|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
29.8.2009 19:51:52   
detelja
izpadanje las meni že kaka 2 mesca ful izpadajo lasje...moj je pobrit tako, da sem sam jaz tista, ki trosi lase po stanovanjuuser posted image user posted image sem pa probala vishyev šampon, ampak sam šampon ne pomaga...b kompleks tablete bi morala jemat, sam kaj ko en dan vzamem pol pa pol meseca spet neuser posted image user posted image user posted image

sonček tašča in tast se bosta ziher "lepa" naredla pred mojimi...sta skoz tako fajn zgovorna, prijazna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa sem se odločila, da če bodo kaj "vrtal" bom jaz udarila z kladimov nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image če ne pa bom cel čas držala "ignor" tipkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že komaj čakam, da slišim kako sem čudno oblekla majo, da v mojem kraju pač katališka cerkev ni tako lepa kot v njihovem kraju, da to in ono, da moja sestra ni spekla lepe torte, da ne vem kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tolažim se s tem, da bo ona tipi topi...mogoče pa jo bodo še na pop tv-eju pri 24 ur kazaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jau sem zlobna....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 826
29.8.2009 19:55:42   
detelja
no pa da jaz še pohvalim mojo princesko....naša princeska se že od morja dalje sama obrne na trebuh pol pa se začne, rada bi se plazila pa ji glih ne gre...pol se prime za prst npr. če je na postelji in se proba nekako z nogami odrivat in vlečt...ampak najbolj je zanimivo, ko ji ne gre kako se začne kregat, če pa jo obrnem nazaj na hrbet pol pa cvili, se dereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona bi se kar plazila...

no drugače pa ...moja majčica noče kašic...danes sve komaj eno pojedli...nič ji ne šmeka...ne doma narejena in ne kupljena...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 827
29.8.2009 20:01:08   
Anonimen
Čao babuške !
Moja mucka že spančka, je zaspala ob 18.30, spala pol urce, se najedla in kar dalje zaspala . Jo pa imam na sumu, da se bo še zbudila, saj še nikoli ni tako zgodaj zaspala. Bomo videli.
veronikab - Super ti gre od rok s temi propomočki za nošenje . Midve bova morali še kar malo vaditi ali pa iti tinaaji v šolo (ona ima namreč sling in kolikor sem videla na sprehodu, obvlada zadevo ), preden bova osvojili nošenje v slingu.

Nalini in jernejav - Čestitke za 5 mesecev! Ša malo, pa bova z Elo za vami.
Sonček85
- Super za nočno spanje! Očitno Aleks prihaja nazaj na svoj stari ritem. To Aleks to! Pa superca, da boste kmalu spet vsi trije več skupaj!
malcekvita - Bravo za prva dva zobka! Mi smo še kar brezzobi . Pa držim pesti, da porihtata te presnete driske . En mesec na morju, uau, to bi pa jaz tudi . Pa kakšna faca je Jakob, pravi arafat .

stolček bumbo - Tu pa se moram kar z Miško2006 strinjat, da je žal na tržišču veliko škodljive robe in da je vsekakor najbolje poslušat razvojne pediatre, ki se spoznajo na otrokov razvoj. Seveda ne gre za škodljivost na življenje ali smrt, toda škodi pa vendarle, če so tako ugotovili strokovnjaki. Tako da hvala Miška2006 za info . Ista fora je s hojico, ki je bila včasih izjemno priljubljena, pa so znanstvene raziskave dokazale, da otroku v resnici zelo škodi, saj zaradi nje kasneje in s težavo shodi. Tudi jaz sem zagovornica naravnega razvoja in čisto verjamem, da so kakšni na prvi pogled koristni pripomočki lahko na koncu bolj škodljivi kot koristni. Prodat nam hočejo svašta in preden se ugotovi, da je nekaj slabo, se že zamenja par generacij, ki morajo potem nositi škodljive posledice.

