|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 17:45:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
28.8.2009 17:54:05   
tims
Ojla,

pa smo doma. Sem dons še Timu kupila torbo, tko da zdej pa smouser posted image .

Neboglasnica, imamo vzgojiteljico Zlatico. Ne vem pa kako se piše, vem da ima dva priimka.

Pa kaj je dons s tem RR? Nenormalno počas dela.user posted image Al pa sploh ne delauser posted image

Umpa, petke so ta zadnje k pogledajo ven, je pa čist odvisno kdaj. Naš Tim jih je dobil pri dobrih dveh letih (28 mesecev-bolj natančno). Ampak njemu so ful poredko lezli ven zobki.

Pa lepe fotke ste prpopale, še posebej una, kjer ga Živa žingauser posted image user posted image user posted image

Grem mal pojest, pa likat, oči bo šel pa z malimi ven.

Neposredna povezava do sporočila: 2627
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 19:26:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 19:30:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2629
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 19:37:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2630
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 19:40:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2631
28.8.2009 20:09:47   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Neboglasnica, imamo vzgojiteljico Zlatico. Ne vem pa kako se piše, vem da ima dva priimka.

Jap, poznam. Sva eno leto delali skupaj, pa sem jo precej "naučila", user posted image user posted image . Prej malčki niso zapustili atrija, pri meni so pa tudi jaslični spoznavali svet okoli vrtca, poleti in pozimi. Je trpela z mano, ni kaj. Drugače je pa do otrok zlata, čeprav še vedno južno govori. Drugače se pa v službo vozi s kolesom, vsaj včasih se je, in pri svojih letih naredi špago ipd... To eno leto bo Nini kar lušno. Pomočnica je pa katera?? Aja, Zlatica R.-S. Drži?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 20:15:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.8.2009 20:20:56   
tims
Ja, Neboglasnica, ta je. No, mene je tud to zmotil, k je rekla, da ona kao ne hodi ven z otroci, ker so kao premejhni in da je odvisno, katero bo dobila za pomočnico, ker so "tamlade" kao bolj korajžne. No, vsaj na terasi nej bojo, ker če bojo pa devet ur samo v sobi, se mi pa strga. Za pomočnico pa ne vem katera bo. Takrat ko smo imeli sestanek, se še ni vedlo. Baje pa to našo vzgojitelco starši ful ne marajo, ampak jaz se s tem ne obremenjujem. Jaz pravim, da je men čist vseen, kako se obnaša do mene. Sam da bo do Nine tko kot mora bit.

Grem otroke dat v posjtlo, pol pa se vam mogoče, ampak res mogoče mal pridružim.

Neposredna povezava do sporočila: 2634
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 20:38:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2635
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 20:39:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.8.2009 20:40:09   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Še eno vprašanje...katere copate ste vzele za v vrtec??? vse cicibanke? je kera vzela Robeez??

mi imamo Super fit. Bodi pozorna, da imajo copatki mogoče gumijast podplat, zaradi morebitnih ploščic na wcjih. Pač odvisno, kako imajo kje. Pri nas recimo imajo najmlajši samo umivalnik in leseno pručko spodaj, ni nikjer ploščic.

Na WC ne hodijo, ker imajo še plenice, ali pač??

to ne, samo jaz sem mislila, da si hodijo "v kopalnico/wc/whatever" roke umivat, nisem vedlla, da imajo posebej v samem prostoru..user posted image Ne vem pa kako je drugje, sej zato pravim, da naj se pač pozanima al pogleda al kak..

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.8.2009 20:47:48   
neboglasnica

Ja, Neboglasnica, ta je. No, mene je tud to zmotil, k je rekla, da ona kao ne hodi ven z otroci, ker so kao premejhni in da je odvisno, katero bo dobila za pomočnico, ker so "tamlade" kao bolj korajžne. No, vsaj na terasi nej bojo, ker če bojo pa devet ur samo v sobi, se mi pa strga. Za pomočnico pa ne vem katera bo. Takrat ko smo imeli sestanek, se še ni vedlo. Baje pa to našo vzgojitelco starši ful ne marajo, ampak jaz se s tem ne obremenjujem. Jaz pravim, da je men čist vseen, kako se obnaša do mene. Sam da bo do Nine tko kot mora bit.

