|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
27.8.2009 13:35:17   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

mogoče tudi roza fantki nosijo, ampak kiklice user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz ne poznam nobenega, ne da roza nosi ne da kiklico nosi. Ma ja, starejše gospe znajo bit face, ko se zapičijo v to, da a je fantek? Pravim ne, ja kako če nima nič las. user posted image user posted image user posted image user posted image In kaj naj ji rečem na to?

rekla bi, da je recesija in da ste nekje morali šparat  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Dobra! Jo bom res uporabla. Že prav vidim tisti zabodeni pogled. user posted image

potem imava pa mi2 ravno nasprotne problemeuser posted image

meni pa vsi trobijo, da je miha punčka, ko pa rečem, da je fantek pa tisto " ja kako, če pa ima laseuser posted image user posted image "

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
27.8.2009 14:28:25   
mama_milchy

Če katera pozna koga, ki potrebuje košaro - Naveto za voziček Peg perego, jaz svojo prodajam; je barve corallo, kolekcija 2009

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
27.8.2009 15:47:20   
julam
ojla!

imamo ENO VPRAŠANJE:

a katera že kuha kosila za user posted image tako, da nežno popraži zelenjavico? Naša pupa bo čez 1 teden dopolnila 6m. vse, kar sem ji ponudila, je že lepo in količinsko kar veliko pojedla, zdaj pa mi je začela štrajkat. Posebno pri zelenjavi se nama ustavi. Sem sadje že črtala s seznama (da pozabi okus), pa imam ponoči spet cele žurke, 3x dojenje ipd. Tudi čez dan je non stop lačna. Skratka, mogoče ji kuhana zelenjva pač ni všeč in bi jo rada izboljšala z nežnim popraženjem na olivnem oljčku. Madonca, počutim se cela začetnica.

Se opravičujem, če ste o tem že debatirale, nimam časa brat.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
27.8.2009 15:54:00   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: julam

ojla!

imamo ENO VPRAŠANJE:

a katera že kuha kosila za user posted image tako, da nežno popraži zelenjavico? Naša pupa bo čez 1 teden dopolnila 6m. vse, kar sem ji ponudila, je že lepo in količinsko kar veliko pojedla, zdaj pa mi je začela štrajkat. Posebno pri zelenjavi se nama ustavi. Sem sadje že črtala s seznama (da pozabi okus), pa imam ponoči spet cele žurke, 3x dojenje ipd. Tudi čez dan je non stop lačna. Skratka, mogoče ji kuhana zelenjva pač ni všeč in bi jo rada izboljšala z nežnim popraženjem na olivnem oljčku. Madonca, počutim se cela začetnica.

khm ... ne bi znala nič pametnega napiat, ker je meni sama GH znanstvena fantastika in sva šele začele z uvajanjem, mogoče pe bodo druge vedle več, sploh tiste, ki imajo že prej otročkeuser posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
27.8.2009 15:58:33   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

ojla!

imamo ENO VPRAŠANJE:

khm ... ne bi znala nič pametnega napiat, ker je meni sama GH znanstvena fantastika in sva šele začele z uvajanjem, mogoče pe bodo druge vedle več, sploh tiste, ki imajo že prej otročkeuser posted image

mam jest že 2 od prej, pa sem čist out... vsak je drugačen in vedno na novo odkrivam "čare" uvajanja ... user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
27.8.2009 16:45:11   
Najaa

ojla!

imamo ENO VPRAŠANJE:

Mislim, da pri Tiji nisem še tak zgodaj pražila. Sem pa kuhala zelenjavo na pari, si že probala? Imam tisti "krožnik", ki se ga da na posodo, spodaj je voda in tako kuhana zelenjava ima zelo dober okus, resno.
Ti pa čist verjameš, da se loviš. Jaz sem tud misla, da eh kaj bo pa problem, sej smo 1x že uvajali GH... ja pa ja de, sem bila čist zmešana, ko sem kupovala rižolino. user posted image In kater korenček, in katera jabolka... kr neki, no. user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
27.8.2009 16:49:54   
julam

ojla!

imamo ENO VPRAŠANJE:

Mislim, da pri Tiji nisem še tak zgodaj pražila. Sem pa kuhala zelenjavo na pari, si že probala? Imam tisti "krožnik", ki se ga da na posodo, spodaj je voda in tako kuhana zelenjava ima zelo dober okus, resno.
Ti pa čist verjameš, da se loviš. Jaz sem tud misla, da eh kaj bo pa problem, sej smo 1x že uvajali GH... ja pa ja de, sem bila čist zmešana, ko sem kupovala rižolino. user posted image In kater korenček, in katera jabolka... kr neki, no. user posted image

hvala najaa za odg. veš, tisti, ki me poznajo, vejo, da sem obsedena z zdravo hrano in domačo zelenjavo itak samo soparim.pa ji ne gre user posted image . danes sem ji dala 1. blitvo s krompirčkom in olivnim oljčkom in AM, pa je 5 žlic šlo tako, da sem kar vriskala, pol pa spet user posted image . kasneje jabolko z borovnico pa cca 100ml za keks user posted image . pa ne, da bo sladkosneda user posted image .

ja, uvajanje je men vsakič na novo... kaj čmo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
27.8.2009 17:28:14   
trinity22

Najaa kje se pa kupi tak krožnik, jaz bi to tudi imela, ker zdaj tole kuham pami povre pa prismodim, pa jovo na novo, pa še okusa po mojem ni tk fajnega user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
27.8.2009 20:11:29   
julam

Najaa kje se pa kupi tak krožnik, jaz bi to tudi imela, ker zdaj tole kuham pami povre pa prismodim, pa jovo na novo, pa še okusa po mojem ni tk fajnega user posted image

jaz imam tako mrežico - cedilce (kot rožica), prav za kuhanje na sopari, ima spodaj nogice, postaviš v posodo z vodo. Kupila sem v Merkurju. Imajo različne dimenzije za različne posode user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2934
27.8.2009 20:18:41   
trinity22

jaz imam tako mrežico - cedilce (kot rožica), prav za kuhanje na sopari, ima spodaj nogice, postaviš v posodo z vodo. Kupila sem v Merkurju. Imajo različne dimenzije za različne posode user posted image .

aha hvala, bom pogledala in nabavlauser posted image

novica dneva, naša Tiana se je pa danes prvič na previjalni mizi obrnila čisto sama iz hrbta na trebušček, že cel teden je poskušala, danes pa ji je uspelo in je potem to kar 4x ponovila, preden sem jo uspela prevituser posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
27.8.2009 20:38:17   
Najaa

hvala najaa za odg. veš, tisti, ki me poznajo, vejo, da sem obsedena z zdravo hrano in domačo zelenjavo itak samo soparim.pa ji ne gre user posted image . danes sem ji dala 1. blitvo s krompirčkom in olivnim oljčkom in AM, pa je 5 žlic šlo tako, da sem kar vriskala, pol pa spet user posted image . kasneje jabolko z borovnico pa cca 100ml za keks user posted image . pa ne, da bo sladkosneda user posted image .

Bo pa sladkosneda. Nimaš kaj. user posted image Pri nas tudi tako kaže, ker korenček ji ni šel, prav tako jabolčni sok ne, banano pa z užitkom cuza. user posted image
A pol poznaš to zadevo? No, jaz tudi veliko to uporabljam, pa ne sam zarad otrok, ampak ker mi je zelenjava tako skuhana res dosti boljša. trinity, to zadevo kupiš v merkurju ipd. No, sej ti je julam tud povedala. Ni krožnik user posted image ampak zgleda ko cedilo. Fajn zadeva.
Pa bravo za Tianin obrat! user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
27.8.2009 21:33:30   
trinity22

Bo pa sladkosneda. Nimaš kaj. user posted image Pri nas tudi tako kaže, ker korenček ji ni šel, prav tako jabolčni sok ne, banano pa z užitkom cuza. user posted image
A pol poznaš to zadevo? No, jaz tudi veliko to uporabljam, pa ne sam zarad otrok, ampak ker mi je zelenjava tako skuhana res dosti boljša. trinity, to zadevo kupiš v merkurju ipd. No, sej ti je julam tud povedala. Ni krožnik user posted image ampak zgleda ko cedilo. Fajn zadeva.
Pa bravo za Tianin obrat! user posted image

