|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
28.8.2009 18:07:11   
Lubenička
v lj je 30 stopinj, če ne še več user posted image
včeraj ob tej uri jih je bilo namerjenih 34 user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
28.8.2009 18:09:27   
baby blue
Za znoret je tale vročina... Upam da bo kmalu mimo... So pa pravili ja da je bil včeraj baje najbolj vroč dan v LJ čeprav se mi zdi da je že celo poletje zelo vroče in to povsod... Kaj bi dala za malo plohic...

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
28.8.2009 18:33:55   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

tulpek saj tut če kepico pokličeš, zdaj ima izkušnje s čvekanjem med rojevanjem z binči user posted image

Bi bila fora, da jo pokličem in bi bili obe v porodni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

bosta vsaj imele o čem debatirat: dihaj,dihaj,...user posted image

cukr07 vse najboljše user posted image

jaz sem pa zdajle generalko z vodnim sesalcem naredila, si imela prav erdbere, en dan nič energije, drugi dan za izvoz user posted image pa še okna sem pomila.

< Sporočilo je popravil Tanik -- 28.8.2009 18:36:13 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
28.8.2009 18:39:57   
baby blue
Tanik pridna... Jst pa z okni še odlašam... Danes sem bolj lene volje... user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
28.8.2009 18:42:47   
JaLuca
Najprej vse čestitke novopečenim mamicam user posted image

Danes sem imela pregled, user posted image  naj bi bil težek 3501g, je zmerila še premer glavice in je 9,85 cm. Pogledala, če je plodovnice dovolj, pa dihanje in srček.
Kg plus 16,9
Naslednjega pregleda ni pri G ampak na dan PDP v P s CTG, torej 9.9

Sem danes utrujena, z mamo sva imeli "športni dan", in sem še gledala po trgovinah za opremljanje hiše, da ne bom potem letala okrog, da si zdaj naredim še plan.

Čakam, da moji srčeki pripeljejo pico, se mi ful lušta......

Neposredna povezava do sporočila: 3230
28.8.2009 18:50:19   
baby blue
JaLuca super za uspešen pregled... Je pa user posted image kar težak... Najina ima 2800g in je rekla G da bo ob rojstvu imela okoli 3000g kar je za prvič fajn... Glavno da so zdravi in da se pravilno razvijajo...user posted image

mmmmm pica zdaj se je pa še meni zaluštala... Ne ne bom je danes... user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
28.8.2009 18:55:40   
JaLuca
baby blue, moja prva punca 2 dni po PDP je bila težka 2970, 49cm, obseg glave 37, druga punca 5 dni pred PDP 50cm, 3300g, obseg glave 38

No G me je vprašala, če sem kaj počivala, jaz pa neeeeeeeeee, ni cajta, ker se je lepo poredil, no bomo na koncu videli.

Neposredna povezava do sporočila: 3232
28.8.2009 19:00:03   
baby blue
Kar bo pa bo... Glavno da bo zdravo... user posted image user posted image

Hmmm pojma nimam kaj naj delam... user posted image Mi je kar malo dolgčas zdej ko mam za bejbija vse pripravljeno pa ne vem več kaj naj nardim še user posted image user posted image Sem ko zgubljena duša...

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
28.8.2009 19:04:28   
Anonimen
jaz sm pa zdej peril pobrala fanta se neki vzun lovita,tamala se pa tko razteguje not po trebuhu da me tko boli in ni čist nič prijetnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3234
28.8.2009 19:14:56   
Erdbeere
hehe očitno se je danes vsem pica zaluštala, jaz jo tudi pripravljam za večerjo, smo mogli prej v trgovino po sestavine, da jo lahko naredim...no trenutno še testo pripravljam.

Cukr čestitke za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Pri meni sta pa tavelka dva tok sitna že dva dni, da bi jih lažje nosil kot prenašal, kar naprej se nekaj kregata ap tepeta pa en drgemu nagajata....v glavnem žurka cel dan...še dobro da bo kmalu šola in jima ne bo več toliko dolgčas user posted image user posted image user posted image jest bom imela pa tud mal miru.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
28.8.2009 19:59:25   
tažana
Čer! meni pa danes popoldan ni RR delal pa se mi zdaj ne da brat, ker sem ful zmatrana.
Danes je ravno tak dan da sem tudi imela Ta velike punce čez glavo user posted image joj kok zna bit včasih sitna. pa še če sva ves dan same pa nikamor ne moreva je dan zeloooo dolg. Ampak sedaj spi jaz pa bom šla pred TV zaspat user posted image