rea27 - Očitno se nisem prav izrazila. Hotela sem povedati samo to, da je velika razlika med 4 ali 14-mesečnih dojenčkom oziroma otrokom. Znanstveniki, ki se ukvarjajo z razvojem otrok, so si večina zelo enotni, da otrok do prvega leta starosti oziroma do takrat, ko traja zrcalni stadij (do takrat, ko je otrok z mamo kot eno in sebe še ne loči od nje ter posledično sebe tudi ne prepozna v ogledalu; zato se reče zrcalni stadij, ko to zmore), ne moremo ne razvajati, ne vzgajati, in tudi otroci do tega obdobja ne "izsiljujejo", temveč le izražajo svoje potrebe. Prava vzgoja se začne šele po zrcalnem stadiju, ko je otrok že ločen od mame in ima svoj jaz. Zato je potrebno do tega obdobja (ki je nekje do prvega leta starosti) otroku zadovoljiti prav vse potrebe, mu dajati čim več ljubezni, saj se v tem obdobju določi, ali bo optimist ali pesimist, bo zaupal svetu ali ne. V tem obdobju je namreč dojenček eno s svojo potrebo (ali je lačen, žejen, polulan, lačen dotika in ljubezni, ga je strah, ga kaj boli, ga zebe ali mu je vroče ...) in vse te senzacije doživlja kot bi se mu podiral svet. In naloga mame je, da ga vedno znova potolaži oziroma mu zadovolji njegovo potrebo, pa četudi v skrajnem primeru to pomeni, da ga nosi ves dan v naročju (če je recimo toliko bolj občutljiv dojenček, ki se varnega počuti le, če čuti mamin dotik, vonj in glas). Na srečo je takšnih primerov malo, so pa seveda dojenčki med sabo zelo različni. Mislim, da je glavno navodilo za mame to, da je otrok čim bolj zadovoljen in da joka čim manj, kot je možno. Če ga recimo mučijo kolike, tako ne moreš nič, kot da ga stiskaš k sebi, masiraš, tolažiš ... si ob njem. Toda če za uspavanje potrebuje nošenje po rokah, pa mu je treba prvo leto to pač dati. Privzgajanje za mamo oziroma starše manj bolečih metod (med drugim tudi sama imam težave s hrbtenico in me včasih tako boli križ, da bi tulila, toda Ele ne dam zato v posteljico, ampak se menjava z možem, če Ela noče zaspati v posteljici oziroma hoče biti v naročju) pride na vrsto šele kasneje, ko je otrok že sposoben psihično dojeti, za kaj gre. Vsekakor pa ne pred prvim rojstnim dnevom. Uf, sem se razpisala in upam, da sem sedaj bila bolj razumljiva.
Blancica - Yeah za nočno spanje in kako lepa fotkica!

detelja - Možnosti za potenje je več: 1) vroče poletje (po moje bo kar ta ), 2) hormoni ali 3) morebitna živčnost zaradi bližajočega krsta ? Mogoče pa celo vse troje .

izpadanje las - Predvidevam, da je povezano z dojenjem, saj sama nimam s tem težav in ne dojim. Baje je problem predvsem v premajhni količini kalcija v maminem telesu, ki se porablja za tvorbo mleka. Tako da ne bi škodilo kakšno sojino mleko oziroma sojini izdelki, ki so itak koristni za ženske, saj soja uravnava ženske hormone. B-kompleks pa je itak super.

Evo, pa sem vas vse obdelala .

Ela še kar spi, tako da bo očitno odbrundala do jutra . Lep večer in lepo noč , pa se tipkamo v ponedeljek. Jutri se bomo namreč potepali, imam RD. Vas bom častila naknadno .

