Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 8:24:24
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Jutro Majuska, si mogoče pogledala ročaj od vozička? Sem pisala včeri na Sonček, ma ne duha ne sluha o kakšnem odgovoru Ja, na brzino sem prečekirala ... ročaj je sestavljen iz dveh materialov, ampak nobeden ni nič lepljiv. Material je povsem gladek. Tinky, pojma nimam, kaj ste počeli
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 8:25:43
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi jutrooooooooo! a je bila pri vseh taka čudna noč... pri nas smo malo jambrali - še zadnja trojka rine na plano, potem pa bom imeli 15 zob, jaz sem spala krneki, oči je bil pa nekje vmes... jah, drugače mi je pa včeraj končno uspelo (po več kot pol leta) pridt do frizerja... ... sva imeli s frizerko generalko, jo moram prav po hvalit, kolikor je gospa že starejša ima pa polno glavo idej in vedno odprta za nove predloge ... zdaj sem tudi jaz blond (pramena) in me moj sine tudi bolj zaljubljeno gleda ... drugače pa nič, inbox je prazen (to je že praznik), sem pa klele že tulila k zmaj... sem brala v Delovi prilogi članek "Moj" prvi porod, ki sploh ni bil moj... reševalec opisuje "njegov" prvi porod v rešilcu, pa sem se kar zjokala poleg ... krneki... 3jeMi, super za generalko tisti članek sem tudi jaz brala ... presneto da sem ob koncu dobila vlažne oči. Pa še včeraj sem listala knjige o pripravah na porod, ni čudno, da mi dogaja
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 8:27:20
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis O čikih: na skrivaj in čisto potiho in ne preveč resno sem se tudi jaz začela spogledovati z idejo da bi tako hujšala, pa rajši ne bom, ker se mi zdi da sem po 4 letih komaj kajenje iz podzavesti spravila in da ko vidim koga da kadi ne pomislim da bi ga prkurla. populis, nehi ga sračkat s takimi idejami
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 8:27:59
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Naša duracelka ... ko ne gre več po dveh, preklopi na pogon na vse 4: tele očke bi pa kar gledala in gledala...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 8:30:27
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Nič, jaz grem tudi počasi proti postelji, mogoče bom še mal knjigo brala, ker moj že 2 uri spi, je bil popoldan na pivu in je bil zgleda kakšen preveč. tebi pa lahko noč in eno bolho na pomoč in enga grila da ti v riti zašpila Za tole sem pa bila včeraj že prepozna, no sem se pa zdaj nasmejala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 8:31:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 8:33:02
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 bolezni in psiha - sigurno je povezano - meni je luskavica na nohtih prvič ven udarila po spontanem splavu, potem zatišje, po porodu pa bum že spet - sem se tolk preeskirala med nosečnostjo, ker me je bilo na smrt strah, da bi šlo kaj narobe, da se je moralo nekje pokazat Muči me pa vprašanje, kaj je zdaj narobe, ker se mi je stanje ful poslabšalo - pa se ne sekiram, v šolo sem šla nazaj z veseljem, mala je cuker, doma alles ok ... hm, le kaj mi manjka? Any ideas? Pa kako naj si te smotane nohte poacjtam????? Help, ladies! Sem bolj slaba svetovalka kaj narediti. Meni psiha pušča posledice na kg, ker ko sem v stiski - jem. Se pač vidi. In padem v nek začaran krog: stiska - hrana - nato nezadovoljstvo z lastno podobo - stiska - hrana... Ok, ok, neham moriti. Upam, da boš tole speljala tako kot je treba, po tvoje - z optimizmom in nasmehom. ... zaj***** reč... bljak bljak... jaz sem se po smrti moje nečakinje zredila 15 kg... podzavestno je hladilnik postal moj najboljši prijatelj ... fuj... drugače pa veš kwa... moj oče vedno pravi... lepa pa debela, ženska mora imet vedno kaj več, da imam moški kaj konkretnega za prijet... dobro tolažba, a ne... za koga že
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 8:34:55
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis lili3;kako ste pa vi spali? Spali smo ok, 1x smo se vstali za malo čaja, drugače pa budnica kakšne pol ure prehitro. Se je zbudil nekaj do 7h, jaz bi pa še vlekla kakšne pol ure.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 8:35:39
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Raztur Mami, ujemi me!!!!!!!! ampak Lara pa v temle letu zgleda kot, da bi bila stara že 2-3 leta...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 8:36:47
|
|
|
|
lili3
|
Spijem eno kavo nekaj pojem, pol sem pa zmenjena s sodelavko in njenim tamalim, ki je 1 mesec starejši od Aljaža. Popoldan pa na fight z Živo. Joj, Mojcek bo rekla da sploh ne pride, ko z Umpo take ven mečeva.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 8:39:43