Najaa hvala za odgovor, bom pogledala in nabavila :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
27.8.2009 21:48:11   
trezika
Samo na hitro vas pozdravim...smo se dans kopali v toplicah in sn čist fertik user posted image user posted image user posted image Jutri naložim kakšno slikico...samo mimogrede...Maruša je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul uživala...samo da je špricalo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2938
27.8.2009 22:14:47   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Samo na hitro vas pozdravim...smo se dans kopali v toplicah in sn čist fertik user posted image user posted image user posted image Jutri naložim kakšno slikico...samo mimogrede...Maruša je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul uživala...samo da je špricalo user posted image user posted image user posted image

super, da ste uživali ... mali so tako zelo radi v vodi, naša Tiana tudi rada pacauser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
27.8.2009 22:47:59   
leo**tia
lp.jaz pa sem tako srečna..naša mala je danes jedla kot velika..zjutraj ob 7mih mleko,ob 10 keksolino ob 12mleko,ob 2 pa več kot polovici šefle juhico brokoli+cvetača+korenček+jušne zvezdice,samo smo z vilico pretlačili nisem si mislila da bo toliko pojedla in za 5minut en mali keks...ob 15 spet mlekouser posted image .potem ob pol7mleko,in za pol ure 1fruhtzverge,,zdaj pa noče nič...saj jasno...je kar veliko danes papalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2940
27.8.2009 22:53:45   
Steffi

novica dneva, naša Tiana se je pa danes prvič na previjalni mizi obrnila čisto sama iz hrbta na trebušček, že cel teden je poskušala, danes pa ji je uspelo in je potem to kar 4x ponovila, preden sem jo uspela prevituser posted image

user posted image user posted image user posted image za obrat, ampak toliko kot se sedaj veseliš ti bo ratalo nadležno. ko jo boš morala pri vsakem previjanju 6x obrnit user posted image user posted image user posted image .
Taj se že kar nekaj časa obrača na previjalni, ga položiš na previjalno pa obrat. mu snameš pleničko pa obrat, mu obriše rito pa obrat, mu daš novo pleničko pa obrat.... samo res več ko znajo otroci, bolj pazi moramo na njih in več dela je z njimi.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2941
28.8.2009 8:12:00   
Najaa
VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV VALENTIN OD KOKICE!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
28.8.2009 10:21:48   
trezika
Nekaj obljubljenih slikic z našega čofotanja user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image     user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
28.8.2009 10:56:52   
tasa_m

VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV VALENTIN OD KOKICE!user posted image user posted image user posted image
vse najboljše mali uživač na morju  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
28.8.2009 10:57:19   
tasa_m
Trezika.. se vidi da ste uživali. Super user posted image user posted image user posted image Kje pa ste to bili? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
28.8.2009 15:01:45   
Najaa
Nikjer nobene.  KOKICA, prideš kmalu nazaj? user posted image user posted image user posted image

No, Nika je danes probala rižolino, pa spet ni bla neki ful navdušena... Zgleda, da bo treba pri njej res počas. Sem pa misla, da bi ji najprej uvedla mlečni obrok za zvečer, zato sem ji dala rižolino. Jutri bova spet probali.
Drugače pa, tu je vroče in komaj čakam, da se gremo v morje ohladit. user posted image

trinity, si že sprobala voziček?
Danes je že moj bil navdušen nad našim. Je moji mami tak navdušeno govoril, da kak je fajn voziček. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
28.8.2009 15:40:36   
trezika

Trezika.. se vidi da ste uživali. Super user posted image user posted image user posted image Kje pa ste to bili? 

v Banovcih

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
28.8.2009 16:28:45   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

v Banovcih

ooo si bila na mojih konci, pa saj ti si tudi s tam nekje? kako je kaj v Banovcih? A so tudi take gužve? Kaj pa pokriti bazen?

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
28.8.2009 16:31:10   
Steffi

vse najboljše mali uživač na morju  user posted image user posted image user posted image

Bravo user posted image user posted image user posted image , se mi zdi da ima že pol leta ali se motim?

Paulo Coelho

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
28.8.2009 17:55:23   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Bravo user posted image user posted image user posted image , se mi zdi da ima že pol leta ali se motim?

maš prav, Steffi user posted image  ima že pol tortice user posted image  in čestitke, seveda!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Nakupovanje prek spleta
Splet.Ka

Kaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?

igrače (56%)

oblačila (18%)

plenice + vse za previjanje (19%)

ostalo kozmetiko (6%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!