Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:47:25
|
|
|
|
leo**tia
|
pa eno slikco dajte na seznam če bo kaj časa.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:52:02
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja ja, to je ta sam je pa v akciji dražji kot je bil moj. se pravi, da ga moram v Bc-ju iskat da bo poceni V BC ga imajo v akciji. Sam ne vem, do kdaj. Pejt jutri pogledat. Jaz sem natrofla čist brezveze, sploh nisem vedla. bom šla, čeprav danes v CE niso nič omenjali kake akcije in to ma sploh ne vem če so jih imeli, mislim da ne, mogoče pa zato Bom šla jutri tu pri nas firbcat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:54:29
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moder je. Sej sem misla najprej, da bi poiskala v kaki drugi trgovini kako drugo barvo, sam je mamaM rekla, da je prav lep. Sam MaJaLe bi ziher rekla, da je modra za fantke. Persida, sej tvoja dva bosta tud kmal sedela. Tak hitro že ne bosta prerastla vozička, ki je BTW ful dober! prosim lepo; jaz nisem nič kriva samo voziček je full lep, pa taka modra, prav simpatična in je lahko za fankta al pa za punčko;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:54:48
|
|
|
|
trinity22
|
nič grem jaz pod tuš pa spat ... jutri bo kr naporen dan ... moram it voziček kupit pridne bodite nočka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:55:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 nič grem jaz pod tuš pa spat ... jutri bo kr naporen dan ... moram it voziček kupit pridne bodite nočka Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:56:42
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moder je. Sej sem misla najprej, da bi poiskala v kaki drugi trgovini kako drugo barvo, sam je mamaM rekla, da je prav lep. Sam MaJaLe bi ziher rekla, da je modra za fantke. Persida, sej tvoja dva bosta tud kmal sedela. Tak hitro že ne bosta prerastla vozička, ki je BTW ful dober! prosim lepo; jaz nisem nič kriva samo voziček je full lep, pa taka modra, prav simpatična in je lahko za fankta al pa za punčko; to še moram pokomentirat .... barva je res ful lepa in primerna za fantke in punčke, mi imamo tudi zdaj moder voziček, pa imamo punčko Čeprav se je pa že dostkrat zgodilo, da mi je kdo kar o fantku govoril, ker je gledal barvo vozička
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 22:58:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moder je. Sej sem misla najprej, da bi poiskala v kaki drugi trgovini kako drugo barvo, sam je mamaM rekla, da je prav lep. Sam MaJaLe bi ziher rekla, da je modra za fantke. Persida, sej tvoja dva bosta tud kmal sedela. Tak hitro že ne bosta prerastla vozička, ki je BTW ful dober! prosim lepo; jaz nisem nič kriva samo voziček je full lep, pa taka modra, prav simpatična in je lahko za fankta al pa za punčko; to še moram pokomentirat .... barva je res ful lepa in primerna za fantke in punčke, mi imamo tudi zdaj moder voziček, pa imamo punčko Čeprav se je pa že dostkrat zgodilo, da mi je kdo kar o fantku govoril, ker je gledal barvo vozička Bo pa skoz v roza oblečena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 26.8.2009 23:10:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia lp punce..rabim nasvet.namreč naša mala je danes pojedla le 3flaške mleka,in eno kašico za lahko noč-2krat,vsakič polovico....zjutraj se je zbudila in jedla komaj ob 12-tih ...pol ob 2 polovico kašice,ob 3mleko in ob 5spet kašico in zdaj mleko ampak le 50ml...ne vem,men se zdi da premalo,včeraj pa je čez dan pojedla veliko..rada papa tiste kekse-kot plazma..po mlečnem obroku poje 2keksa..koliko teh keksov lahko poje??2sta ji očitno premalo...kaj pa tiste kroglice za v juhico?kdaj je tisto na vrsti?ah mogoče se preveč sekiram..do zdaj je jedla vsake 2ure 120ml+keksolino,pa umes tud kekse,banano pa vglavnem skoz nekaj...sedaj pa ko 3ure ne je se že sekiram..pa po žlički se čuti da ima zobeka,na dotik pa ne..veliko tudi spi in se slini,pa tečna je..a je možno da noče jesti zarad zoba?kaj naj ji sploh ponudim?noče vsega jest..najraje ima juhco pa zato sprašujem za tiste kroglice ALI naj ji skuham knedle??samo kako,če pa je potebno jajce??pa kako naj pripravim gres s am?upam da se vam da brati in da kera odgovori ne se preveč sekirat, kakšen dan pojejo več, kakšen dan manj. Kroglice za v juho... jaz bi se bala, da kakšna zdrkne v sapnik, pa še na olju so cvrte. Ne vem, prav zdrave niso, no. Če pa Tia poje 2 keksa po vsakem mlečnem obroku, je pa tudi to nekaj. Bi rekla, da so kar nasitni. Sicer pa mi šele uvajamo GH, tako da kaj več ne znam povedat...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 7:02:06