NenaLena

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 828
29.8.2009 20:01:33   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kpmk:http://www.brevi.eu/prodotti-prima-infanzia/a-passeggio/ginger/i-colori.html

meni je noro dober ,sam cene pa ne vem
Aha evo našla na eni strani 141€http://www.pixmania.ie/ie/uk/2627650/art/brevi/ginger-stroller-084.html

hvala... lepo od tebe da si zapomneš... ej full mi je hud user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 829
29.8.2009 20:02:49   
Anonimen
Evo, spet je vse brez smajlijev, ker me je ven vrglo in sem skopirala user posted image . Toda HB, da sem vsaj skopirala (glede na dolžino posta) user posted image  user posted image  user posted image . V glavnem, ful je bilo smajlijev user posted image user posted image user posted image , si jih boste morale sedaj kar same predstavljati. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
29.8.2009 20:04:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

NenaLena a ti si vidla, da sem ti že skoraj pred mesecem dni poslala ZS??user posted image user posted image user posted image

Sem videla in sem ti odgovorila kar v enem postu, a nisi opazila? user posted image Sem napisala, da so ful lepe fotke in da imaš strašansko lepe kodre, takšne, o kakršnih smo vse ženske, ki smo si kdaj želele kodre, vedno samo sanjale. No, ne vem, če sem dobesedno tako napisala user posted image user posted image user posted image , ampam v tem smislu. user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
29.8.2009 20:05:54   
kpmk
user posted image user posted image user posted image NenaLena - naj ti kr danes voščim na daljavo vse naj naj ( jutri me ne bo za računalnikom)
Lepo praznuj

Na hitro... jst sem čista cota... mojim pomagam belit in je kriza... no mojmu paše ker je lahko malo sam z Ianom in da povem, da je moj dragi danes, da ga skoraj ne prepoznam... je Iana umil, zrihtal, kosilo skuhal user posted image user posted image user posted image  superca je.... oh jej upam,da pade zdle še masaaža.... user posted image user posted image

Pa nočko vsem

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 832
29.8.2009 20:08:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

no pa da jaz še pohvalim mojo princesko....naša princeska se že od morja dalje sama obrne na trebuh pol pa se začne, rada bi se plazila pa ji glih ne gre...pol se prime za prst npr. če je na postelji in se proba nekako z nogami odrivat in vlečt...ampak najbolj je zanimivo, ko ji ne gre kako se začne kregat, če pa jo obrnem nazaj na hrbet pol pa cvili, se dereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona bi se kar plazila...

no drugače pa ...moja majčica noče kašic...danes sve komaj eno pojedli...nič ji ne šmeka...ne doma narejena in ne kupljena...

Bravo za Majo! user posted image user posted image user posted image Za kašice pa se nič ne sekiraj, važno da dojiš in se lepo razvija. Otroci zelo različno sprejmejo gosto hrano, nekateri se še do 10. meseca izključno samo dojijo. Glede na to, kako ji je pasal sladoled, pa mogoče začneta raje z njim? user posted image user posted image user posted image Samo hec. user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
29.8.2009 20:10:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

user posted image user posted image user posted image NenaLena - naj ti kr danes voščim na daljavo vse naj naj ( jutri me ne bo za računalnikom)
Lepo praznuj

Na hitro... jst sem čista cota... mojim pomagam belit in je kriza... no mojmu paše ker je lahko malo sam z Ianom in da povem, da je moj dragi danes, da ga skoraj ne prepoznam... je Iana umil, zrihtal, kosilo skuhal user posted image user posted image user posted image  superca je.... oh jej upam,da pade zdle še masaaža.... user posted image user posted image

