julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: julam ojla! imamo ENO VPRAŠANJE: a katera že kuha kosila za tako, da nežno popraži zelenjavico? Naša pupa bo čez 1 teden dopolnila 6m. vse, kar sem ji ponudila, je že lepo in količinsko kar veliko pojedla, zdaj pa mi je začela štrajkat. Posebno pri zelenjavi se nama ustavi. Sem sadje že črtala s seznama (da pozabi okus), pa imam ponoči spet cele žurke, 3x dojenje ipd. Tudi čez dan je non stop lačna. Skratka, mogoče ji kuhana zelenjva pač ni všeč in bi jo rada izboljšala z nežnim popraženjem na olivnem oljčku. Madonca, počutim se cela začetnica. Se opravičujem, če ste o tem že debatirale, nimam časa brat. Mislim, da pri Tiji nisem še tak zgodaj pražila. Sem pa kuhala zelenjavo na pari, si že probala? Imam tisti "krožnik", ki se ga da na posodo, spodaj je voda in tako kuhana zelenjava ima zelo dober okus, resno. Ti pa čist verjameš, da se loviš. Jaz sem tud misla, da eh kaj bo pa problem, sej smo 1x že uvajali GH... ja pa ja de, sem bila čist zmešana, ko sem kupovala rižolino. In kater korenček, in katera jabolka... kr neki, no. hvala najaa za odg. veš, tisti, ki me poznajo, vejo, da sem obsedena z zdravo hrano in domačo zelenjavo itak samo soparim.pa ji ne gre . danes sem ji dala 1. blitvo s krompirčkom in olivnim oljčkom in AM, pa je 5 žlic šlo tako, da sem kar vriskala, pol pa spet . kasneje jabolko z borovnico pa cca 100ml za keks . pa ne, da bo sladkosneda . ja, uvajanje je men vsakič na novo... kaj čmo.
|