|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
26.8.2009 14:44:07   
farfala
Pri nas tud metoda po Pantleyevi ne deluje.Eno je pač teorija drugo pa praksa. Bi verjetno lahko kar za vsakega otroka posebej napisali kako knjigo.

Daša pa naj se čim hitreje pozdraviuser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
26.8.2009 15:01:21   
Jancci
Ronja prikolica je bila sposojena za en dan od kolega. Sva testirala, če to je za nas. Pa kakor sem že rekla, za naju je super, mala se bi mogla pa malo navadit. Mislim, da ji rata dolgčas in pol joka. Drugače pa je bila ta konkretna prikolica z dvema sedežema, se pravi za dva otroka in mislim, da je reku, da je okrog 400 evrov. Nisem ziher!?

Ta je bila od te firme: http://www.croozerdesigns.com/ Mal poglej!

Drugače se pa še nisem kaj dosti zanimala in ti ne vem več povedat. Fant ki nama jo je posodil jo je ful hvalil, je res simpl za montirat, lahko jo uporabljaš namesto otroškega vozička, z njo lahko rolaš, ima veliko prostora za prtljago, en človek lahko pelje dva otroka, zdi se mi zelo varna.. če ti padeš prikolica ne pade.... ma fina je no!

Zvezdica, Niia + ostale...UŽIVAJTE NA MORJU ŠE NAMESTO NAS!!!!!! user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 26.8.2009 15:04:03 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
26.8.2009 16:44:27   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

symona ograjo kupiš v trgovini ( k odpreš, ti avtomatsko semena vrže, maš pa še trees, animals, buildings, decoration...pa traktorje, a ne plohauser posted image )

ma biznis z jagodami je bil super, sm si denarja nagrabla, pravi grebatoruser posted image velik sem pa dobila tud, kot darilauser posted image živali tko lohk sam kravo, kuro al pa ovco kupiš...

točno tako user posted image user posted image user posted image ej vsake tolk časa ga grem gledat, unga rdečga bi mela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u glavnm: kva nj pa povem, ja kmetujem, sj nimam druge user posted image user posted image user posted image
no pa učim se mal, pa dons sm pelala na servis avto, klima crknla...

aja pa zdele ene gnile politanke jem, sam bolš k nič,...

meta spi...

oz. nič več ne spi,...user posted image

ulla: ja kolk pa maš kovancoc pol, da vidm kolk sm zajebala k nism jagod sadila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
26.8.2009 17:05:05   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

IZVIRNO SPOROČILO: nina166

neo spi, ta otrok ogromno spiuser posted image kakšno urco je pokonci, pa je že kr zaspan...ma sej fajn..

joj sem ti kar faušuser posted image

jst ti pa nism user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
26.8.2009 17:09:39   
Ploha
bla bla, računalnik mi spet šteka

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
26.8.2009 17:29:55   
Anonimen
ulla: ja kolk pa maš kovancoc pol, da vidm kolk sm zajebala k nism jagod sadila

trenutno mam 25.000, plus seveda vse kar sm nabavl - ribnik, pa uto in voz, pa drva, sod, stol in on zabojuser posted image

mi smo bli mal zun, smo smeti odnesli do kontejnerjev, pol pa mal na igrišče...zdej pa v banjo, pa polento morm za večerjo menda narestuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4681
26.8.2009 17:56:40   
Ploha

ulla: ja kolk pa maš kovancoc pol, da vidm kolk sm zajebala k nism jagod sadila

trenutno mam 25.000, plus seveda vse kar sm nabavl - ribnik, pa uto in voz, pa drva, sod, stol in on zabojuser posted image

mi smo bli mal zun, smo smeti odnesli do kontejnerjev, pol pa mal na igrišče...zdej pa v banjo, pa polento morm za večerjo menda narestuser posted image

KAJJJJJ, pa teb res mal manka pa si loh brrrm brrrm kupš (beri: traktor) user posted image user posted image ojoj, jst mam pa sam en kup dela, celo posestvo mam sam njiv, pa drevja pa neki žvine,...pa nč nimam urejen k vi, jst mam vse nametan k na smetiš,...luzrka sm, dnarja mam pa okol 19.000 user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 26.8.2009 18:00:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
26.8.2009 18:00:01   
Anonimen
eh kaj, pol tko maš kr neki denarjauser posted image

pa vsakič k pridem na obisk na tvojo farmo, si rečem da se ti pozna, k tolk krompirja pridelujeteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4683
26.8.2009 18:04:10   
Ploha

eh kaj, pol tko maš kr neki denarjauser posted image

pa vsakič k pridem na obisk na tvojo farmo, si rečem da se ti pozna, k tolk krompirja pridelujeteuser posted image user posted image user posted image user posted image

ta je pa močna user posted image user posted image user posted image user posted image

sej mleko tud oddajamo, probližno 600 litrov na 2 dni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
26.8.2009 18:11:08   
sonček33
Zvezdica in niia uživajta na dopustu?