Cukr: vse najboljše user posted image

Binči: čestitke za fantka user posted image

grem- uživajte...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
28.8.2009 20:09:23   
tulpek
Tažana, nobeni ni dalel RR danes. Sem prišla iz pregleda vsa naspidirana, da napišem kako se skoraj nič ne dogaja, pa ni delalo :( Sicer je pa minilo popoldne v znamenju jamranja, da se nič ne dogaja user posted image . MIslim da boš lahko to še vsak naslednji dan prebrala user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
28.8.2009 20:38:01   
kepica
Sem bila z binči na vezi. Mali ima nekaj čez 3900g in 54 cm, ime pa še izbirajouser posted image
binči pravi, da ima posteljo zame rezervirano v sobi, ampak pri meni nič ne kaže, da bi se kaj začelo dogajat. Sem pa grozno utrujena, sicer ne vem, od česauser posted image user posted image , ker danes cel dan nisem nič delala, tako, da letim pod tuš in vodoravno.
Jutri pa nas čakajo ohladitveuser posted image Komaj že čakam, ker mi kar dol teče. V stanovanju imam še vedno 27 stopinj in imam vse na stežaj odprto, da bi se vsaj malo shladilouser posted image Upam, da bo jutri kaj dežjauser posted image

Lepo spite danes. Tulpek, držim pesti, da te kaj zašraufa. Sva na veziuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
28.8.2009 20:50:52   
baby blue
uuuuuuuu super potem je krepak fantič user posted image user posted image Super novica...

Super ja da bodo ohladitve midva imava tud še zmeri 26 stopinj v stanovanju... Upam da bo jutri boljše

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
28.8.2009 20:57:38   
Erdbeere
evo še ena s 27 stopinjami v stanovanju, sem popolnoma premočena...zdej pa letim pod tuš in tudi jaz v vodoravni položaj...me kar malo noge bolijo od letanja po trgovinah...joj ko bo tole mimo bo pa tud praznik user posted image

Ja od binči fant je pa res krepak, čestitke user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3240
28.8.2009 21:04:25   
Pupček
čestitke mamicam za nove septembrčke user posted image user posted image user posted image

cukr vsenajboljše!

pri meni so se danes začele neke bolečine v ledvicah, ki se širi na spodnji del maternice, traja pa nekaj sekund pol pa popusti. punce kaj je to? user posted image  ja, pa še krvav izcedek mam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3241
28.8.2009 21:06:05   
Pupček
pri meni v stanovanju je 29,5 stopinj.
1:0 zame user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
28.8.2009 21:20:18   
Lubenička
pupček...meni se tudi to dogaja že nekaj časa (malo šfaufa), sam sem še vedno 2 v 1 user posted image
če maš pa krvav izcedek...pokliči v P!! meni je G rekla...če ne čutim 10 gibov ali krvavim...takoj v P.
mogoče si pa že ti navrsti user posted image srečno!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
28.8.2009 21:21:30   
Lubenička
binči...to pa je konkretn fant!! bravo!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3244
28.8.2009 21:30:43   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Tulpek, držim pesti, da te kaj zašraufa. Sva na veziuser posted image

Hvala. Me je ravnokar zašraufalo, samo ne na pravi način... sem mogla letet na wc, ampak tako šraufanje je pri meni že stalnica ob nepravilni prehrani.
Naj zašraufa ponoči katero, ki ima rok v naslednjih 7 dneh user posted image , če že mene noče.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
28.8.2009 21:32:47   
Pupček
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

pupček...meni se tudi to dogaja že nekaj časa (malo šfaufa), sam sem še vedno 2 v 1 user posted image
če maš pa krvav izcedek...pokliči v P!! meni je G rekla...če ne čutim 10 gibov ali krvavim...takoj v P.
mogoče si pa že ti navrsti user posted image srečno!! user posted image user posted image user posted image

mislim da še ni cajt za v P. gibe čutim, krvi ni veliko, le obarvan izcedek - mislim da ni še panike.

da bi bila jaz zdej na vrsti? ma....nevem, če upam prehitet naše avgustovke user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3246
28.8.2009 21:36:13   
tulpek
Pupček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdaj že imaš rok? Aha, 4.9. Imaš srečo... tiste ki ste 1 teden do njega spuščamo naprej, ostalih ne user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 28.8.2009 21:37:03 >

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
28.8.2009 21:40:32   
teta tulpa
pozdravljene, klepetulje

Sem se po dolgem času spet spomnila, da bi lahko pogledala na RR in ugotovila, da ste  septemberke res klepetulje.

Mi imamo rok čez 8 dni, pa se še nič ne dogaja. Samo vročina tam zunaj,.... Za znoret. 

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
28.8.2009 21:44:14   
tulpek
Moj tulpek je dobil konkurenco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mene bolj muči sopara... grozno user posted image .
Grem spat zdaj, sem naredila danes celih 100 km pa me je malo izmučilo user posted image . Ker sem res veliko spila - pol litra malinc, bom pa itak skoz na wc skakala in vmes čekirala, če je katera poslala kepici kak sms user posted image .

(odgovor članu teta tulpa)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
28.8.2009 21:48:23   
Bety11
Pupček....user posted image user posted image user posted image ......A ti pričakuješ menstruacijo ali porod???????????

Zakaj misliš, da so izcedki krvavi normalni??????????

To je znak, da se posteljica lušči in je zeeeelo nevarno za otroka......Ponavadi naredijo CR.....

Dejmo šibat v porodnišnico TAKOJ!!!!!!!!!!

(odgovor članu teta tulpa)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?