|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
27.8.2009 21:35:11   
Lubenička
littlemiss...čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
27.8.2009 21:35:29   
barika
oooo še ena dojenčica!!! Little miss, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
27.8.2009 21:43:55   
mancag
Eva Ana in Tanika :iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image
Littlemiss: čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Manca

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
27.8.2009 21:49:01   
Erdbeere
evo sem ravno izpod tuša in sem prišla pogledat, če je kaj novega in evo...

Čestitke še tebi LittleMiss za punčko Tio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 27.8.2009 21:51:25 >

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
27.8.2009 22:01:25   
tulpek
LittleMiss, čestitam user posted image user posted image user posted image !

Ampak punce, sedaj pa resno.... naslednje lahko gremo rodit samo tiste, ki imamo do pdp-ja še največ 7 dni. Ostale pa lepo v vrsto, drugače bomo zaropotale user posted image user posted image user posted image . Drugače bomo na koncu na forumu  ostale  js, Altaja, Veselka, Barika in Vila malina, ve boste pa cartale... user posted image user posted image user posted image . To pa ne gre user posted image !

Hmmm Eternety se že nekaj časa ni oglasila user posted image .

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
27.8.2009 22:06:36   
polari
OOO, same lepe novičke berem ......

Čestitam, Eva Ana in LittleMiss user posted image user posted image user posted image user posted image , pa lepo cartajta!

Tamika, kaki lušni fantek!!!!!!! Pravi lepotec!

Vidim, da vsem nekaj dogaja.......in pridno hodite v P. pa na preglede.....jaz imam pregled v ponedeljek, pa spet komaj čakam.....user posted image

Joooj, ko vidim take lepe slikice, se mi taaaaaak zlušta!!! Jaz bi tudi!!! Malo pa sem že nestrpna.....samo še mam čas....

Danes je res vroče, še zdaj, in ne vem, kak bom spet spala....sploh nimam volje it spat....samo naj se že malo ohladi!!!!!

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
27.8.2009 22:06:45   
baby blue
IZVIRNO SPOROČILO: barni80

baby blue: saj res, na natikače sm pa pozabila! Tudi jaz imam približno te stvari v torbi- sem pa pripravila še dudico pa flaško za dojenčka, za vsak slučaj.  Saj, če smo pa na kej pozabile, nam bodo pa naši user posted image  prinesli.

Tudi mene zanimajo porodne zgodbe, samo težko verjamem, da se bo katera spravla zdej to nam pisat, ker so zdej čist preveč okupirane s svojimi user posted image  !! Ali pač??user posted image user posted image  

uuuuu daj res ja dudico in stekleničko 125 ml sem tudi jst vzela za vsak slučaj... Kar bo pa še manjkalo mi bo pa že moj prinesel al pa moji...

Nataša31
potem sva se pa videli... Jst sem sedela nasproti tebe pa potem si bila tam pri sestri ane ko te je tehtala in merila pritisk jst sem pa ravno tam sedela za kabino... Drugače mi je pa UZ Dražičeva nardila... Saj drugače jih ne poznam sem videla na kartici ki jih imajo na obleki... Sem bila zdej prvič tuki na pregledu... Kdaj imaš pa zdej naslednjega?

LittleMiss čestitke user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 27.8.2009 22:07:48 >

(odgovor članu barni80)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
27.8.2009 22:12:30   
tulpek
Punce, srečno vsem, ki imate jutri preglede, še posebej nama z altajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
27.8.2009 22:13:29   
Erdbeere

uuuuu daj res ja dudico in stekleničko 125 ml sem tudi jst vzela za vsak slučaj... Kar bo pa še manjkalo mi bo pa že moj prinesel al pa moji...

zakaj pa stekleničko rabite v P? Tega 100% ne boste rabile, ker če ne bo mleka bodo sestre itak njihovo prinesle in svoje ne boste potrebovale...100%

Neposredna povezava do sporočila: 3059
27.8.2009 22:13:34   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Punce, srečno vsem, ki imate jutri preglede, še posebej nama z altajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

dej pejt še sprot rezervirat obe "samski" sobi za .... soboto po kosilu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
27.8.2009 22:17:44   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: barika

dej pejt še sprot rezervirat obe "samski" sobi za .... soboto po kosilu user posted image user posted image user posted image user posted image

haha v Lj pejta, tam so pa po mojem same enojne sobe user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
27.8.2009 22:20:14   
tulpek

Punce, srečno vsem, ki imate jutri preglede, še posebej nama z altajo  .

dej pejt še sprot rezervirat obe "samski" sobi za .... soboto po kosilu

Pa ne bom v Celju, imam še pri svojem G preglede, drugače bi šla user posted image user posted image user posted image . Saj mogoče sprejemajo rezervacije preko telefona user posted image user posted image .
Za soboto imam pa v planu Picikato pico, tak da se lahko začne akcija ko pojem. Joj, saj ne vem, kaj bi si mislila, če bi mi odtekla voda ravno v trenutku, ko bi mi prinesli pico na mizo. Bi jo kar v P s sabo vzela user posted image user posted image user posted image .

