Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:58:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Jaz bom tavelkemu čelado kupila. Včer si je zadaj glavo prebil. ima veliko hrasto in buško. danes pa pade iz vrtiljaka (igrala) spet na isto mesto. Bom danes kar zraven njega spala. Me pa glava boli že 2 dni skup. naj te potolažim da nisi edina k jo glava boli zarad nesreč...zadnjič prebito čelo še prej cel kup stvari...včeri si je z žebljem notranjo stran ustnice porezal...groza...zjutri je mel neki belo ne vem a se mu je čez noč zagnojilo al kaj ....skoz je kaj kaj čmo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:07:27
|
|
|
|
BarbyD
|
sej bi se vam večkrat sam mi zmankuje časa smo ogromno zunaj pa še stanovanje je treba do konca zrihtat pa dokler je poletje se kar precej potepamo pol je pa računalnik na vrsti bolj v kot potisnjen morm mal za nazaj prebrat da vidim kaj se vam kej lepega dogaja stanovanje pa še ni bil zapit tko kot je treba...vsaj z moje strani ne hehe je pa prov fino da smo na svojem sicer tud kredit itak sam vsaj veva za kaj plačujeva
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:11:35
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Sva šele dobro vstale in se nafutrale. BarbyD Za stanovanje. Pa večkrat se nam oglasi, če ne drugač se boš naučila kmetovat Blueeyes A KatMat nadomeščaš kar se pitja tiče. Bi rada stanovanje zapila? Spet ne vem kaj naj kuham. A se vaši tud kej dvigujejo, moja se hoče kr vsest, al je v naročju, al pa v ležalniku začne glavo pa zgornji del telesa dvigovat, zdej pa ne vem a je to normalno al kej narobe?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:12:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD stanovanje pa še ni bil zapit tko kot je treba...vsaj z moje strani ne hehe a ste ga vsaj tko krstil k se ga je treba
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:14:08
|
|
|
|
Dudica1
|
ja sej to je ja da vzameš kredit pa veš da ga plačuješ za neki da ti bo lepo...da se ti pač obrestuje... ...pri nas bo za novo leto nov avto ,sicer na leasing pa bo že drugač ne gre...maš pa pač nov avto in veš za kaj plačuješ vsak mesec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:15:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Blueeyes A KatMat nadomeščaš kar se pitja tiče. Bi rada stanovanje zapila? Spet ne vem kaj naj kuham. A se vaši tud kej dvigujejo, moja se hoče kr vsest, al je v naročju, al pa v ležalniku začne glavo pa zgornji del telesa dvigovat, zdej pa ne vem a je to normalno al kej narobe? nč je ne nadomeščam.. nism mislila da ga jz zapijem, ampak ona... naša se tud dviguje... skoz... sam da je budna pa je dvignjena.. pa ne morš nč pomagat, k je ne morm zavezat ob stol
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:16:21
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Spet ne vem kaj naj kuham. A se vaši tud kej dvigujejo, moja se hoče kr vsest, al je v naročju, al pa v ležalniku začne glavo pa zgornji del telesa dvigovat, zdej pa ne vem a je to normalno al kej narobe? naš se na ravni podlagi na tleh ali kavču dvigne kot bi hotu trebušnjake delat...drugač pa on itak noče ležat če je v ležalniku mam tko mal dvignjenga če pa je pr men pa sedi v naročju...ni šans da leži...leži edino v igralnem centru pa še to se zdej non stop obrača na trebuh
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:16:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...pri nas bo za novo leto nov avto ,
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:21:54
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...pri nas bo za novo leto nov avto , jaaaaaa komaj čakam...če se tok dolg z starim voziš bo to luksuz
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:23:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Cveka glavo pokonci,tud mi smo zapufani do kraja pa kaj,enkrat nam bo lepše..Pa tud moj kadi pa kaj čem,dokler sam ne bo prišel do tega da mu škodi ne bo nič.Saj mu težim naj neha,sam..đabe delo. Na FB te pa ne morem dodat,kaj si se zbrisala?Sem iskala pod J.S pa te ne najde. Cveki jst te tudi ne najdem na fb vama bom jz poslala, prošnjo sam povejta kako vama je ime lahko preko ZS
