|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
28.8.2009 14:41:28   
tims
Ksenci, bravo za super izvideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in itak da pričakujete punčkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
28.8.2009 14:43:00   
tims
Kaj se je pa tuki dogajal z uro in datumom?user posted image  Neki časa smo bili kr v letu 2011user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
28.8.2009 14:54:53   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Majuska, mislim, da sva reeeees redkiuser posted image .

predvsem posebni user posted image user posted image

Dojenčkom, ki se rodijo Rh- mamicam vedno vzamejo kri in pregledajo, katero krvno skupino imajo, predvsem zaradi naslednje nosečnosti. V telesu matere se lahko v primeru, če je otrok Rh+, začnejo proizvajati protitelesa in ko ženska zanosi, lahko pride do splava. To je na hitrco. Upam, da ste vsaj mal zastople, kaj sem hotla povedatuser posted image

Tako je. Se pravi, ena injekcija nam pripada v nosečnosti, druga po porodu. In potem naj bi bilo v drugi nosečnosti vse ok user posted image

Meni je tukaj RR čisto ven vrglo ... še kateri?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
28.8.2009 14:55:34   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

user posted image

najboljš, kar sem lahko slikala, ker ni sekunde pri miru... vsaj cca se vidijo, da ima take posamezne fleke...

tako ima samo po obeh nogicah zadaj, na mečah, ko je koža zdaj odkrita (torej ni mehčalec), na rokah ima samo malo bolj suho, še ni takole vidno. na desni nogi je bolj kot levi.

meni se tole vidi kot atopijski dermatitis! suhe lise po telesu- ponavadi se najprej pojavijo po okončninah. to se je aljažu pojavlal kr velikrat- on ima sicer alergijo na jajca, ampak  je v alergološki rekla, da se to pogosto pojavlja tudi pri otrocih ki nimajo alergij, kot privajanje telesa na kakšno hrano. včasih tud ni znaka zakaj. aljažu so se delale lise vsake toliko po rokicah, nogicah in ličku. kreme posebne nisva dobila, sva imela bepanten. zdaj trkam ima že par mesecev čisto kožo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 14:56:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2605
28.8.2009 14:59:29   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Še eno vprašanje...katere copate ste vzele za v vrtec??? vse cicibanke? je kera vzela Robeez??

mi imamo Super fit. Bodi pozorna, da imajo copatki mogoče gumijast podplat, zaradi morebitnih ploščic na wcjih. Pač odvisno, kako imajo kje. Pri nas recimo imajo najmlajši samo umivalnik in leseno pručko spodaj, ni nikjer ploščic.

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2606
28.8.2009 15:04:41   
lili3

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

dobila izvide amniocenteze!

pričakujemo zdravega otroka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj rečete fantka ali pučko? ajmo mal ugibat?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sem res vesela zate

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
28.8.2009 15:05:19   
tims
Majuska, tud men je vse zablokiral. Sem najprej mislila, da so v službi naredil blokado, tko kot recimo za FB, pa sem potem ugotovila, da RR spet zaj****.

Mojcek, tole je pa res podobno atopičnemu dermatitisu. Naš Tim je tud imel nekaj časa tako kožo, ko je imel alergijo na KM. Ampak ne ves čas. Na začetku sploh nič, pa mu je ven usekalo, pa smo pocajtal, pa je bil mir nekaj časa, pol pa spet.... Še zdaj se mu včasih pojavi, pa naj bi alergija že pri dveh letih izzvenela.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
28.8.2009 15:05:20   
lili3
Jaz rečem, da bo punčka.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
28.8.2009 15:06:31   
ksenci

Ksenci, bravo za super izvideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in itak da pričakujete punčkouser posted image user posted image user posted image

naš ati ne očitno ne zna delat punčkeuser posted image user posted image user posted image
še enga falotka bomo meluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
28.8.2009 15:09:26   
ksenci

Majuska, tud men je vse zablokiral. Sem najprej mislila, da so v službi naredil blokado, tko kot recimo za FB, pa sem potem ugotovila, da RR spet zaj****.

Mojcek, tole je pa res podobno atopičnemu dermatitisu. Naš Tim je tud imel nekaj časa tako kožo, ko je imel alergijo na KM. Ampak ne ves čas. Na začetku sploh nič, pa mu je ven usekalo, pa smo pocajtal, pa je bil mir nekaj časa, pol pa spet.... Še zdaj se mu včasih pojavi, pa naj bi alergija že pri dveh letih izzvenela.

ja, sej je tud men rekla v alergološki da se včasih pojavi kr takuser posted image kr Aljaž je 100% užival vse brez jajc in testiran še na 16 drzgih izdelkov- vse negativno, tako di ni blo vzroka.
mojcek ti ji te lise čimvečkrat namaž s kremo

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
28.8.2009 15:09:36   
tims

naš ati ne očitno ne zna delat punčkeuser posted image user posted image user posted image

Eh, sem v temo brcnila. Sicer sem pa imela možnosti 50-50, neuser posted image ? Pa saj je vseeno kaj je, HB sam da je vse ok in zdaj, ko veš, da je vse ok, lahko še toliko bolj uživaš v nosečnosti.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
28.8.2009 15:10:01   
Majuska

super user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
28.8.2009 15:12:00   
tims
Jest pa še kr v službi visimuser posted image . Sem mislila, da bom šla že prej domov, pa čakam na mojga, da me pride iskat, pa da greva skupaj po tamale.

