|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
27.8.2009 14:41:42   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

nimam več mleka

kaj???

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 851
27.8.2009 14:43:43   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ooo boga blue user posted image

končno je zaspala... HB.. da si mal glavo odpočijem... sm mogla kr na FB pridelek pobrat user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 852
27.8.2009 14:44:19   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

nimam več mleka

kaj???

user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 853
27.8.2009 15:21:20   
momacus
ekola pupe, user posted image so poslani user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 854
27.8.2009 15:24:44   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

Ooo hvala za pujska...tega pa še nimam kar še kaj pošlji user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 855
27.8.2009 15:29:21   
momacus
ej dudka, katera pa si ti od mojih tanovih vrtičkarjev?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 856
27.8.2009 15:32:14   
lake
Tud jst mam pavzo med pospravljanjem. Tud Taja je bla taka da se je drla ene dve uri, ker je bla preveč zmatrana. Zdej jo bom pa že počas zbudla. user posted image user posted image

Grem še perilo obest.

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 857
27.8.2009 15:36:58   
Dudica1

ej dudka, katera pa si ti od mojih tanovih vrtičkarjev?

maš zs

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 858
27.8.2009 15:40:57   
momacus
ma kaj je samo meni vroče user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 859
27.8.2009 15:43:48   
Andrejka9386
POzdravljene.
Se spet po dolgem času oglašam. Trenutno pakiram na vso moč, ker zjutraj odrinemo na morje.
A je katera od vas že kopala zmajčka v morju? ali ste samo nogice namakali?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 860
27.8.2009 15:45:56   
momacus
andrejka9386 mi smo našega gašperja malo namakali , tam do popka malo čez. voda je bal itak ful topla in zrak tudi tako da...edi smo ga potem kar hitro splahnili, da ga sol en bi pogrizla user posted image

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 861
27.8.2009 16:13:56   
Biba Maja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

gaja tečna k drek.. dere se zdej že 3 ure.. se kr noče pomirit.. tok je zaspana da še komi gleda, ampak spat pa noče.. mene se pa glavobol loteva user posted image

Tudi pri nas je danes tako. Zdejle spi HB.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 862
27.8.2009 16:17:22   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

POzdravljene.
Se spet po dolgem času oglašam. Trenutno pakiram na vso moč, ker zjutraj odrinemo na morje.

naš je plaval v obroču, v vodi sem ga pustila ene 5-10 min, pa bi ga delj, samo je bilo močno sonce. sem ga pa potem takoj stuširala

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 863
27.8.2009 16:19:20   
Anonimen

Čvekaaaaaaa, a ti tudi kmetuješ? Te iščem, pa te ne najdem. Bi te imela za sosedo, ker mi ena fali user posted image

ja tud kmetujem, me najdeš pr modrookici, flaški, pokici ! al pa svoje ime povej pa ti jaz pošljem prošnjo za priateljstvouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
27.8.2009 16:25:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Čvekaaaaaaa, a ti tudi kmetuješ? Te iščem, pa te ne najdem. Bi te imela za sosedo, ker mi ena fali user posted image

ja tud kmetujem, me najdeš pr modrookici, flaški, pokici ! al pa svoje ime povej pa ti jaz pošljem prošnjo za priateljstvouser posted image user posted image user posted image

evo maja sem te dodala, sam potrdi me user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 865
27.8.2009 16:50:54   
maja1488
Sam na hitro povem...če se katera spomni, ko sem se prejšnji teden pritoževala, da bi Zarja sam čaj pila, mleko mi pa zavrača in se na joški ful krega. No danes je spala in sem mogla po mašo, zato sem poklicala mami in si hotela sčrpat mleko. V ene osmih minutah sem nabrala 20ml user posted image . Očitno ga čez dan zmanjka in je zato Zarja že en teden vsa nervozna popoldan. Dopoldan je OK.
Edino kar mi ni jasno je to, da ponoči spi in ni nič lačna tudi po 9 ur. Edino če je tko zmatrana od celga dneva, ko ne spi nič.

