|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 21:32:45
|
|
|
|
metuljcek321
|
Čer! Eto, spakirala za morje, tako da ju3 po službi takoj pičimo. Peljemo nazaj tudi počitniško prikolico --> he, he, gremo se gužvat na AC za vse revčke, ki jih muči reakcija na cepljenje. Naj hitro, hitro mine!!! Berem, da jih ima kar precej reakcijo - ti, šment, ti! spanje - aha, tudi našo frajlico je danes 2x zmanjkalo - je bil že čas Je blo pa spet 34 stopinj - OMG. Ampak boljš to kot minus 20. srečanje Celjank in malčkov - we want slikce, da vidimo, kdo je koga . Aaaa, jih že vidim ... help, kateri 2 mamici sta na fotki nr. 1? otročke je pa že Almera uspešno razvozlala, vidim. Sem jih šla prav nazaj pogledat in pokombinirat ime k obrazu A Živa si je že izbrala svojega najljubšega mičnega gospodiča? vitki som - ne boš verjela, populis, tud pri nas je bil danes (se strinjam, odlična riba je to, pa še brez koščic, kar se meni izredno dopade ). Pa kar riž zraven & ogromna skleda domačega paradajza, paprike & kumar - ouje, bejbi, ful dobro. Za Medrol še nisem slišala. Upam, da fleki izginejo asap - uboga Ana - le kaj ji škodi? Aleksander, tko se to dela (je). In jupi za počitnice oz. dopust ... blagor - jaz bi tud
|