Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 7:22:59
|
|
|
|
ključek
|
..............joj, ln se šem vedno joka, ko jo oddam ali pridem iskati v vrtec............ ..............nama je tako hudo...........saj bo minilo, kajne??
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 7:59:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Bo minilo, bo Če prav razumem, gresta skupaj? Kaj pa če bi jo samo ati peljal?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 8:00:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bo minilo, bo Če prav razumem, gresta skupaj? Kaj pa če bi jo samo ati peljal? ni važno kdo jo pelje, je isto.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 8:03:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..............joj, ln se šem vedno joka, ko jo oddam ali pridem iskati v vrtec............ ..............nama je tako hudo...........saj bo minilo, kajne?? ....saj bo minilo......
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 8:04:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa dobro jutro! Jaz imam ta teden še tudi tako fajn službo, da sem lahko na RR Z bubiko sva zadnji teden bili na igriščih (vrtčevskih in v parku), pa ona kar gre, me ne šljivi pet posto Upam, da bo v igralnico tudi tako šla Bomo videli v torek.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 8:05:09
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa smo lepo spali....M je edino dost jedla ponoči...3 flaške...ampak kar lepo spi zadnje čase.... zdaj pa kafe spijem in šibam po opravkih....pupice pa bosta šle v varstvo malo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 8:06:11
|
|
|
|
arabela*
|
Ja...v torek pa vrtec....naša A že komaj ćaka......
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 8:19:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa dobro jutro! Jaz imam ta teden še tudi tako fajn službo, da sem lahko na RR Z bubiko sva zadnji teden bili na igriščih (vrtčevskih in v parku), pa ona kar gre, me ne šljivi pet posto Upam, da bo v igralnico tudi tako šla Bomo videli v torek.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 8:21:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja...v torek pa vrtec....naša A že komaj ćaka...... Super. Bubi tudi, ker bo šel v večjo skupino Pa prijateljčki bodo nazaj prišli, zdaj so iz njegove skupine samo punčke. Edino vzgojiteljica bo ena čisto nova, pride iz druge enote. Pomočnica pa je ful fajn, tak da ne bi smelo bit problemov. Skupine pa so polne nad normativ, vse - jaslične in vrtčevske
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 8:25:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Kdaj je meni bubika tak zrasla? To ne moreš verjet, da tako malo bitje razume čisto vse. 1x nekaj rečeš in pokažeš, pa zna. Saj sem dala pri bubiju vse skoz, pa me še vedno preseneti. Največja fora, ki jo ima zadnje dni, pa je brisanje, pa ne česarkoli - če ji dam krpico, al pa si na previjalni sama vzame vatke, si začne brisat rito Kaj je hecna, ko stoji, tak na pol počepne in se briše
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 8:31:22
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Draga Lana vse najlepše in najboljše za tvoj 1. rojstni dan pf - čestitke tudi tebi in atiju
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 8:32:24
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..............joj, ln se šem vedno joka, ko jo oddam ali pridem iskati v vrtec............ ..............nama je tako hudo...........saj bo minilo, kajne?? ....saj bo minilo...... seveda bo minilo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 8:44:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kdaj je meni bubika tak zrasla? To ne moreš verjet, da tako malo bitje razume čisto vse. 1x nekaj rečeš in pokažeš, pa zna. Saj sem dala pri bubiju vse skoz, pa me še vedno preseneti. Največja fora, ki jo ima zadnje dni, pa je brisanje, pa ne česarkoli - če ji dam krpico, al pa si na previjalni sama vzame vatke, si začne brisat rito Kaj je hecna, ko stoji, tak na pol počepne in se briše bubika raztura!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 9:23:03
