|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
26.8.2009 13:36:46   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

MTY.................mah ene varuške full izkoriščajo to da eni ne dobimo vrtca in nimamo babic na razpolago!!!!!!!! si predstavlaš da bi mogla plačevat 400 ali pa 700 evrov.........bi se mi že skoraj bl splačalo ostat domaaaaaaaaaaa!!!!

HB da ste vsaj to varstvo dobili! kot si napisala se imata z varuško super fino in se mi zdi, da je cena za vse, kar nudi varuška, kar primerna user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
26.8.2009 13:45:11   
Alenka_
evo... mal pavze od diferencialnih enačb in integralov user posted image

naša pikica ga pa nekej zadnje dni sračka... začela se je bati vode! vsak večer je tak jok, ko gremo v banjo da je joooj! in zdej že drugi dan zvečer, ko jo položim v posteljico, joka takooo, da je še bolj joooj... ne vem zakaj... je sicer res, da ji kar nekaj zobkov rine ven... ampak ko jo pa božam je pa vse v redu.... ne vem, se mogoče teme boji? al je začela preizkušat mejo do katere lahko gre? čez dan pa je ravno obratno: zaspi brez vstajanja in žuranja po postelji...

kaj za user posted image je zdej to??? verjetno samo probava kako se zvečer crkljat namesto spat... pa sem upala, da do tega ne bo prišlo... ah bomo pa nekaj noči jokali pol bo pa ugotovila, da če se gre spat se gre spat in pika! upam samo da bova dovolj močna za ignore...

tako... grem zdej kosilo spacat skupaj ker bo kmalu Sara pokonci in ati prišel iz službe...

leeep dan vsem! in pa tiste v službah: naj vam hitro mine, da boste spet kmalu s svojimi sončki!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
26.8.2009 14:11:02   
gloria
user posted image

LANA VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO.MAMI IN ATI TUDI VAMA ČESTITKE user posted image user posted image .

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
26.8.2009 14:12:25   
gloria
...SAM KAVO SI SKUHAM IN PRIDEM NAZAJ...SEM TKO POTREBNA PO NEPRESPANI NOČI,POVRH VSEGA SMO SE PA ZDEJ MATRALI DVE URI DA SMO ZASPALI user posted image ...ups črke...se mi ne da popravljat...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
26.8.2009 14:19:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: tia

Dan,

zadnjič sem obljubila slikie od Leninega 4. roj. dneva :

user posted image

torta

user posted image

user posted image

user posted image
Maj

user posted image

Leni in Maša plešeta

user posted image

Leni in sestrična Neja

user posted image

user posted image

Tim, Taja, Maj, Leni

pa še en filmček:

user posted image

oglasim se zvečer

lp

...lepotičke male user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
26.8.2009 14:20:32   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image user posted image user posted image user posted image ..............joj, ln se šem vedno joka, ko jo oddam ali pridem iskati v vrtec............user posted image user posted image user posted image ..............nama je tako hudo...........saj bo minilo, kajne??

...joj kok to more biti hudo...jaz mislim da bo minilo user posted image ....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
26.8.2009 14:23:13   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Hvala vse, ki ste držale pesti za moj izpit, je pomagalo. Jutri imam pa še ustnega v Kranju.

Tako, zdaj se gremo mal kopat v terme, popoldan pa pred knjige.

user posted image user posted image user posted image user posted image ...........za izpit.

uživaj na kopanju!!!user posted image

..se podpišem....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
26.8.2009 14:24:36   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Bubi....varuška je moja bivša sodelavka k je šla v penzion laniuser posted image računa mi 300 evrov na mesec, je daleč najbl ugodna kaj sem tu okrog lahko dobila, ostale so računale vse od 400 pa do 700 evrov mesečno!!!!! Čuva pa samo Ronjo.....kar mi po eni strani tudi ugaja.....čeprav, bom vseeno zelo vesela poziva iz vrtca (če bo slučajno prišel)!

user posted image user posted image user posted image user posted image ...................kaj??????????????
mi plačujemo vrtec polno, pa je malo več od tvojega zneska, KAHLO. f.a.k.......a je to sploh še normalno???

..žau je tko....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
26.8.2009 14:28:22   
gloria
Alenka ja pri nas so tudi take spremembe.....nikoli ni jkal pri umivanju glavice zdej pa jokauser posted image .....težave pri uspavanju...ponoči se mi spet ful zbuja in jokauser posted image ...zgleda da je tozdej neka faza v razvoju...upam da ih bo čim manj ko začnem delat ker se mi moj kr smili ko gre delat nenaspanuser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
26.8.2009 14:33:42   
Lara Croft

user posted image user posted image user posted image user posted image ..............joj, ln se šem vedno joka, ko jo oddam ali pridem iskati v vrtec............user posted image user posted image user posted image ..............nama je tako hudo...........saj bo minilo, kajne??

Ma joj, no.... user posted image Ma itak, da bo minilo...

Lara na srečo nima kakšnih problemov, je pa res, da je zaenkrat tam malo časa.... urico, dve... danes so ji hrano prvič ponudili in je brez problema sprejela.... Ko jo je ati pripeljal ni nič jokala in ko jo je prišel iskat se ga je razveselila....

Ma pravijo, da imajo nekateri težave tudi kasneje... jutri jo bom pustila, da gre spat z njimi... V petek pa bo tudi na kosilu že tam....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
26.8.2009 14:59:32   
Lara Croft
............kaj??????????????
mi plačujemo vrtec polno, pa je malo več od tvojega zneska, KAHLO. f.a.k.......a je to sploh še normalno???

Ja, ja... tku je... Pri nas je cena 350......

