Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:34:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jutro! Jaz bi tut imela vse vas na FB Blue, daj mi jih pošlji, pa mal mi napiši katera je katera, ker drugače sploh ne vem kam katero dat javi se mi na FB.. sm ti sporočilo poslala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:35:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jutro! Jaz bi tut imela vse vas na FB Blue, daj mi jih pošlji, pa mal mi napiši katera je katera, ker drugače sploh ne vem kam katero dat Mene si včeraj dodala. zate pa itak vem
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:36:59
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jutro! Jaz bi tut imela vse vas na FB Blue, daj mi jih pošlji, pa mal mi napiši katera je katera, ker drugače sploh ne vem kam katero dat Mene si včeraj dodala. zate pa itak vem Bolš de..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:38:17
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Cveka glavo pokonci,tud mi smo zapufani do kraja pa kaj,enkrat nam bo lepše..Pa tud moj kadi pa kaj čem,dokler sam ne bo prišel do tega da mu škodi ne bo nič.Saj mu težim naj neha,sam..đabe delo. Na FB te pa ne morem dodat,kaj si se zbrisala?Sem iskala pod J.S pa te ne najde. Cveki jst te tudi ne najdem na fb
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:38:27
|
|
|
|
OliveOyl
|
Še en kveščn.. Ko jih imate v športnem delu vozička a imate vzglavje dvignjeno al čisto ležeče?Jaz ga kar mal vzdignem,pa me je že ena kregala..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:38:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Naša Tina je pa že 2 dni sitna kot ,ne more kakat..Sam prdi in tuli.. jz se ne ubadam več s tem, odkar ji dajem laktozo... vsak dan kaka brz problemov.. pardi pa itak Jo bom mogla iz iskat.Sebastian ni kakal po 10 dni,smo mu tud laktozo dajali,pol je pa sračkal kot ta veliki.. jz jo dam vsak dan zjutri 1 malo žličko v čaj, pa čist vsak dan kaka zdej brez problemov... gr tko lahko vn z riti, da tud joka ne več k kaka.. pa tud k je pokakana ne joka, tko da jo morm zavohat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:39:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jutro! Jaz bi tut imela vse vas na FB Blue, daj mi jih pošlji, pa mal mi napiši katera je katera, ker drugače sploh ne vem kam katero dat Mene si včeraj dodala. zate pa itak vem Bolš de..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:39:47
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Naša Tina je pa že 2 dni sitna kot ,ne more kakat..Sam prdi in tuli.. jz se ne ubadam več s tem, odkar ji dajem laktozo... vsak dan kaka brz problemov.. pardi pa itak Jo bom mogla iz iskat.Sebastian ni kakal po 10 dni,smo mu tud laktozo dajali,pol je pa sračkal kot ta veliki.. jz jo dam vsak dan zjutri 1 malo žličko v čaj, pa čist vsak dan kaka zdej brez problemov... gr tko lahko vn z riti, da tud joka ne več k kaka.. pa tud k je pokakana ne joka, tko da jo morm zavohat Težka bo,sem pozabila,da ne mara ne vode in ne čaja. Vode spije 4 žličke,če ima dober dan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:40:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Cveka glavo pokonci,tud mi smo zapufani do kraja pa kaj,enkrat nam bo lepše..Pa tud moj kadi pa kaj čem,dokler sam ne bo prišel do tega da mu škodi ne bo nič.Saj mu težim naj neha,sam..đabe delo. Na FB te pa ne morem dodat,kaj si se zbrisala?Sem iskala pod J.S pa te ne najde. Cveki jst te tudi ne najdem na fb ti bom jz poslala njen kontakt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:41:33
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Cveka glavo pokonci,tud mi smo zapufani do kraja pa kaj,enkrat nam bo lepše..Pa tud moj kadi pa kaj čem,dokler sam ne bo prišel do tega da mu škodi ne bo nič.Saj mu težim naj neha,sam..đabe delo. Na FB te pa ne morem dodat,kaj si se zbrisala?Sem iskala pod J.S pa te ne najde. Cveki jst te tudi ne najdem na fb ti bom jz poslala njen kontakt Zmajnenu..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:46:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Še en kveščn.. Ko jih imate v športnem delu vozička a imate vzglavje dvignjeno al čisto ležeče?Jaz ga kar mal vzdignem,pa me je že ena kregala.. jz ga mam dvignjenga, tko da mal gleda.. k drgač se dere če čist leži.. Oliveoyl in petra zg mata ZS
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:46:36