Nea javi se nam kaj.

jancci prikolca zgleda fajn, čeprav meni je to tolk nevarna stvar

Farfala sej se bo tudi spanje uredilo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
26.8.2009 18:13:36   
Ploha
jst res nč ne štekam, preh sm eni kliknla da ji bom neki pomagala, pa mi tko napiše nej pridm čez 4 ure, pa da bom nek dnar dobla, č sm prou zastopla, dnar sm sicer dobila to je pa to, pa neko tablco sm na njeno ozemlje postavla pa neki napisala, pa na mojem ozemlju isto pa skos mi ena obvestila pošilja, pojma nimam za ka se gre...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
26.8.2009 18:28:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

jst res nč ne štekam, preh sm eni kliknla da ji bom neki pomagala, pa mi tko napiše nej pridm čez 4 ure, pa da bom nek dnar dobla, č sm prou zastopla, dnar sm sicer dobila to je pa to, pa neko tablco sm na njeno ozemlje postavla pa neki napisala, pa na mojem ozemlju isto pa skos mi ena obvestila pošilja, pojma nimam za ka se gre...user posted image user posted image user posted image

ej, to je men napisal prej, da kao ti rabiš pomoč, ker maš neko blazno žetevuser posted image in da se dobimo čez 4 ure, pol jmi pa napiše da sem dobila denarja 0, pa da bi bil moj zaslužek večji, če bi mela več sosedov in nej si jih še dodam....pa sm rekla fakof in ugasnlauser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4687
26.8.2009 18:37:30   
Ploha
aja jst sm pa dnar dobla, in to okol 2500 unih kovancov, jah zaje*bala si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
26.8.2009 18:53:49   
Anonimen
ja ne vem kva je blo touser posted image

pa kva si zdej neke moje krave posvojila al kvauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4689
26.8.2009 18:55:06   
Ploha

ja ne vem kva je blo touser posted image

pa kva si zdej neke moje krave posvojila al kvauser posted image

kaj, ja zdej pa še to, nč ne vem, grem mal pogledat, kva sm mi delovci vse zjeb*al user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
26.8.2009 18:56:23   
Ploha
kva so pa trufles, od prašiča pridelk??

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
26.8.2009 18:59:21   
Ploha
aja pa če boš kej kšn daril mi poslala, dej prosm kozo če se da, k mam eno v nabiralniku, pa da nau sama reva boga depresivna,...sam sva prou zoprne s temu kmetijstvam,....

u glavnm: Kako pa neo in ula?? a se otroka lahko kej poseda al sploh nič?? user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
26.8.2009 19:00:42   
Anonimen
ja, na my farm si si neke moje krave zgleda prisvojilauser posted image kr mej jihuser posted image

a niso to tartufiuser posted image prasce uporabljajo za iskanje tartufov, k drgač pridelk od prasca, da jst vem zanga je šinkuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4693
26.8.2009 19:02:23   
Anonimen
otroka sta kul, skopana sita polente, kul skratka.
poseda se jih nič, edin v naročju če ti sedi podprta in naslonjena nate, tko da bi jo dala sedet in zalagala s čim, pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4694
26.8.2009 19:08:30   
Anonimen
koze ti ne morm poslat, k mam še zaklenjeno, a češ kej drujga metuser posted image do zajca lohk dobiš kar češ, od zajca naprej pa neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4695
26.8.2009 19:17:44   
Ploha

koze ti ne morm poslat, k mam še zaklenjeno, a češ kej drujga metuser posted image do zajca lohk dobiš kar češ, od zajca naprej pa neuser posted image

dobr pol pa zajca,...ja jst pa poznam od prasca poznam pršut pa ocvirke user posted image

pa od nobenih krav ni duha ne sluha, sej ti bom pa kšno poslala za darilo no, kaj jamraš user posted image user posted image   pisal je da če sprejmem eno zgubleno al kva že ovco pa sm jo, sam vidt jo pa nikjer ni, čudn tole...sigurn mi jo je kšn sosed ukradu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
26.8.2009 19:23:43   
Anonimen
ploha vse do zajca sem rekla, od zajca naprej pa neuser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4697
26.8.2009 19:29:15   
Ploha

ploha vse do zajca sem rekla, od zajca naprej pa neuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
26.8.2009 19:32:29   
snikolina
JOJJJ, čist ste tečne s tem kmetovanjem user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
26.8.2009 19:35:55   
petra88
pisal je da če sprejmem eno zgubleno al kva že ovco pa sm jo, sam vidt jo pa nikjer ni, čudn tole...sigurn mi jo je kšn sosed ukradu user posted image

ploha pol te je vrglo na farmo in napisalo al someone already ... uglavnem nekdo je že posvojil ovco, al pa napiše kolk si dobra dušca da si posvojila ovco in ti jo avtomatsko vrže v darila in te tam počaka. user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?