|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
28.8.2009 14:55:53   
tulpek
Super, mogoče bom klicala, odvisno od razpoloženja.

Binči, čestitam user posted image !

Kepica, čep je lahko tudi rjav, kolikor sem prebrala po forumih in ga je baje veliko. Mogoče si naslednja user posted image .  Bom mogla pa Tanik klicat user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 28.8.2009 14:56:22 >

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
28.8.2009 14:57:42   
altaja
Tudi jaz sem doma user posted image

CTG zaznal popadek, naprej pa ravna črta user posted image ...kr neki. Imela tudi vaginalni pregled, še vedno sem zaprta, vendar imam skrajšan in zrahljan maternični vrat in G je rekla, da je že vse lepo pripravljeno za začetek poroda. In jst njej: A pol še kar noče vn al kaj?" Pa je odgovorila, da se to lahko zelo hitro spremeni in da naj bom kar pripravljena. Če za vikend ne bo akcije, ponedeljek še enkrat pregled. Srčno upam, da ga ne bo!

No, in se je začelo..točno sem vedla kaj bo. Dans mam PDP in me že vsi kličejo kako sem, če sem še doma, kdaj grem rodit,... Razumem, da mislijo name, da čakajo, da jih zanima, mene pa to počasi nervira in živcira! Na porod bi bla rada dobro psihično pripravljena, nisem nervozna, živčna, ni me strah, ampak vsi ti klici in vprašanja me delajo živčno user posted image . Zato sem se odločila, da se ne oglašam na telefon in jih preprosto ignoriram.

Vidim, da boste postale FB prijateljice. Jst mam tud FB, ampak se vam priključim kasneje, a vela? Bom do poroda tud to skenslala ker že vidim da mam na zidu nekaj spročil v smislu A BO KEJ?? user posted image

Binči user posted image , držim pesti!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
28.8.2009 15:03:16   
altaja
Aha, še to sem pozabila:

ko sem spraševala za odtekanje vode.. G je nardila test in je bil povečan in voden izcedek. Dobila sem Canesten. Torej sem brez skrbi, mehur je še vedno cel.

Drugače sem mela pa tud jst včeraj rjav izcedek, sam ga ni blo ne vem kako veliko, en mau večji flekec.

Binči, čestitke za fantka!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
28.8.2009 15:03:36   
majra
Binci, čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
28.8.2009 15:06:42   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Super, mogoče bom klicala, odvisno od razpoloženja.

Binči, čestitam user posted image !

Kepica, čep je lahko tudi rjav, kolikor sem prebrala po forumih in ga je baje veliko. Mogoče si naslednja user posted image .  Bom mogla pa Tanik klicat user posted image .

Jap, verjetno gre res za čep. Sem bla na wc-ju in spet ena rjava pošiljkauser posted image Bom šla binči delat družbouser posted image user posted image
Mah ne verjamem, da bi že kam šla. Je še vse mirno. Saj itak pravijo, da če se čep odlišči, da lahko še precej časa traja, da se porod začne.
Če gre čep, pomeni, da se odpiramuser posted image user posted image Do 2cm sem že prilezla brez bolečin. Bi rada še malo, preden se zares začneuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
28.8.2009 15:12:05   
Lubenička
jasmina in binči...čestitke!! user posted image user posted image user posted image

jao, sm končno prišla na ta RR...kar nekaj zafrkava. user posted image

drugače pa jaz tut svoje mami (41)  ne uvrščam med tastare...še svoje babice ne!! Moja babi je super babi in zelo mladostna in moderna!! Ima jih pa 62, a zgleda 10 let mlajša. No...sej moja mami tudi ne zgleda 41 let stara. user posted image Pri nas smo zelo mladostni. user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
28.8.2009 15:22:09   
Anonimen
madonca mate mlade staršeuser posted image itak pa zame je staro nad 65 al pa po pameti k če se kakšna 40-letnica obnaša k da je pojedla vso pamet sveta in ima tiste vražoverne fore jo uvrstim zraven drugač pa kakšni sterjši znajo bit za boljš pogovor kot pa kakšen vrstnikuser posted image

tko uspel mi je narisat sam eno skico kar je žalost,mi je prej tašča gor prišla in sva klepetale in za risanje morm bit pa sama k drgač se ne skoncentriram in narišem same neumnostiuser posted image
altaja sej boš šla,boš videla k te bo presenetiluser posted image

(odgovor članu Lubenička)
  Neposredna povezava do sporočila: 3182
28.8.2009 15:23:20   
mayathebee
ČESTITKE NOVOPEČENIMA MAMICAMAuser posted image user posted image

Jaz tudi morem rečt, da sta moja mama (45) in bodoča tašča (48) zelo mladostni in moderni,
babici pa...hmmm..ena je že čez 80 in je tudi fajn pa se trudi bit na tekočem z modernimi stvarmi,
druga ki pa jih ima čez 70 pa bi me dp zadnjega dno poslala na njivo pobirat koruzeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3183
28.8.2009 15:25:20   
mayathebee
ups,tiskarski škrat je vskočil: "do zadnjega dne" sem hotla napisatuser posted image

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
28.8.2009 15:27:39   
Tanik
binči čestitke user posted image

tulpek saj tut če kepico pokličeš, zdaj ima izkušnje s čvekanjem med rojevanjem z binči user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
28.8.2009 15:29:45   
Lubenička
altaja...počaki do 30., na tulpko...bosta šle skupaj, pa še taka lepa št. je...po numerologiji je srečna user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
28.8.2009 15:33:05   
klaja
Binči čestitke za fantka!!!!

