|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
26.8.2009 22:47:25   
leo**tia
user posted image user posted image pa eno slikco dajte na seznam če bo kaj časa.user posted image user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
26.8.2009 22:52:02   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

ja ja, to je ta user posted image user posted image sam je pa v akciji dražji kot je bil moj.

se pravi, da ga moram v Bc-ju iskat da bo poceniuser posted image user posted image

V BC ga imajo v akciji. Sam ne vem, do kdaj. Pejt jutri pogledat.
Jaz sem natrofla čist brezveze, sploh nisem vedla. user posted image

bom šla, čeprav danes v CE niso nič omenjali kake akcije in to ma sploh ne vem če so jih imeli, mislim da ne, mogoče pa zatouser posted image  Bom šla jutri tu pri nas firbcatuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
26.8.2009 22:54:29   
mama_milchy

Moder je. Sej sem misla najprej, da bi poiskala v kaki drugi trgovini kako drugo barvo, sam je mamaM rekla, da je prav lep. Sam MaJaLe bi ziher rekla, da je modra za fantke. user posted image
Persida, sej tvoja dva bosta tud kmal sedela. Tak hitro že ne bosta prerastla vozička, ki je BTW ful dober! user posted image

prosim lepo; jaz nisem nič kriva user posted image samo voziček je full lep, pa taka modra, prav simpatična in je lahko za fankta al pa za punčko;

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
26.8.2009 22:54:48   
trinity22
nič grem jaz pod tuš pa spat ... jutri bo kr naporen dan ... moram it voziček kupituser posted image  

pridne boditeuser posted image

nočkauser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
26.8.2009 22:55:49   
Najaa

nič grem jaz pod tuš pa spat ... jutri bo kr naporen dan ... moram it voziček kupituser posted image  

pridne boditeuser posted image

nočkauser posted image

Lahko noč. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2905
26.8.2009 22:56:42   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Moder je. Sej sem misla najprej, da bi poiskala v kaki drugi trgovini kako drugo barvo, sam je mamaM rekla, da je prav lep. Sam MaJaLe bi ziher rekla, da je modra za fantke. user posted image
Persida, sej tvoja dva bosta tud kmal sedela. Tak hitro že ne bosta prerastla vozička, ki je BTW ful dober! user posted image

prosim lepo; jaz nisem nič kriva user posted image samo voziček je full lep, pa taka modra, prav simpatična in je lahko za fankta al pa za punčko;

to še moram pokomentirat .... barva je res ful lepa in primerna za fantke in punčke, mi imamo tudi zdaj moder voziček, pa imamo punčkouser posted image  Čeprav se je pa že dostkrat zgodilo, da mi je kdo kar o fantku govoril, ker je gledal barvo vozičkauser posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
26.8.2009 22:58:16   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

to še moram pokomentirat .... barva je res ful lepa in primerna za fantke in punčke, mi imamo tudi zdaj moder voziček, pa imamo punčkouser posted image  Čeprav se je pa že dostkrat zgodilo, da mi je kdo kar o fantku govoril, ker je gledal barvo vozičkauser posted image

Bo pa skoz v roza oblečena. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2907
26.8.2009 23:10:55   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

lp punce..rabim nasvet.namreč naša mala je danes pojedla le 3flaške mleka,in eno kašico za lahko noč-2krat,vsakič polovico....zjutraj se je zbudila in jedla komaj ob 12-tihuser posted image ...pol ob 2 polovico kašice,ob 3mleko in ob 5spet kašico in zdaj mleko ampak le 50ml...ne vem,men se zdi da premalo,včeraj pa je čez dan pojedla veliko..rada papa tiste kekse-kot plazma..po mlečnem obroku poje 2keksa..koliko teh keksov lahko poje??2sta ji očitno premalo...kaj pa tiste kroglice za v juhico?kdaj je tisto na vrsti?ah mogoče se preveč sekiram..do zdaj je jedla vsake 2ure 120ml+keksolino,pa umes tud kekse,banano pa vglavnem skoz nekaj...sedaj pa ko 3ure ne je se že sekiram..pa po žlički se čuti da ima zobeka,na dotik pa ne..veliko tudi spi in se slini,pa tečna je..a je možno da noče jesti zarad zoba?kaj naj ji sploh ponudim?noče vsega jest..najraje ima juhco pa zato sprašujem za tiste krogliceuser posted image ALI naj ji skuham knedle??samo kako,če pa je potebno jajce??pa kako naj pripravim gres s am?upam da se vam da brati in da kera odgovoriuser posted image

