|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
31.8.2009 11:08:45   
sunny24
katjusa, sm ti poslala slikice kar na mail, kamor ti slikice pošiljamo! user posted image

majchy, tebi tudi pošlem, pa birdy tudi!!!

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 201
31.8.2009 11:28:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

katjusa, sm ti poslala slikice kar na mail, kamor ti slikice pošiljamo! user posted image

majchy, tebi tudi pošlem, pa birdy tudi!!!

sem dobla hvala:) imam vsaj slikce k sem norela s Florjanomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 202
31.8.2009 11:33:08   
timy
Pozdravček,

Sunny - dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image  Luštne slikce!!!

Balonchy - user posted image user posted image user posted image  za Matica. Joj kako hitro gre čas

Ajvy - user posted image user posted image user posted image da nahod čim prej mine. Je pa bila tudi moja noč nekaj podobnega. Eva se je kar naprej obračala na trebuh in metala dudo po tlehuser posted image  Ob 6ih pa sva se morali nujno vstati, ni in ni hotela več spati. Ob 8ih je spet zaspala, jaz pa sem takšna kot da bi ga včeraj lumpala.

Majchy user posted image user posted image user posted image da fajn opravita in da izpuščaj čim prej izgine.

Katjuša user posted image user posted image user posted image  mamice nas vedno skrbi. Jaz se že zdaj obremenjujem kako bo, ko bo Eva morala v vrtec oz. v varstvo. Pa mi vsi govorijo, kje je še to. Pa ne morem iz svoje kože.

Črticaa - luštne slikce!!!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 203
31.8.2009 11:35:56   
claud
sunny huuude fotke....sploh soncni zahod in una k ma Gaja spangico v lasehuser posted image user posted image user posted image

mlea....ocitno nisi opazla prej....PROSIM PROSIM ZA SLIKCO OD NAJINIH PUPIKuser posted image

mI SMO RAVNO S SPREHODA.......ups sori sj se ne derrem.........pa ocitno se mi tipke zatikajo, k tipkam k ........
V glavnem vroce je!!!!!!!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 204
31.8.2009 11:49:39   
Čebel@
katjuša......ja sparkiya se ne pipnem več,splohuser posted image .......je rekel da ne ve kaj je fasala.....baje da niso glivice ker nima nič belega v ustihuser posted image ......dobili sva Daktarin in če ne bo boljše morava v četrtek ali pa petek nazajuser posted image .......glede slabe volje:najboljš da greva kar nazaj na morjeuser posted image user posted image
balonchy......je okuser posted image user posted image user posted image ......samo sej veš,ko si slabe volje se hočeš nad vsakim znestiuser posted image ...........user posted image user posted image za Matica.......malo pogooglaj glede podaljšanja(sem nekje na rr-ju tudi zasledila)
mihailo.......bom pol kasnej še jaz malo fotkic nalepilauser posted image
črticaa.......user posted image že,ampak malo štrajkava da bi prav delala na user posted image -sem se odločila da bom prej šolo naredila in najdla boljšo zaposlitevuser posted image user posted image user posted image
timy.......hvala za lepe želje-tudi jaz upam da se kmalu to pocajtauser posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 31.8.2009 11:50:02 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 205
31.8.2009 11:50:21   
Katjusa
Mi smo se pa zdej tok najedli da pokamo.... sem mu dala jabolko 1/2 hruške, in breskcice 3 in je vse pojedu je kr v ležalniku obležal in zdej se neki napenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image počakam, da nardi kupčka pol se grema pa prevituser posted image user posted image user posted image

florjan je šel pa z babiko in dedijem po breskve tle za hišouser posted image user posted image user posted image user posted image bom pol kašice naredla in jih dala v kozarčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 206
31.8.2009 11:52:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša......ja sparkiya se ne pipnem več,splohuser posted image .......je rekel da ne ve kaj je fasala.....baje da niso glivice ker nima nič belega v ustihuser posted image ......dobili sva Daktarin in če ne bo boljše morava v četrtek ali pa petek nazajuser posted image .......glede slabe volje:najboljš da greva kar nazaj na morjeuser posted image user posted image

