Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 13:40:47
|
|
|
|
Anonimen
|
uu jasmina že doha,go jasmina men je pa zdele še slabo tok da je za znort,no to da je drug teden luna nisem vedela tko da se lahk pol kr psihično prpravim da bom takrat spet čist boga
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 13:59:50
|
|
|
|
simonae
|
Jasmina Držim pesti, da bo čim prej otroček v tvojih rokah!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 14:04:45
|
|
|
|
tažana
|
še nekaj sem pozabila povedat. Na RR sem odprla še en NIck ker se preko telefona ne moram prijavit (zaradi ž - ja v nicku). Tako da če bo kaj novic o meni pošljem iz nicka tazana.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 14:05:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tažana še nekaj sem pozabila povedat. Na RR sem odprla še en NIck ker se preko telefona ne moram prijavit (zaradi ž - ja v nicku). Tako da če bo kaj novic o meni pošljem iz nicka tazana. sprejeto na znanje
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 14:09:36
|
|
|
|
Tanik
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Kepica, pa ti nas boš vse prehitela... kaj pa sms obveščanje . Boga Tanik, bo mogla cele dneve prepisovat sms-e sem gor . jasmina
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 14:13:17
|
|
|
|
Anya22
|
Jasmina go go go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 14:16:45
|
|
|
|
Bety11
|
Jaz imam že danes luno. ...ker gre vse narobe in na glavo.... 1. Moj direktor se je na skrivaj pritožil ZZZs-ju, jer sem s bolniške šla na dopust?!?!? In mojemu zdravniku ni nič jasno zakaj naj ne bi šla.. ...pa je moj karton v Kopru, roma potem v LJ....in je treba čakati na bolniški list.......Moj direktor misli, da je pameten.....Ko bo dobil odgovor in korpo, pa bom šla jaz v akcijo tožb in drugih spodtikanj.....Pa to ni en tam direktor, temveč direktor CSD-ja, nekdanji sekretar ministrstva za socialo......Politična mafija..... Se ne dam jaz.....imam čisto vest, vse po Zakonu in regulah.....drugo me ne briga.... 2. Moja tašča....danes se prikaže s lupinico, rabljeno, zbledelo, ki jo je dobila na podarim.si.......čeprav sva dala vedeti, da v ponedeljek gremo po novo, naročeno, luštno, poceni..... To je moj današnji dan.....In poskušam biti mirna, zbrana.....A najreje bi tako zaklela, da bi se slišalo do LJ...... ////////////// Jasmina, držim pesti!!! Vsem drugim želim tisto, kar si same želite....porod, dopust, spanje.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 14:53:25
|
|
|
|
Pupček
|
Jasmina da boš hitro imela svoje detece v rokah. Bety jaz mislim, da ne bi mogla bit tiho in bi kar eksplodirala in se zdrla na vse.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 14:54:39
|
|
|
|
altaja
|
Bety, ta tvoja tašča je pa res mau trčena!!!! Najprej voziček, zdej pa še lupinca? A je bla pri drugih otrocih tud tko smotana? V čem je pa problem da si šla iz bolniške na dopust? Ne razumem? A je tle kaj nezakonitega? Bemtiš, to pa zgleda res ni tvoj dan. Jasimina......juhuhu! Komaj čakam novičko!