Pa nočko vsem

Hvala za voščilo! user posted image To dragi od kpmk, to! user posted image user posted image user posted image Ko je že tako priden, pa le poskusi iztisnit še eno masažo user posted image user posted image user posted image . Držim pesti. user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
29.8.2009 20:12:08   
Anonimen
detelja - Pa upam, da veš, da tukaj na rr čakamo na ekskluzivno poročilo iz krsta ne glede na objavo na 24ur user posted image user posted image user posted image . Me že zanima nadaljevanje te vaše nadaljevanke  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
29.8.2009 20:12:44   
detelja
NenaLena a ta post sem videla sam sem mislila, da se nanaša na tisto sliko, ko sem jo javno objavila na rr...sam veš me z kodrami tudi nismo vedno zadovoljneuser posted image user posted image user posted image prej sem si umila lase pa imam zdaj take kodre ,da bi bog še zraven jokaluser posted image user posted image user posted image sam jutr bo boljše...drugi dan je skoz boljše.. glede potenja pa je tako, ful se potim že od nekdaj...sam zdaj zdanje dni pa je res vrhunec...bolj mislim, da delajo hormoni...ker neki pretirano nisem živčna, ker imam tega vrh glave in se mi ne da več obadat s tem...jaz že študiram kaj bova naslednji teden z majo počeli, ko sva skoraj cel teden sami doma...žurko bova imeli...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pomočnike bova šli iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 836
29.8.2009 20:13:04   
Anonimen
Nič, jaz tudi šibam user posted image , zdaj pa zares user posted image  user posted image  user posted image , lahko noč user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
29.8.2009 20:19:20   
detelja
NenaLena midvi sva se dojili le slabih 14 dniuser posted image njej izgleda ful diši novalacuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam mi je pa tako čudno, ko pa midva jeva se pa tolk buni pa gleda tako na mizo, tako nateguje glavo, da dol padeš...kar ne morem verjet, da ji kašice še ne šmekajo...sem pa probala danes prijateljičino zvijačo...ko sva imela midva zajtrk sem na mizi pripravila še kašico za majo (v primeru, da bo gledala na mizo, da ji ponudim) in res maja je spet tako gledala kaj ta njena starše jesta in sem rekla gleja maja midva pa jeva to (pa sem ji pokazala kašico), hitr sem dala eno žličko sebi v usta in naredila mjami kako je dobro in pol je ona tudi vzlea čeprav bolj tko, pol je izpljunila pol pogoltnila...ampak pol so ji naslednje žličke že bolj teknile...mogoče pa bo čez čas ugotovila kaj je dobrouser posted image user posted image user posted image sladoled pa je itak favorituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa se jaz sploh ne sekiram, ker mi noče še kašic jest, sam mi je ful čudno, da jejo otroci, kateri se dojijo a ona pa ma raje ta novalac kot pa kašicouser posted image user posted image user posted image no se opravičujem, sladoled in laško sta zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

telenovelo pa bom itak napisala sam ko pridem k sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako, da jutr ne bodite začudene, če bodo izredna poročila na pop tvejuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 838
29.8.2009 20:21:02   
detelja
tako zdaj pa grem k moji majčici, katera že sladko spi...neki me glava boli...maja je danes pri babici (moji mami) prespala več kot 3/4 časa ko sva bili tam...pa sem mislila, da mi zvečer ne bo hotela spat pa sem jo komi uredila že je spet spalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno je že od vsega utrujenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte,...lep večer...sladke sanje...ne pozabite na rožiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 839
29.8.2009 21:39:02   
nmagk
NenaLena imam samo eno pripombo,če ne zameriš tvojemu odgovoru Rei.Res je razlika 4 mesece ali 14 mesecev,vendar znajo otročki tudi pred enim letom fino izsiljevati,verjemi govorim iz izkušenj,pusti znanstvenike marsikaj odkrivajo,v praksi pa je to mnogokrat čisto drugače.Tako sem jaz delala z mojo Ano,z jokom je izsiljevala,da sem spala pri njej.Začelo se je pred letom,ko je bilo treba spat jok in potem sem jo ujčkala na rokah dokler ni omagala,če je trdno zaspalaje bilo ok,če ne ko sem jo položila v posteljo spet jok in ko je nisem mogla več tako nosit,sem jo dala k sebi v posteljo in ko je zaspala sem jo odnesla v svojo,če se je ponoči zbudila zopet jok in ponovi vajo,no sem mislila pač rabi mojo bližino,ko pa je bil že čas za prevzgojo pač ni uspelo,ker je bila tako že navajena,da ne govorim kaj vse mi je delala,tako,da sem obupala in ji pustila čas,z možem ne vem kok noči nisva spala,ker je prilezla k nama in grdo spala,skratka da ne dolgovezim,k nama je hodila do 7 leta,bila je v prvem razredu,ko sem ji rekla,da bom v šoli povedala,da še spi pri mamici in bilo ji je nerodno,po tem je počasi nehala.Predstavljajte si imela sem Gregata malega ona pa pri meni v postelji.Tako,da včasih ni nič narobe,če malo pojokajo in jih pustimo,seveda je to v meji normale in da res ne moreš 3,4,..mesece starega pustit,da ne vem koliko časa joka.Verjemte meni pri tolkih otrocih sem že marsikaj sprobala,čeprav ni bil noben posebno problematičen in včasih tako lepo vse piše v knjigah,ampak realnost in praksa pa je nekaj drugega,saj ne da vse narobe pišejo samo se zgodi da lih ni tako.