upam, da bo kremica pomagala.... boga hanauser posted image user posted image user posted image user posted image
jst imam še vedno nekaj stvari v avtu tak da kr povej kdaj sam potovalko skupi zbašemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 11:53:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
31.8.2009 11:55:42   
claud
majchy...kako zgleda ta zadeva pr Hani?
Larissa je mela tko vneto tm pr pregibih na obeh straneh.....tko da mi je v lekarni dala kremo a-derma, k je cink not, pa sm jo tm s tem mazala in je trajal ene 3 tedne da se je koza obnovila in je zdj cist lepo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 209
31.8.2009 11:55:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

upam, da bo kremica pomagala.... boga hanauser posted image user posted image user posted image user posted image
jst imam še vedno nekaj stvari v avtu tak da kr povej kdaj sam potovalko skupi zbašemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

med počitnicami-samo takrat bo že malo mrazuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 210
31.8.2009 11:57:39   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Lej to,... še dež bomo nardile, če bomo tko kričale ena na drugouser posted image ....pa kaj zdej to.......pa sej smo se zmerej znale" skregat" pa se pol zvečer luštn virtualno zapit in je blo pol vse oh in sploh super.........tele dva dni pa kr neki.....Majcy besna na Baloncy zarad izražanja glede seznama, Črticaaa je spet vse narobe nardila k je Dominka na noge postavla......Katjuša pa ne sprejme mojih 5 objemčkov, niti šopka vrtnic, niti nutela torte......STOP IGRA!

VSI VELIKOKRAT HOČEMU DRUGIM DOBRO, PA SE SPLOH NE ZAVEDAMO DA S SVOJIM TEŽENJEM IN NASVETI KAKO BI BLO BOLJE, ČE BI.....DRUGO OSEBO ČIST UŽALIMO, KER SMO PAČ NA DRUGEM BREGU PRI NEKEM PREPRIČANJU.

bom nehala filozofirat, ko se ohladite me pokličite za grande Laško z GINOMuser posted image ...čaoooo

Ma ne bi mogla bols napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 211
31.8.2009 11:57:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Larissa je mela tko vneto tm pr pregibih na obeh straneh.....tko da mi je v lekarni dala kremo a-derma, k je cink not, pa sm jo tm s tem mazala in je trajal ene 3 tedne da se je koza obnovila in je zdj cist lepo.
po češpli je rdeč flek,med mišelinkami pa pikice(rdeče)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 212
31.8.2009 12:03:14   
claud

hm..mi smo mel sam med miselinkami problem.....ma je ta krema ful pomagala......no ce bos kj probala s tem, ne smes po spolovilu....jst sm tm s to kremo, ostalo pa z bepanthenom...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 213
31.8.2009 12:05:25   
Katjusa

se bome hitreje hladileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 214
31.8.2009 12:06:24   
Čebel@

hm..mi smo mel sam med miselinkami problem.....ma je ta krema ful pomagala......no ce bos kj probala s tem, ne smes po spolovilu....jst sm tm s to kremo, ostalo pa z bepanthenom...
meni je rekel da povsod naj mažem 2x na dan pa obkladke ji naj dajem(fiziološko)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 215
31.8.2009 12:07:26   
Čebel@

se bome hitreje hladileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image .....pozimi pa sankanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 216
31.8.2009 12:15:21   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image .....pozimi pa sankanjeuser posted image user posted image user posted image

sam morme dece zraven vzet, da bodo sanke vlekl....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 217
31.8.2009 12:21:32   
BarbaraGS
ojla punce :)
na hitro sem vaspreletela

balonchy baje ti lahko to podaljsanje na razvojni zrihtajo

user posted image Kje spijo vasi februarcki? V svoji sobi, pri vas v sobi v svoji posteljici, pri vas v postelji...? In ce je v svoji sobi, kako ga slisite ce se zbudi?

