|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
28.8.2009 10:52:34   
jullie
..jasmina čestitke!!!user posted image ..

IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

jullie...ful maš lepega sinčka...mamici podoben user posted image

..hvala.. samo polt ima pa HB temno po atiju...po meni bi bil bolj svetel in verjetno s pegicami user posted image  ...

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Ta stari...Ne vem, kdaj se pri vas začne ta naziv, samo jaz tudi mojo mamo štejem med "ta stare"...je pa stara 65 let in resnično živi v drugem svetu, ki meni gre na živce.....

..moja mama pa sploh še ni za med tastare..letos bo stara 56 ampak še zelo mladostna, postavna in polna energije..vesčas v ''movingu''.. ima več energije kot jaz..

...........................................

.. verjetno od Jasmine sinko ni prav v inkubatorju..jaz mislim, da je samo v topli posteljici..

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
28.8.2009 10:53:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veselka
drgač bom pa js nekomu poslala protestno noto user posted image user posted image user posted image , sam ne vem še komu.
sej privoščim vsem iz vsega srca bebice čimprej, ampak sebi pa tud user posted image user posted image user posted image , pa me noben ne usliš user posted image user posted image user posted image

welcome to clubuser posted image
ma jaz pravm k bo pa pač bo čeprov me pa zdej že predolgo matra sam zgleda da me drži tamala glih tko k tale tvoja opica pr avatarjuuser posted image

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3152
28.8.2009 10:55:31   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Dejte mi nekaj povedat... s tem si namreč nisem čisto na jasnem... pravijo, da moramo na dan našteti serijo 10 gibov po drugi strani pa, da se nekaj časa pred porodom naše male štruce umirijouser posted image  Sedaj pa nič jasno - če se umiri in ne naštejem 10 gibov na dan ali naj grem v porodnišnico ali naj počakam na "boljše čase"?

Če pa eni pravijo, da se user posted image nič kaj ne umirijo pred porodom....HB, da ne rabim štet gibov...našega je povsod polno....user posted image
Samo, če pa res ne bi čutla naenkrat ničesar, pa bi kar šla v P.

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
28.8.2009 10:56:23   
vila MaLiNa

binči user posted image user posted image user posted image nej hitro mine in čim bolj neboleče

drgač bom pa js nekomu poslala protestno noto user posted image user posted image user posted image , sam ne vem še komu.
sej privoščim vsem iz vsega srca bebice čimprej, ampak sebi pa tud user posted image user posted image user posted image , pa me noben ne usliš user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sej bouser posted image

Drugače pa protestno noto napiši sebi in svoji malčiciuser posted image  Ji je preveč lepo v tebiuser posted image

Aja, ko ste govorile o taščah - no sej jih lepo spedenateuser posted image  Moja je fajn in ji tudi že mož pove, da bova že povedala, če bova kaj rabila. Pa, ko je bilo govora o starejših s 7 spredaj - moja stara starša sta že oba na 70 in prav nestrpno pričakujeta svojo prvo pravnukinjouser posted image  tako, da sta ji hotela kupiti voziček, ampak sem lepo povedala kaj hočem in sta se čisto strinjalauser posted image . Ja me prav presenečata, sta prav v koraku s časom in nimata prav nič kakšnih srednjeveških zamisli.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
28.8.2009 10:57:27   
sontschica

Dejte mi nekaj povedat... s tem si namreč nisem čisto na jasnem... pravijo, da moramo na dan našteti serijo 10 gibov po drugi strani pa, da se nekaj časa pred porodom naše male štruce umirijouser posted image  Sedaj pa nič jasno - če se umiri in ne naštejem 10 gibov na dan ali naj grem v porodnišnico ali naj počakam na "boljše čase"?

jaz razumem to tko, da kljub temu, da so umirjeni, morš še vseeno našteti 10 gibov na dan. moj user posted image je prej cel dan ful razgrajal po trebuščku, zdej pa samo kdaj pa kdaj, ampak vseeno naštejem 10 gibov. ti pa če jih ne, kar pojdi lepo v P. boš bla vsaj mirna. se ne splača sekirat.

Neposredna povezava do sporočila: 3155
28.8.2009 11:00:01   
vila MaLiNa
Sej mičkeno me že žgečkauser posted image  Ko bo pa oči domov prišel bo pa itak cel raztur po trebuhu naredilauser posted image . Samo zanimalo me je na kaj je to mišljeno, ker nisem razumela najbolje. Tako, da hvala za pojasnilouser posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
28.8.2009 11:01:44   
sontschica
kaj naj danes kuham, ker se mi nič ne da? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3157
28.8.2009 11:01:50   
barika

binči user posted image user posted image user posted image nej hitro mine in čim bolj neboleče

veselka, kr na sončno upravo user posted image user posted image

Dejmo Binči, čim manj bolečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
28.8.2009 11:02:26   
Anonimen
Malinca glede gibov je tko da morš naštet vsaj 10 gibov men recimo 7 uro zjutri in do 17 jih more bit vsaj 10,vendar če maš feeling da neki ni ok potem kr pejt v P. user posted image

men pa trebuh izginja,že sama sem opazila sam zdej mi je pa še tašča rekla da ga kr ni večuser posted image mogoče me je pa tamala mal preveč za besedo prjela k sm rekla da še mal manjka pa bo bil trebuh pr kolenihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3159
28.8.2009 11:03:57   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

Jaz bom naredila kar golaž, zraven bomo pa testenine....pa kako solatko...