NenaLena pa vse najboljše jutri lepo praznuj user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 840
30.8.2009 7:37:36   
detelja
NenaLena in Štorkljica vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 841
30.8.2009 7:40:46   
tinaaja
Lep jutranji pozdravcek po dolgem casu :)
Se skusam drzati stran od rr user posted image

Na hitrco - nasa pričipesa raste, smo glih uspesno prestali drugo cepljenje brez reakcije. Pri slabih 5m je velika 63cm in tezka 6530g user posted image  Silom prilike oz ditinega problematicnega dojenja, nesrejemanja flase smo priceli z gh nekje 10 dni nazaj in je zapopadla ful. No dobi samo rizolino, s sadjem in zelenjavo bomo pocakali se kak teden ali dva.

Smo glih na uzivanciji na gorenjskem in sem imela cas prebrat debato rea - nl - nmagk. Pa lahko za proti utez napisem naso izkusnjo: Brino smo prenosili fuuul, uspavala se je do ene 14m izkljucno na rokah ali zizi, imela obdobja, ko je spala podnevi le v narocju, spala skoz pri nama .. Pri 14 m je prvic zaspala sama v svoji postelji in sele takrat sva jo pustila tudi jokat - izsiljevanje. do skoraj drugega leta sva bila z njo v sobi, dokler ni zaspala,.. ja bilo je naporno, samo zdaj gre bp spat, zaspi sama,... skratka sledila sva njenemu tempu in potrebam po blizini. tudi dito uspavam na rokah, ni mi tezko, uzivam v tem. nikoli vec ne bo take prilike se tok prestiskat. ni treba pisat, da spi pri meni user posted image  
otroci so razlicni - eni rabijo vec blizine, drugi manj. eni v narocju ne bodo mogli zaspat, drugi le tako. prav tako so starsi razlicni - jaz nisem mogla poslusat joka brine, sploh ne pri tok miceni iz "vzgojnih ukrepov". no enako je pri diti, le da malo lazje prenasam jok (je prejokala veliko vec kot brina - zaradi kolik).
Tako da pri nas je napisano od NL kar drzalo v praksiuser posted image

NenaLena - lepo praznuj in vse najboljse!!!

detelja - pusti tasta in tasco ob strani danes in uzivaj danes

cestitke vse za obmesecnice, zobcke,...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 842
30.8.2009 9:46:47   
klavdyk
hej
da se še js mal javim. mam že cel teden eno sranje.user posted image user posted image
s tavečjim sva dobla uši in groza. ta stvar je tk trdovratna. še tst šampon ne pomaga. da lahko popeniš. uši grejo dol, gnide pa ostanejo in mi jih mama že od torka dobiva dov. so jih pa imele deklete pri njemu doma in tako sm jih dobla js in naš tavečji. Gašper jih HB zanekrat nima. trkam!!!user posted image
pa sej nisme jezna na une pri njemu. jezna sn na male žvalce, ko so tk sitne. pa v lekarni je rekla, da je grozno zdaj s temi ušmi. ful gre bojde šampona v lekarnah, kaj bo pa še zdaj ko bo šel v vrtec. me je kr strah. user posted image user posted image user posted image sn se hotla ustrič pa je frizerka rekla, da me ne more. da prvo naj vse spravim dol pol pa lahk. men pa zdej po porodu ful izpadajo lasje in zdaj nosim čop, pa špange mam not, da ja ne gre kak las dov. perem pa tut ko nora. vsak dan posteljnino dov in prat ter svežo gor. se mi bo zmešalo.user posted image user posted image user posted image

