kepica
|
kok je lepo, da ste začele objavljat slikice malih štručk. Čestitke Tamika za krepkega fantička Jasmina se še vedno ni nič oglasila Ampak predvidevam, da je carta, saj mi je sms poslala zjutraj ob 11:20. Ne verjamem, da bi tako dolgo trajalo IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Moj pregled je na dan, ko bo Kepica rojevala... ....Dobra si Kepica....In vse je možno, tudi porod preložiti za 15 dni..... Hm...babica v P pravi, da do takrat ne bom zdržala, čeprav mi je G rekla, da zna iti čez rok Danes se mi že cel dan po malem dogaja. Bomo videli, kaj bodo prinesle nočne ure. Bi pa rada rodila na PDP, ker mi je datum všeč vila MaLiNa, prosim, če pri meni popraviš datum pregleda na 31.8. in kraj poroda na KR. IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA Kepica vprašanje zate...tole z zeleno vodo..tudi jaz sem jo namreč imela in me zanima komu si to povedala, svoji G in je dala pod opombo v marterinski ali pač v P ko si šla na CTG? Moja G mi je na zadnjem pregledu dala samo napotnico za P, le da mi je dala datum za pregled dva dni pred PDP in ne na dan PDP, kot je običajno. Prav zaradi zelene vode, ki sem jo imela prvič. Ni mi pa dala nič napotnice za ctg. In potem včeraj gledam koledarček na RR, ki se mi je obrnil na 38 tednov in berem, da če se otroček pokaka, da se to najprej opazi na ctg, ker je utrip slab. Potem me je pa malo panika, ker nimam nič ctg-ja, mali se je bolj malo gibal, trebuh mi je otrdeval in zato sem šla kar takoj danes v P na ctg. In še dobro, da sem šla, da so me dobro pregledali. Nisem pa nikomur nič razlagala. Prišla sem v P, brez kakršnekoli napotnice, povedala v sprejemni, da imam že dva dni trebuh čisto otrdel, pa smo šli v akcijo-najprej amnioskopija, potem vaginalni pregled in še ctg. Sem komaj porodni ušla No in vmes, ko tole pišem, je priletel še en sms: Danes ob 19:25 se nama je rodila hčerka Tia, ki je velika 47cm in težka 2720g. LittleMiss Čestitke LittleMiss za malo štručko Danes se pa sami drobižki rojevajo
|