|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
26.8.2009 11:11:09   
miklarom
user posted image  

sekica - ti naša kak imaš ti lepo pupiko, pa še ime Zarja ji prav lepo pristoji, user posted image , res je pravi cukerček

Reby - ni kaj, ti sam daj brž rodit, k pa že jaz komaj čakam na tvojo pupiko. meni pa zdaj začne teči tisti 21. kritični teden in  samo boga prosim da bo vse o.k., k bi res rada dočakala tako lepega otročka kot so tile na RR-U.

lana70 - kako pa kaj ti in tvoje počutje

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
26.8.2009 11:11:42   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

No, da še dodam. Naš otroček ima nekje okrog 3700 g, plodovnice je še dovolj, je živahen, v glavnem se očitno še super počuti pri mamici. V petek imam spet CTG in pregled user posted image

aaah Reby, zaradi tebe sem po 100 x na dan na RR....user posted image

Sej ti bom sms-nala, ko bomo dobil štručko v roke, nč bat, ne boš nč zamudla user posted image  Smo se pa ravno včeraj s Hedi in mismis menile, da sem ziher mela malo kasnejšo vgnezditev, ker pri 7t in 2d tud še ni blo srčka pri plodu.
Sej men je vseen, sam tečno je, ker že vsi sprašujejo in gnjavijo...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
26.8.2009 11:14:17   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Reby - ni kaj, ti sam daj brž rodit, k pa že jaz komaj čakam na tvojo pupiko. meni pa zdaj začne teči tisti 21. kritični teden in  samo boga prosim da bo vse o.k., k bi res rada dočakala tako lepega otročka kot so tile na RR-U.

Hahaha, to se boš pa še načakala... mi bomo mel pobča, ne pupike user posted image

Pri tebi bo pa itak vse vredu, jaz to vem. Ti kar bodi pridna in naj te doma strežejo user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
26.8.2009 11:43:39   
miklarom
Reby - saj vem da bote imeli pobča, sam za mene so vei pupike, k so tak lepe da se jih ne morem nagledatuser posted image , ja sej za pobčem bo pa pol kmal prišla deklina a neuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
26.8.2009 11:49:36   
Reby
user posted image

user posted image
KruceFiks (04.09.2009)
pupa_b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad1 (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
lana70 (17.03.2010)

user posted image

Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Oktavija (07.09.2009)
jona3 (06.11.2009)

user posted image

Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja

Objemčkometer:

user posted image user posted image         n74 , Zoja user posted image      user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

Četrtek, 2z.08. 
obayifo - CTG

Petek, 28.08. 
Reby - CTG + pregled v P
mojca976 - pregled

Ponedeljek, 31.08. 
Kruce Fiks - UZ + CTG

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V SEPTEMBRU

Torek, 01.09. 
lana70 - pregled

Četrtek, 03.09. 
Kruce Fiks - odhod v P?

Petek, 04.09. 
miklarom - pregled in morfologija

Ponedeljek, 07.09. 
a.jrad - morfologija

Četrtek, 10.09. 
lana70 - NS

Torek, 29.09. 
lana70 - AC

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v AVGUSTU user posted image user posted image

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
26.8.2009 11:50:35   
Reby

Reby - saj vem da bote imeli pobča, sam za mene so vei pupike, k so tak lepe da se jih ne morem nagledatuser posted image , ja sej za pobčem bo pa pol kmal prišla deklina a neuser posted image

Hihi, ja seveda user posted image  Sej ti maš pa ja že drug teden morfologijo, sej ne morm verjet, kako gre hitr cajt. Pa bote tut najbrž vidl, kaj mate :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
26.8.2009 11:52:42   
Sempervivum
Se* kakšna lepa princeska!!!! user posted image user posted image user posted image Pa tako lepo spančka user posted image
Še enkrat čestitke, pa hitro okrevanje! Po CR se vsak dan pozna, vsak dan se boljše počutiš, verjemi iz prve roke user posted image

Mikla, ti pa samo pozitivno user posted image Mene je tudi ves čas nekaj skrbelo, ampak res user posted image Do poroda, če sem iskrena. Če bo zdrav, pa če bo vse OK, da ne bo kakšne napake, ki je z UZ ni bilo mogoče videti user posted image Tako da te zelo razumem, ampak se je vse v redu končalo ... ne samo pri meni, kot vidiš tudi pri Se*, pa Lučki, Lsici, pa Blanč, ... v glavnem pri vseh, ki so pred kratkim postale mamice user posted image Tako da, tudi pri tebi bo vse, kot je treba, garantirano!!!!

