|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
27.8.2009 23:01:59   
lili3

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

A+

hi, hi, jaz pa A- (in Anja tud)

Kali tudi A-...po atiju

Jaz tudi A-, Aljaž pa AB po atiju.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
27.8.2009 23:04:02   
metuljcek321

hruška, kaj priporočajo za A-jevčke?

tofu, sojino mleko, nič mesa, nič lignjev, žabje krake.....in še in še in še...ti lahko ošljem, sam morem pobrskat po računalniku za čtivo....

shit, jaz pa glih na morju zmazala megastično porcijo lignjev - noro dobri so bli --> se mi kar sline mal cedijo zdajle!

Pri nas je najbolj pogosta krvna skupina A (približno 40%), sledi krvna skupina O (38%), krvne skupine B je 15%, AB pa je zelo redka krvna skupina in jo ima približno 7% ljudi.

Rh D pozitivnih oseb je 83%, Rh D negativnih pa le 17%.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2527
27.8.2009 23:04:27   
lili3
Jaz tudi grem počasi.

Lahko noč.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 23:04:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2529
27.8.2009 23:04:57   
metuljcek321
Našla nekaj o krvni skupini A:

Krvna skupina A (pomeni kao agrarac)

- prvi vegeterijanec
- občutljiv prebavni sistem
- zdržljiv imunski sistem
- najbolje reagira na stres z umirjenim delovanjem
- zahteva zelenjavno prehrano da bi ostal vitek in produktiven

Dobre lastnosti: dobre se prilagaja na spremembe prehrane in okolja, imunski sistem lažje ohrani in metabolizira hranljive snovi

Slabosti: občutljiv prebavni trakt, imunski sitem občutljiv na mikrobe

Zdravstveni riziki: bolezni srca, rak, anemija, problemi z jetri in žolčem, diabetes tip I

Profil prehrane: vegeterijanska &#8211; zelenjava, tofu, morski sadeži, fižol lima, žitarice, stročnice, sadje

Ključ hujšanje: izogibajte se mesa, mlečnih proizvodov, fižola (bubrežasti grah), pšenice,

Ponagajo pa: sojini proizvodi, sadje &#8211; predvsem ananas, zelenjava, rastlinska olja

Dodatki prehrani: vitamin B12, folna kislina, vitamin C, E, glog, rudbekije (ne vem kva je to), kvercetin, badelj

Režim telesnih vaj: umirjene vadbe, koncetracija, joga, tai chi

Izogibajte se vseh vrst šunk, hrenovk, narezkov ker lahko povzročijo rak želodca, ker imate bolj malo želodčne kisline.

Nevtralno meso je: kokošje, puran in piščanec - vsemu ostalemu se ogibajte

Dobre ribe: bakalar, bjelica, grdobina, krap, losos, postrv, skuša, sardela, šaran , šnjur

Nevtralno: morski pes, petrovo uho, ščuka, gof

Ogibati se: dagnje, hobotnica, inčun. Jakobova školjke, jastog, jegulja, kozice, lignji, list, dimljeni losos, oslič, raki, som,škamp, ugor, žaba, želva

Od mlečnih proivod se priporoča le sojino mleko in sojin sir, nevtralno &#8211; jogurt, kozje mleko, feta, kozji sir, mozzarella,kefir , ostalemu se ogibajte.

Od olj se priporoča olivno in laneno.

Od semenk pa bučna semena, kikiriki, kikirikijevo maslo.
Nevtralno: mandelj, kostanj, lešniki, tahini, orehi, pinjole, sezam, sončnična semena
Ogibajte se: brazilski oreh, kažu. Indijski oreh, pistacije

Od žitaric se priporoča ajda in indijanski ščir.
Nevtralno: ječmen, kamut, koruzni kosmiči, pira, rižebi kosmiči, ovseni kosmiči, žganci
Ogibati se: glutenskih proizvodov, pšeničnih proizvodov

Od zelenjave se priporoča : artičoke, blitva, brokuli, buče, cikorija, čičoke, češnjak (ne vem kva je), endivja, hren,ohrovt, kolerabica, čebula, korenje, peteršilj, repa, špinača, tempeh, tofu