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 3160
28.8.2009 11:04:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

men dejansko ni treba nič k sm sama doma sam ne vem al bi dans nardila pa dala za jutri v hladilnik k sm glih sama pa mam cajt sam volje neuser posted image k sm mela v mislih sladek zelje pa korenčekuser posted image zjutri sm bila še polna elana zdej se mi pa dejansko nič ne da pa k mam izlete na wc pa še ta spodnja me tko fajn boli da kej dost se mi dans res ne da

Neposredna povezava do sporočila: 3161
28.8.2009 11:06:03   
klaja
Binči naj bo čim hitreje in brez bolečin!!!

Kuhanje: polnjena paprika v paradižnikovi omaki in pire.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
28.8.2009 11:14:41   
Anya22
Pozdravljene, no najprej čestitke vsem novopečenim maMIcam.

Tudi jaz imam FB, Anja BErnik, če me želi katera dodati.

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
28.8.2009 11:15:02   
mimi30
Tamika čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image . Pravi mali lepotec, te kar prime, da bi ga malo stisnil in pocartal.user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
28.8.2009 10:48:21   
Erdbeere
Evo mene iz pregleda....CTG je bil šolski je rekla G, tako da naslednji pregled 4.9....sej sem ji itak povedala, da grem 1.9. rodit je pa sam zasmejala se. Kilogrami -10 dag user posted image user posted image user posted image user posted image hehe nisem še čist na +10 ker zadnjič je 200g manjkalo ...zdej je pa še manj user posted image

V glavnem pritisk ok, teža ok, ctg ok, urin ok....lahko grem rodit če bo treba user posted image user posted image user posted image

Spala sem itak k ubita, kosilo smo pojedli in sicer solato pa lazanjo.

Sem bila pa tako jezna, en KRETEN me je zaparkiral in nisem mogla ven. No potem ko je ena se spokala, sem nekako prikolovratila, ampak je šlo pa res na milimetre...pa dej, če bi mogla čakat da bi tist frajer se spokal bi mu take napela,.....mislim pred ZD je itak na dve strani parkplac in pol eni frajerji parkirajo še po sredini...ker jaz nikoli ne parkiram na sredi vedno se peljem 50m naprej, kjer je pa prostora kolikor ga želiš...ma ne ta BUMBAR je mogu pa pred vrati parkirat, je rekel moj, če sem mu vsaj odbijač dol vrgla...sam nisem user posted image Dobr da mi je uspelo ven priti (pa nisem slab šofer), samo že tako sem sama parkirala v majhno lukno, sem komaj ven iz avta zlezla in pol ni bilo veliko možnosti sploh da bi lahko ovijala...avta pa tud nimam ravno majhnega .

Uf grem zdej kuhinjo pomit potem pa mal po trgovinah, da najdem kakšne ugodne cene za pipe.

Čestitke Jasmina za Timoteja, upam, da je vse ok...ker meni tud tale inkubator ne gre iz glaveuser posted image

AJa pa ene par punc sem dodala za prijatelje na FB (Brigita Z) user posted image

< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 28.11.2011 10:51:21 >

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
28.8.2009 10:59:20   
baby blue
binči gooooo... Držim pesti  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3166
28.8.2009 14:40:23   
tulpek
Jasmina, čestitamuser posted image !

Veselka: kako je zdravstvenim zavarovanjem novorojenčka, dokler ne dobiš rojstnega lista, da se to uredi npr. preko očeta ali mame v službi?

Nam so v MŠ rekli, da prvi mesec velja za babija mamina zdravstvena kartica, vmes ga pa zavaruje eden od staršev na ZZZZ in dobi svojo kartico.

Pregled je mimo, še vedno sem v enem kosu. Baje malo odprta, bebi pa je z glavico naslonjen na maternično ustjeuser posted image ali nekaj podobnega. CTG nič posebnega. Teža okrog 3300g in upam, da se ne motijo, ker bi mi nekaj takega (lahko še malo več, kolikor bo pač pridobil) čisto ustrezalo. Plodovnice dost in vse OK.  V nedeljo imam pregled v P.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 28.8.2009 14:52:50 >

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
28.8.2009 14:42:01   
tulpek

Altaja in Tulpek - upam, da bosta kar v porodnišnici ostaliuser posted image user posted image Zdej bi bile pa res vidve lahko že na vrsti.

A ne da!?!