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 14:54:41
|
|
|
|
Pupček
|
zdaj pa šibam na pregled. čez 25 min ga imam. uuuu še lase si moam posušit. pa pa
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 15:10:54
|
|
|
|
barika
|
Betty, za direktorja ti ne znam svetovat, razen to, da če je po reglcih, se ne sekiraj, za taščo pa uffffff .--- ti kar kupi novo VARNO lupinico, tole si pa naj nekam vtakne - kaj pa veš kaj vse se je že zgodilo z njo. jaz sem se pa zbudila in me je začelo nekaj "šravfat" okoli jajčnikov... ma sej ne paničarim, sam danes je tak lep dan za rodit - že mam možen scenarij, kako dat malega v varstvo splaniran, ker ni vsaka postla njegova postla
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 15:11:48
|
|
|
|
tažana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 jer sem s bolniške šla na dopust?!?!? In mojemu zdravniku ni nič jasno zakaj naj ne bi šla tudi jaz sem to naredila . Vrjetno pa se zato P...***, ker mora dopust on plačat bolniško bi pa ZZZs. Zaradi tega sem tudi jaz cvikala, da bo direktorica z očmi zavijala ampak mi je v računovodstvu rekla naj ne bom neumna, naj si naredim tako, kot meni bolje ustreza. . In seveda sem vzela dopust- je bilo vsaj en mesec mal več dinarčkov . Bety: Jaz bi na tvojem mestu kupila lupinico ki jo imaš v mislih. še vedno lahko rečeš da je bil del že plačan in da ti ne preostane drugega. Vem kako je če se tašča ves čas umešava. tako meni že 4 leta vztrajno "kupuje" Katarino. vedno neka nova darila, oblačila..., je reva tako boga, ker jaz nič ne kupim . Pa sem se nehala sekirat naj ji kupuje kar želi. če se le da se izgovorim, da razne igrače ostanejo pri njej, da se bo lahko pri njih igrala. Drugače pa je mala pri 4 letih že tako brihtna, da ji gre prav na živce ko vedno nekaj novega dobi. Kmal ji bo mogla avto kupitm da bo otehtala vrednost. Kajti vrednost raste . Doma pa je še vedno skromna bravo moja tavelika hči!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 15:14:07
|
|
|
|
tažana
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika že mam možen scenarij, kako dat malega v varstvo splaniran,] S tem sem se jaz včeraj zvečer ubadala. In sklenila da je najbolje, če grem rodit zjutraj (ampak ne pred torkom) ko bo mala v vrtcu
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 15:18:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tažana IZVIRNO SPOROČILO: barika že mam možen scenarij, kako dat malega v varstvo splaniran,] S tem sem se jaz včeraj zvečer ubadala. In sklenila da je najbolje, če grem rodit zjutraj (ampak ne pred torkom) ko bo mala v vrtcu glih jaz sm dans zjutri tašči rekla da zdej lahk grem pa rodit k sm tamalga v vrtec peljala sam še stuširat se morm no pa ni nič od tega jah kot da tega nisem vedela matr smo že vse ready to go k mamo zdej pa res vse pošlihtan Betty zder se k ni dober v seb zadrževat tko da dej si duška sej bomo ušesa pkrile ti pa dej vse na plan pa bo pomagal,boš videla da se boš bolj počutila jaz se zderem al pa dam mal bolj heavy musko gor pa se pol kmal bolj počutm
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 15:23:54
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tažana IZVIRNO SPOROČILO: barika že mam možen scenarij, kako dat malega v varstvo splaniran,] S tem sem se jaz včeraj zvečer ubadala. In sklenila da je najbolje, če grem rodit zjutraj (ampak ne pred torkom) ko bo mala v vrtcu ne smem pa it rodit po 9.9. ker je takrat Celjski sejem, pa ne bo nikjer prostora za parkirat ...tudi pred blokom ne, banda nevzgojena
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 15:25:46
|
|
|
|
tažana
|
no če bi mene kdo vprašal bi tudi lahko zbirala kdaj NE! Same izbirčne babe!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 15:32:15
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 2. Moja tašča....danes se prikaže s lupinico, rabljeno, zbledelo, ki jo je dobila na podarim.si.......čeprav sva dala vedeti, da v ponedeljek gremo po novo, naročeno, luštno, poceni..... Pa Bety, mene čudi, da tvoja tašča še vztraja.... imam občutek, da nisi ravno tiho .... kaj se je nič ne prime? Pa ne se sekirat glede tega, lepo pojdi po novo, to pa podari naprej ali kaj podobnega. Barika, ne prehitevaj!!! Lepo v vrsto in ne delat še večje gužve v P... potem bom mogla pa js v 3 posteljni rojevat... bom vprašala, če je kakšna B. v enoposteljni in rekla, da jo naj prestavijo in dajo mene not .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 15:35:34
|
|
|
|
baby blue
|
kepica potem boš pa kmalu zibala... Me ne boš počakala Pa še v Kranj boš pobegnila jasmina srečno drži se goooooooooooo jasmina