|
|
|
|
helimaša
|
dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 7:04:49
|
|
|
|
helimaša
|
pošiljam eno za boljše jutro.......jst jo že pijem......čakam da punci vstaneta.....Maša gre v vrtec......z Zojo pa hitr na en sprehod
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 8:20:14
|
|
|
|
Najaa
|
dobro jutro... Nika se je že zvečer zgodaj zbudila, ker se ni najedla pred tem. No, pa še ponoč 1x... Pikice so zbledele, no malo se jih še vidi... Bom počakala še kak dan, pol ji bom pa probala dat rižolino počas. trinity, sem ti pozabla povedat še nekaj - kaj me je pa še nazadnje prepričalo v nakup tega vozička. Ko ga je prodajalka zložila nisem mogla verjet, kak mali paketek je ratal. Lahko ga daš tudi na sedež in kolesa grejo dol, sam jaz jih ne bom dajala, ker ni potrebe. M res, mi veliko potujemo in da se voziček zloži v tako majhen paket, je to en velik +!
< Sporočilo je popravil Najaa -- 27.8.2009 8:25:12 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 9:05:55
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, kako smo? Mi OK, še bi lahko spali ma tle že od 7 galamijo delavci, ko sosedu bajto oz. streho delajo.....sej bo kmalu konec se vidi, da zdaj dva dni kr pohajamo, pa bo treba kaj cunj operat, zlikat, mal pospravit ma se mi lih ne da ko je vroče že uživajte
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 9:11:44
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro oz.dan Najaa super za nakup vozička . Men je lepi. Tudi mi imamo modrega in to celo oba..Graca in Quinnya Enega temno modrega, drugega svetlo. Aja, pa Trinity glede tega da gledajo na barvo vozička iv vpr. če je mi je full z nano. Mi tudi ko smo roza oblečeni in imamo oblekco, vpr. če je . Ok mi je jasno, da mogoče tudi roza fantki nosijo, ampak kiklice
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 9:20:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mogoče tudi roza fantki nosijo, ampak kiklice Jaz ne poznam nobenega, ne da roza nosi ne da kiklico nosi. Ma ja, starejše gospe znajo bit face, ko se zapičijo v to, da a je fantek? Pravim ne, ja kako če nima nič las. In kaj naj ji rečem na to?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 9:22:23
|
|
|
|
Najaa
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LEONARD OD PUPE7!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 9:29:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mogoče tudi roza fantki nosijo, ampak kiklice Jaz ne poznam nobenega, ne da roza nosi ne da kiklico nosi. Ma ja, starejše gospe znajo bit face, ko se zapičijo v to, da a je fantek? Pravim ne, ja kako če nima nič las. In kaj naj ji rečem na to? rekla bi, da je recesija in da ste nekje morali šparat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 9:30:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LEONARD OD PUPE7! vse najboljše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 9:31:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mogoče tudi roza fantki nosijo, ampak kiklice Jaz ne poznam nobenega, ne da roza nosi ne da kiklico nosi. Ma ja, starejše gospe znajo bit face, ko se zapičijo v to, da a je fantek? Pravim ne, ja kako če nima nič las. In kaj naj ji rečem na to? rekla bi, da je recesija in da ste nekje morali šparat Dobra! Jo bom res uporabla. Že prav vidim tisti zabodeni pogled.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 9:45:24