ne se preveč sekirat, kakšen dan pojejo več, kakšen dan manj. Kroglice za v juho... jaz bi se bala, da kakšna zdrkne v sapnik, pa še na olju so cvrte. Ne vem, prav zdrave niso, no. Če pa Tia poje 2 keksa po vsakem mlečnem obroku, je pa tudi to nekaj. Bi rekla, da so kar nasitni. Sicer pa mi šele uvajamo GH, tako da kaj več ne znam povedat...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
27.8.2009 7:02:06   
helimaša
dobro jutro!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
27.8.2009 7:04:49   
helimaša
pošiljam enouser posted image  za boljše jutro.......jst jo že pijem......čakam da punci vstaneta.....Maša gre v vrtec......z Zojo pa hitr na en sprehod

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
27.8.2009 8:20:14   
Najaa
dobro jutro... Nika se je že zvečer zgodaj zbudila, ker se ni najedla pred tem. No, pa še ponoč 1x... Pikice so zbledele, no malo se jih še vidi... Bom počakala še kak dan, pol ji bom pa probala dat rižolino počas.

trinity, sem ti pozabla povedat še nekaj - kaj me je pa še nazadnje prepričalo v nakup tega vozička. Ko ga je prodajalka zložila nisem mogla verjet, kak mali paketek je ratal. Lahko ga daš tudi na sedež in kolesa grejo dol, sam jaz jih ne bom dajala, ker ni potrebe. M res, mi veliko potujemo in da se voziček zloži v tako majhen paket, je to en velik +! user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 27.8.2009 8:25:12 >

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
27.8.2009 9:05:55   
mama_milchy
Jutro,
kako smo?
Mi OK, še bi lahko spali ma tle že od 7 galamijo delavci, ko sosedu bajto oz. streho delajo.....sej bo kmalu konec
se vidi, da zdaj dva dni kr pohajamo, pa bo treba kaj cunj operat, zlikat, mal pospravit user posted image ma se mi lih ne da ko je vroče že
uživajte

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
27.8.2009 9:11:44   
tasa_m
Dobro jutro oz.dan user posted image

Najaa super za nakup vozičkauser posted image user posted image . Men je lepi. Tudi mi imamo modrega in to celo oba..Graca in Quinnya user posted image user posted image Enega temno modrega, drugega svetlo.

Aja, pa Trinity glede tega da gledajo na barvo vozička iv vpr. če je user posted image mi je full z nano. Mi tudi ko smo roza oblečeni in imamo oblekco, vpr. če je user posted image user posted image user posted image . Ok mi je jasno, da mogoče tudi roza fantki nosijo, ampak kiklice user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
27.8.2009 9:20:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

mogoče tudi roza fantki nosijo, ampak kiklice user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz ne poznam nobenega, ne da roza nosi ne da kiklico nosi. Ma ja, starejše gospe znajo bit face, ko se zapičijo v to, da a je fantek? Pravim ne, ja kako če nima nič las. user posted image user posted image user posted image user posted image In kaj naj ji rečem na to?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
27.8.2009 9:22:23   
Najaa
VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LEONARD OD PUPE7! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
27.8.2009 9:29:49   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz ne poznam nobenega, ne da roza nosi ne da kiklico nosi. Ma ja, starejše gospe znajo bit face, ko se zapičijo v to, da a je fantek? Pravim ne, ja kako če nima nič las. user posted image user posted image user posted image user posted image In kaj naj ji rečem na to?

rekla bi, da je recesija in da ste nekje morali šparat  user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
27.8.2009 9:30:03   
tasa_m

VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LEONARD OD PUPE7! user posted image user posted image user posted image
vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
27.8.2009 9:31:28   
Najaa

rekla bi, da je recesija in da ste nekje morali šparat  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Dobra! Jo bom res uporabla. Že prav vidim tisti zabodeni pogled. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
27.8.2009 9:45:24   
trinity22

dobro jutro... Nika se je že zvečer zgodaj zbudila, ker se ni najedla pred tem. No, pa še ponoč 1x... Pikice so zbledele, no malo se jih še vidi... Bom počakala še kak dan, pol ji bom pa probala dat rižolino počas.

trinity, sem ti pozabla povedat še nekaj - kaj me je pa še nazadnje prepričalo v nakup tega vozička. Ko ga je prodajalka zložila nisem mogla verjet, kak mali paketek je ratal. Lahko ga daš tudi na sedež in kolesa grejo dol, sam jaz jih ne bom dajala, ker ni potrebe. M res, mi veliko potujemo in da se voziček zloži v tako majhen paket, je to en velik +! user posted image

Najaa jaz dobim danes vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem čist vesela in bom kar pri tem mojem ostala itak sta si moj in tvoj čist podobnauser posted image Sem jih glih hotla poklicat da odpovem naročilo, pa mi zvoni tel. in kliče en stric, da bi mi ga lahko dans pripeljal, pa jaz začnem jamrat, da je mal drag, pa da dobiš v BC še zimsko vrečo zraven .... pa stric reče, no če ga boste imeli vam dam še vrečo za povrh, da bomo konkurenčni in jaz seveda, ja, ja vi ga kar pripeljiteuser posted image  ta se tud tak na malo zloži, je rekel, da ga lahko daš za zadnji sedežuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
27.8.2009 9:49:11   
trinity22

Dobro jutro oz.dan user posted image

Najaa super za nakup vozičkauser posted image user posted image . Men je lepi. Tudi mi imamo modrega in to celo oba..Graca in Quinnya user posted image user posted image Enega temno modrega, drugega svetlo.

Aja, pa Trinity glede tega da gledajo na barvo vozička iv vpr. če je user posted image mi je full z nano. Mi tudi ko smo roza oblečeni in imamo oblekco, vpr. če je user posted image user posted image user posted image . Ok mi je jasno, da mogoče tudi roza fantki nosijo, ampak kiklice user posted image

men se je enkrat v LJ zgodilo, mala pančka oblečena v oblekco pa roza dudo v ustih, pa gre mimo en ata z okl leto starim sinom pa reče " a vidiš kak fantek lepo spi"user posted image user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
27.8.2009 9:50:13   
trinity22

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
27.8.2009 10:25:23   
čebeica maja

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 2922
27.8.2009 11:02:58   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
27.8.2009 12:43:42   
Najaa

Najaa jaz dobim danes vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem čist vesela in bom kar pri tem mojem ostala itak sta si moj in tvoj čist podobnauser posted image Sem jih glih hotla poklicat da odpovem naročilo, pa mi zvoni tel. in kliče en stric, da bi mi ga lahko dans pripeljal, pa jaz začnem jamrat, da je mal drag, pa da dobiš v BC še zimsko vrečo zraven .... pa stric reče, no če ga boste imeli vam dam še vrečo za povrh, da bomo konkurenčni in jaz seveda, ja, ja vi ga kar pripeljiteuser posted image  ta se tud tak na malo zloži, je rekel, da ga lahko daš za zadnji sedežuser posted image

user posted image user posted image user posted image Super! Fajn, da si pojamrala glede zimske vreče! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2924
27.8.2009 13:19:14   
mama_milchy
user posted image user posted image user posted image

a je fantek al punčka????

ko smo bli z mojim v Črnomlju, gremo tam v spar; Lea v roza oblekci, beli sandalčki na srčke pa dve roza špangici v laskih in gre mimo gospa pa reče hčerkici: Poglej kako lep fantek je, pa še špangice so mu dali user posted image halooooo, pa tolk še nisem zmešana, da bi tko fankta zrihtala, halooooouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Imeni za punčko
AjPu

Kateri dve imeni sta vam najbolj všeč?

Ela Anika (13%)

Ela Zara (39%)

Ela Klara (48%)

Število vseh glasov: 541

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!