Vsem tetkam na RR pošiljam eno virtualno user posted image , Krucetu pa enga user posted image

Reby pa še posebej en user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
26.8.2009 12:44:28   
lana70
Reby, sem prišla na eno full hudo idejo...neki punce štimajo en piknik pri meni...če bo supelo, da jih bo toliko fraj....pa bi itak še ti prišla, k brez tebe ni nč...pol bi pa kr v Postojno odvila...imaš vlih 20 min od mene, ne vem kaj bi komplicirala user posted image user posted image ...

Mikla, kakšna je situacija zdej pr tebi??? Sem malo zgubila nitko....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
26.8.2009 12:53:14   
miklarom
evo babike poročam vam sporočilo od  n aše  mišk73, ki pravi takol:

sprejeta na oddelek in že dobila prvo injekcijo za plučka,user posted image pravi da naj bi jo predvidoma naslednji teden spustili domov. Zdaj pa gre odspat eno rundo. Pozdrave vsem

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
26.8.2009 13:02:31   
miklarom
Reby - ja morfo je tik pred vrati, komaj čakam in upam da bo vse vredu. Bomo videli , če bo pokazal kaj ima med nogicami, do zdaj je samo hrbet kazaluser posted image , sam jaz tako in  tako že skos sumim na pobčauser posted image

Semper - ja hvala za lepe besede , sem k'r malo poguma dobila za naprej. Kkako ste mi pa kaj vi drugače, ponoči pogosto bujenje al je bolj mirno

Lana70 - ja pri meni je zaenkrat vredu, papcam lepo pridno tabletke za pritisk, in vsak dan upamo na najboljše. Pa ti kako se držiš

Neposredna povezava do sporočila: 4510
26.8.2009 13:41:31   
lana70
mikla, tut jst upam, da se vse dobro izteče in da dobimo marca to težko pričakovano bebico...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
26.8.2009 14:01:17   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Evo male princeske Zarje naše Sekice, jaz se še vedno sprašujem, kje v tistem malem bušiju je skrivala to lepo pupo:

user posted image

Kako lepo detece!!! Jazzzzzzz tudi!!!!! Ejte bejbe bejžte hit rodit, da lahko potem grem še jaz...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
26.8.2009 14:59:02   
miklarom
oktavija - nič jih ne čakaj ,da grejo rodit, ti jih kar prehiti po levi strani user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
26.8.2009 15:16:47   
Sempervivum

oktavija - nič jih ne čakaj ,da grejo rodit, ti jih kar prehiti po levi strani user posted image

Če boš Reby čakala, potem ne boš nikamor prišla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
26.8.2009 15:57:56   
spelka12
seki iskrene čestitke za rojstvo vajine Zare. Pa polno skupnega cartanja.user posted image
Uuuuuu a miši se pa že pripravlja z injekcijami. user posted image  Držim pesti, da boste čim dlje 3v1.
reby zdej bi pa počas, počas, počas že res lahko šla rodit. KAj misliš. Se ti da?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4515
26.8.2009 19:19:00   
reni70
Ojla babnce moje,.....že dolgo se nism javila,najprej me je dolg časa rač.zajeb...............potem pa še naš računalničar bil na dopustu in samevala brez mojega najboljšega prjatla.računalnika mislim.

Počutim se kar uredu,edino kar mi ful noge zatekajo,trebušček pridno raste,pa čutim user posted image ko se premika,to pa že kar lep čas čutim premikanje,čeprav mi je gin omenila,da ga bom prej začutila,ker baje tiste ki smo že rodile začutimo pre baje.

