Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 13:36:46
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO MTY.................mah ene varuške full izkoriščajo to da eni ne dobimo vrtca in nimamo babic na razpolago!!!!!!!! si predstavlaš da bi mogla plačevat 400 ali pa 700 evrov.........bi se mi že skoraj bl splačalo ostat domaaaaaaaaaaa!!!! HB da ste vsaj to varstvo dobili! kot si napisala se imata z varuško super fino in se mi zdi, da je cena za vse, kar nudi varuška, kar primerna
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 13:45:11
|
|
|
|
Alenka_
|
evo... mal pavze od diferencialnih enačb in integralov naša pikica ga pa nekej zadnje dni sračka... začela se je bati vode! vsak večer je tak jok, ko gremo v banjo da je joooj! in zdej že drugi dan zvečer, ko jo položim v posteljico, joka takooo, da je še bolj joooj... ne vem zakaj... je sicer res, da ji kar nekaj zobkov rine ven... ampak ko jo pa božam je pa vse v redu.... ne vem, se mogoče teme boji? al je začela preizkušat mejo do katere lahko gre? čez dan pa je ravno obratno: zaspi brez vstajanja in žuranja po postelji... kaj za je zdej to??? verjetno samo probava kako se zvečer crkljat namesto spat... pa sem upala, da do tega ne bo prišlo... ah bomo pa nekaj noči jokali pol bo pa ugotovila, da če se gre spat se gre spat in pika! upam samo da bova dovolj močna za ignore... tako... grem zdej kosilo spacat skupaj ker bo kmalu Sara pokonci in ati prišel iz službe... leeep dan vsem! in pa tiste v službah: naj vam hitro mine, da boste spet kmalu s svojimi sončki!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 14:11:02
|
|
|
|
gloria
|
LANA VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO.MAMI IN ATI TUDI VAMA ČESTITKE .
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 14:12:25
|
|
|
|
gloria
|
...SAM KAVO SI SKUHAM IN PRIDEM NAZAJ...SEM TKO POTREBNA PO NEPRESPANI NOČI,POVRH VSEGA SMO SE PA ZDEJ MATRALI DVE URI DA SMO ZASPALI ...ups črke...se mi ne da popravljat...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 14:19:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Dan, zadnjič sem obljubila slikie od Leninega 4. roj. dneva : torta Maj Leni in Maša plešeta Leni in sestrična Neja Tim, Taja, Maj, Leni pa še en filmček: oglasim se zvečer lp ...lepotičke male
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 14:20:32
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..............joj, ln se šem vedno joka, ko jo oddam ali pridem iskati v vrtec............ ..............nama je tako hudo...........saj bo minilo, kajne?? ...joj kok to more biti hudo...jaz mislim da bo minilo ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 14:23:13
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Hvala vse, ki ste držale pesti za moj izpit, je pomagalo. Jutri imam pa še ustnega v Kranju. Tako, zdaj se gremo mal kopat v terme, popoldan pa pred knjige. ...........za izpit. uživaj na kopanju!!! ..se podpišem....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 14:24:36
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Bubi....varuška je moja bivša sodelavka k je šla v penzion lani računa mi 300 evrov na mesec, je daleč najbl ugodna kaj sem tu okrog lahko dobila, ostale so računale vse od 400 pa do 700 evrov mesečno!!!!! Čuva pa samo Ronjo.....kar mi po eni strani tudi ugaja.....čeprav, bom vseeno zelo vesela poziva iz vrtca (če bo slučajno prišel)! ...................kaj?????????????? mi plačujemo vrtec polno, pa je malo več od tvojega zneska, KAHLO. f.a.k.......a je to sploh še normalno??? ..žau je tko....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 14:28:22
|
|
|
|
gloria
|
Alenka ja pri nas so tudi take spremembe.....nikoli ni jkal pri umivanju glavice zdej pa joka .....težave pri uspavanju...ponoči se mi spet ful zbuja in joka ...zgleda da je tozdej neka faza v razvoju...upam da ih bo čim manj ko začnem delat ker se mi moj kr smili ko gre delat nenaspan ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 14:33:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..............joj, ln se šem vedno joka, ko jo oddam ali pridem iskati v vrtec............ ..............nama je tako hudo...........saj bo minilo, kajne?? Ma joj, no.... Ma itak, da bo minilo... Lara na srečo nima kakšnih problemov, je pa res, da je zaenkrat tam malo časa.... urico, dve... danes so ji hrano prvič ponudili in je brez problema sprejela.... Ko jo je ati pripeljal ni nič jokala in ko jo je prišel iskat se ga je razveselila.... Ma pravijo, da imajo nekateri težave tudi kasneje... jutri jo bom pustila, da gre spat z njimi... V petek pa bo tudi na kosilu že tam....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 14:59:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
............kaj?????????????? mi plačujemo vrtec polno, pa je malo več od tvojega zneska, KAHLO. f.a.k.......a je to sploh še normalno??? Ja, ja... tku je... Pri nas je cena 350......
