|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
26.8.2009 21:40:11   
metuljcek321
bolezni in psiha - sigurno je povezano - meni je luskavica na nohtih prvič ven udarila po spontanem splavu, potem zatišje, po porodu pa bum  že spet - sem se tolk preeskirala med nosečnostjo, ker me je bilo na smrt strah, da bi šlo kaj narobe, da se je moralo nekje pokazatuser posted image  Muči me pa vprašanje, kaj je zdaj narobe, ker se mi je stanje ful poslabšalo - pa se ne sekiram, v šolo sem šla nazaj z veseljem, mala je cuker, doma alles ok ... hm, le kaj mi manjka? Any ideas? Pa kako naj si te smotane nohte poacjtam????? Help, ladies!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
26.8.2009 21:42:20   
metuljcek321
Naša duracelka ... ko ne gre več po dveh, preklopi na pogon na vse 4:

user posted image

Iiii ... remember us?:

user posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
26.8.2009 21:43:12   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Evo, kaj dela pop obiranje?

Misliš to, kar mislim jaz?

JAP. user posted image user posted image

Kam si pa vse otroke dala?

Ta veliki dve h kolegici, malega pa spat. Včasih paše malo miru in da nimam med obiranjem ušesa kot slonček Jumbo. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2153
26.8.2009 21:45:08   
neboglasnica

bolezni in psiha - sigurno je povezano - meni je luskavica na nohtih prvič ven udarila po spontanem splavu, potem zatišje, po porodu pa bum  že spet - sem se tolk preeskirala med nosečnostjo, ker me je bilo na smrt strah, da bi šlo kaj narobe, da se je moralo nekje pokazatuser posted image  Muči me pa vprašanje, kaj je zdaj narobe, ker se mi je stanje ful poslabšalo - pa se ne sekiram, v šolo sem šla nazaj z veseljem, mala je cuker, doma alles ok ... hm, le kaj mi manjka? Any ideas? Pa kako naj si te smotane nohte poacjtam????? Help, ladies!

Sem bolj slaba svetovalka kaj narediti. Meni psiha pušča posledice na kg, ker ko sem v stiski - jem. Se pač vidi. In padem v nek začaran krog: stiska - hrana - nato nezadovoljstvo z lastno podobo - stiska - hrana... Ok, ok, neham moriti. Upam, da boš tole speljala tako kot je treba, po tvoje - z optimizmom in nasmehom. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2154
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 21:48:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2155
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 21:48:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2156
26.8.2009 21:49:38   
metuljcek321

Upam, da boš tole speljala tako kot je treba, po tvoje - z optimizmom in nasmehom. user posted image

Thanks za lepe želje! I truly hope so.

PS: Dobr si to rešila z otroci, moram rečt. Pridna, mami.

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
26.8.2009 21:50:39   
lili3
Almera, te čist razumem glede potovanj. Jaz delam v komerciali in naš šef tudi ful forsira ta potovanja do kupcev in sejme, čeprav se meni včasih zdi, da sem čist brezveze zraven.Pa če hočem it zvečer prej spat, je pa to katastrofa. Fajn je da greš do kupcev, da se spoznate v živo, pa mogoče potem kakšen obisk na leto, več pa se meni za moj položaj ne zdi potrebno. Pri nama z mojim je še problem, ker tudi moj potuje okrog, tak da ne vem kak bo, če bova mogla kam iti istočasno.

Neposredna povezava do sporočila: 2158
26.8.2009 21:51:43   
ksenci

Sem bolj slaba svetovalka kaj narediti. Meni psiha pušča posledice na kg, ker ko sem v stiski - jem. Se pač vidi. In padem v nek začaran krog: stiska - hrana - nato nezadovoljstvo z lastno podobo - stiska - hrana... Ok, ok, neham moriti. Upam, da boš tole speljala tako kot je treba, po tvoje - z optimizmom in nasmehom. user posted image

pr men je isto, če kaj ne gre kot je ok jem! npr. dans do enih 5h popoldan sm skoz mlela, dokler res nism mogla dat več nč v sebe. pa se tega zavedam pa še kr počnemuser posted image zanimivo nekateri pa če imajo probleme nimajo apetita in celo shujšajo, jz pa se lahkl v tednu če gre kaj narobe zredim za 3 kg. ja, vem bolano!

