|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
27.8.2009 8:24:24   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Jutro

Majuska, si mogoče pogledala ročaj od vozička?
Sem pisala včeri na Sonček, ma ne duha ne sluha o kakšnem odgovoru user posted image

Ja, na brzino sem prečekirala ... ročaj je sestavljen iz dveh materialov, ampak nobeden ni nič lepljiv. Material je povsem gladek.

Tinky, pojma nimam, kaj ste počeli user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
27.8.2009 8:25:43   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

jutrooooooooo!

a je bila pri vseh taka čudna noč... pri nas smo malo jambrali - še zadnja trojka rine na plano, potem pa bom imeli 15 zob, jaz sem spala krneki, oči je bil pa nekje vmes... user posted image

jah, drugače mi je pa včeraj končno uspelo (po več kot pol leta) pridt do frizerja... user posted image ... sva imeli s frizerko generalko, jo moram prav po hvalit, kolikor je gospa že starejša ima pa polno glavo idej in vedno odprta za nove predloge user posted image ... zdaj sem tudi jaz blond (pramena) in me moj sine tudi bolj zaljubljeno gleda user posted image ... drugače pa nič, inbox je prazen (to je že praznik), sem pa klele že tulila k zmaj... sem brala v Delovi prilogi članek "Moj" prvi porod, ki sploh ni bil moj... reševalec opisuje "njegov" prvi porod v rešilcu, pa sem se kar zjokala poleg user posted image ... krneki...

3jeMi, super za generalko user posted image

tisti članek sem tudi jaz brala ... presneto da sem ob koncu dobila vlažne oči. Pa še včeraj sem listala knjige o pripravah na porod, ni čudno, da mi dogaja user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
27.8.2009 8:27:20   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

O čikih: na skrivaj in čisto potiho in ne preveč resno sem se tudi jaz začela spogledovati z idejo da bi tako hujšala, pa rajši ne bom, ker se mi zdi da sem po 4 letih komaj kajenje iz podzavesti spravila in da ko vidim koga da kadi ne pomislim da bi ga prkurla.

populis, nehi ga sračkat s takimi idejami user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
27.8.2009 8:27:59   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Naša duracelka ... ko ne gre več po dveh, preklopi na pogon na vse 4:

user posted image  

tele očke bi pa kar gledala in gledala... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
27.8.2009 8:30:27   
lili3

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Nič, jaz grem tudi počasi proti postelji, mogoče bom še mal knjigo brala, ker moj že 2 uri spi, je bil popoldan na pivu in je bil zgleda kakšen preveč.user posted image

tebi pa lahko noč in eno bolho na pomoč in enga grila da ti v riti zašpilauser posted image user posted image user posted image

Za tole sem pa bila včeraj že prepozna, no sem se pa zdaj nasmejala.

Neposredna povezava do sporočila: 2230
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 8:31:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2231
27.8.2009 8:33:02   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

bolezni in psiha - sigurno je povezano - meni je luskavica na nohtih prvič ven udarila po spontanem splavu, potem zatišje, po porodu pa bum  že spet - sem se tolk preeskirala med nosečnostjo, ker me je bilo na smrt strah, da bi šlo kaj narobe, da se je moralo nekje pokazatuser posted image  Muči me pa vprašanje, kaj je zdaj narobe, ker se mi je stanje ful poslabšalo - pa se ne sekiram, v šolo sem šla nazaj z veseljem, mala je cuker, doma alles ok ... hm, le kaj mi manjka? Any ideas? Pa kako naj si te smotane nohte poacjtam????? Help, ladies!

Sem bolj slaba svetovalka kaj narediti. Meni psiha pušča posledice na kg, ker ko sem v stiski - jem. Se pač vidi. In padem v nek začaran krog: stiska - hrana - nato nezadovoljstvo z lastno podobo - stiska - hrana... Ok, ok, neham moriti. Upam, da boš tole speljala tako kot je treba, po tvoje - z optimizmom in nasmehom. user posted image

user posted image user posted image user posted image ... zaj***** reč... bljak bljak... jaz sem se po smrti moje nečakinje zredila 15 kg... podzavestno je hladilnik postal moj najboljši prijatelj user posted image ... fuj...

drugače pa veš kwa... moj oče vedno pravi... lepa pa debela, ženska mora imet vedno kaj več, da imam moški kaj konkretnega za prijet... dobro tolažba, a ne... za koga že user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
27.8.2009 8:34:55   
lili3

lili3;kako ste pa vi spali?

Spali smo ok, 1x smo se vstali za malo čaja, drugače pa budnica kakšne pol ure prehitro. Se je zbudil nekaj do 7h, jaz bi pa še vlekla kakšne pol ure.