Moja mama pa jih ima 49, tako da še tudi ni pri ta starih.

FB sploh vas ne sledim več in si kar sproti zapisujem katera je katera, ker drugače sploh ne bom vedela kam naj koga dam.

Neposredna povezava do sporočila: 3187
28.8.2009 15:33:13   
Tanik
kok vam zavidam k ste že pri PDP-jih. jaz se bom s tamalim zmenila, ko dopolni 36 tednov-torej da je donošen, lahko pride na svet user posted image
ker ta vročina me bo ubila.

Žan

Neposredna povezava do sporočila: 3188
28.8.2009 15:37:57   
Lubenička
Tanik...sej se bo kmalu ohladilo...do konca septembra sigurno user posted image  user posted image user posted image user posted image

Klaja...jst tut za ene ne vem...pa kaj čmo...sej se bomo počas spoznale user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
28.8.2009 15:40:01   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

Tanik...sej se bo kmalu ohladilo...do konca septembra sigurno user posted image  user posted image user posted image user posted image

ti lahko govoriš k si že pri PDP-juuser posted image

Žan

Neposredna povezava do sporočila: 3190
28.8.2009 15:44:30   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

No, in se je začelo..točno sem vedla kaj bo. Dans mam PDP in me že vsi kličejo kako sem, če sem še doma, kdaj grem rodit,... Razumem, da mislijo name, da čakajo, da jih zanima, mene pa to počasi nervira in živcira! Na porod bi bla rada dobro psihično pripravljena, nisem nervozna, živčna, ni me strah, ampak vsi ti klici in vprašanja me delajo živčno user posted image . Zato sem se odločila, da se ne oglašam na telefon in jih preprosto ignoriram.

Altaja, bi ti napisala, da čestitam za pregled, pa se mi zdi, da bi lahko bil boljši rezultat... npr. odprta 5 cm, hitro v P user posted image user posted image user posted image . Saj mogoče bo pa res ponoči kaj. Sem js svojemu G pojamrala, da me nič ne boli in da sploh nimam občutka, da bom rodila, pa je rekel, da je pri vsaki različno in da se lahko stanje hitro spremeni.

Glede klicev.... če bodo mene kaj preveč nadlegovali bom kar preusmeritev na svojo mamo naredila, pa mir user posted image user posted image user posted image . Ali pa na očeta, to bi bilo še boljše user posted image . Sicer pa se mi zdi, da vsaj sorodniki že zdaj bolj moje starše nadlegujejo kot mene... vejo da se z mano ni za šalit user posted image .
Na FB pa verjetno bom, sicer bom umrla od dolgčasa.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
28.8.2009 15:46:01   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

ti lahko govoriš k si že pri PDP-juuser posted image

Hehehe...res je user posted image
sam mene tut ubija ta vročina in bi šla že danes, če bi bil mali za to user posted image
sej se bo kmalu ohladilo...jutri je napovedan dež, nedelja bo pa baje prijetno osvežilna user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
28.8.2009 15:47:11   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

binči čestitke user posted image

tulpek saj tut če kepico pokličeš, zdaj ima izkušnje s čvekanjem med rojevanjem z binči user posted image

Bi bila fora, da jo pokličem in bi bili obe v porodni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
28.8.2009 15:48:10   
altaja

altaja...počaki do 30., na tulpko...bosta šle skupaj, pa še taka lepa št. je...po numerologiji je srečna user posted image

Ja, res je.. Včeraj so ble moje babe pr men, smo še zadnjič preden pride malček po babje počvekale in ena izmed njih se ful ukvarja z astrologijo, numerologijo in podobnimi zadevami.. No, in je rekla da bom rodila u nedeljo (al pa še en drug dan sam tistga sem pozabila ker sem rekla da je prepozno user posted image ) ker so takrat planeti ful ugodno, pa še numerološko je datum kul. Tko da...ja, u nedeljo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3194
28.8.2009 15:50:15   
tulpek
Js bi tud v nedeljo... Dajva Altaja, če že 25 ni uspel in če že na 28 ne kaže najbolje... pa naj bo 30.8. 

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
28.8.2009 15:51:03   
Lubenička

Js bi tud v nedeljo... Dajva Altaja, če že 25 ni uspel in če že na 28 ne kaže najbolje... pa naj bo 30.8. 

jst že stiskam pesti za vaju user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
28.8.2009 15:51:35   
Erdbeere
joj čveke. me par urc ni pa ful za prebrat, dobr da je bil vmes RR mrk user posted image user posted image user posted image

Nič šibam jaz naprej po trgovinah...malce sem že bila uspešna dons user posted image user posted image user posted image

Aja pa čestitke binči za fantička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 28.8.2009 15:59:21 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
28.8.2009 15:56:56   
Erdbeere

jst že stiskam pesti za vaju user posted image

jest tud, da grem potem brez slabe vesti, da sem vaju prehitela 1.9. rodit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3198
28.8.2009 15:57:02   
altaja

Jaaaaaaaa, jst sem absolutno zaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, a smo ful tečne? user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
28.8.2009 16:00:19   
tulpek
Po moje smo fullll tečne, ampak ostale boste tudi, ko bo čas za to user posted image user posted image user posted image . Sploh tiste, ki čakate prvo user posted image , ko je vse čisto novo in nam noben drug user posted image ne zapolnjuje časa in misli. 

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?