Neposredna povezava do sporočila: 3168
28.8.2009 14:43:01   
mayathebee

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Jaz bi šla.....ker ne vem, kaj me čaka...bojim se, da zadevo malo preveč na izi jemljem....saj bo, samo malo popadkov na hitro, pa dvakrat potisni, pa bouser posted image ...zadnjič sem na youtube poiskala nekaj videov o porodu.....pa nene tak grozno izgleda....user posted image user posted image user posted image

Pol pa ko bom tam, pa me bo pobralo od straha......user posted image

da ne bosta s tvojim izvedla tega,kar se je že zgodilo....sicer ne pri nas,mislim,da v Angliji,
ko si je partner od neke nosečnice na youtubu pogledal posnetek poroda in je kar doma rodila samo z njegovo pomočjo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
28.8.2009 14:43:25   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Adrenalin.....binči je pravkar odtekla vodauser posted image Me je pravkar klicala po telefonu......sem kar kurjo polt dobila....
go go go binčiuser posted image user posted image user posted image
Naj bo hitro in neboleče. Saj si že navajena. V četrto gre baje sploh gladkouser posted image
Čakam tvoj sms....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti user posted image user posted image user posted image Ona je med tistimi, ki ima dovoljenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kepica, sem pa js tudi razmišljala, da bi te kar klicala, če se mi ne bi dalo pisat sms-a user posted image .

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
28.8.2009 14:47:55   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

Ta stari...Ne vem, kdaj se pri vas začne ta naziv, samo jaz tudi mojo mamo štejem med "ta stare"...je pa stara 65 let in resnično živi v drugem svetu, ki meni gre na živce.....

..moja mama pa sploh še ni za med tastare..letos bo stara 56 ampak še zelo mladostna, postavna in polna energije..vesčas v ''movingu''.. ima več energije kot jaz..

Moja mami jih ima 47, tak da sploh še ni za med tastare... ima sicer kakšne čudne ideje, kot npr. da si 14 dni ne bi prala las po porodu... ampak večinoma se jo pa kar da prenašat, saj mi je ni treba ubogat :)

< Sporočilo je popravil tulpek -- 28.8.2009 14:53:21 >

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
28.8.2009 14:48:54   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Adrenalin.....binči je pravkar odtekla vodauser posted image Me je pravkar klicala po telefonu......sem kar kurjo polt dobila....
go go go binčiuser posted image user posted image user posted image
Naj bo hitro in neboleče. Saj si že navajena. V četrto gre baje sploh gladkouser posted image
Čakam tvoj sms....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti user posted image user posted image user posted image Ona je med tistimi, ki ima dovoljenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kepica, sem pa js tudi razmišljala, da bi te kar klicala, če se mi ne bi dalo pisat sms-a user posted image .

Komot, ni problema. Ti kar pokliči, magari sredi nočiuser posted image

Pa še ena vesela novička:
Z binči sva bili med porodom večkrat na vezi. Me je kar klicala, ker je bila sama v porodni in ji je pasalo, da sva vmes malo klepetaliuser posted image Faca, kaj takega pa še ne. Sem bila polna adrenalina, ko sva govorili. Okoli 12h je bila odprta že 8cm, rodila je pa ob 1h. Res je bila ekspresna. Mislim, da je vse skupaj trajalo 2,5huser posted image user posted image

Čestitke binčiuser posted image user posted image user posted image Podatkov o merah žal ne vem, ker sva govorili po telefonu in malega še ni imela pri sebi, tako da niti sama ni vedela ničesar. Vem samo to, da je fantek in da sta oba super. Če pa izvem še kaj več, pa poročamuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
28.8.2009 14:50:29   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

men pa trebuh izginja,že sama sem opazila sam zdej mi je pa še tašča rekla da ga kr ni večuser posted image mogoče me je pa tamala mal preveč za besedo prjela k sm rekla da še mal manjka pa bo bil trebuh pr kolenihuser posted image

Moj trebuh je na obsegu 108cm od 16.7. In dol leze, prej je bil lepo pokončen, sedaj pa je že kar precej povešen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
28.8.2009 14:51:38   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

Moja jih ima 47, tak da sploh še ni za med tastare... ima sicer kakšne čudne ideje, kot npr. da si 14 dni ne bi prala las po porodu... ampak večinoma se jo pa kar da prenašat, saj mi je ni treba ubogat :)

moja pa 48 in ji grejo na živce te stare fore ... user posted image user posted image , edino mal jo živci včasih zmatrajo ...kaj češ, 2 user posted image mulca gor spravit, tud ni kr tak user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej ji pa še moj user posted image kdaj na živc stopi, pa je mera polna, mi pa v smehuser posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
28.8.2009 14:51:40   
kepica
Ja, pa še nekaj. Je možno, da je čep tudi rjavuser posted image user posted image ali je to še od včerajšnjega pregleda, ker sem malo zakrvavela in do večera imela rjav izcedek. Ko sem šla prej na wc sem skoraj z wc-ja padla, ko sem na vložku zagledala eno rjavo gmoto. Bilo jo je pa za en dnevni vložek....

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?