Nevtralna: alge, avokado, bambus, zelena, cvetača, dajkon, bukov ostrigar, mungo fižol, koromač, podzemna koleraba, , mlada čebula, zelene olive, radič, redkvice, šprgeljni, bučke, kristalka

Ogibati se: gobe plemenite, šitake, fižol lima, krompir, zelje, črne olive, paprike, melancani, paradižnik, jam krompir

Sadje:
Zelo dobro: ananas, borovnice, brusnice, grapefruit, rozine, Kupine (ne vem kva to), limona, marelice, fige, slive, češnje, višnje

Nevtralno: breskve, dateljni, dinja, grozdje, jabolka, kivi, limete, hruške, lubenice, maline, nektarine, ribez, šipek

Ogibati se: banane, kokosov oreh, mandarine, mango, pomaranče, papaja, rabarbara

Dobre pijače: kava s kofeinom in brez , črno vino, zeleni čaj (zanimivo !!)

Nevtralno: belo vino

Ogibati se: črni čaji, alkoholne pijače, pivo, mineralna voda, soda

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
27.8.2009 23:06:02   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Btw je ostalo nedorečeno okol Bisheja se mi zdi.To je jagodno vino, sladko relativno močno in okusno, ga spiješ malo več kot aperitiva pa lahko že veselo plešeš okoliuser posted image

Thanks for the info! Zabeleženo.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2531
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 23:06:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2532
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 23:06:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2533
27.8.2009 23:07:08   
lili3
U, to je pa zanimivo Metuljček, fajn za prebrat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2534
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 23:07:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2535
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 23:09:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2536
27.8.2009 23:10:25   
metuljcek321

mojcek;tamala je pa čist v poziranje padla, da slučajno na TV3 popoldne ne gleda NATm z Tyro Banks?user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

ANTM (America's Next Top Model) --- iiii, to sem pa prvih 7 sezon pogledala - mi jih je sestrična snela dol z neta, pol pa nič več - katera je na TV3? Drugač pa sem glih zadnjič prebrala, da se bo v začetku spetembra Tyra na TV pred svojimi oboževalci (vodi oddajo Tyra Banks Show - a la Oprah varianta) znebila lasnih podaljškov in jo bomo videli takšno, kot v resnici je ... we'll see ...

Dobr je to Živa zapozirala - nič čudnega, saj mama je pa (skoraj) Adriana Lima ... eh, babe-žabe - res je vse povezan, a ve vidte to?

hruška, ja, lahko mi pošlješ tole o krvnih skupinah - vse, kar imaš, da jaz to ma pogledam - lahko, da mi za nohte neka hrana škodi, pa sploh ne vem za to ... hm ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2537
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 23:11:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2538
27.8.2009 23:13:35   
metuljcek321

user posted image ;češnjak je česen.A nisi gledala Vegetine kuhinje ko je Oli rekel pred: I jednu žlicu Vegete, dva češnja češnjaka user posted image user posted image

user posted image  user posted image  - nisem jaz prevajala, ampak sem samo kopirala z ene strani (copy-paste varianta) ... sam linka pa nimam več - šlo bye-bye ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2539
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 23:13:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2540
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 23:14:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2541
27.8.2009 23:14:28   
metuljcek321
Sem šla zdaj še prebrat - in vidim, da se kar precej reči pokriva s priporočili o tem, kaj je ok za luskavico in kaj ne. Bo očitno kar držalo.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2542
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 23:15:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2543
27.8.2009 23:17:23   
metuljcek321
populis, meni so se lasje sedaj umirili (so bili pa res nekaj časa nazaj spet v obilnem izpadanju - takrat, ko smo se pogovarjale, da nas je kar nekaj imelo tako bad obdobje), tako da mislim, da je baldie-wannabe faza mimo - thank God! Uporabljam pa en tak specialen šampon Kertyol S - za tale moj prhljaj (enaka zadeva kot jo imam po obrazu - seboroični dermatitis - sranje od sranja, vam rečem - pa pardon my French) ... no, ampak kar deluje v pravo smer.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2544
27.8.2009 23:18:12   
metuljcek321
populis, thanks za lepe želje.

