neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Ja, Neboglasnica, ta je. No, mene je tud to zmotil, k je rekla, da ona kao ne hodi ven z otroci, ker so kao premejhni in da je odvisno, katero bo dobila za pomočnico, ker so "tamlade" kao bolj korajžne. No, vsaj na terasi nej bojo, ker če bojo pa devet ur samo v sobi, se mi pa strga. Za pomočnico pa ne vem katera bo. Takrat ko smo imeli sestanek, se še ni vedlo. Baje pa to našo vzgojitelco starši ful ne marajo, ampak jaz se s tem ne obremenjujem. Jaz pravim, da je men čist vseen, kako se obnaša do mene. Sam da bo do Nine tko kot mora bit. Grem otroke dat v posjtlo, pol pa se vam mogoče, ampak res mogoče mal pridružim. eJ, A TI JE MOŽEK POVEDAL, DA SEM TE KLICALA TE DNI? oPS.. Pardon črkam. Ja, do odraslih je nekoliko grobega obnašanja, a do otrok je ok. Preverjeno iz prve roke, . Gžvmandjkerhk.andjkaehwuq, prst seka... pedikerka ni imela časa zame ta teden, drugi teden tudi ne, a joj meni. IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka to ne, samo jaz sem mislila, da si hodijo "v kopalnico/wc/whatever" roke umivat, nisem vedlla, da imajo posebej v samem prostoru.. Ne vem pa kako je drugje, sej zato pravim, da naj se pač pozanima al pogleda al kak.. Malce sme se pohecala, saj je vse ok?? Nisi huda?
|