|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
28.8.2009 16:01:53   
mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Js bi tud v nedeljo... Dajva Altaja, če že 25 ni uspel in če že na 28 ne kaže najbolje... pa naj bo 30.8. 

Jaaaaaaaa, jst sem absolutno zaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, a smo ful tečne? user posted image

Ma niste tečne,le neučakaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
28.8.2009 16:02:12   
sontschica
binči čestitke za fantiča user posted image user posted image user posted image user posted image

altaja in tulpek jaz tut držim pesti, da vama pa 30. le uspe user posted image user posted image

kepica očitno boš tut ti kmal pestvala. tut zate držim pesti.user posted image user posted image očitno boš prehitela naš skupen PDP

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
28.8.2009 16:04:13   
Erdbeere
Sej kr bodita tečni, da ko bom jaz ratala tečna, da bodo že navajene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
28.8.2009 16:05:50   
tulpek
Erdbeere, upam da ne bomo sočasno tečne... js bi prenehala s tečnobo preden ti začneš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
28.8.2009 16:09:38   
sontschica
no mislim, da nobena od vas ne bo dosegla nivoja tečnobe pri miski mcqute user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
28.8.2009 16:11:39   
tulpek
To pa zihr ne... ne bom odprla teme: js bi šla pa rodit user posted image user posted image user posted image user posted image . MI bo ta dost za tečnarit.
Aja, za jutri popoldne planiram makadam, upam da bo pomagalo.

Neposredna povezava do sporočila: 3206
28.8.2009 16:15:02   
sontschica
jaz sem pa v upanju, da bo kej pomagalo, z dragim že 2 x ta teden user posted image (nazadnje danes), kar je v primerjavi s preostalo user posted image že kar dosežek.user posted image user posted image zdej pa čičimo pa čakimouser posted image user posted image

pa včeri sem šla tut sama hodit po stopnicah - unih ta velikih, pa očitno tud tist ne pomaga.

zdej sem se sprijaznila - ko bo user posted image hotel na svet, bo že pršu.user posted image user posted image  

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
28.8.2009 16:15:56   
cukr07
Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam in atijem! user posted image

Jaz sem imela danes zopet kontrolo pri G. CTG ni zaznal nobenega popadka, tako da še nič ne kaže da bi šla rodit. user posted image  

Podatki za seznam: naslednji pregled 04.09., kilogrami ostajajo isti, sem se pa v preteklem tednu postarala za eno leto, se pravi da jih sedaj štejem 28

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 3208
28.8.2009 16:16:28   
Lubenička
meni user posted image nč ne pomaga user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 3209
28.8.2009 16:17:56   
Lubenička
cukr...vse najboljše!! user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
28.8.2009 16:19:33   
sontschica
cukr vse najboljše, pa da boš čimprej dočakala svojga user posted image  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3211
28.8.2009 16:22:09   
mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

meni user posted image nč ne pomaga user posted image

ne obupatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3212
28.8.2009 16:23:22   
tulpek
Cukr, vse naj naj!

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

jaz sem pa v upanju, da bo kej pomagalo, z dragim že 2 x ta teden user posted image (nazadnje danes), kar je v primerjavi s preostalo user posted image že kar dosežek.user posted image user posted image zdej pa čičimo pa čakimouser posted image user posted image

Meni ni pomagalo user posted image . Bo treba ponovit user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 28.8.2009 16:24:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 3213
28.8.2009 16:25:37   
altaja

no mislim, da nobena od vas ne bo dosegla nivoja tečnobe pri miski mcqute user posted image user posted image

Hja, kaj pa vem, no... user posted image    Ma neee, ni šans, tisto je bil pa res ekstrem..bogi njen dec user posted image

Sontschica: mi še čakamo s user posted image mislim da bo to eden izmed zadnjih ukrepov user posted image . Ni apetita...

Tulpek: jst razmišljam da bi poklicala enga kolega k ma traktor doma, da bi šla en krog po hosti, eno tako off road varianto user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 3214
28.8.2009 16:38:52   
tulpek
Pri meni je bil to prvi ukrep user posted image . Zadnji bo pa čiščenje stanovanja na vseh štirih user posted image .

Hmm, na traktor pa še nisem pomislila. Avto se mi sicer malo smili, ampak če bo šlo tako naprej se bom sama sebi še bolj...