mama pa jutri posvetovalnico in ne vem kk bom to speljala.user posted image user posted image

nič dovolj sem zatežila. sn kr mal depresivna. ah bo že

lp in sončno nedeljo

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 843
30.8.2009 10:08:17   
sonček85
nena:čestitke še tukaj za RD ni naj se ti izpolnijo vse želje
kpmk:to pa lepo od M.priden jeuser posted image
klavdyk:hitro se rešite teh presnetih uši
detelja:ti kar udari nazaj ne pusti ser jima.Naj pa poteka predvsem brez zapletov in uživajte.

tko dans pa gremo na potem v Lj-Šiška uživajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
30.8.2009 10:10:56   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kpmk:http://www.brevi.eu/prodotti-prima-infanzia/a-passeggio/ginger/i-colori.html

meni je noro dober ,sam cene pa ne vem
Aha evo našla na eni strani 141€http://www.pixmania.ie/ie/uk/2627650/art/brevi/ginger-stroller-084.html

hvala... lepo od tebe da si zapomneš... ej full mi je hud user posted image
meni tud user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 845
30.8.2009 10:11:31   
sonček85
tinaaja.lepo da si se nam javila

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 846
30.8.2009 11:19:07   
lili82
Živijo punce!

Plenice - doma smo kar nekaj časa preiskušali, katere pleničke nam najbolj ustrezajo - in posledično seveda kupovali cele pakete različnih pleničk - Pampers, DM, Mueller, Lionstar.... In preden smo ugotovili, katere nam najbolj ustrezajo, je nastala velika zaloga neporabljenih pleničk različnih velikosti...

Če želi katera preiskusiti različne pleničke, naj mi pošlje ZS in ji po pošti pošljem pleničke, da vam jih ne bo treba kupovat in preiskušat.

LP

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 847
30.8.2009 19:51:16   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

NenaLena imam samo eno pripombo,če ne zameriš tvojemu odgovoru Rei.Res je razlika 4 mesece ali 14 mesecev,vendar znajo otročki tudi pred enim letom fino izsiljevati,verjemi govorim iz izkušenj,pusti znanstvenike marsikaj odkrivajo,v praksi pa je to mnogokrat čisto drugače.Tako sem jaz delala z mojo Ano,z jokom je izsiljevala,da sem spala pri njej.Začelo se je pred letom,ko je bilo treba spat jok in potem sem jo ujčkala na rokah dokler ni omagala,če je trdno zaspalaje bilo ok,če ne ko sem jo položila v posteljo spet jok in ko je nisem mogla več tako nosit,sem jo dala k sebi v posteljo in ko je zaspala sem jo odnesla v svojo,če se je ponoči zbudila zopet jok in ponovi vajo,no sem mislila pač rabi mojo bližino,ko pa je bil že čas za prevzgojo pač ni uspelo,ker je bila tako že navajena,da ne govorim kaj vse mi je delala,tako,da sem obupala in ji pustila čas,z možem ne vem kok noči nisva spala,ker je prilezla k nama in grdo spala,skratka da ne dolgovezim,k nama je hodila do 7 leta,bila je v prvem razredu,ko sem ji rekla,da bom v šoli povedala,da še spi pri mamici in bilo ji je nerodno,po tem je počasi nehala.Predstavljajte si imela sem Gregata malega ona pa pri meni v postelji.Tako,da včasih ni nič narobe,če malo pojokajo in jih pustimo,seveda je to v meji normale in da res ne moreš 3,4,..mesece starega pustit,da ne vem koliko časa joka.Verjemte meni pri tolkih otrocih sem že marsikaj sprobala,čeprav ni bil noben posebno problematičen in včasih tako lepo vse piše v knjigah,ampak realnost in praksa pa je nekaj drugega,saj ne da vse narobe pišejo samo se zgodi da lih ni tako.

