rea27
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Pat74 rea27 - Ne vem no, 4-mesečni dojenček še ne razume, zakaj mamica enkrat pride, drugič pa ne, zakaj pravzaprav ne pride, če z jokom sporoča, da jo potrebuje. Če mene vprašaš, je to vseeno še prehitro za "vzgojo". Pa četudi si želi samo nošenja po rokah in dotika, je potreba po ljubezni čisto legalna potreba. Saj zato pa jih imamo, a ne, da jih bomo imeli radi?! Upam, da nisem preostra, toda tako težko berem opise mamic, ki postanejo tako hitro stroge . Če otročka ne uspavamo v naročju, pa je dobro, da smo vsaj poleg njega pri posteljici, da nas lahko prime za roko, nas vidi in sliši. Bližina dela čudeže in naše zakladke je velikokrat tudi strah in takrat nas z jokom pokličejo. Pa bravo za mere! [image]http://www.ringaraja.net/forum hmm..se moram kar malo zadržat, da ne bom zvenela kot ti - ostro! Nikakor ne puščam moje dete samo, da joka, ali huje, da jo zaprem v sobo in oddidem stran, v kuhinjo kuhat kosilo ali pred tv...halo!!!! Seveda sedim zraven njene posteljice in ji 55 vrnem dudo in jo božam po trebuščku in ji pojem pesmice...medtem pač ona protestira..Nenalena...ne obsojaj prehitro zadev, ki jih pač ne poznaš..in takole ostro o strogosti mater...A ti svojemu otroku delaš uslugo ker ga nosiš po rokah? Da boš vedela..mu ne..Jaz jo pač zaradi bolečin v križu ne nosim 2 h po rokah kot sem to počela, ker sem se odločila, da bo prišel čas, ko ne bo znala sama v posteljo...in to pri 2, 3 ali 4 letih... To pa ravno ni v dobrobit otroka, ki bo kričal in vpil, naj se ga nosi...ko ima že 10 ali več kg... Sploh pa ne morem mimo tvojih besed, kako težko bereš o strogosti mam....hehe...ne vem, kakšna bo tvoja vzgoja, a tako kot bo pač bo..upam, da boš imela tudi ti kakšno mero in limit do koder boš pustila da te otrok okoli prsta navija...če ne pač ne.. A vendarle..ne sodi v naprej, sploh pa ne o meni, ko je za menoj ena grozna izkušnja! Svojega otroka imam najrajši na svetu in bi se zanjo borila kot lev..morda celo bolj kot ti..ne vem..a tako je pač MOJE mnenje....tako, da...uf..ti moram povedat..sem kar malo razkurjena! Takole, zdej mi je dosti bolje!