se bome hitreje hladile
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 12:06:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy...kako zgleda ta zadeva pr Hani? Larissa je mela tko vneto tm pr pregibih na obeh straneh.....tko da mi je v lekarni dala kremo a-derma, k je cink not, pa sm jo tm s tem mazala in je trajal ene 3 tedne da se je koza obnovila in je zdj cist lepo. po češpli je rdeč flek,med mišelinkami pa pikice(rdeče) hm..mi smo mel sam med miselinkami problem.....ma je ta krema ful pomagala......no ce bos kj probala s tem, ne smes po spolovilu....jst sm tm s to kremo, ostalo pa z bepanthenom... meni je rekel da povsod naj mažem 2x na dan pa obkladke ji naj dajem(fiziološko)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 12:07:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......ja sparkiya se ne pipnem več,sploh .......je rekel da ne ve kaj je fasala.....baje da niso glivice ker nima nič belega v ustih ......dobili sva Daktarin in če ne bo boljše morava v četrtek ali pa petek nazaj .......glede slabe volje:najboljš da greva kar nazaj na morje upam, da bo kremica pomagala.... boga hana jst imam še vedno nekaj stvari v avtu tak da kr povej kdaj sam potovalko skupi zbašem med počitnicami-samo takrat bo že malo mraz se bome hitreje hladile .....pozimi pa sankanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 12:15:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......ja sparkiya se ne pipnem več,sploh .......je rekel da ne ve kaj je fasala.....baje da niso glivice ker nima nič belega v ustih ......dobili sva Daktarin in če ne bo boljše morava v četrtek ali pa petek nazaj .......glede slabe volje:najboljš da greva kar nazaj na morje upam, da bo kremica pomagala.... boga hana jst imam še vedno nekaj stvari v avtu tak da kr povej kdaj sam potovalko skupi zbašem med počitnicami-samo takrat bo že malo mraz se bome hitreje hladile .....pozimi pa sankanje sam morme dece zraven vzet, da bodo sanke vlekl....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 12:21:32
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ojla punce :) na hitro sem vaspreletela balonchy baje ti lahko to podaljsanje na razvojni zrihtajo Kje spijo vasi februarcki? V svoji sobi, pri vas v sobi v svoji posteljici, pri vas v postelji...? In ce je v svoji sobi, kako ga slisite ce se zbudi? Nasa ima tako rahel spanec, da ko prideva v sobo se vedno zbudi, zato razmisljava da bi jo dala v svojo sobo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 12:37:48
|
|
|
|
claud
|
Miskolin javi se.....kr naprej tuki pa nikol nobenga posta
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2009 12:41:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 12:42:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS ojla punce :) na hitro sem vaspreletela balonchy baje ti lahko to podaljsanje na razvojni zrihtajo Kje spijo vasi februarcki? V svoji sobi, pri vas v sobi v svoji posteljici, pri vas v postelji...? In ce je v svoji sobi, kako ga slisite ce se zbudi? Nasa ima tako rahel spanec, da ko prideva v sobo se vedno zbudi, zato razmisljava da bi jo dala v svojo sobo... naš spi skupaj v sobi s florjanom... ponoči ga ne rabim slišat k tak spita.... če pa že se sliši čez steno ker je čist tanka in ločijo nas samo harmonična vrata.... podnevi pa uporabljamo bbebefon:) ko je bil florjan star 4 mesece je tud bi tok občutljiv in smo posledično ful slabo spali, takoj sma ga prestavla v drugo sobo in od takrat naprej je spal cele noči
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 12:51:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS ojla punce :) na hitro sem vaspreletela balonchy baje ti lahko to podaljsanje na razvojni zrihtajo Kje spijo vasi februarcki? V svoji sobi, pri vas v sobi v svoji posteljici, pri vas v postelji...? In ce je v svoji sobi, kako ga slisite ce se zbudi? Nasa ima tako rahel spanec, da ko prideva v sobo se vedno zbudi, zato razmisljava da bi jo dala v svojo sobo... pri nas spi že od 1,5m v svoji sobici......sobi sta ena poleg druge in imam oboje vrata odprta in jo slišim že če samo zastoka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 13:23:44
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Lej to,... še dež bomo nardile, če bomo tko kričale ena na drugo ....pa kaj zdej to.......pa sej smo se zmerej znale" skregat" pa se pol zvečer luštn virtualno zapit in je blo pol vse oh in sploh super.........tele dva dni pa kr neki.....Majcy besna na Baloncy zarad izražanja glede seznama, Črticaaa je spet vse narobe nardila k je Dominka na noge postavla......Katjuša pa ne sprejme mojih 5 objemčkov, niti šopka vrtnic, niti nutela torte......STOP IGRA! VSI VELIKOKRAT HOČEMU DRUGIM DOBRO, PA SE SPLOH NE ZAVEDAMO DA S SVOJIM TEŽENJEM IN NASVETI KAKO BI BLO BOLJE, ČE BI.....DRUGO OSEBO ČIST UŽALIMO, KER SMO PAČ NA DRUGEM BREGU PRI NEKEM PREPRIČANJU. bom nehala filozofirat, ko se ohladite me pokličite za grande Laško z GINOM ...čaoooo jz te povabim v tuš planet na pansche za 1 euro moj dragi lih dominika uči bedarije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 13:34:52
|
|
|
|
Urša08
|
ahoj Eto medve s kolegico sva se načvekali, otroc naigral, no tastarejša Če bo lepo vreme šibave za vikend za en teden na morje k njej na vikend Mihailo zjutraj preden sva šla sem ga podojila, dala sem jih enga frutka sadnega, pa kr adaptirano mleko. Samo je bil manjši problem in ni hotel mleka ampak siten pa ni bil. sedaj grem pa kosilo za Nejca narest, pa pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 31.8.2009 13:50:45
|
|
|
|
Balonchy
|
Vabim vse "skreganke" in ostale... v glavnem vse extrebuščkarce na pir in gin tonic u Postojno... No, vas čakam.... lahk kr pred hotelom Kras k je mal sončka, da nas ne bo zeblo!!! Mamo 24°C...
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 31.8.2009 13:53:16 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
porokaksenciKoliko vas je stala celotna poroka (obleke, prstani, svatba, slike,...) na osebo0-50€ (
27%)
50-100€ (
17%)
100-150€ (
11%)
150-200€ (
4%)
200-250€ (
6%)
250-300€ (
35%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!