Nč, lepo se imejte. Kr grem, ga bom zunaj počakala.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
28.8.2009 15:14:01   
ksenci

Eh, sem v temo brcnila. Sicer sem pa imela možnosti 50-50, neuser posted image ? Pa saj je vseeno kaj je, HB sam da je vse ok in zdaj, ko veš, da je vse ok, lahko še toliko bolj uživaš v nosečnosti.

res jeuser posted image
sem že od začetka mela filing da bo fantek, ampak mi je včasih tud punčka pršla na misel. pa sej fajn, mamo doma itak vse fantovsko.
ati se tolaži, da v tretje rado gre! user posted image

< Sporočilo je popravil ksenci -- 28.8.2009 15:16:19 >

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 15:17:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2616
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 15:17:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2617
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 15:19:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2618
28.8.2009 15:28:18   
neboglasnica
Ojla!

Končno petek... Uf, kako se prileže.

Pri dietah se je treba ravnat po krvni grupi in ne po GI in kalorijah in po maščobah in ostalih stvareh...za vsako krvno grupo je priporčena določena hrana, ki se lažje prebavlja...me je skor kap ko sem prebrala, da jaz sploh neb smela mesa jest...ampak če mal pomislim mi je meso ful dobro, je pa res da se vedno zelo "težko" po njem počutim in postanem zaspana..

Potem bi jaz morala jesti samo meso, katerega pa sploh ne maram kaj preveč.

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Še eno vprašanje...katere copate ste vzele za v vrtec??? vse cicibanke? je kera vzela Robeez??

mi imamo Super fit. Bodi pozorna, da imajo copatki mogoče gumijast podplat, zaradi morebitnih ploščic na wcjih. Pač odvisno, kako imajo kje. Pri nas recimo imajo najmlajši samo umivalnik in leseno pručko spodaj, ni nikjer ploščic.

Na WC ne hodijo, ker imajo še plenice, ali pač??

Glugluglu: vse ok glede normativov, ni panike.

Tims: reci dušo, katero vzgojiteljico ima nina, ker jih poznam.

Ksenci, bravo za super izvide  in itak da pričakujete punčko

naš ati ne očitno ne zna delat punčke
še enga falotka bomo mel

Saj luknjo v luknji je umetnost narediti, tega ne zna vsak. In super, da je vse ok.

Ok, sedaj pa še otroke posekirat...

Neposredna povezava do sporočila: 2619
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 15:32:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2620
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 15:48:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2621
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 16:24:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2622
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 17:04:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2623
28.8.2009 17:15:40   
sandrine
Hej, hej po dolgem času...
Najprej Ksenči user posted image user posted image user posted image user posted image za izvide- sem fullll vesela. Za spol pa sploh ni važn sam, da je sonček zdravuser posted image
sam v CE mamo res nek luft za fantke, bomo mogl user posted image na morju delatuser posted image - btw: Tjan bo imel v skupini v vrtcu 11user posted image in 3user posted image , al bodo blaženeuser posted image

da navežem...mi smo imeli včeraj sestanek v vrtcu... HD- dosti je še takih, ki ne bodo še uvajali prvi teden (morje,...), tak da sploh ni problem. Jaz bom začela Tjana šele po 15. in je uvajanje enako. Po moje jim je še boljše, da niso vsi naenkrat

Inigo škoda, da nista uspelauser posted image jaz mam pa izpit v tor, ampak slutim, da bom šla po tvojih stopinjahuser posted image

še slikice...

september 08- vse mamice smo še v miru kofetkale...
user posted image

januar 2009- Tjan in Aljaž (Ksenči) - že malo več dinamike
user posted image
user posted image
user posted image

avgust 2009- malčki skrbijo, da mamice ostanejo fit
Luka, Aljaž in princeska
user posted image

A., Luka in Tjan
user posted image

Ena skupna
user posted image

Luka in Tjan (A. hej dobr, da se ne vidi kako sta čista, a ne?:)
user posted image

Živa bebica...september 08
user posted image
iz malega zraste veliko...
user posted image
08user posted image

otročki na kupu
user posted image

in še ponosne mamice
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2624
28.8.2009 17:18:22   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

odgovor dr. tanč na temo teh ekcemov - mogoče kdaj kateri pride prav.

Pred pregledom ne mažite z ničemer, niti z negovalnimi mazili ne, kajti sicer boste zakrili klinično sliko in bo obisk pri dermatologu brez pomena.
Kar pojdite k dermatologu, čakalne dobe so dolge in če bi rabili nov datum čez kakšen mesec, vam hudo žal, da ne bi sedaj šli. Po pregledu pri dermatologu in po njegove mnenju, pa dalje, če bo potrebno (alergolog).

Oj, vidim, da si se navezala na moje vprašanje. ni kaj, julijke držimo vkup, user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?