|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
27.8.2009 8:58:46   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Jaz bom tavelkemu čelado kupila. Včer si je zadaj glavo prebil. ima veliko hrasto in buško. danes pa pade iz vrtiljaka (igrala) spet na isto mesto.
Bom danes kar zraven njega spala.
Me pa glava boli že 2 dni skup.

naj te potolažim da nisi edina k jo glava boli zarad nesreč...zadnjič prebito čelo še prej cel kup stvari...včeri si je z žebljem notranjo stran ustnice porezal...groza...zjutri je mel neki belo ne vem a se mu je čez noč zagnojilo al kaj user posted image ....skoz je kaj kaj čmo.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 751
27.8.2009 9:07:27   
BarbyD
sej bi se vam večkrat sam mi zmankuje časa user posted image smo ogromno zunaj pa še stanovanje je treba do konca zrihtat pa dokler je poletje se kar precej potepamo pol je pa računalnik na vrsti bolj v kot potisnjen user posted image

morm mal za nazaj prebrat da vidim kaj se vam kej lepega dogaja user posted image

stanovanje pa še ni bil zapit tko kot je treba...vsaj z moje strani ne user posted image user posted image hehe

je pa prov fino da smo na svojemuser posted image sicer tud kredit itak sam vsaj veva za kaj plačujeva user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 752
27.8.2009 9:11:35   
lake
Dobro jutro!

Sva šele dobro vstale in se nafutrale.

BarbyD  user posted image user posted image Za stanovanje. Pa večkrat se nam oglasi, če ne drugač se boš naučila kmetovat user posted image user posted image

Blueeyes
A KatMat nadomeščaš kar se pitja tiče. Bi rada stanovanje zapila?user posted image user posted image

Spet ne vem kaj naj kuham. A se vaši tud kej dvigujejo, moja se hoče kr vsest, al je v naročju, al pa v ležalniku začne glavo pa zgornji del telesa dvigovat, zdej pa ne vem a je to normalno al kej narobe?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 753
27.8.2009 9:12:19   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD
stanovanje pa še ni bil zapit tko kot je treba...vsaj z moje strani ne user posted image user posted image hehe

a ste ga vsaj tko krstil k se ga je treba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 754
27.8.2009 9:14:08   
Dudica1
ja sej to je ja da vzameš kredit pa veš da ga plačuješ za neki da ti bo lepo...da se ti pač obrestuje...user posted image ...pri nas bo za novo leto nov avtouser posted image ,sicer na leasing pa bo že drugač ne gre...maš pa pač nov avto in veš za kaj plačuješ vsak mesecuser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 755
27.8.2009 9:15:15   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Blueeyes A KatMat nadomeščaš kar se pitja tiče. Bi rada stanovanje zapila?user posted image user posted image

Spet ne vem kaj naj kuham. A se vaši tud kej dvigujejo, moja se hoče kr vsest, al je v naročju, al pa v ležalniku začne glavo pa zgornji del telesa dvigovat, zdej pa ne vem a je to normalno al kej narobe?

nč je ne nadomeščam.. nism mislila da ga jz zapijem, ampak ona...

naša se tud dviguje... skoz... sam da je budna pa je dvignjena.. pa ne morš nč pomagat, k je ne morm zavezat ob stol user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 756
27.8.2009 9:16:21   
Dudica1

naš se na ravni podlagi na tleh ali kavču dvigne kot bi hotu trebušnjake delat...drugač pa on itak noče ležat če je v ležalniku mam tko mal dvignjenga če pa je pr men pa sedi v naročju...ni šans da leži...leži edino v igralnem centru pa še to se zdej non stop obrača na trebuh user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 757
27.8.2009 9:16:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
user posted image ...pri nas bo za novo leto nov avtouser posted image ,

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 758
27.8.2009 9:21:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image ...pri nas bo za novo leto nov avtouser posted image ,

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jaaaaaa komaj čakam...če se tok dolg z starim voziš bo to luksuz user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 759
27.8.2009 9:23:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Cveka glavo pokonci,tud mi smo zapufani do kraja pa kaj,enkrat nam bo lepše..Pa tud moj kadi pa kaj čem,dokler sam ne bo prišel do tega da mu škodi ne bo nič.Saj mu težim naj neha,sam..đabe delo.user posted image Na FB te pa ne morem dodat,kaj si se zbrisala?Sem iskala pod J.S pa te ne najde.

