Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.8.2009 20:15:13
|
|
|
|
zarja1
|
Reby srce jaz za vsak slučaj čist mal bolj diham!!!!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.8.2009 21:27:00
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo reby, pavza pa jutr naprej Mi gremo tut jutr v P, sicer je bil ctg flat, ampak me je glede na vse skup poslala tja na pregled, pa rekla naj za vsak slucaj vzamem stvari s sabo. Moj je jasno navdusen, mene pa stiska, mam kr knedl v grlu. Grem obesit perilo... punci drž'ta se
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.8.2009 21:56:54
|
|
|
|
lučka 25
|
Reby in obi, držta se jutri. No Reby, za tebe bom za vsak slučaj še danes malo ponavljala dihanje.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.8.2009 22:04:17
|
|
|
|
marta82
|
Sem komaj danes odkrila tole temo. No pa bolje pozno kot nikoli. Imava 7 mesečnega korenjaka po ICSI postopku (4. postopek, 6. transfer). Nosečnost je bila zelo pestra in stresna, porod še bolj. Ampak se je splačalo. Vsem, ki ste noseče želim lepo, mirno nosečnost in tistim tik pred porodom naj bo čim hitreje mimo in da se boste lahko čim prej cartale.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 7:25:57
|
|
|
|
miklarom
|
dobro jutro!
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 7:35:15
|
|
|
|
miklarom
|
z našo Reby je danes takole; še nč ne kaže, samo neki mali popadki, pravi da ji je tole čakanje res zoprno, pa vse jo boli od ležanja. Šla bi najraje domov , pa ko bi blo bi blo. malo jo tolažim, da naj raje kar počaka, saj bo, samo pa ne razumem, zakaj ji ne dajo umetnih popadkov, če ji je voda že včeraj odtekla, to sploh ni dober tako dolgo čakati
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 7:37:27
|
|
|
|
miklarom
|
obi - drži se tudi ti sem vam danes jaz skuhala kavico , k naša Reby ne more
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 7:49:58
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Čestitke Se* & Co! Reby! Da bi blo s čim manj muke kmalu mim! Pišuka! Pol smo pa že mi
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 7:53:41
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo no reby,zdaj pa bo! dihamo s tabo, naj bo hitro in easy. cakamo korenjaka Nas fante je pa spremenil taktiko, do zdej me je pod rebra brcal, zdej se je pa odlocu, da bo nogice levo od popka ven porinu. Bogi, ma ze cist premal placa. Bomo vidl, kaj bo dons ctg pokazou. A je kej vazn, kolk na tesno ti dajo tista tipala gor? Men jih da vedno tko narahlo, da moram pol lovit srcka od malega, ker kar zgine, tazgorn, k nej bi popadke kazou, pa tko bl v zraku visi. Oby, tisti pasovi so elastični , tista ki ti jih montira pa že vsega sita ali pa še zelena..... Pas se te mora oprijeti kot spodnje hlačke..... Saj je njegov namen prav to da tisti dve "diodi" tišči na trebuh! Če bi bilo tako vse eno, bi tudi zdravnik tvoje srce poslušal kar čez vse majčke...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 8:33:47
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom z našo Reby je danes takole; še nč ne kaže, samo neki mali popadki, pravi da ji je tole čakanje res zoprno, pa vse jo boli od ležanja. Šla bi najraje domov , pa ko bi blo bi blo. malo jo tolažim, da naj raje kar počaka, saj bo, samo pa ne razumem, zakaj ji ne dajo umetnih popadkov, če ji je voda že včeraj odtekla, to sploh ni dober tako dolgo čakati No, se čist strinjam. V Lj bi pomoje že včeri rodila. Po 40 tednu, ko odteče voda...le kaj čakajo?? Kilažo?? al da se pokaka? al kaj... Ajoj....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 8:49:45
|
|
|
|
sayuri
|
No Reby. Sm rekla, da je 28.8. en tak lep datum za rodit. Tko, da malce pritiskaj punca Čimlepši in čimlažji porod ti želim
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 10:13:09
|
|
|
|
miklarom
|
Reby sporoča takole; Me je zdajle odprla z roko za 2 prsta, ker sem bla še čist zaprta. Zdaj naj bi počasi bla akcija. Če pa n'č ne bo, pa dobim jutri gel. Zdaj pa grem hodit po štengah. tako da počasi začnimo dihati, dajmo Reby da bi bilo čimprej in brez bolečin
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 10:14:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Reby sporoča takole; Me je zdajle odprla z roko za 2 prsta, ker sem bla še čist zaprta. Zdaj naj bi počasi bla akcija. Če pa n'č ne bo, pa dobim jutri gel. Zdaj pa grem hodit po štengah. tako da počasi začnimo dihati, dajmo Reby da bi bilo čimprej in brez bolečin men se od dihanja že vrti go go go go go Reby!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 10:21:04
|
|
|
|
