|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
27.8.2009 8:34:39   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jutro!

Jaz bi tut imela vse vas na FBuser posted image Blue, daj mi jih pošlji, pa mal mi napiši katera je katera, ker drugače sploh ne vem kam katero datuser posted image

javi se mi na FB.. sm ti sporočilo poslala

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 726
27.8.2009 8:35:22   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Jutro!

Jaz bi tut imela vse vas na FBuser posted image Blue, daj mi jih pošlji, pa mal mi napiši katera je katera, ker drugače sploh ne vem kam katero datuser posted image

Mene si včeraj dodala.

zate pa itak vem user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 727
27.8.2009 8:36:59   
OliveOyl

Jutro!

Mene si včeraj dodala.

Bolš de..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 728
27.8.2009 8:37:19   
FLASK_A
user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 729
27.8.2009 8:38:17   
petrazg

Cveka glavo pokonci,tud mi smo zapufani do kraja pa kaj,enkrat nam bo lepše..Pa tud moj kadi pa kaj čem,dokler sam ne bo prišel do tega da mu škodi ne bo nič.Saj mu težim naj neha,sam..đabe delo.user posted image Na FB te pa ne morem dodat,kaj si se zbrisala?Sem iskala pod J.S pa te ne najde.

Cveki jst te tudi ne najdem na fbuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 730
27.8.2009 8:38:27   
OliveOyl
Še en kveščn..user posted image

Ko jih imate v športnem delu vozička a imate vzglavje dvignjeno al čisto ležeče?Jaz ga kar mal vzdignem,pa me je že ena kregala..

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 731
27.8.2009 8:38:31   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Naša Tina je pa že 2 dni sitna kot user posted image ,ne more kakat..Sam prdi in tuli..

jz se ne ubadam več s tem, odkar ji dajem laktozo... vsak dan kaka brz problemov.. pardi pa itak user posted image

Jo bom mogla iz iskat.Sebastian ni kakal po 10 dni,smo mu tud laktozo dajali,pol je pa sračkal kot ta veliki..user posted image

jz jo dam vsak dan zjutri 1 malo žličko v čaj, pa čist vsak dan kaka zdej brez problemov... gr tko lahko vn z riti, da tud joka ne več k kaka.. pa tud k je pokakana ne joka, tko da jo morm zavohat user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 732
27.8.2009 8:39:35   
Blueeyes

Jutro!

Mene si včeraj dodala.

Bolš de..user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 733
27.8.2009 8:39:47   
OliveOyl

Naša Tina je pa že 2 dni sitna kot user posted image ,ne more kakat..Sam prdi in tuli..

jz se ne ubadam več s tem, odkar ji dajem laktozo... vsak dan kaka brz problemov.. pardi pa itak user posted image

Jo bom mogla iz iskat.Sebastian ni kakal po 10 dni,smo mu tud laktozo dajali,pol je pa sračkal kot ta veliki..user posted image

jz jo dam vsak dan zjutri 1 malo žličko v čaj, pa čist vsak dan kaka zdej brez problemov... gr tko lahko vn z riti, da tud joka ne več k kaka.. pa tud k je pokakana ne joka, tko da jo morm zavohat user posted image

Težka bo,sem pozabila,da ne mara ne vode in ne čaja.user posted image  Vode spije 4 žličke,če ima dober dan.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 734
27.8.2009 8:40:33   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Cveka glavo pokonci,tud mi smo zapufani do kraja pa kaj,enkrat nam bo lepše..Pa tud moj kadi pa kaj čem,dokler sam ne bo prišel do tega da mu škodi ne bo nič.Saj mu težim naj neha,sam..đabe delo.user posted image Na FB te pa ne morem dodat,kaj si se zbrisala?Sem iskala pod J.S pa te ne najde.

ti bom jz poslala njen kontakt

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 735
27.8.2009 8:41:33   
OliveOyl

Zmajnenu..user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 736
27.8.2009 8:46:05   
Blueeyes

Še en kveščn..user posted image

Ko jih imate v športnem delu vozička a imate vzglavje dvignjeno al čisto ležeče?Jaz ga kar mal vzdignem,pa me je že ena kregala..

jz ga mam dvignjenga, tko da mal gleda.. k drgač se dere če čist leži..