Grem otroke dat v posjtlo, pol pa se vam mogoče, ampak res mogoče mal pridružim.

eJ, A TI JE MOŽEK POVEDAL, DA SEM TE KLICALA TE DNI? oPS.. Pardon črkam. user posted image

Ja, do odraslih je nekoliko grobega obnašanja, a do otrok je ok. Preverjeno iz prve roke, user posted image .

Gžvmandjkerhk.andjkaehwuq, prst seka... pedikerka ni imela časa zame ta teden, drugi teden tudi ne, a joj meni.

to ne, samo jaz sem mislila, da si hodijo "v kopalnico/wc/whatever" roke umivat, nisem vedlla, da imajo posebej v samem prostoru.. Ne vem pa kako je drugje, sej zato pravim, da naj se pač pozanima al pogleda al kak..

Malce sme se pohecala, saj je vse ok?? Nisi huda?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.8.2009 20:56:49   
tims
Moji otroc še kr bluzijouser posted image . Sem pa vse pospravla, zdej pa res sam še otroke popedenat do konca.

Neboglasnica, ne ni mi povedu. Sem ga zdele vprašala, pa je bil njegov odgovor:"Upsi, pozabu!"user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.8.2009 20:59:24   
rovar_ka

to ne, samo jaz sem mislila, da si hodijo "v kopalnico/wc/whatever" roke umivat, nisem vedlla, da imajo posebej v samem prostoru.. Ne vem pa kako je drugje, sej zato pravim, da naj se pač pozanima al pogleda al kak..

Seveda sem in do nadaljnjega ne govorim več s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.8.2009 20:59:43   
neboglasnica

Moji otroc še kr bluzijouser posted image . Sem pa vse pospravla, zdej pa res sam še otroke popedenat do konca.

Neboglasnica, ne ni mi povedu. Sem ga zdele vprašala, pa je bil njegov odgovor:"Upsi, pozabu!"user posted image

Reci mu, da mu oprostim, če speče kokosove kocke, ko pridem na obisk. user posted image user posted image

Naša Ana je šla prespat k prijateljici iz vrtca, Sari je odpadla pižama party pri kolegici, Staš se meče po meni, mož pa gleda nogomet. Torej, Tims, tudi moji otroci še ne spijo.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.8.2009 20:59:58   
rovar_ka
ksenci, čestitkeuser posted image  

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
28.8.2009 21:00:30   
neboglasnica

Seveda sem in do nadaljnjega ne govorim več s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ok, pa nič. Jaz pa se pogovarjam s tabo. user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.8.2009 21:01:14   
neboglasnica
Mož bi pa nekaj rad....kar brenči okoli mene, mene pa tako jajčniki že dva dni bolijo, očitno je močna ovulacija to pot.

Neposredna povezava do sporočila: 2644
28.8.2009 21:02:11   
rovar_ka

me zanima, kaj bi on rekel, če bi ti rekla upsi pozabla, ko bi mu vampe pozabla prinestuser posted image user posted image hec hecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2645
28.8.2009 21:02:30   
neboglasnica

me zanima, kaj bi on rekel, če bi ti rekla upsi pozabla, ko bi mu vampe pozabla prinestuser posted image user posted image hec hecuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 21:02:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2647
28.8.2009 21:04:19   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Mož bi pa nekaj rad....kar brenči okoli mene, mene pa tako jajčniki že dva dni bolijo, očitno je močna ovulacija to pot.

jaz pa tle naga sedim, pa ni sile, da bi kdo prišel user posted image

Nikoli se ne ve....

Neposredna povezava do sporočila: 2648
28.8.2009 21:05:46   
neboglasnica
Ksenci: kateri prst si ti to pot operirala? Iste kot prej ali katere druge? Mene sedaj palec matra, še počepniti ne morem, ker tako boli. Če ne bi bil prvi september pred vrati in bi si mož lahko prosto vzel, bi šla takoj rezat. Prst je ves rdeč, otekel.

Neposredna povezava do sporočila: 2649
28.8.2009 21:10:47   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

jaz pa tle naga sedim, pa ni sile, da bi kdo prišel user posted image

če ne druga, te bo kak komar povohaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?