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
26.8.2009 15:12:08   
arabela*
LANA...čestitke ob prvem rojstnem dnevuuser posted image

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
26.8.2009 15:22:39   
gloria
....jaz pa čakam da se mali zbudi in letim v službo se zmenit gdaj začnemo delat...lep dan še naprej...

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
26.8.2009 16:03:02   
Lara Croft
Lara je kooončno zaspala.... po eni uri debatiranja v sobi.... Ma joj, sej se človk še jezit ne more....user posted image meni usta stalno v nasmeh vleče, ko pridem k njej v sobo.... se komaj zadržujem.... Ma kolk je simpatična, no.... user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
26.8.2009 17:43:47   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Draga Lana vse najlepše in najboljše
za tvoj 1. rojstni dan

pf - čestitke tudi tebi
in atijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najlepša hvala. Smo imeli že danes en tak mini roj. dan. Ga je moja mama pripravila. Kosilo, tortico, darila in malo slikanja. Je L dobila tobogan in portret. Zelo lepo darilo.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
26.8.2009 17:49:50   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Alenka ja pri nas so tudi take spremembe.....nikoli ni jkal pri umivanju glavice zdej pa jokauser posted image .....težave pri uspavanju...ponoči se mi spet ful zbuja in jokauser posted image ...zgleda da je tozdej neka faza v razvoju...upam da ih bo čim manj ko začnem delat ker se mi moj kr smili ko gre delat nenaspanuser posted image ....

Upam, da ne boš tudi ti šla, ko začneš s službo. Jaz sem totalno adijo. Utrujena, neprespana. Ga ponoči nekaj lomi, ampak dobro sedaj je bolna, pa še zobki gredo na polno. Ampak tole ni hec. Danes sem se v križišču kar preko glavne spustila na drugo stran. Beri - brez da bi preverila, če je prosto. Pa sploh nisem mislila iti v tisto smer vožnje. Sem imela več sreče kot pameti. Po drugi strani pa moj je prišel v grabn s službenim avtom. Je podvozje trpelo. Na srečo mu nič ni bilo.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
26.8.2009 17:51:28   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara je kooončno zaspala.... po eni uri debatiranja v sobi.... Ma joj, sej se človk še jezit ne more....user posted image meni usta stalno v nasmeh vleče, ko pridem k njej v sobo.... se komaj zadržujem.... Ma kolk je simpatična, no.... user posted image

Kak si lepo napisala.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
26.8.2009 17:54:31   
pf
Punce vsem hvala za čestitke ob Laninem rojstnem dnevu. Sploh ne moreva verjeti, da je najina babika že leto stara. V živo se spominjam težko pričakovanega pluska, odhoda na porod in majhne štručke, ko sem jo prvič zagledala. In tudi če ne bom več mami so moja pričakovanja o materinstvu izpolnjena, ker je moja Lana pravi srček. Navdaja me s pozitivizmom vsak dan posebej. Miška moja mala.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
26.8.2009 19:05:12   
*bubi*

Alenka ja pri nas so tudi take spremembe.....nikoli ni jkal pri umivanju glavice zdej pa jokauser posted image

bubi si je pri cca 9m pustil tuširat preko glave, brez problema. Potem pa naenkrat halo pri umivanju lask, ki je trajal dooooooolgo. Enostavno ni šlo zlepa in smo morali zgrda. user posted image  Še zdaj je ful občutljiv, če mu pride voda na obraz. Ampak on res ni neki ljubitelj vode.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
26.8.2009 19:08:06   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

jutri jo bom pustila, da gre spat z njimi... V petek pa bo tudi na kosilu že tam....

Kaki vrstni red pa je to?
V našem vrtcu je kosilo ob 11.30, potem pa se gre spat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
26.8.2009 19:32:53   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pred kosilom pa nič ne spijo? To bi naša L jokala, če bi jo tako dolgo pustili brez spanja. Jaz vstanem ob 5.30 in nekako do 5.45 še ona in je potem kar hitro spet zaspana (okrog sedmih recimo po zajtrku). Bi bilo predolgo do spanja po kosilu. Kak pa to uredijo z otročki, katerih starši delajo že ob šestih recimo in so tam že okrog pol šeste ali pa že prej?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
26.8.2009 20:13:32   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce vsem hvala za čestitke ob Laninem rojstnem dnevu. Sploh ne moreva verjeti, da je najina babika že leto stara. V živo se spominjam težko pričakovanega pluska, odhoda na porod in majhne štručke, ko sem jo prvič zagledala. In tudi če ne bom več mami so moja pričakovanja o materinstvu izpolnjena, ker je moja Lana pravi srček. Navdaja me s pozitivizmom vsak dan posebej. Miška moja mala.

bravo Pf user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
26.8.2009 20:15:57   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Alenka ja pri nas so tudi take spremembe.....nikoli ni jkal pri umivanju glavice zdej pa jokauser posted image

bubi si je pri cca 9m pustil tuširat preko glave, brez problema. Potem pa naenkrat halo pri umivanju lask, ki je trajal dooooooolgo. Enostavno ni šlo zlepa in smo morali zgrda. user posted image  Še zdaj je ful občutljiv, če mu pride voda na obraz. Ampak on res ni neki ljubitelj vode.

...ja meni je to ful hecno naenkrat taka sprememba,ker pred 10 dnevi je bilo veselje in vriščanje ko je voda šla po obrazu....zdej pa tko user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
26.8.2009 20:16:41   
Lara Croft
In tudi če ne bom več mami so moja pričakovanja o materinstvu izpolnjena, ker je moja Lana pravi srček. Navdaja me s pozitivizmom vsak dan posebej. Miška moja mala.

Ma kako lepo.... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
26.8.2009 20:18:07   
Lara Croft

Normalen..... malica ob 11h... spanje... ob 14h kosilo.... Točno tako, kot je vajena..

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?