Neposredna povezava do sporočila: 2159
26.8.2009 21:55:20   
ksenci
iščem kakšno ugodno ponudbo za 3dni na jadranu, vrjetno kr polpenzion- pravi lubek, da to pa si še lahk letus privoščmouser posted image če bo vse ok, se gremo namočit še za 3 dni v prvi polovici septembra. upam, da bo vreme še okuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
26.8.2009 21:55:38   
metuljcek321
To je res interesantno, kako se vsak, ko ima nek problem, zateče k neki stvari. Tako smo narejeni, a ne? Ah, ja, čudni stvori smo miuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 21:57:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2162
26.8.2009 21:58:15   
neboglasnica

To je res interesantno, kako se vsak, ko ima nek problem, zateče k neki stvari. Tako smo narejeni, a ne? Ah, ja, čudni stvori smo miuser posted image

Pa še nekaj počnem: vsem vse pojamram, da še oni nosijo del mojega bremena. Meni je lažje, user posted image . Tisti, ki pa poslušajo, pa lahko to mirno preslišijo, pa kaj.

Mašina je ena muha primaruha vztrajna, ves čas brenči okoli mene. Njami, omaka za testenine skuhana in če bom še dolgo pokonci, jo bom snedla.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2163
26.8.2009 22:00:36   
ksenci
neboglasnica- kako pa so zdaj tvoji nohti? a so pridni, nč ne nagajajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2164
26.8.2009 22:00:54   
neboglasnica
user posted image user posted image kupila karte za Riverdance, kap me je zadela, ko sem plačevala, ampak greva z dragim, tako da bo luštno.

Neposredna povezava do sporočila: 2165
26.8.2009 22:02:29   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

neboglasnica- kako pa so zdaj tvoji nohti? a so pridni, nč ne nagajajouser posted image

Preberi dva, tri poste zgoraj. user posted image Operirani da kar mir, boli ob vremenskih spremembah ali ob dotiku. To je sedaj v japankah. Kako bo v čevljih, še ne vem. Tisti lump, ki čaka na operacijo in ga poskušam reševati z obiski pri pedikerki, pa je po dveh mesecih spet pripravljen na obisk.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
26.8.2009 22:03:44   
metuljcek321

1. Pa še nekaj počnem: vsem vse pojamram, da še oni nosijo del mojega bremena. Meni je lažje, user posted image . Tisti, ki pa poslušajo, pa lahko to mirno preslišijo, pa kaj.

2. Mašina je ena muha primaruha vztrajna, ves čas brenči okoli mene. Njami, omaka za testenine skuhana in če bom še dolgo pokonci, jo bom snedla.user posted image

Ad 1: Not a bad idea.

Ad 2: Le pazi, da ti muha ne snede rakamončkovuser posted image !

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2167
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 22:03:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2168
26.8.2009 22:04:29   
neboglasnica

Ad 2: Le pazi, da ti muha ne snede rakamončkovuser posted image !

Samo preko mojega oz. njenega trupla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2169
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 22:05:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2170
26.8.2009 22:05:58   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

user posted image user posted image kupila karte za Riverdance, kap me je zadela, ko sem plačevala, ampak greva z dragim, tako da bo luštno.

Super, po mojem bosta skrajno uživala

Iz tvojih ust v božja ušesa.

user posted image : a veš, da je danes trajal aktiv OPB kar od 09.00 do 12.40 ure? Za popenit, kako so ene lesene. user posted image user posted image .

Jaz imam pa nekam lepljivo tipkovnico, očitno je Staš igral igrice na compu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2171
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 22:08:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2172
26.8.2009 22:08:42   
neboglasnica
Jah, nič, nekam počasne ste danes s tipkanjem, grem še malce Ben Hura pogledat (ž-milijontič) in nato ajat.

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2173
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 22:09:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2174
26.8.2009 22:09:58   
ksenci

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

Preberi dva, tri poste zgoraj. user posted image Operirani da kar mir, boli ob vremenskih spremembah ali ob dotiku. To je sedaj v japankah. Kako bo v čevljih, še ne vem. Tisti lump, ki čaka na operacijo in ga poskušam reševati z obiski pri pedikerki, pa je po dveh mesecih spet pripravljen na obisk.

tak mali nedolžni nohteki, pa ne morš vrjet kake probleme in bolečine delajouser posted image mene je kr strah kako bo jeseni, ko bo treba kaj druga razn natikač obutuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?