nmagk
|
Nalini,o tudi jaz se jim ne pustim,pa me vedno našajbajo ,mame smo pač mame,moj pravi,da sem premehka,no saj jim ne dovolim vse jim postavim meje,določene prek katerih ne grem,ker je v njihovo dobro,so pa meje,katere pa hitro prelomim in to znajo spretno izkoriščati Zato pravim,da včasih zamudimo s pravo vzgojo,ker predolgo mislimo,češ so pa ja tako majhni še,pa ne mislim to,da bi jih sedaj morali puščat,da predolgo jokajo.So pa tudi otroci zelo različni,kakšen si bo kaj kmalu zapomnil,nekatere pa moraš vseskozi opozarjat,nekatere še kasneje,ko so že odrasli,jaz mojega moža že 17 let učim,da ko si sezuje nogavice,da jih lepo narazen potegne in da v koš,ne,vsakič poberem iz koša,ko dajem prat,nogavico žogico,uff kok me to jezi pa kaj morem,"kar se Janezek nauči,to zna" Še jutri pa bo šola,pa spet obveznosti,otroci se jo že kar veselijo jaz pa ne Ampak bo že,bomo veselo šli v nove boje...