Neposredna povezava do sporočila: 2233
27.8.2009 8:35:39   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Raztur
user posted image

Mami, ujemi me!!!!!!!!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak Lara pa v temle letu zgleda kot, da bi bila stara že 2-3 leta... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2234
27.8.2009 8:36:47   
lili3
Spijem eno kavo nekaj pojem, pol sem pa zmenjena s sodelavko in njenim tamalim, ki je 1 mesec starejši od Aljaža. Popoldan pa na fight z Živo.user posted image
Joj, Mojcek bo rekla da sploh ne pride, ko z Umpo take ven mečeva.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
27.8.2009 8:39:43   
Inigo
joooooooooj, tk mi je bed, ko se bote celjanke spet dobile, mene pa speeeeeeeeeeeeeet ne bo. pa mam avto. ampak se morm učit. mam jutr izpit, ki že zdj vem da ga ne bom nardila user posted image imam pa v pondelk čas. zadnji dan pred vrtcem. se dobimo takrat še enkrat? ful bi blo fajn... 

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 8:40:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2237
27.8.2009 8:43:27   
Majuska
Inigo, nehaj tko razmišljat ... pojdi na izpit čim bolj flegma - jaz sem bila v takih primerih nekako najbolj uspešna.

Ko smo pa ravno pri kavicah - moj dragi ima v soboto opravke, jaz bom pa najbrž šla v šoping v Mercator Šiška. Bi morda imela katera čas za dopoldansko kavico?

08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
27.8.2009 8:44:12   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

To je res interesantno, kako se vsak, ko ima nek problem, zateče k neki stvari. Tako smo narejeni, a ne? Ah, ja, čudni stvori smo miuser posted image

Pa še nekaj počnem: vsem vse pojamram, da še oni nosijo del mojega bremena. Meni je lažje, user posted image . Tisti, ki pa poslušajo, pa lahko to mirno preslišijo, pa kaj.

samo je edino tako prav... človek mora dat ven kar ga teži... moja mami šele od mojega poroda dalje to počne in sama pravi, da se 100x bolje počuti od kar to počne... fotru ni nikoli nič rekla, zdaj ga nadere, če ji kaj ni prav, fotr je pa potem ko kužek, ker mu ni nič jasno... user posted image ... res pa, da jo je bilo zelo težko pripravit do tega, da spregovori o svojih težavah... meni zdaj pove vse, me včasih nadere, ampak se takoj za tem opraviči in reče, da se zdaj super počuti, ker se je spucala... user posted image ... jaz pa itak, tako kot praviš, pol preslišim... user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 8:45:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2240
27.8.2009 8:50:22   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Pol kupa sem polikala ... ostalo pa jutri.

user posted image  no, vidiš saj gre, tudi brez energije... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
27.8.2009 8:53:43   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

jutro,

še ena čisto zalimana, naša noč je bila user posted image , ji pa vročina pada, vsaj upam, da je pregurala, zvečer je imela še 38,5, zdajle zjutraj pa 37,4. Upam. da smo zmagali, se je pa zjutraj zbudila čisto mokra. Sovražim cepljenja, samo še eno , potem pa do šole nič več.

Mi smo doma v okrnjeni sestavi, Tjaša uživa na maturancu v grčiji, Matic hodi na oratorij, včeraj je prespal v šotoru, danes grejo v Zoo, tako da nimam pojma kdaj pride.

Zdaj pa moram začeti delati, ker že eno uro čakam da se me prime delovna vnema.

user posted image user posted image  za padec vročine in naj tako ostane...

... ti je kar malo dolgčas, ko ni vseh otrok doma, a ne?

... delovna vnema... jaz si je danes prav nič ne želim... user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 8:54:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2243
27.8.2009 9:01:16   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

Pol kupa sem polikala ... ostalo pa jutri.

user posted image  no, vidiš saj gre, tudi brez energije... user posted image

ja, samo spravit se je pa vseen težko user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 9:01:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2245
27.8.2009 9:02:10   
Majuska

Inigo, nehaj tko razmišljat ... pojdi na izpit čim bolj flegma - jaz sem bila v takih primerih nekako najbolj uspešna.

Ko smo pa ravno pri kavicah - moj dragi ima v soboto opravke, jaz bom pa najbrž šla v šoping v Mercator Šiška. Bi morda imela katera čas za dopoldansko kavico?

Naša sobota še ni splanirana, če bo kaj lufta se lahko dogovorimo in sva na liniji

fajn fajn ... saj tudi jaz še ne vem, kdaj bom štartala v LJ ... tako da se obvezno slišimo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2246
27.8.2009 9:02:40   
Majuska

Naša princess je mrknila, jaz se pa odločam med kavčem in toplo dekico in emd vročim likalnikom in likalno desko.......................glede na noč je prepričljivo zmagal počivalni komplet, nočkouser posted image user posted image user posted image

populis, kar privošči si user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2247
   [Brisano sporočilo]
27.8.2009 9:11:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
27.8.2009 9:18:22   
metuljcek321
Wiiiii, mami ima wireless network v zbornici, svojega lepitopija sabo - hura, ouje, ....

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2249
27.8.2009 9:18:44   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

dej povej dej povej...otroci spijo lahko poveš vse...

user posted image  user posted image  user posted image  joj, pa ni glih za semle, povem pa lahko, da je totalno vžgalouser posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?