Cveki jst te tudi ne najdem na fbuser posted image

vama bom jz poslala, prošnjo sam povejta kako vama je ime lahko preko ZS

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
27.8.2009 9:29:15   
Blueeyes
sm ji že jz preko fb poslala vajina imena... baje vaju je že dodala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
27.8.2009 9:30:04   
Anonimen
evo prošnji odposlani ! zdaj sta pa ve navrst!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
27.8.2009 9:31:52   
Dudica1
od 10 - 13 septembra je otroški bazar...to je za tiste z večjimi otroci ne našimi majčki user posted image ......a bo katera prišla...mi najbrž gremo 12-ga popoldneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 763
27.8.2009 9:31:57   
lake
Pol pa vredu sm se že vstrašla. Očitno je tud pri Taji počas konec z ležalnikom. No , ampak Barby bi pa tud nas lahko povabla da bi zapile njen stanovanje user posted image user posted image , kaj pravš Barby?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 764
27.8.2009 9:37:44   
Blueeyes

Pol pa vredu sm se že vstrašla. Očitno je tud pri Taji počas konec z ležalnikom. No , ampak Barby bi pa tud nas lahko povabla da bi zapile njen stanovanje user posted image user posted image , kaj pravš Barby?

user posted image  user posted image  sej prišlo nas bo tok k jih boš povabila x 2 (naši user posted image ).. ampak za njih nč skrbet pa kuhat pa nabavljat pijače,.. bomo mele vse sabo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 765
27.8.2009 9:40:59   
Dudica1

user posted image  user posted image  sej prišlo nas bo tok k jih boš povabila x 2 (naši user posted image ).. ampak za njih nč skrbet pa kuhat pa nabavljat pijače,.. bomo mele vse sabo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 766
27.8.2009 9:49:05   
petrazg
No, moj veliki sin je rekel, da bo doma, da se bo na terasi igral... pa se naj. Itak upam, da bo šel kmalu spat, ker je čist koma... Luka pa že spi...
BarbyD
... sreček je tale tvoj Eros... Pa čestitke za stanovanje user posted image user posted image user posted image

Lake... naš tudi ni šans, da je v ležečem. On bi najraje skoz sedel, če bi ga pustila. Se je začelo dogajati user posted image nič narobe...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 767
27.8.2009 9:55:41   
Dudica1
naš gre pa tko rad v vrtec pa res nisem imela nikol problemov s tem,upam da bo z majem enako ......kadar ima počitnice mu je prav dolgčas,ga mormo kr zamotit da skoz kaj dela...zdej bomo šli v toplice bo tud ful užival,komaj čakam

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 768
27.8.2009 9:56:18   
Anonimen
naša se kr dret začne če jo položim, pa skojz mora gledat naprej če jo nosim, je jezna če ji kaj ujideuser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
27.8.2009 9:56:20   
Blueeyes
dons se mi pa nč ne da.. tud dil se mine da barvat...

pa zdej čakam kdaj se bo gaja zbudla.. mam že čist polne zize, pa se mi jih ne da črpat user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 770
27.8.2009 10:01:36   
Anonimen

pa zdej čakam kdaj se bo gaja zbudla.. mam že čist polne zize, pa se mi jih ne da črpat user posted image

a ti pridem pomagat

flaška sem ti na FB poslala eno sporočilce user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
27.8.2009 10:02:13   
Dudica1
blue pa reč pa ti pridem pomagat pa en kofe boš skuhala a ne user posted image user posted image ...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 772
27.8.2009 10:02:42   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

a ti pridem pomagat

jest, pit al lenart... k barvat se mi ne da user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 773
27.8.2009 10:05:38   
Blueeyes

blue pa reč pa ti pridem pomagat pa en kofe boš skuhala a ne user posted image user posted image ...

nimam kofeta.. lahk pa rakija, whiskey, pir, ... user posted image  user posted image  user posted image   upam da KatMat ne bere tega, k bo prlaufala... bi bla že na vratih user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 774
27.8.2009 10:06:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

a ti pridem pomagat

jest, pit al lenart... k barvat se mi ne da user posted image

vse pa še barvale bi, tak mal za zabavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?