NenaLena pa vse najboljše jutri lepo praznuj user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tole... :) pa vse najboljše nenalena tudi od mene :)

rea27

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 848
30.8.2009 20:41:05   
Nalini
ojla

preživeli lep vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image  ... včeraj bili na pijači z enimi kolegi, ki tudi imajo malo aprilsko dojenčico in je bilo faj malo počvekat user posted image .... danes pa na obisku pri babici in dedku ....user posted image

spanje ponoči je za odtenek boljše - dve noči zapored je bil prvič ziza party komajuser posted image  ob 1. uri .... in potem nekje spet na 2. uri ..... bomo videli kakšno presenečenje pripravlja mamici danesuser posted image

jutri bom poklicala zdravnico, ker še mali vedno ima rdečega lulekauser posted image user posted image user posted image user posted image .... ko smo imeli posvetovalnico je rekla, da naj samo umivam s fiziološko, pa mažem z bepantenom, ker kao zgleda, da ima bolj občutljico kožico in to ni nič hudegauser posted image  ter da to njega ne boli ..... zdaj mi pa res ne da več miru ta zadeva, ker je kljub tej negi slabše ..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image ..... pa sploh ne vem kaj naj več delam user posted image  .... user posted image user posted image user posted image user posted image  .... in ker želimo iti na morje želim to prej porihtat ......
nima pa otečenega ampak samo rdečega, pa včeraj sem opazila dve ranici na glaviciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blancica in sonček....super za spanje user posted image

težave po porodu .... znojenje itak - bi se lahko 10x tuširala pa bi še vedno smrdela ...... user posted image
akne- sem hujša kot kaka pubertetnica (sem imela celo čelo pa vrat polno akenuser posted image  .... zdaj je za odtenek boljše)
izpadanje las - mi izpadajo ampak ni tak hudo .....

detelja ... upam, da ste preživeli lep dan ....

nenalenA... jaz vedno težim k temu, da je moj mali zadovoljen, srečen, vesel ..... kolikor je le v moji moči ...... ne pustim mu po nepotrebnmem jokati - ga raje vzamem k sebi, ga potolažim, pocrkljam.... še najmanj se mi pa zdi, da bo jok pri njem deloval kao vzgojno user posted image user posted image user posted image user posted image  ....
če ne more sam zaspati ga pocrklajm na rokah - se zgodi da kak dan to rabi, potem pa spet ne (npr. tri tedne je sam zaspal v svoji posteljki, tri dni nazaj ni blo šanse ampak je na rokah zaspal, zadnja dva dni pa spet v posteljki samuser posted image ) .... če vidim, da se hoče pocrkljati na zizi mu dam (ziza je pri nas itak zakonuser posted image  - on ji že od daleč reče jeeeeeee eeeeeee eeeeeee in potem z nasmehom zagrabi pa se crklja ....pa zmes spusti pa se mi na glas reži ----- to so eni izmed najlepših trenutkovuser posted image ) ....
tak, da se jaz kar strinjam s tvojim razmišljanjem ..... AMPAK .... vsaka mama pa naj dela tisto kar misli, da je za njenega otroka najboljše, najkoristnejše, itd ......

nmagk ... se strinjam, da je eno teorija eno pa praksa .... naš mali zna tudi izsiljevatuser posted image user posted image user posted image  .... ampak mamica se ne da kar tako .....user posted image

tinaaja ... super za GH user posted image .... tudi nam je vse na žlico tak dobro ....user posted image

klavdyk .... user posted image user posted image  .... uši ... grrr .... ko sem bila jaz mala so me imele ful rade user posted image user posted image ..... mama mi jih je komaj spucala (kolikorat sem ji zaspala na kolenih user posted image  ..... in je bilo nekaj časa ok, pa opet sem prinesla iz vrtca ..... na koncu so mi dolge svetle rahlo kodrave lase postrigli user posted image user posted image user posted image  na krajše ..... ehhhh ... presnete uši .....

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 849
30.8.2009 21:09:36   
m..tina
Klavdyk..kdaj mate jutr posvetovalnico? Mi mamo ob 11.50. A se vidimo?

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?