Bumo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Reby sporoča takole; Me je zdajle odprla z roko za 2 prsta, ker sem bla še čist zaprta. Zdaj naj bi počasi bla akcija. Če pa n'č ne bo, pa dobim jutri gel. Zdaj pa grem hodit po štengah. tako da počasi začnimo dihati, dajmo Reby da bi bilo čimprej in brez bolečin men se od dihanja že vrti go go go go go Reby!!! akcija, akcija,akcija...Rebi mi ze fudamo tukaj!!!! Drži se pinči!!!! Se ,ti pa se malo pa gres domu Miškeca, upam, da si vredu????? Martek....welcome!!!! Kruci...nič pišuka, diali bote, dihali..mi pa z vami!!! mikla, oktavija, lučka, ledenka,hedvika, zarja...vse pupe....helo in lep dan!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 10:23:42
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Reby sporoča takole; Me je zdajle odprla z roko za 2 prsta, ker sem bla še čist zaprta. Zdaj naj bi počasi bla akcija. Če pa n'č ne bo, pa dobim jutri gel. Zdaj pa grem hodit po štengah. tako da počasi začnimo dihati, dajmo Reby da bi bilo čimprej in brez bolečin men se od dihanja že vrti go go go go go Reby!!! Meni se pa vrti od tega, kar berem A je v Celju res tako drugače rojevat, al kaj? Meni je bilo grozno, ko so me takole matrali en dan, ampak jaz se potem vsaj rodila, tale naša revica je pa že od včeraj ponoči v P , pa kar naprej nekaj čaka Zakaj pa so umetni popadki? Upam, da je razlog vsaj to, da se ta mali še super počuti ... Reby, tale je samo zate , tale pa za tvojga sinčka
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 10:25:27
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Reby sporoča takole; Me je zdajle odprla z roko za 2 prsta, ker sem bla še čist zaprta. Zdaj naj bi počasi bla akcija. Če pa n'č ne bo, pa dobim jutri gel. Zdaj pa grem hodit po štengah. tako da počasi začnimo dihati, dajmo Reby da bi bilo čimprej in brez bolečin men se od dihanja že vrti go go go go go Reby!!! Meni se pa vrti od tega, kar berem A je v Celju res tako drugače rojevat, al kaj? Meni je bilo grozno, ko so me takole matrali en dan, ampak jaz se potem vsaj rodila, tale naša revica je pa že od včeraj ponoči v P , pa kar naprej nekaj čaka Zakaj pa so umetni popadki? Upam, da je razlog vsaj to, da se ta mali še super počuti ... Reby, tale je samo zate , tale pa za tvojga sinčka men se to tud zdi dolgo ampak upam, da vejo, kaj delajo!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 10:34:41
|
|
|
|
miklarom
|
evo še sporočilo od naše PODGANCE OSTAJA V BOLNICI NA DOLGI ROK, KER JE ZDRAVNICA ZASKRBLJENA KER IMATA VELIKO PREVEČ PLODOVNICE. lubika saj bo vse vredu držim pestke zate Reby je pa res uboga revica, jest tud ne vem kaj čakajo tako dolgo, to pa je Celjska bolnica k sam neki zavlačujejo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 10:51:57
|
|
|
|
obayifo
|
prsli v p,ctg pokazou popadke,odprta 3cm in ostanem not Reby, dejmo, no
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 10:55:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo prsli v p,ctg pokazou popadke,odprta 3cm in ostanem not Reby, dejmo, no naj gre čim hitreje!!! še malo, pa boš cartala
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 11:01:52
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: obayifo prsli v p,ctg pokazou popadke,odprta 3cm in ostanem not Reby, dejmo, no naj gre čim hitreje!!! še malo, pa boš cartala se podpišem kar pod tole dajmo pupe kmalu bosta mamice
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 11:29:58
|
|
|
|
a.jrad1
|
Miklarom najprej hvala za kavico; Ob in Reby za vaju pa navijamo danes in da bi rodili na ta lep datum !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 10:35:01
|
|
|
|
kimsy
|
o lepe moje! Se po malo daljšem času javljam! Berem vas skoz, ampak imam celo poletje neke sitnosti in skrbi. Moj je skoz nekaj po bolnicah in okol zdravnikov, en idiot se mi je zabil v rit... Kar nekaj... Bom še osivela do porodA!!! V pon. 07.09. imam morfologijo in komaj že čakam... Za spol ne bom vprašala, čeprav sem 99% da bom mela . Imam predolg jezik in vem, da bi vsem razbobnala, pa nočem... Miška - držim pesti, da bo vse ok!!! . obayifo - a ti tud že??? Upam, da nas čim prej obvestiš o najlepši novici! Reby naša zlata... Upam, da tale tvoj čim prej pride... Ga pa že vse nestrpno pričakujemo! miklarom - rožica, kako si mi ti? Sem vidla, da maš morfologijo par dni pred mano!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 10:37:55
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo prsli v p,ctg pokazou popadke,odprta 3cm in ostanem not Reby, dejmo, no Obika draga navijam, da bo hitro in neboleče
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.8.2009 10:38:35
|
|
|
|
gigi1
|
Reby upam, da bo danes Miška mislim na vas
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?