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 16:22:47
|
|
|
|
kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue kepica potem boš pa kmalu zibala... Me ne boš počakala Pa še v Kranj boš pobegnila Ja, je bilo hecno zjutraj, ko je babica videla, da imam ful trd trebuh in je rekla, da bomo šli potem pa kr v porodno. Jaz pa: Neee, jest še ne grem rodit On pa: ja, zakaj pa ne? Jaz pa: pa saj še nismo 9.9. nisem še pripravljena Ja, ne vem, no. Jaz bi še malo počakala. Psiha še ni čisto dojela vsega skupaj, zato me je pa tako iztirilo vse skupaj. Na koncu se bo pa vse umirilo, pa bomo šli čez rok
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 16:52:54
|
|
|
|
majra
|
UF, ženske, kam se vam mudi???????? Saj še ni september Eltea, čestitke Eva Ana in Jasnina in Tadej, upam, da ste že predihale popadke in že držite svoje štručke v naročju Včeraj sem presedela brez veze dobre 4 ure v polikliniki, da so mi ugotovili, da nimam sladkorne. Itak so se pa vsi čudili kaj za vraga me matrajo v 37. tednu Danes je tudi počutje dosti boljše, oz. zadnjih par ur tako, da meni se nikamor ne mudi rodit. Čakam ohladitev
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 17:00:55
|
|
|
|
Nataša31
|
pozdravljene punce! Tudi mi smo še v 1 kosu, danes na pregledu je bilo vse OK. Naš fant je težek okoli 3 kg, mi je dala zeleno luč, ampak rekla da počakamo do 9.9. ali 10.9. potem pa kar rodit. Me pa tako križ boli da je noro Sem pa imela že prejšnji teden malo popadkov.... Sam da mamo zdej vse pripravljeno na našega malega . Jest bi tudi šla rodit tako kot prvega, zjutraj, ko je mali v vrtcu Bomo videli, pozdravčke nataša
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 17:04:34
|
|
|
|
jullie
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: tažana IZVIRNO SPOROČILO: barika že mam možen scenarij, kako dat malega v varstvo splaniran,] S tem sem se jaz včeraj zvečer ubadala. In sklenila da je najbolje, če grem rodit zjutraj (ampak ne pred torkom) ko bo mala v vrtcu ne smem pa it rodit po 9.9. ker je takrat Celjski sejem, pa ne bo nikjer prostora za parkirat ...tudi pred blokom ne, banda nevzgojena ..boga..na kaj vse moraš mislit .............................. ko ste že ravno pri taščah... trenutno jo imam na obisku..in nam je plane premešala..sma z mamo planirale in čakale, da se tamali zbudi pa da gremo v šoping in evo nje, se prikaže na vratih.. in to zadnje čase kar pogosto... na začetku sem jo videvala enkrat na mesec..zdaj je pa že kar enkrat na teden tu.. da popizdiš.. pa sej se nisma nikoli skregale al kaj takega..samo preveč pametuje po svoje in ima stare klasične bedne fore (se vidi, da je že mal starejša).. ..in zdej je še začelo grmeti in se bo počasi vlilo in bo šoping odpadel ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 17:05:00
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica Ja, je bilo hecno zjutraj, ko je babica videla, da imam ful trd trebuh in je rekla, da bomo šli potem pa kr v porodno. Jaz pa: Neee, jest še ne grem rodit On pa: ja, zakaj pa ne? Jaz pa: pa saj še nismo 9.9. nisem še pripravljena Ja, ne vem, no. Jaz bi še malo počakala. Psiha še ni čisto dojela vsega skupaj, zato me je pa tako iztirilo vse skupaj. Na koncu se bo pa vse umirilo, pa bomo šli čez rok Si me pa prav nasmejala Jz imam tudi občutek, da bom do 9.9. počakala - tak lep datum Moji tamali se itak nikamor ne mudi.... samo deci bi pa res že radi žurko No moja krvna slika je vredu . Tako, da zgleda da sem samo "bajsa" v kateri je polno vode . HB, mi je kar odleglo... In tudi sama se sedaj odlično počutim, sam tako kot je Tulpek rekla - sedaj samo čičam pa čakam, kdaj se bo kaj zgodilo . Ampak sej še nisem na vrsti.... Jasmina... upam, da kmalu zagledaš svojo novo srečo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 17:08:03
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
jullie - tvoja tašča je pač samo vesela svoje bodoče vnukinje/vnuka, zato pride tolikokrat najbrž naokoli. Moja mami me sedaj tudi vsak dan kliče kako sem, pa 2x na teden na obisk pride... pa prej ni. Kaj čmo... vnuki in vnukinje delajo svoje
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 27.8.2009 17:15:52
|
|
|
|
baby blue
|
Nataša31 a si bila na pregledu danes... Kdaj pa?... Lahko mi tudi na ZS pišeš... Ker sem bila tudi jst danes prvič v bolnici na pregledu in je bilo veliko nosečk kepica si me prav nasmejala... Meni tudi danes trebušček otrdeva je že skoraj ves dan trd ampak je rekla G da še ni panike... Komaj čakam naslednji pregled... Zdej ko se je malo ohladilo grem pa s kužkom malo do mojih staršev...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?