Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 10:52:34
|
|
|
|
jullie
|
..jasmina čestitke!!! .. IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička jullie...ful maš lepega sinčka...mamici podoben ..hvala.. samo polt ima pa HB temno po atiju...po meni bi bil bolj svetel in verjetno s pegicami ... IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Ta stari...Ne vem, kdaj se pri vas začne ta naziv, samo jaz tudi mojo mamo štejem med "ta stare"...je pa stara 65 let in resnično živi v drugem svetu, ki meni gre na živce..... ..moja mama pa sploh še ni za med tastare..letos bo stara 56 ampak še zelo mladostna, postavna in polna energije..vesčas v ''movingu''.. ima več energije kot jaz.. ........................................... .. verjetno od Jasmine sinko ni prav v inkubatorju..jaz mislim, da je samo v topli posteljici..
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 10:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka drgač bom pa js nekomu poslala protestno noto , sam ne vem še komu. sej privoščim vsem iz vsega srca bebice čimprej, ampak sebi pa tud , pa me noben ne usliš welcome to club ma jaz pravm k bo pa pač bo čeprov me pa zdej že predolgo matra sam zgleda da me drži tamala glih tko k tale tvoja opica pr avatarju
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 10:55:31
|
|
|
|
polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Dejte mi nekaj povedat... s tem si namreč nisem čisto na jasnem... pravijo, da moramo na dan našteti serijo 10 gibov po drugi strani pa, da se nekaj časa pred porodom naše male štruce umirijo Sedaj pa nič jasno - če se umiri in ne naštejem 10 gibov na dan ali naj grem v porodnišnico ali naj počakam na "boljše čase"? Če pa eni pravijo, da se nič kaj ne umirijo pred porodom....HB, da ne rabim štet gibov...našega je povsod polno.... Samo, če pa res ne bi čutla naenkrat ničesar, pa bi kar šla v P.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 10:56:23
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka binči nej hitro mine in čim bolj neboleče drgač bom pa js nekomu poslala protestno noto , sam ne vem še komu. sej privoščim vsem iz vsega srca bebice čimprej, ampak sebi pa tud , pa me noben ne usliš Sej bo Drugače pa protestno noto napiši sebi in svoji malčici Ji je preveč lepo v tebi Aja, ko ste govorile o taščah - no sej jih lepo spedenate Moja je fajn in ji tudi že mož pove, da bova že povedala, če bova kaj rabila. Pa, ko je bilo govora o starejših s 7 spredaj - moja stara starša sta že oba na 70 in prav nestrpno pričakujeta svojo prvo pravnukinjo tako, da sta ji hotela kupiti voziček, ampak sem lepo povedala kaj hočem in sta se čisto strinjala . Ja me prav presenečata, sta prav v koraku s časom in nimata prav nič kakšnih srednjeveških zamisli.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 10:57:27
|
|
|
|
sontschica
|
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Dejte mi nekaj povedat... s tem si namreč nisem čisto na jasnem... pravijo, da moramo na dan našteti serijo 10 gibov po drugi strani pa, da se nekaj časa pred porodom naše male štruce umirijo Sedaj pa nič jasno - če se umiri in ne naštejem 10 gibov na dan ali naj grem v porodnišnico ali naj počakam na "boljše čase"? jaz razumem to tko, da kljub temu, da so umirjeni, morš še vseeno našteti 10 gibov na dan. moj je prej cel dan ful razgrajal po trebuščku, zdej pa samo kdaj pa kdaj, ampak vseeno naštejem 10 gibov. ti pa če jih ne, kar pojdi lepo v P. boš bla vsaj mirna. se ne splača sekirat.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 11:00:01
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
Sej mičkeno me že žgečka Ko bo pa oči domov prišel bo pa itak cel raztur po trebuhu naredila . Samo zanimalo me je na kaj je to mišljeno, ker nisem razumela najbolje. Tako, da hvala za pojasnilo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 11:01:44
|
|
|
|
sontschica
|
kaj naj danes kuham, ker se mi nič ne da?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 11:01:50
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka binči nej hitro mine in čim bolj neboleče drgač bom pa js nekomu poslala protestno noto , sam ne vem še komu. sej privoščim vsem iz vsega srca bebice čimprej, ampak sebi pa tud , pa me noben ne usliš veselka, kr na sončno upravo Dejmo Binči, čim manj boleče
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 11:02:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Malinca glede gibov je tko da morš naštet vsaj 10 gibov men recimo 7 uro zjutri in do 17 jih more bit vsaj 10,vendar če maš feeling da neki ni ok potem kr pejt v P. men pa trebuh izginja,že sama sem opazila sam zdej mi je pa še tašča rekla da ga kr ni več mogoče me je pa tamala mal preveč za besedo prjela k sm rekla da še mal manjka pa bo bil trebuh pr kolenih
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 11:03:57
|
|
|
|
polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica kaj naj danes kuham, ker se mi nič ne da? Jaz bom naredila kar golaž, zraven bomo pa testenine....pa kako solatko...