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 15:12:08
|
|
|
|
arabela*
|
LANA...čestitke ob prvem rojstnem dnevu
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 15:22:39
|
|
|
|
gloria
|
....jaz pa čakam da se mali zbudi in letim v službo se zmenit gdaj začnemo delat...lep dan še naprej...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 16:03:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara je kooončno zaspala.... po eni uri debatiranja v sobi.... Ma joj, sej se človk še jezit ne more.... meni usta stalno v nasmeh vleče, ko pridem k njej v sobo.... se komaj zadržujem.... Ma kolk je simpatična, no....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 17:43:47
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Draga Lana vse najlepše in najboljše za tvoj 1. rojstni dan pf - čestitke tudi tebi in atiju Najlepša hvala. Smo imeli že danes en tak mini roj. dan. Ga je moja mama pripravila. Kosilo, tortico, darila in malo slikanja. Je L dobila tobogan in portret. Zelo lepo darilo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 17:49:50
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Alenka ja pri nas so tudi take spremembe.....nikoli ni jkal pri umivanju glavice zdej pa joka .....težave pri uspavanju...ponoči se mi spet ful zbuja in joka ...zgleda da je tozdej neka faza v razvoju...upam da ih bo čim manj ko začnem delat ker se mi moj kr smili ko gre delat nenaspan .... Upam, da ne boš tudi ti šla, ko začneš s službo. Jaz sem totalno adijo. Utrujena, neprespana. Ga ponoči nekaj lomi, ampak dobro sedaj je bolna, pa še zobki gredo na polno. Ampak tole ni hec. Danes sem se v križišču kar preko glavne spustila na drugo stran. Beri - brez da bi preverila, če je prosto. Pa sploh nisem mislila iti v tisto smer vožnje. Sem imela več sreče kot pameti. Po drugi strani pa moj je prišel v grabn s službenim avtom. Je podvozje trpelo. Na srečo mu nič ni bilo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 17:51:28
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara je kooončno zaspala.... po eni uri debatiranja v sobi.... Ma joj, sej se človk še jezit ne more.... meni usta stalno v nasmeh vleče, ko pridem k njej v sobo.... se komaj zadržujem.... Ma kolk je simpatična, no.... Kak si lepo napisala.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 17:54:31
|
|
|
|
pf
|
Punce vsem hvala za čestitke ob Laninem rojstnem dnevu. Sploh ne moreva verjeti, da je najina babika že leto stara. V živo se spominjam težko pričakovanega pluska, odhoda na porod in majhne štručke, ko sem jo prvič zagledala. In tudi če ne bom več mami so moja pričakovanja o materinstvu izpolnjena, ker je moja Lana pravi srček. Navdaja me s pozitivizmom vsak dan posebej. Miška moja mala.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 19:05:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Alenka ja pri nas so tudi take spremembe.....nikoli ni jkal pri umivanju glavice zdej pa joka bubi si je pri cca 9m pustil tuširat preko glave, brez problema. Potem pa naenkrat halo pri umivanju lask, ki je trajal dooooooolgo. Enostavno ni šlo zlepa in smo morali zgrda. Še zdaj je ful občutljiv, če mu pride voda na obraz. Ampak on res ni neki ljubitelj vode.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 19:08:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jutri jo bom pustila, da gre spat z njimi... V petek pa bo tudi na kosilu že tam.... Kaki vrstni red pa je to? V našem vrtcu je kosilo ob 11.30, potem pa se gre spat.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 19:32:53
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaki vrstni red pa je to? V našem vrtcu je kosilo ob 11.30, potem pa se gre spat. Pred kosilom pa nič ne spijo? To bi naša L jokala, če bi jo tako dolgo pustili brez spanja. Jaz vstanem ob 5.30 in nekako do 5.45 še ona in je potem kar hitro spet zaspana (okrog sedmih recimo po zajtrku). Bi bilo predolgo do spanja po kosilu. Kak pa to uredijo z otročki, katerih starši delajo že ob šestih recimo in so tam že okrog pol šeste ali pa že prej?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 20:13:32
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce vsem hvala za čestitke ob Laninem rojstnem dnevu. Sploh ne moreva verjeti, da je najina babika že leto stara. V živo se spominjam težko pričakovanega pluska, odhoda na porod in majhne štručke, ko sem jo prvič zagledala. In tudi če ne bom več mami so moja pričakovanja o materinstvu izpolnjena, ker je moja Lana pravi srček. Navdaja me s pozitivizmom vsak dan posebej. Miška moja mala. bravo Pf
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 20:15:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria Alenka ja pri nas so tudi take spremembe.....nikoli ni jkal pri umivanju glavice zdej pa joka bubi si je pri cca 9m pustil tuširat preko glave, brez problema. Potem pa naenkrat halo pri umivanju lask, ki je trajal dooooooolgo. Enostavno ni šlo zlepa in smo morali zgrda. Še zdaj je ful občutljiv, če mu pride voda na obraz. Ampak on res ni neki ljubitelj vode. ...ja meni je to ful hecno naenkrat taka sprememba,ker pred 10 dnevi je bilo veselje in vriščanje ko je voda šla po obrazu....zdej pa tko ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 20:16:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
In tudi če ne bom več mami so moja pričakovanja o materinstvu izpolnjena, ker je moja Lana pravi srček. Navdaja me s pozitivizmom vsak dan posebej. Miška moja mala. Ma kako lepo....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 26.8.2009 20:18:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaki vrstni red pa je to? V našem vrtcu je kosilo ob 11.30, potem pa se gre spat. Normalen..... malica ob 11h... spanje... ob 14h kosilo.... Točno tako, kot je vajena..
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......