Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 17:36:36
|
|
|
|
tia
|
Dan, zadnjič sem obljubila slikie od Leninega 4. roj. dneva : torta Maj Leni in Maša plešeta Leni in sestrična Neja Tim, Taja, Maj, Leni pa še en filmček: oglasim se zvečer lp
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 19:44:55
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria .men se zdi tko fajn imeti otročka septembra,oktobra.....poleti imaš vsega za jest(sadje,zelenjava)ne rabiš glih vse kupit,ko se začnejo plazit,hodit so komot veni ne rabiš skoz letat za njim da se ne prehladi,nedajbože kje zmoči .....vozičkanje je fenomenalno,skratka vse je za 5 ..... Pa še res je.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 19:48:55
|
|
|
|
pf
|
Saraya jaz mislim, da so kar vsi malo ipični mali otročki v tem obdobju. Je pa tvoja M kar precej huda koliko pišeš. Lepo, da ste uživale v parku. Ja fitnes je pravi užitek, če lahko res redno hodiš. Ti zleze pod kožo. Fajn rihtaj jutri na zavodu in upam, da ne bo prevelike gužve.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 19:51:12
|
|
|
|
pf
|
Tia luštne slikce. Prava lepotica je Leni, pa mali je tudi srček.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 20:23:25
|
|
|
|
pf
|
Kaj že vse spite?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 20:25:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kaj že vse spite? Ne spim, sem pa crkjena...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 20:25:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kaj že vse spite? ..ne spim bi bilo pa fajn glede na to da ga serjemo ponoči že kak teden....trenutno pucam....se javim kasneje če bo še katera gor....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 20:36:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meni pa se meša danes....M je tak tečka Naša Larika ima tudi krizo že cel popoldne... Za vsako malenkost v jok... ma ni ne histerija, ne trma... Samo utrujena je že dva dni... Ko gremo iz vrtca zaspi v avtu - glih ene 10 minut, ravno toliko, da si malo napolne baterije in potem doma ne zaspi več.... Pol je pa utrujena, zaspana, pa še stres zaradi novosti... Po kosilu je sicer malo zaspala, ma se je med spanjem pokakala in jo je zbudilo. Ker je spala premalo, je ceeeeeel popoldne cmerla.... Pa še ponoči ji je bilo vroče in ni spala tko, kot ponavadi. No, ma nič v primerjavi z Mariso...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 20:42:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you okej, totalni ignore.............. Ma nismo vsi v takih službah, oštja... Ravno to sem hotela napisat Jaz v službi niti za sekundo ne morem in ne smem pomislit na RR Še bližnjice v internetu si bom morala na laptopu malo zamaskirat
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 20:45:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Tia luštne slikce. Prava lepotica je Leni, pa mali je tudi srček. Res so lušne. Tortica je krasna, Leni pa prava lepotička
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 20:48:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, se vam še jaz malo pridružim.... bubika je tudi sitkala dopoldan. Zdaj sem že tako daleč, da kar zobke okrivim in se mi smili in jo cartam Samo res se je danes slinila. Vidim in tipam pa jaz nič ne, mi itak ne pusti. No, saj popoldan je bila ful pridna, smo bili v mestu in v parku Dopoldan pa jo je babi peljala k fotografu, pa je bila res nerazpoložena. Upam, da bo kaka fotka ratala, mi bo žal, če smo jo zastonj mučili.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 21:02:16
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ne spim, sem pa crkjena... No sva že dve.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 21:04:50
|
|
|
|
pf
|
L pa spi petnajst minut danes, pa zbudi za minuto ali dudo ali božanje, pa spi petnajst minut in spet, pa spet petnajst minut in spet. Joj, joj, joj.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 21:14:17
|
|
|
|
pf
|
Tak zdaj pa grem jaz res spat, ker niste resne. Moj še nekaj dela, ker mora malo organizirati delo, ker gremo na morje, meni pa je dolgčas in grem raje počivati. Pa malo še brat prej. Nočka.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 22:22:30
|
|
|
|
KAHLO
|
Hallo! Ronja nič ne kaže da bi ji bilo kaj hudo pr varuški, ko pridem po njo niti ni kaj posebaj navdušena...tam čez pol ure mi nameni pol več pozornosti......nevem....malo imam občutek, da mi zameri....no sam hitro pozabi Varuška pravi da se imasta lepo, 3/4 dneva sta zunaj, na igriščih pol na obiskih, po stanovanju se igrasta skrivalnice, tudi je tako kot treba (varuška je čist presenečena kaj poje......mah, je mala požeruh k midva z atijem)....no pol spita.....pol pa že itak jaz pridem!!! zdaj sem pa malo pospravila, skuhala za jutri.......zdaj sem crknena ko sto hudičev, jutri pa bom se večer vrgla v peko ker ima moj dragi v čet. roj. dan, in bo v slubžbo nesel napečeno!!! upam da mi bo ratalo Nič grem zdaj spat......bom vidla če si bom jutri v službi kakšno minutko lahko vkradla za RR!!.....pa še eno slikico si moram na sl. majl poslat, da bom imela za odzadje mojo piciko!!! lahko noč bejbike!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 22:36:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Kahlo, ta varuška samo Ronjo čuva ali še kakega otroka? Koliko pa plačuješ, če ni skrivnost? Če prav razumem, gre za "profi" varuško in ne kak babica servis?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 25.8.2009 22:38:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
malo imam občutek, da mi zameri. Verjetno res, ja... Matr, danes smo skoraj vse crkjene...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 7:08:50
|
|
|
|
ključek
|
jutro..........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 7:10:34
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jutro.......... jutro
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 7:10:48
|
|
|
|
ključek
|
za vse skupaj........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 7:11:49
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Me to you okej, totalni ignore.............. grem domov............čaooooooooooo.................... ...ti si pa faca...na šihtu imaš več časa kot doma .... jp..........zgleda da res............
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 7:12:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO gloria.....glede naslednje mam jaz iste plane k ti Evo zdaj sedim vsa popedenana na kavču .....frizura stoji......najbojlše da se sploh ne premaknem do jutri zjutraj ...faca si....upam da je dober šlo....glede pa zmenjeno.....men se zdi tko fajn imeti otročka septembra,oktobra.....poleti imaš vsega za jest(sadje,zelenjava)ne rabiš glih vse kupit,ko se začnejo plazit,hodit so komot veni ne rabiš skoz letat za njim da se ne prehladi,nedajbože kje zmoči .....vozičkanje je fenomenalno,skratka vse je za 5 ..... se podpišem!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 7:18:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you okej, totalni ignore.............. Ma nismo vsi v takih službah, oštja... Ravno to sem hotela napisat Jaz v službi niti za sekundo ne morem in ne smem pomislit na RR Še bližnjice v internetu si bom morala na laptopu malo zamaskirat
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 7:19:18
|
|
|
|
ključek
|
Saraya.......... KAHLO............ ............za službo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 7:20:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Tia luštne slikce. Prava lepotica je Leni, pa mali je tudi srček. Res so lušne. Tortica je krasna, Leni pa prava lepotička se podpišem!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?