Punce, js bom vsak dan večje traparije pisala tu gor, vas kar vnaprej opozarjam, ker mi nosečnost že pošteno vpliva na možgane in na duševno zdravje user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 27.8.2009 22:21:05 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
27.8.2009 22:20:26   
jullie
littlemiss čestitke!!!user posted image
eva ana čestitke!!!user posted image
.........................................

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

jullie - tvoja tašča je pač samo vesela svoje bodoče vnukinje/vnuka, zato pride tolikokrat najbrž naokoli.user posted image Moja mami me sedaj tudi vsak dan kliče kako sem, pa 2x na teden na obisk pride... pa prej ni. Kaj čmo... vnuki in vnukinje delajo svojeuser posted image

....pride pogledat vnuka ja (mojega prvega žmrka)..ne mene..user posted image  ..za to nosečnost mi je itak parkrat rekla''a ni to malo prehitro en za drugim'' user posted image ..tak kot da ima ona kaj veze s tem..še pazla jih ne bo...ampak sej itak se ne pogovarjam veliko z njo..par vljudnostnih besed potem jo pa moji mami prepustim user posted image  ...malega jima pustim, js pa spizdim na računalnik user posted image

Barika, da bi pa kr šle pa ne morem...sploh pa moja mama ne bi bla za to... žal user posted image ..

...pa dovolj o taščah...user posted image   (grem rajši na FB mojo kmetijo rihtat user posted image )

......................................................

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
27.8.2009 22:24:24   
koss
Pozdravljene!!

Čestitke vsem novopečenim mamicam in hkrati hvala za vse lepe želje ob rojstvu našega sončka Gal Aleksejauser posted image user posted image user posted image

Na hitro lahko povem svojo porodno zgodbo...Zgodilo se je ponoči okoli 3.30, ko sem sla na wc in mi je bilo full čudno, ker je kar nekaj kapljalo...Potem sem začutila takše rahle krče, ki so se redno ponavljali na 10 minut. Vendar ker nisem verjela, da je to to, sem hotela zspati, vendar kmalu ugotovila da verjetno pa so to neki znaki... Okoli 6.30 sem se odpravila v Celjsko porodnišnico,kjer so imeli blazno gužvo. Poslali so me pod tuš, potem pregled, potem CTG in tako ugotovili, da sem odprta 3 sm in me ob 8.00 posalali direkt v porodno sobo. Ker sem imela željo,d bi rodila z ultivo, sem pokliacala anestezista in ga na srečo celo dobila...Dodali so mi umetne popodke in tako se je okoli 8.30 začelo... Ultiva je bila super, popadke sem imela takoj na 4-5 minut, vendar sem si z ultivo zmanjševala bolečino oz. dozirala analgetike...dihala sem res plitko, in se popolnoma osredotočila na dihanje, tako da moram priznati, da je bilo res enostavno, samo dihati je potrebno pravilno...Babica me je prav pohvalila, kako sem vzdržna in kako je fino,ker upoštevam njene nasvete.Tako sem bila ob 12.00 odprta ze 9-10 cm in sem lahko začela potiskati...Tu pa se je malo zataknilo, saj nisem imela moči..vendar ob 13.15 se je rodil najin sonček, 49 cm, velik in 2890 g težak. Skratka poroda se ni potrebno bati, pomembno je kako ste psihično pripravljene in da upoštevate navodila babice in je vse ok. Danes smo super, edino malo me bolijo šivi, saj so me morali prerezati. Aja, pa sem se dosti mazala z Weledo za masiranje presredka, pa očitno ni pomagalo... user posted image

Moram pa pohvaliti osebje celjske porodnišnice, res neverjetno prijazni in ustrežljivi povsod..pri porodu, na oddelku..