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
28.8.2009 16:53:14   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Hja, kaj pa vem, no... user posted image    Ma neee, ni šans, tisto je bil pa res ekstrem..bogi njen dec user posted image

koker jaz vem, ga par dni ni bilo domov ..hm, le zakaj neuser posted image user posted image user posted image user posted image

pri meni je spet vse mirnouser posted image , pa tak fajn je že danes kazal

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
28.8.2009 17:08:28   
baby blue
kepica mislim da boš kar kmalu na vrsti glede na vse znake user posted image user posted image Držim pesti...

binči je pa hitro rodila... Blagor njej... Hitro in brez problema... user posted image user posted image

cukr07 vse najboljše za te... user posted image    user posted image zate pa upihni svečke in si nekaj zaželi user posted image

Midva sva se tudi odločila da bova počasi se user posted image začela pa da vidimo kaj bo... user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
28.8.2009 17:20:22   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Jaz bi šla.....ker ne vem, kaj me čaka...bojim se, da zadevo malo preveč na izi jemljem....saj bo, samo malo popadkov na hitro, pa dvakrat potisni, pa bouser posted image ...zadnjič sem na youtube poiskala nekaj videov o porodu.....pa nene tak grozno izgleda....user posted image user posted image user posted image

Pol pa ko bom tam, pa me bo pobralo od straha......user posted image

da ne bosta s tvojim izvedla tega,kar se je že zgodilo....sicer ne pri nas,mislim,da v Angliji,
ko si je partner od neke nosečnice na youtubu pogledal posnetek poroda in je kar doma rodila samo z njegovo pomočjo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, marička, ne!!!  user posted image user posted image

Cukr07...vse naj naj...user posted image user posted image

Klaja...jst tut za ene ne vem...pa kaj čmo...sej se bomo počas spoznale

Pr meni je isto....moram zdaj povezat nick tukaj, pa sliko, pa pravo ime.....user posted image

Js bi tud v nedeljo... Dajva Altaja, če že 25 ni uspel in če že na 28 ne kaže najbolje... pa naj bo 30.8. 

jst že stiskam pesti za vaju

ž

Jaz tudi.......user posted image user posted image user posted image

Po moje smo fullll tečne, ampak ostale boste tudi, ko bo čas za to  . Sploh tiste, ki čakate prvo  , ko je vse čisto novo in nam noben drug  ne zapolnjuje časa in misli. 

Jaz tudi vedno bolj postajam, ko take berem tu gor!!!!!! Že mam monologe z user posted image , da lahko pride, če hoče.....user posted image

Binči, čestitke za fantkauser posted image user posted image user posted image

Jooooj, le katera bo jutri? Sem že radovedna....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
28.8.2009 17:22:39   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Midva sva se tudi odločila da bova počasi se user posted image začela pa da vidimo kaj bo... user posted image

Jaz sem mojega tudi prepričala, da zdaj pa komot lahko.....user posted image user posted image pa da vidimo....

Doma nimam nič sladkega, čokoladnega.......in se mi že meša! Rabim cukeeeeeeeeeeeer! Bom se potem zapeljala v Hoferja....zdaj niti glave nočem ven potisnit....user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
28.8.2009 17:26:18   
polari
Aja, pa naj še jaz omenim moje starše in stare starše......

Mama ima 45 let, ata pa 48, tak da ju imam še pod kategorijo 'mlada' user posted image user posted image , od mojega user posted image pa sta malo starejša, prek 50....kar pa se babic in dedkov tiče sta pa moja hudo tradicionalna in bi rekla kar starokopitna.....samo nič ne težita ali kaj takega....mi pač vemo, kakšna sta in kako mislita, pa ne izzivamo preveč....user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
28.8.2009 17:36:41   
cukr07
Punce hvala za čestitke!

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
28.8.2009 17:57:22   
Lubenička
polari...jaz imam tudi monologe user posted image user posted image mu razlagam, da mamica ne more več in da bi bilo zelo lepo od njega, če malo pohiti...da mu bo na tem svetu tudi lepo z očkom in mamico user posted image
hehehe...

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
28.8.2009 17:58:06   
baby blue
Meni je tudi prejle sladko zapasalo tako da sem pojedla 4 koščke čokolade user posted image user posted image Pa je boljše... user posted image user posted image

Pa končno se je ohladilo... Mmmmmm kako prijetni so ti gibi in brce ko se ti trebuh premika sem ter tja kot bi bili valovi user posted image

Jst sem najini dala zeleno luč... Zdaj je pa od nje odvisno kdaj se bo odločila predstavit mamici in atiju user posted image Jst pravim vse ob svojem času

< Sporočilo je popravil baby blue -- 28.8.2009 17:59:33 >

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
28.8.2009 18:03:08   
Lubenička
baby blue...kje se je ohladilo user posted image v lj še vedno pripeka user posted image  user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
28.8.2009 18:04:55   
baby blue
Resno? Tu pri nas na Jesenicah se je lepo ohladilo... Je sicer 28 stopinj ampak zdaj ko imam odprto okno in balkonska vrata je prav fino... Končno lahko normalno diham 

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.