|
|
|
|
ključek
|
LANA...........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 10:04:50
|
|
|
|
petra1978
|
Ojla! Samo da se javim, da bost vedele da sem še me živimi . Hvala vse, ki ste držale pesti za moj izpit, je pomagalo. Jutri imam pa še ustnega v Kranju. Tako, zdaj se gremo mal kopat v terme, popoldan pa pred knjige. Lana: Čestitke tudi mamici in atiju
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 10:17:26
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you LANA........... ČESTITKE LANA
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 10:36:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
LANA,VSE DOBRO IN LEPO.. Lupcke od croftove in Lare.:)
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 11:45:31
|
|
|
|
KAHLO
|
čestitkam se pridružujemo tudi miiiiiiiiiiiiiiii!!! vse naj naj pa čim blj živahno praznovanje..... tud mamici in atiju Bubi....varuška je moja bivša sodelavka k je šla v penzion lani računa mi 300 evrov na mesec, je daleč najbl ugodna kaj sem tu okrog lahko dobila, ostale so računale vse od 400 pa do 700 evrov mesečno!!!!! Čuva pa samo Ronjo.....kar mi po eni strani tudi ugaja.....čeprav, bom vseeno zelo vesela poziva iz vrtca (če bo slučajno prišel)! Mi lih nekih težav, kaj se tiče joka ko gre Ronja v varstvo nimamo....edino od kaj hodi k varuški se ponoči dvakrat zbudi in jokca, ampak zdaj nevema če je lih to, ker sva jo tud prejšnji teden preselila v svojo sobo, pa zobki ji na veliko grejo ven,k se slini k polž.....edino kar je blo me je danes klicala ko sem odhajala od doma.....drgače mam to srečo da jo ati obleče in spoka k varuški, ker ko jaz zapuščam dom še onadva ponavadi smrčita......pa nevem če ni najbolše to da jo ati preda varuški, ker on je bl močen, ker meni bi ziher kakšna solzica ušla, še posebaj k mi moj razlaga da ko jo preda ona steguje rokice proti njemu ...ampak jo pol tetka hitro zamoti in že šibneta na šetnjo!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 12:20:34
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Hvala vse, ki ste držale pesti za moj izpit, je pomagalo. Jutri imam pa še ustnega v Kranju. Tako, zdaj se gremo mal kopat v terme, popoldan pa pred knjige. ...........za izpit. uživaj na kopanju!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 12:23:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Bubi....varuška je moja bivša sodelavka k je šla v penzion lani računa mi 300 evrov na mesec, je daleč najbl ugodna kaj sem tu okrog lahko dobila, ostale so računale vse od 400 pa do 700 evrov mesečno!!!!! Čuva pa samo Ronjo.....kar mi po eni strani tudi ugaja.....čeprav, bom vseeno zelo vesela poziva iz vrtca (če bo slučajno prišel)! ...................kaj?????????????? mi plačujemo vrtec polno, pa je malo več od tvojega zneska, KAHLO. f.a.k.......a je to sploh še normalno???
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 12:24:33
|
|
|
|
ključek
|
nč. grem na ................ki je ne pijem ................potem pa šibnem domov. čaoooooooooooooo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 13:25:51
|
|
|
|
Alenka_
|
LANA VSE NAJBOLJŠE!!! veliko zdravih in srečnih trenutkov z mamico in atijem!!! le glej da te bosta še naprej tako pridno ubogala za Lano in za mamico!
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 26.8.2009 13:26:40 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 13:30:36
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY.................mah ene varuške full izkoriščajo to da eni ne dobimo vrtca in nimamo babic na razpolago!!!!!!!! si predstavlaš da bi mogla plačevat 400 ali pa 700 evrov.........bi se mi že skoraj bl splačalo ostat domaaaaaaaaaaa!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 13:34:00
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Hvala vse, ki ste držale pesti za moj izpit, je pomagalo. Jutri imam pa še ustnega v Kranju. Tako, zdaj se gremo mal kopat v terme, popoldan pa pred knjige. ...........za izpit. uživaj na kopanju!!! srečno in uspešno tudi jutri!!! imaš to predmet od prof. Vuka? saj bo šlo!!!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?