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Cveka glavo pokonci,tud mi smo zapufani do kraja pa kaj,enkrat nam bo lepše..Pa tud moj kadi pa kaj čem,dokler sam ne bo prišel do tega da mu škodi ne bo nič.Saj mu težim naj neha,sam..đabe delo. Na FB te pa ne morem dodat,kaj si se zbrisala?Sem iskala pod J.S pa te ne najde. Cveki jst te tudi ne najdem na fb ti bom jz poslala njen kontakt no , daj.... je včeraj niti pod tvojimi prijatelji nisem našla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:47:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Naša Tina je pa že 2 dni sitna kot ,ne more kakat..Sam prdi in tuli.. jz se ne ubadam več s tem, odkar ji dajem laktozo... vsak dan kaka brz problemov.. pardi pa itak Jo bom mogla iz iskat.Sebastian ni kakal po 10 dni,smo mu tud laktozo dajali,pol je pa sračkal kot ta veliki.. jz jo dam vsak dan zjutri 1 malo žličko v čaj, pa čist vsak dan kaka zdej brez problemov... gr tko lahko vn z riti, da tud joka ne več k kaka.. pa tud k je pokakana ne joka, tko da jo morm zavohat Težka bo,sem pozabila,da ne mara ne vode in ne čaja. Vode spije 4 žličke,če ima dober dan. uh, pol pa se boš mogla drugače znajdt.. vpraši v lekarni.. k naša spije po 300ml čaja na dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:48:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Cveka glavo pokonci,tud mi smo zapufani do kraja pa kaj,enkrat nam bo lepše..Pa tud moj kadi pa kaj čem,dokler sam ne bo prišel do tega da mu škodi ne bo nič.Saj mu težim naj neha,sam..đabe delo. Na FB te pa ne morem dodat,kaj si se zbrisala?Sem iskala pod J.S pa te ne najde. Cveki jst te tudi ne najdem na fb ti bom jz poslala njen kontakt no , daj.... je včeraj niti pod tvojimi prijatelji nisem našla kako ne... pod J išči
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:48:34
|
|
|
|
petrazg
|
Jst ju oblečem pa gremo na igrišče v zoo... papa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:49:12
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Cveka glavo pokonci,tud mi smo zapufani do kraja pa kaj,enkrat nam bo lepše..Pa tud moj kadi pa kaj čem,dokler sam ne bo prišel do tega da mu škodi ne bo nič.Saj mu težim naj neha,sam..đabe delo. Na FB te pa ne morem dodat,kaj si se zbrisala?Sem iskala pod J.S pa te ne najde. Cveki jst te tudi ne najdem na fb ti bom jz poslala njen kontakt no , daj.... je včeraj niti pod tvojimi prijatelji nisem našla kako ne... pod J išči Ma ni je.. Sem že včaraj iskala..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:50:15
|
|
|
|
OliveOyl
|
Grem ,se je zbudila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:50:27
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Cveka glavo pokonci,tud mi smo zapufani do kraja pa kaj,enkrat nam bo lepše..Pa tud moj kadi pa kaj čem,dokler sam ne bo prišel do tega da mu škodi ne bo nič.Saj mu težim naj neha,sam..đabe delo. Na FB te pa ne morem dodat,kaj si se zbrisala?Sem iskala pod J.S pa te ne najde. Cveki jst te tudi ne najdem na fb ti bom jz poslala njen kontakt no , daj.... je včeraj niti pod tvojimi prijatelji nisem našla kako ne... pod J išči Ma, res mi je ne pokaže... sem še enkrat preverila... Očitno sem blond na kvadrat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:51:13
|
|
|
|
OliveOyl
|
petrazg jaz ji tud ne najdem..pomoje se je odjavila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:51:57
|
|
|
|
BarbyD
|
Oj No evo mene po dolgem času...me je dudica včer mal kregala sej se velikrat spomnm na vas, sam k vam tud slučajn ne morm sledit z vašmu čvekanjem no da vam na hitro povem končno smo kupili stanovanje in smo na svojem tko da je prov suuuper Eros je fuul priden in že vsaj en mesec spi celo noč kakšne 3 tedne mu tudi že dodajam, začela pa sem s sadjem pa ravno tako je bučke in ostalo zelenjavo uglavnem čist je že velik še nekaj za seznamček pri treh mesecih: 62cm 6150g pa še nova slika
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:52:40
|
|
|
|
petrazg
|
blue imaš zs.... sem ti kopirala vse tvoje prijatelje na j.... nimam pojma kaj je to....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:53:42
|
|
|
|
Dudica1
|
naš je pa zdej zaspal,koma...je bil pokonci od 6h... zdej grem pa mal kmetijo pogledat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:56:55
|
|
|
|
Dudica1
|
barbyd helow ...sej te nism kregala samo malo sem te pozvala super za stanovanje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.8.2009 8:57:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD Oj No evo mene po dolgem času...me je dudica včer mal kregala sej se velikrat spomnm na vas, sam k vam tud slučajn ne morm sledit z vašmu čvekanjem no da vam na hitro povem končno smo kupili stanovanje in smo na svojem tko da je prov suuuper Eros je fuul priden in že vsaj en mesec spi celo noč kakšne 3 tedne mu tudi že dodajam, začela pa sem s sadjem pa ravno tako je bučke in ostalo zelenjavo uglavnem čist je že velik še nekaj za seznamček pri treh mesecih: 62cm 6150g pa še nova slika oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kok sem pa tebe vesela... lepo da si se nam spet javila... kok luštna slikca Erosa super za stanovanje... a ste ga kej zapili???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?