Oliveoyl in petra zg mata ZS

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 737
27.8.2009 8:46:36   
petrazg

no , daj.... je včeraj niti pod tvojimi prijatelji nisem našla

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 738
27.8.2009 8:47:37   
Blueeyes

Težka bo,sem pozabila,da ne mara ne vode in ne čaja.user posted image  Vode spije 4 žličke,če ima dober dan.

uh, pol pa se boš mogla drugače znajdt.. vpraši v lekarni.. k naša spije po 300ml čaja na dan

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 739
27.8.2009 8:48:27   
Blueeyes

kako ne... pod J išči user posted image  user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 740
27.8.2009 8:48:34   
petrazg
Jst ju oblečem pa gremo na igrišče v zoo...
papa

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 741
27.8.2009 8:49:12   
OliveOyl

Ma ni je..user posted image  Sem že včaraj iskala..

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 742
27.8.2009 8:50:15   
OliveOyl
Grem ,se je zbudila.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 743
27.8.2009 8:50:27   
petrazg

Ma, res mi je ne pokaže... sem še enkrat preverila... user posted image user posted image user posted image Očitno sem blond na kvadrat...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 744
27.8.2009 8:51:13   
OliveOyl
petrazg jaz ji tud ne najdem..pomoje se je odjavila

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 745
27.8.2009 8:51:57   
BarbyD
Oj user posted image

No evo mene po dolgem času...me je dudica včer mal kregala user posted image sej se velikrat spomnm na vas, sam k vam tud slučajn ne morm sledit z vašmu čvekanjem user posted image user posted image

no da vam na hitro povem user posted image končno smo kupili stanovanje in smo na svojem tko da je prov suuuperuser posted image user posted image

Eros je fuul priden in že vsaj en mesec spi celo nočuser posted image kakšne 3 tedne mu tudi že dodajam, začela pa sem s sadjem pa ravno tako je bučke in ostalo zelenjavo user posted image uglavnem čist je že velik user posted image

še nekaj za seznamček user posted image

pri treh mesecih: 62cm
6150g

pa še nova slika user posted image

user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 746
27.8.2009 8:52:40   
petrazg
blue imaš zs.... sem ti kopirala vse tvoje prijatelje na j.... user posted image user posted image user posted image nimam pojma kaj je to....

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 747
27.8.2009 8:53:42   
Dudica1
naš je pa zdej zaspal,koma...je bil pokonci od 6h...user posted image
zdej grem pa mal kmetijo pogledat

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 748
27.8.2009 8:56:55   
Dudica1
barbyd helow user posted image user posted image user posted image ...sej te nism kregala samo malo sem te pozvala user posted image
super za stanovanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 749
27.8.2009 8:57:39   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Oj user posted image

No evo mene po dolgem času...me je dudica včer mal kregala user posted image sej se velikrat spomnm na vas, sam k vam tud slučajn ne morm sledit z vašmu čvekanjem user posted image user posted image

no da vam na hitro povem user posted image končno smo kupili stanovanje in smo na svojem tko da je prov suuuperuser posted image user posted image

Eros je fuul priden in že vsaj en mesec spi celo nočuser posted image kakšne 3 tedne mu tudi že dodajam, začela pa sem s sadjem pa ravno tako je bučke in ostalo zelenjavo user posted image uglavnem čist je že velik user posted image

še nekaj za seznamček user posted image

pri treh mesecih: 62cm
6150g

pa še nova slika user posted image

user posted image

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kok sem pa tebe vesela... lepo da si se nam spet javila...
kok luštna slikca Erosa user posted image  user posted image

super za stanovanje... a ste ga kej zapili???

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?