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 11:04:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica kaj naj danes kuham, ker se mi nič ne da? men dejansko ni treba nič k sm sama doma sam ne vem al bi dans nardila pa dala za jutri v hladilnik k sm glih sama pa mam cajt sam volje ne k sm mela v mislih sladek zelje pa korenček zjutri sm bila še polna elana zdej se mi pa dejansko nič ne da pa k mam izlete na wc pa še ta spodnja me tko fajn boli da kej dost se mi dans res ne da
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 11:06:03
|
|
|
|
klaja
|
Binči naj bo čim hitreje in brez bolečin!!! Kuhanje: polnjena paprika v paradižnikovi omaki in pire.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 11:14:41
|
|
|
|
Anya22
|
Pozdravljene, no najprej čestitke vsem novopečenim maMIcam. Tudi jaz imam FB, Anja BErnik, če me želi katera dodati.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 11:15:02
|
|
|
|
mimi30
|
Tamika čestitke še tukaj . Pravi mali lepotec, te kar prime, da bi ga malo stisnil in pocartal.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 10:48:21
|
|
|
|
Erdbeere
|
Evo mene iz pregleda....CTG je bil šolski je rekla G, tako da naslednji pregled 4.9....sej sem ji itak povedala, da grem 1.9. rodit je pa sam zasmejala se. Kilogrami -10 dag hehe nisem še čist na +10 ker zadnjič je 200g manjkalo ...zdej je pa še manj V glavnem pritisk ok, teža ok, ctg ok, urin ok....lahko grem rodit če bo treba Spala sem itak k ubita, kosilo smo pojedli in sicer solato pa lazanjo. Sem bila pa tako jezna, en KRETEN me je zaparkiral in nisem mogla ven. No potem ko je ena se spokala, sem nekako prikolovratila, ampak je šlo pa res na milimetre...pa dej, če bi mogla čakat da bi tist frajer se spokal bi mu take napela,.....mislim pred ZD je itak na dve strani parkplac in pol eni frajerji parkirajo še po sredini...ker jaz nikoli ne parkiram na sredi vedno se peljem 50m naprej, kjer je pa prostora kolikor ga želiš...ma ne ta BUMBAR je mogu pa pred vrati parkirat, je rekel moj, če sem mu vsaj odbijač dol vrgla...sam nisem Dobr da mi je uspelo ven priti (pa nisem slab šofer), samo že tako sem sama parkirala v majhno lukno, sem komaj ven iz avta zlezla in pol ni bilo veliko možnosti sploh da bi lahko ovijala...avta pa tud nimam ravno majhnega . Uf grem zdej kuhinjo pomit potem pa mal po trgovinah, da najdem kakšne ugodne cene za pipe. Čestitke Jasmina za Timoteja, upam, da je vse ok...ker meni tud tale inkubator ne gre iz glave AJa pa ene par punc sem dodala za prijatelje na FB (Brigita Z)
< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 28.11.2011 10:51:21 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 10:59:20
|
|
|
|
baby blue
|
binči gooooo... Držim pesti
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 14:40:23
|
|
|
|
tulpek
|
Jasmina, čestitam ! Veselka: kako je zdravstvenim zavarovanjem novorojenčka, dokler ne dobiš rojstnega lista, da se to uredi npr. preko očeta ali mame v službi? Nam so v MŠ rekli, da prvi mesec velja za babija mamina zdravstvena kartica, vmes ga pa zavaruje eden od staršev na ZZZZ in dobi svojo kartico. Pregled je mimo, še vedno sem v enem kosu. Baje malo odprta, bebi pa je z glavico naslonjen na maternično ustje ali nekaj podobnega. CTG nič posebnega. Teža okrog 3300g in upam, da se ne motijo, ker bi mi nekaj takega (lahko še malo več, kolikor bo pač pridobil) čisto ustrezalo. Plodovnice dost in vse OK. V nedeljo imam pregled v P.