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dobro jutro... Nika se je že zvečer zgodaj zbudila, ker se ni najedla pred tem. No, pa še ponoč 1x... Pikice so zbledele, no malo se jih še vidi... Bom počakala še kak dan, pol ji bom pa probala dat rižolino počas. trinity, sem ti pozabla povedat še nekaj - kaj me je pa še nazadnje prepričalo v nakup tega vozička. Ko ga je prodajalka zložila nisem mogla verjet, kak mali paketek je ratal. Lahko ga daš tudi na sedež in kolesa grejo dol, sam jaz jih ne bom dajala, ker ni potrebe. M res, mi veliko potujemo in da se voziček zloži v tako majhen paket, je to en velik +! Najaa jaz dobim danes voziček sem čist vesela in bom kar pri tem mojem ostala itak sta si moj in tvoj čist podobna Sem jih glih hotla poklicat da odpovem naročilo, pa mi zvoni tel. in kliče en stric, da bi mi ga lahko dans pripeljal, pa jaz začnem jamrat, da je mal drag, pa da dobiš v BC še zimsko vrečo zraven .... pa stric reče, no če ga boste imeli vam dam še vrečo za povrh, da bomo konkurenčni in jaz seveda, ja, ja vi ga kar pripeljite ta se tud tak na malo zloži, je rekel, da ga lahko daš za zadnji sedež
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 9:49:11
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro oz.dan Najaa super za nakup vozička . Men je lepi. Tudi mi imamo modrega in to celo oba..Graca in Quinnya Enega temno modrega, drugega svetlo. Aja, pa Trinity glede tega da gledajo na barvo vozička iv vpr. če je mi je full z nano. Mi tudi ko smo roza oblečeni in imamo oblekco, vpr. če je . Ok mi je jasno, da mogoče tudi roza fantki nosijo, ampak kiklice men se je enkrat v LJ zgodilo, mala pančka oblečena v oblekco pa roza dudo v ustih, pa gre mimo en ata z okl leto starim sinom pa reče " a vidiš kak fantek lepo spi"
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 9:50:13
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LEONARD OD PUPE7! čestitam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 10:25:23
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LEONARD OD PUPE7! čestitam Čestitam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 11:02:58
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LEONARD OD PUPE7! čestitam Čestitam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 12:43:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dobro jutro... Nika se je že zvečer zgodaj zbudila, ker se ni najedla pred tem. No, pa še ponoč 1x... Pikice so zbledele, no malo se jih še vidi... Bom počakala še kak dan, pol ji bom pa probala dat rižolino počas. trinity, sem ti pozabla povedat še nekaj - kaj me je pa še nazadnje prepričalo v nakup tega vozička. Ko ga je prodajalka zložila nisem mogla verjet, kak mali paketek je ratal. Lahko ga daš tudi na sedež in kolesa grejo dol, sam jaz jih ne bom dajala, ker ni potrebe. M res, mi veliko potujemo in da se voziček zloži v tako majhen paket, je to en velik +! Najaa jaz dobim danes voziček sem čist vesela in bom kar pri tem mojem ostala itak sta si moj in tvoj čist podobna Sem jih glih hotla poklicat da odpovem naročilo, pa mi zvoni tel. in kliče en stric, da bi mi ga lahko dans pripeljal, pa jaz začnem jamrat, da je mal drag, pa da dobiš v BC še zimsko vrečo zraven .... pa stric reče, no če ga boste imeli vam dam še vrečo za povrh, da bomo konkurenčni in jaz seveda, ja, ja vi ga kar pripeljite ta se tud tak na malo zloži, je rekel, da ga lahko daš za zadnji sedež Super! Fajn, da si pojamrala glede zimske vreče!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 27.8.2009 13:19:14
|
|
|
|
mama_milchy
|
a je fantek al punčka???? ko smo bli z mojim v Črnomlju, gremo tam v spar; Lea v roza oblekci, beli sandalčki na srčke pa dve roza špangici v laskih in gre mimo gospa pa reče hčerkici: Poglej kako lep fantek je, pa še špangice so mu dali halooooo, pa tolk še nisem zmešana, da bi tko fankta zrihtala, halooooo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Imeni za punčkoAjPuKateri dve imeni sta vam najbolj všeč? Ela Anika (
13%)
Ela Zara (
39%)
Ela Klara (
48%)
Število vseh glasov: 541Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!