Grem kupit dodatek pa bomo vidli kako bo. Kaj dajete? Aptamil, Novalac....?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 866
27.8.2009 17:47:25   
copka

Sam na hitro povem...če se katera spomni, ko sem se prejšnji teden pritoževala, da bi Zarja sam čaj pila, mleko mi pa zavrača in se na joški ful krega. No danes je spala in sem mogla po mašo, zato sem poklicala mami in si hotela sčrpat mleko. V ene osmih minutah sem nabrala 20ml user posted image . Očitno ga čez dan zmanjka in je zato Zarja že en teden vsa nervozna popoldan. Dopoldan je OK.
Edino kar mi ni jasno je to, da ponoči spi in ni nič lačna tudi po 9 ur. Edino če je tko zmatrana od celga dneva, ko ne spi nič.

ej,

to pa se ne pomeni, da nimas mleka. Tudi jaz imam kaksen dan obcutek, da ni dovolj mleka. Pa dam malemu iz obeh jest, pa ne slisim pozirkov, pa se sekiram. Tudi jaz sem si zadnjic ful dolgo pumpala, da je le prislo do 100ml- ful ni kazalo, da bo dovolj, na koncu pa se ga je nabralo vsaj toliko, da sta z ocijem imela dovolj za pol obroka.
Naslednji dan sem pa fuuul pila in sedaj imam mleka za izvoz, da komaj cakam, da mali spet je.

Tako da, ne prehitro obupat.

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 867
27.8.2009 18:16:48   
Blueeyes

hvala... dons pa FB ful šteka.. očitno je preveč RR-jevk naenkrat gor user posted image  user posted image  user posted image  so vse začele kmetovat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386
POzdravljene.

lepo se mejte.. misli kaj na nas, naredi kakšno slikco user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Biba Maja

gaja tečna k drek.. dere se zdej že 3 ure.. se kr noče pomirit.. tok je zaspana da še komi gleda, ampak spat pa noče.. mene se pa glavobol loteva user posted image

Tudi pri nas je danes tako. Zdejle spi HB.

pa ne vem a jo vreme matra al kaj.. dons je tud kle pr nas full vroče

sej pr naši je isto... jz si včasih v 15 minutah sčrpam 20ml, včasih pa v 5 min 130ml... čist različno je.. ampak glede na to da ponoči spi, mislim da maš dovolj mleka... sicer za vsak slučaj si lahko kupiš šlatlo aptamila, novalaca,...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 868
27.8.2009 18:30:49   
Blueeyes
FB-jevke ena prošnja.. krav mam več kot dovolj,... jz bi bla zdej bolj vesela dreves... THANX

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 869
27.8.2009 18:41:13   
pokica_
Blueeuser posted image

Sem pobrala pridelek.

Mi smo ok, Anej se je zbudo in zbudo tudi ateka,...bomo šli mal na sprehod, pa kopanje in spat.

Sem bla z Anejem danes pr mojih, sta ga babi in dedi fejst pocartala, ker je še doooolgo menda do sobote. Mojmu atiju se je tako danes smejal, da nisem mogla verjet očem in ušesom. Je kr cvilil in se naglas smejal tako zelo, da ga še nism čula tako. Očitno dedi obvlada. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 870
27.8.2009 18:41:40   
lake
Taja je spet sitna.

Maja Ne obupej, si pa neki ene dva dni črpaj pa ji dajaj po flaški, da boš vidla kok maš. Pa vseeno ji kupi kakšni mleko, jst mam Aptamil, je pa tud Novalac vredu, edino Novalac lahko kupiš samo v lekarni.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 871
27.8.2009 18:54:33   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Očitno dedi obvlada. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 872
27.8.2009 19:37:05   
Anonimen
farma je popucana, malčica spi...zdej grem pa napadit snickers sladoled pa se tipkamo zjutraj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
27.8.2009 19:43:39   
maja1488

FB-jevke ena prošnja.. krav mam več kot dovolj,... jz bi bla zdej bolj vesela dreves... THANX

Pripelji krave k meni na molžo.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 874
27.8.2009 19:44:21   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

farma je popucana, malčica spi...zdej grem pa napadit snickers sladoled pa se tipkamo zjutraj.user posted image user posted image user posted image

ooooooooooooooooooooooooooooooooo, a lahko še jz pridem... naravnost OBOŽUJEM ga user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?