< Sporočilo je popravil tulpek -- 28.8.2009 14:52:50 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 14:42:01
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Altaja in Tulpek - upam, da bosta kar v porodnišnici ostali Zdej bi bile pa res vidve lahko že na vrsti. A ne da!?!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 14:43:01
|
|
|
|
mayathebee
|
IZVIRNO SPOROČILO: polari Jaz bi šla.....ker ne vem, kaj me čaka...bojim se, da zadevo malo preveč na izi jemljem....saj bo, samo malo popadkov na hitro, pa dvakrat potisni, pa bo ...zadnjič sem na youtube poiskala nekaj videov o porodu.....pa nene tak grozno izgleda.... Pol pa ko bom tam, pa me bo pobralo od straha...... da ne bosta s tvojim izvedla tega,kar se je že zgodilo....sicer ne pri nas,mislim,da v Angliji, ko si je partner od neke nosečnice na youtubu pogledal posnetek poroda in je kar doma rodila samo z njegovo pomočjo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 14:43:25
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica Adrenalin.....binči je pravkar odtekla voda Me je pravkar klicala po telefonu......sem kar kurjo polt dobila.... go go go binči Naj bo hitro in neboleče. Saj si že navajena. V četrto gre baje sploh gladko Čakam tvoj sms.... Držim pesti Ona je med tistimi, ki ima dovoljenje . Kepica, sem pa js tudi razmišljala, da bi te kar klicala, če se mi ne bi dalo pisat sms-a .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 14:47:55
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jullie IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Ta stari...Ne vem, kdaj se pri vas začne ta naziv, samo jaz tudi mojo mamo štejem med "ta stare"...je pa stara 65 let in resnično živi v drugem svetu, ki meni gre na živce..... ..moja mama pa sploh še ni za med tastare..letos bo stara 56 ampak še zelo mladostna, postavna in polna energije..vesčas v ''movingu''.. ima več energije kot jaz.. Moja mami jih ima 47, tak da sploh še ni za med tastare... ima sicer kakšne čudne ideje, kot npr. da si 14 dni ne bi prala las po porodu... ampak večinoma se jo pa kar da prenašat, saj mi je ni treba ubogat :)
< Sporočilo je popravil tulpek -- 28.8.2009 14:53:21 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 14:48:54
|
|
|
|
kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: kepica Adrenalin.....binči je pravkar odtekla voda Me je pravkar klicala po telefonu......sem kar kurjo polt dobila.... go go go binči Naj bo hitro in neboleče. Saj si že navajena. V četrto gre baje sploh gladko Čakam tvoj sms.... Držim pesti Ona je med tistimi, ki ima dovoljenje . Kepica, sem pa js tudi razmišljala, da bi te kar klicala, če se mi ne bi dalo pisat sms-a . Komot, ni problema. Ti kar pokliči, magari sredi noči Pa še ena vesela novička: Z binči sva bili med porodom večkrat na vezi. Me je kar klicala, ker je bila sama v porodni in ji je pasalo, da sva vmes malo klepetali Faca, kaj takega pa še ne. Sem bila polna adrenalina, ko sva govorili. Okoli 12h je bila odprta že 8cm, rodila je pa ob 1h. Res je bila ekspresna. Mislim, da je vse skupaj trajalo 2,5h Čestitke binči Podatkov o merah žal ne vem, ker sva govorili po telefonu in malega še ni imela pri sebi, tako da niti sama ni vedela ničesar. Vem samo to, da je fantek in da sta oba super. Če pa izvem še kaj več, pa poročam
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 14:50:29
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu men pa trebuh izginja,že sama sem opazila sam zdej mi je pa še tašča rekla da ga kr ni več mogoče me je pa tamala mal preveč za besedo prjela k sm rekla da še mal manjka pa bo bil trebuh pr kolenih Moj trebuh je na obsegu 108cm od 16.7. In dol leze, prej je bil lepo pokončen, sedaj pa je že kar precej povešen.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 14:51:38
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: jullie IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Ta stari...Ne vem, kdaj se pri vas začne ta naziv, samo jaz tudi mojo mamo štejem med "ta stare"...je pa stara 65 let in resnično živi v drugem svetu, ki meni gre na živce..... ..moja mama pa sploh še ni za med tastare..letos bo stara 56 ampak še zelo mladostna, postavna in polna energije..vesčas v ''movingu''.. ima več energije kot jaz.. Moja jih ima 47, tak da sploh še ni za med tastare... ima sicer kakšne čudne ideje, kot npr. da si 14 dni ne bi prala las po porodu... ampak večinoma se jo pa kar da prenašat, saj mi je ni treba ubogat :) moja pa 48 in ji grejo na živce te stare fore ... , edino mal jo živci včasih zmatrajo ...kaj češ, 2 mulca gor spravit, tud ni kr tak , zdej ji pa še moj kdaj na živc stopi, pa je mera polna, mi pa v smeh
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 28.8.2009 14:51:40
|
|
|
|
kepica
|
Ja, pa še nekaj. Je možno, da je čep tudi rjav ali je to še od včerajšnjega pregleda, ker sem malo zakrvavela in do večera imela rjav izcedek. Ko sem šla prej na wc sem skoraj z wc-ja padla, ko sem na vložku zagledala eno rjavo gmoto. Bilo jo je pa za en dnevni vložek....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?