Over & out, pupe - krasen vikend vam želim!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2545
27.8.2009 23:19:21   
metuljcek321
PS: Naslednji teden vam pa nekaj pokažem, a prav?user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2546
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 23:23:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2547
27.8.2009 23:34:06   
glugluglu
oj, vas ne dohajam, komaj mi je uspelo priti na RR po parih dneh in ravno danes ko imete maraton, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2548
27.8.2009 23:38:27   
glugluglu

Našla nekaj o krvni skupini A:

Krvna skupina A (pomeni kao agrarac)

- prvi vegeterijanec
- občutljiv prebavni sistem
- zdržljiv imunski sistem
- najbolje reagira na stres z umirjenim delovanjem
- zahteva zelenjavno prehrano da bi ostal vitek in produktiven

Dobre lastnosti: dobre se prilagaja na spremembe prehrane in okolja, imunski sistem lažje ohrani in metabolizira hranljive snovi

Slabosti: občutljiv prebavni trakt, imunski sitem občutljiv na mikrobe

Zdravstveni riziki: bolezni srca, rak, anemija, problemi z jetri in žolčem, diabetes tip I

Profil prehrane: vegeterijanska &#8211; zelenjava, tofu, morski sadeži, fižol lima, žitarice, stročnice, sadje

Ključ hujšanje: izogibajte se mesa, mlečnih proizvodov, fižola (bubrežasti grah), pšenice,

Ogibati se: črni čaji, alkoholne pijače, pivo, mineralna voda, soda

se pravi vsi A-jevci bi morali biti pravi VEGANI,  da boste sploh lahko še kakšno zdravo leto preživeli

Neposredna povezava do sporočila: 2549
28.8.2009 0:00:12   
glugluglu
no ste se me ustrašile in šle spat, user posted image bom pa vsaj prebrala lahko teh par strani,

drugače pa trenutno dežuram, Tian ima vročino, kaj mu je, mi danes še peditrinja ni ravno znala povedat, jutri greva že na kontrolo, potem je 2 uri nazaj še Mark ugotovil, da ima vročino, očitno je nek virus, čeprav se mi zdi, da Tiana kaj drugega muči, je rekla, da ima rdeče grlo in ušesa, ampak ni dala nič antibiotika, imam nek občutek, da je to bila napaka, le zakaj neki?

Mene pa boli glava za znoret, me je začela pri današnjem sestanku za Tianov vrtec in potem ni nehalo. Ja se mi zdi, da ene malo komplicirajo, pa tudi taka, ki ima že tri otroke, ajde ,tiste s prvimi otroci čisto razumem, ostale pa ne glih.
Sedaj pa še nekaj: ali mi lahko tiste, ki ste vzgojiteljice ali ste bile, poveste, ali je sploh dovoljeno, da je v vrtcu uradno samo ENA, vzgojiteljica BREZ pomočnice? Tako bo namreč pri nas, ker jih bo v skupini septembra samo 5 potem bodo pa kapljali (2.oktobra že 7) in se bo do decembra skupina napolnila do 12, sama pa bo vzgojiteljica 2 meseca.
No za to pač prvič slišim, saj je vedno bilo tako, da se je skupina polnila tja do novega leta in sta vedno bili 2. Ja saj bom tudi vse zakone poiskala ko bom imela čas, ampak, če ima katera to že pri roki bo dobrodošlouser posted image . Jaz se tolažim s tistimi, ki jih imate v privat varstvu tam je tudi več otrok, varuška mora pa še kuhat zraven, tu ji pa vsaj tega ni treba. Samo je vseeno drugače imeti 5 enoletnikov kot pa različne starosti.

Drugače je pa vrtec fajn, vzgojiteljico drugi zelo hvalijo, je pa v osnovi medicinska sestra, ki se je izpopolnila v vzgojiteljico in jih bo imela samo prvo leto.
Ugotavljam, da je lekadol prijeluser posted image

Tinky, pazi kakšno sobo boste dobili v Narcisu, takoj reči za nižje nadstropje (pa seveda z balkonom) drugače boste rabili 1 uro, da pridete s tistim miniaturnim dvigalom do sobe, nikakor pa ne vzemi 7. nadstropja, oz. sobe, ki se začne s št. 7. Mi smo s tem imeli slabo izkušnjo , no saj so bili prijazni in nas naslednji dan preselili na eno bol kulturno mesto in večjo sobo, ker smo se zbunili. Morate se javit kar zgodaj (ne čakat na 14.00), da dobite tisto kar želite.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......