Bi dodala slikico, pa žal ne vem, kako jo dodam...user posted image

Lp,

Neposredna povezava do sporočila: 3064
27.8.2009 22:25:07   
barika
Jullie, men pa mami najeda, da je prehitro ...tako kot dajo kaj brigauser posted image . če pa tašči kaj rečem, mi pa reče ...ja tudi jaz sem imela dva mala, pa sem bila za vse sama, tudi ti bošuser posted image user posted image user posted image . jaz pa njej, da ne bom, ker mi bo moj pomagal ..ona pa ...o, to pa ne, moški pa niso za tak, on mora pa v službo hodit. WTF, pa sej nismo v srednjem veku, ko ji pa rečem, da mi večkrat po tleh pomije, prah obriše, kaj skuha itd... je pa itaq cela štala user posted image user posted image user posted image user posted image , sam men se pa ful fajn zdi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tulpek, ti se kar najej, sam pazi, da ne boš med popadki vsebine "ven zmetala" user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
27.8.2009 22:25:43   
Erdbeere
matr tele kmetije na FB tud mene mučijo, samo ne vem kaj je sploh treba delat...se sploh še nisem poglobila, samo vidim, da vsi kmetujejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
27.8.2009 22:28:49   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

matr tele kmetije na FB tud mene mučijo, samo ne vem kaj je sploh treba delat...se sploh še nisem poglobila, samo vidim, da vsi kmetujejo user posted image user posted image user posted image

jaz ne bom sploh kmetovala .. user posted image , niti se šla mafijskih iger ipd.user posted image

Koss, tole je bilo pa superuser posted image user posted image user posted image , a veš katera babica je bila?? no pa saj sko skoraj vse super (razen eneuser posted image ).. btw. samo za info me zanima, če se EA plača?user posted image (če katera ve)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
27.8.2009 22:30:29   
polari
O, Koss, to se sliši prav lepo.....grem kar dihanje vadit user posted image .....super, da imaš tako dobro izkušnjo.....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
27.8.2009 22:32:16   
baby blue
Točno tako... Nismo v srednjem veku ko so moški hodili izključno v službo in domov pa vmes na pivo, ženske so pa doma gospodinjile in pazile in vzgajale otroke... Lepo je vidt da tudi moški kdaj pospravi, pobriše prah in skuha kosilo... Meni se zdi delitev dela čisto pravično in zelo olajševalno saj sta potem oba manj obremenjena...

iiiiiiiiii koliko otročkov že imamo... Vedno več jih bo user posted image user posted image Prav vsak dan se rodi kak nov državljan - septembrček user posted image

koss lepa porodna zgodba user posted image ... S srečnim koncem... Tudi sama si želim nekaj podobnega 

< Sporočilo je popravil baby blue -- 27.8.2009 22:33:37 >

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
27.8.2009 22:33:54   
tulpek
Pa o kakšnih kmetijah na FB ve to govorite? Js nisem še nobene srečala user posted image .

Najini mami sta na srečo malo bolj "moderni" in se nobena ne čudi, da moj lepo pomaga in naredi, kar mu dam za naredit. Saj če oba hodiva v službo, bova tudi doma oba delala, a ni to logično user posted image . Če bi bil pa eden doma (brez službe, ne mislim na prve tedne po porodu), pa itak da bo tisti doma večino naredil.

Koss, super za porodno zgodbo. In čisto slučajno sem vaju z malim našla na FB. Imava dve skupni prijateljici user posted image . Ful sta luštna. Čestitam!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
27.8.2009 22:34:55   
baby blue
Tko mal baj d mim user posted image Jst bi tud še katero od vas na FB dodala user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
27.8.2009 22:36:25   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

jaz ne bom sploh kmetovala .. user posted image , niti se šla mafijskih iger ipd.user posted image

Koss, tole je bilo pa superuser posted image user posted image user posted image , a veš katera babica je bila?? no pa saj sko skoraj vse super (razen eneuser posted image ).. btw. samo za info me zanima, če se EA plača?user posted image (če katera ve)

Katera babica je user posted image ?
Nam je v materinski rekel, da se plača, če mora anastezist samo zaradi tebe pridet v službo. Če je tam, pa baje ne. Kako je pa potem res v praksi, pa ne vem.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
27.8.2009 22:36:45   
barika
baby blue, ti pošljem ZS.

No ja, moja tašča bi lahko bila meni stara mama (ima že skoraj sedemko spredaj), ampak vseeno, se mi zdi, da mpja stara mama ni tak "zahojena" kot ona ... no pa vsaj žleht ni, kot so nekatere.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3073
27.8.2009 22:38:05   
dreja79
O ,superca Koss za tvojo porodno zgodbo.user posted image user posted image user posted image
Upam, da si bo še katera vzela čas user posted image user posted image , je prav zanimiv kej tazga prebratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3074
27.8.2009 22:38:38   
mancag
Tudi jaz imam še cel mesec do roka. Komaj čakam, da bom kmalu v rokah držala svojo štručko.user posted image
Danes sem imela pregled. Zaenkrat je vse tako kot mora biti. Bebica brca in je zelo živahna. Zredila sem se za 17kg.
Naslednji pregled imam 15.9.user posted image . Na CTG mi še ni treba hoditi.

Manca

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.