Nasa ima tako rahel spanec, da ko prideva v sobo se vedno zbudi, zato razmisljava da bi jo dala v svojo sobo...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 218
31.8.2009 12:37:48   
claud
Miskolin javi se.....kr naprej tuki pa nikol nobenga postauser posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 12:41:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
31.8.2009 12:42:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

user posted image Kje spijo vasi februarcki? V svoji sobi, pri vas v sobi v svoji posteljici, pri vas v postelji...? In ce je v svoji sobi, kako ga slisite ce se zbudi?

Nasa ima tako rahel spanec, da ko prideva v sobo se vedno zbudi, zato razmisljava da bi jo dala v svojo sobo...

naš spi skupaj v sobi s florjanom... ponoči ga ne rabim slišat k tak spita.... če pa že se sliši čez steno ker je čist tanka in ločijo nas samo harmonična vrata.... podnevi pa uporabljamo bbebefon:)

ko je bil florjan star 4 mesece je tud bi tok občutljiv in smo posledično ful slabo spali, takoj sma ga prestavla v drugo sobo in od takrat naprej je spal cele nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 221
31.8.2009 12:51:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

pri nas spi že od 1,5m v svoji sobici......sobi sta ena poleg druge in imam oboje vrata odprta in jo slišim že če samo zastoka

Neposredna povezava do sporočila: 222
31.8.2009 13:23:44   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Lej to,... še dež bomo nardile, če bomo tko kričale ena na drugouser posted image ....pa kaj zdej to.......pa sej smo se zmerej znale" skregat" pa se pol zvečer luštn virtualno zapit in je blo pol vse oh in sploh super.........tele dva dni pa kr neki.....Majcy besna na Baloncy zarad izražanja glede seznama, Črticaaa je spet vse narobe nardila k je Dominka na noge postavla......Katjuša pa ne sprejme mojih 5 objemčkov, niti šopka vrtnic, niti nutela torte......STOP IGRA!

VSI VELIKOKRAT HOČEMU DRUGIM DOBRO, PA SE SPLOH NE ZAVEDAMO DA S SVOJIM TEŽENJEM IN NASVETI KAKO BI BLO BOLJE, ČE BI.....DRUGO OSEBO ČIST UŽALIMO, KER SMO PAČ NA DRUGEM BREGU PRI NEKEM PREPRIČANJU.

bom nehala filozofirat, ko se ohladite me pokličite za grande Laško z GINOMuser posted image ...čaoooo

jz te povabim v tuš planet na pansche za 1 eurouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj dragi lih dominika uči bedarijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 223
31.8.2009 13:34:52   
Urša08
ahoj

Eto medve s kolegico sva se načvekali, otroc naigral, no tastarejšauser posted image Če bo lepo vreme šibave za vikend za en teden na morje k njej na vikenduser posted image

Mihailo zjutraj preden sva šla sem ga podojila, dala sem jih enga frutka sadnega, pa kr adaptirano mleko. Samo je bil manjši problem in ni hotel mlekauser posted image ampak siten pa ni bil.

sedaj grem pa kosilo za Nejca narest, pa pridem nazaj

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 224
31.8.2009 13:50:45   
Balonchy
 Vabim vse "skreganke" user posted image  in ostale... v glavnem vse extrebuščkarce na pir in gin tonic u Postojno... user posted image

user posted image

user posted image  

No, vas čakam.... lahk kr pred hotelom Kras k je mal sončka, da nas ne bo zeblo!!! user posted image
Mamo 24°C...

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 31.8.2009 13:53:16 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

poroka
ksenci

Koliko vas je stala celotna poroka (obleke, prstani, svatba, slike,...) na osebo

0-50€ (27%)

50-100€ (17%)

100-150€ (11%)

150-200€ (4%)

200-250€ (6%)

250-300€ (35%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!