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:29:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
sm ji že jz preko fb poslala vajina imena... baje vaju je že dodala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
evo prošnji odposlani ! zdaj sta pa ve navrst!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:31:52
|
|
|
|
Dudica1
|
od 10 - 13 septembra je otroški bazar...to je za tiste z večjimi otroci ne našimi majčki ......a bo katera prišla...mi najbrž gremo 12-ga popoldne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:31:57
|
|
|
|
lake
|
Pol pa vredu sm se že vstrašla. Očitno je tud pri Taji počas konec z ležalnikom. No , ampak Barby bi pa tud nas lahko povabla da bi zapile njen stanovanje , kaj pravš Barby?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:37:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Pol pa vredu sm se že vstrašla. Očitno je tud pri Taji počas konec z ležalnikom. No , ampak Barby bi pa tud nas lahko povabla da bi zapile njen stanovanje , kaj pravš Barby? sej prišlo nas bo tok k jih boš povabila x 2 (naši ).. ampak za njih nč skrbet pa kuhat pa nabavljat pijače,.. bomo mele vse sabo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:40:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lake Pol pa vredu sm se že vstrašla. Očitno je tud pri Taji počas konec z ležalnikom. No , ampak Barby bi pa tud nas lahko povabla da bi zapile njen stanovanje , kaj pravš Barby? sej prišlo nas bo tok k jih boš povabila x 2 (naši ).. ampak za njih nč skrbet pa kuhat pa nabavljat pijače,.. bomo mele vse sabo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:49:05
|
|
|
|
petrazg
|
No, moj veliki sin je rekel, da bo doma, da se bo na terasi igral... pa se naj. Itak upam, da bo šel kmalu spat, ker je čist koma... Luka pa že spi... BarbyD... sreček je tale tvoj Eros... Pa čestitke za stanovanje Lake... naš tudi ni šans, da je v ležečem. On bi najraje skoz sedel, če bi ga pustila. Se je začelo dogajati nič narobe...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:55:41
|
|
|
|
Dudica1
|
naš gre pa tko rad v vrtec pa res nisem imela nikol problemov s tem,upam da bo z majem enako ......kadar ima počitnice mu je prav dolgčas,ga mormo kr zamotit da skoz kaj dela...zdej bomo šli v toplice bo tud ful užival,komaj čakam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
naša se kr dret začne če jo položim, pa skojz mora gledat naprej če jo nosim, je jezna če ji kaj ujide
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 9:56:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
dons se mi pa nč ne da.. tud dil se mine da barvat... pa zdej čakam kdaj se bo gaja zbudla.. mam že čist polne zize, pa se mi jih ne da črpat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 10:01:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dons se mi pa nč ne da.. tud dil se mine da barvat... pa zdej čakam kdaj se bo gaja zbudla.. mam že čist polne zize, pa se mi jih ne da črpat a ti pridem pomagat flaška sem ti na FB poslala eno sporočilce
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 10:02:13
|
|
|
|
Dudica1
|
blue pa reč pa ti pridem pomagat pa en kofe boš skuhala a ne ...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 10:02:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dons se mi pa nč ne da.. tud dil se mine da barvat... pa zdej čakam kdaj se bo gaja zbudla.. mam že čist polne zize, pa se mi jih ne da črpat a ti pridem pomagat flaška sem ti na FB poslala eno sporočilce jest, pit al lenart... k barvat se mi ne da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 10:05:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue pa reč pa ti pridem pomagat pa en kofe boš skuhala a ne ... nimam kofeta.. lahk pa rakija, whiskey, pir, ... upam da KatMat ne bere tega, k bo prlaufala... bi bla že na vratih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 10:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dons se mi pa nč ne da.. tud dil se mine da barvat... pa zdej čakam kdaj se bo gaja zbudla.. mam že čist polne zize, pa se mi jih ne da črpat a ti pridem pomagat flaška sem ti na FB poslala eno sporočilce jest, pit al lenart... k barvat se mi ne da vse pa še barvale bi, tak mal za zabavo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?