|
|
|
|
Inigo
|
joooooooooj, tk mi je bed, ko se bote celjanke spet dobile, mene pa speeeeeeeeeeeeeet ne bo. pa mam avto. ampak se morm učit. mam jutr izpit, ki že zdj vem da ga ne bom nardila imam pa v pondelk čas. zadnji dan pred vrtcem. se dobimo takrat še enkrat? ful bi blo fajn...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 8:40:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 8:43:27
|
|
|
|
Majuska
|
Inigo, nehaj tko razmišljat ... pojdi na izpit čim bolj flegma - jaz sem bila v takih primerih nekako najbolj uspešna. Ko smo pa ravno pri kavicah - moj dragi ima v soboto opravke, jaz bom pa najbrž šla v šoping v Mercator Šiška. Bi morda imela katera čas za dopoldansko kavico?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 8:44:12
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 To je res interesantno, kako se vsak, ko ima nek problem, zateče k neki stvari. Tako smo narejeni, a ne? Ah, ja, čudni stvori smo mi Pa še nekaj počnem: vsem vse pojamram, da še oni nosijo del mojega bremena. Meni je lažje, . Tisti, ki pa poslušajo, pa lahko to mirno preslišijo, pa kaj. samo je edino tako prav... človek mora dat ven kar ga teži... moja mami šele od mojega poroda dalje to počne in sama pravi, da se 100x bolje počuti od kar to počne... fotru ni nikoli nič rekla, zdaj ga nadere, če ji kaj ni prav, fotr je pa potem ko kužek, ker mu ni nič jasno... ... res pa, da jo je bilo zelo težko pripravit do tega, da spregovori o svojih težavah... meni zdaj pove vse, me včasih nadere, ampak se takoj za tem opraviči in reče, da se zdaj super počuti, ker se je spucala... ... jaz pa itak, tako kot praviš, pol preslišim...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 8:45:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 8:50:22
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Pol kupa sem polikala ... ostalo pa jutri. no, vidiš saj gre, tudi brez energije...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 8:53:43
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka jutro, še ena čisto zalimana, naša noč je bila , ji pa vročina pada, vsaj upam, da je pregurala, zvečer je imela še 38,5, zdajle zjutraj pa 37,4. Upam. da smo zmagali, se je pa zjutraj zbudila čisto mokra. Sovražim cepljenja, samo še eno , potem pa do šole nič več. Mi smo doma v okrnjeni sestavi, Tjaša uživa na maturancu v grčiji, Matic hodi na oratorij, včeraj je prespal v šotoru, danes grejo v Zoo, tako da nimam pojma kdaj pride. Zdaj pa moram začeti delati, ker že eno uro čakam da se me prime delovna vnema. za padec vročine in naj tako ostane... ... ti je kar malo dolgčas, ko ni vseh otrok doma, a ne? ... delovna vnema... jaz si je danes prav nič ne želim...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 8:54:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 9:01:16
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Pol kupa sem polikala ... ostalo pa jutri. no, vidiš saj gre, tudi brez energije... ja, samo spravit se je pa vseen težko
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 9:01:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 9:02:10
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Inigo, nehaj tko razmišljat ... pojdi na izpit čim bolj flegma - jaz sem bila v takih primerih nekako najbolj uspešna. Ko smo pa ravno pri kavicah - moj dragi ima v soboto opravke, jaz bom pa najbrž šla v šoping v Mercator Šiška. Bi morda imela katera čas za dopoldansko kavico? Naša sobota še ni splanirana, če bo kaj lufta se lahko dogovorimo in sva na liniji fajn fajn ... saj tudi jaz še ne vem, kdaj bom štartala v LJ ... tako da se obvezno slišimo
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 9:02:40
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Naša princess je mrknila, jaz se pa odločam med kavčem in toplo dekico in emd vročim likalnikom in likalno desko.......................glede na noč je prepričljivo zmagal počivalni komplet, nočko populis, kar privošči si
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2009 9:11:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 9:18:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
Wiiiii, mami ima wireless network v zbornici, svojega lepitopija sabo - hura, ouje, ....
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 27.8.2009 9:18:44
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška dej povej dej povej...otroci spijo lahko poveš vse... joj, pa ni glih za semle, povem pa lahko, da je totalno vžgalo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?