No zdaj pa vam povem veselo novičko,danes sem kar poklicala za izvid amniocinteze,pa je danes bil 19 dan.tudi v laboratoriju mi je rekla,da je ponavadi končan v 14 dneh,samo za pogledat je in poslat pa se zato malo zavleče vse skup.

Izvid uredu,pa fantek bo,Tudi na amnio,ki mi jo je napravil dr Pušenjak sem ga vprašala če vidi spol pa mi je zlo odločno rekel.....Fant bo,tko da sem mu verjela.Tudi moja gin.mi je rekla na zadnejm pregledu ki sem ga imela v 15 tednu,da misli da je user posted image .

Ufff samo,da je vse uredu,naslednji pregled imam 11.9.in sicer morfologijo,en dan prej pa dat kri za tokso.

Čigava je ta prelepa punčka??Se opravičujem,ker ne sledim dogotkom.Joj resno tko lepe novorojenke pa že dolgooooooo časa nisem videla.Za pojest

Mikla kako se ti počuti?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
26.8.2009 20:14:45   
lana70
reni70, superca user posted image user posted image user posted image , kako je bilo na amnio, to mene še čaka user posted image , pa že zdej paničarm user posted image

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
26.8.2009 20:15:17   
lana70
sekica, pupica ti je tak cukrčk user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
26.8.2009 20:22:02   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Če boš Reby čakala, potem ne boš nikamor prišla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 4519
26.8.2009 23:21:47   
reni70
Lana70,......tudi mene je bilo kar strah,potem pa take luštne,prijazne sogovornice v čakalnici,kjer smo čakale
na vrsto,tko,da je strah kar hitro minil.
Najbolj sem bila pa vesela,ko sem slišala,da dela dr. Pušenjak.
Bil je zelo prijazen,vse ti sproti pove kaj bo naredil,če te zanima za spol ga kar vprašaj,in seveda,če dobro vidi,tudi pove in se ne zmoti.Če ni siguren je rajš kar tiho.
Kaj naj ti rečem,nič ne boli,jaz sem edino začutla pekoč občutek,takrat ko je posrkal plodovnico,pa to tko hitro mine en dva tri.
Potem pa na ležalnike,in počivate kakšne dobre 2h,prou paše,dobiš kosilo,matr mi smo mele takrat ričet tko ukusen,da sem ga čez en teden še jaz skuhala.
Na koncu vam sestra še vse razloži in greste domov POČIVAT.
Tega se pa res drži,nič pospravljenja,al pa kuhanja,3 dni strogo počivaj.
Misli pozitivno,in,da je boljš da greš na amnio,boš vsaj umirjena in vesela ko bo res 100% vse ok.
Meni je moja osebna dr.odsvetovala,moja gin pa vztrajala,da moram it ker je pri mojih letih vse več dawnovga sindroma.
Pa še preiskava je zastonj,drugače je za plačat 600€.
Drži se pa poročaj.

Mirno nočko vsem

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
27.8.2009 7:23:52   
hedviga
Emmm, kje pa je Reby s kofetom???? Reby a kej dihaš? Al si končno mal spala danes?

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
27.8.2009 7:59:46   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Emmm, kje pa je Reby s kofetom???? Reby a kej dihaš? Al si končno mal spala danes?

Pa pozabila sporočit?user posted image A čmo kar dihat??user posted image

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
27.8.2009 8:24:36   
miklarom
reby - kje pa siiiiiiiiiiii,

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
27.8.2009 8:35:44   
miklarom
sporočilo od REBY

OB 5.30 URI ZJUTRAJ JI JE ODTEKLA  VODA, POPADKI SO SE ZAENKRAT UMIRILI OSTAJA PA V PORODNIŠNICI, TAKOJ KO BO KAJ NOVEGA JAVI
JE PA V PORODNIŠNICI CELJE

< Sporočilo je popravil miklarom -- 27.8.2009 8:41:28 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
27.8.2009 9:04:00   
Sempervivum
DIHAMOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?