|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
25.8.2009 16:33:44   
Sempervivum
Kjera je že spraševala po kakšni fajn knjigi za zanimivo poletno branje in kratek čas?

jaz predlagam sledečo: http://www.felix.si/knjigarna/knjiga/1001866/Srecen__ker_sem_moski__ZK_/Damjan_Murko_in_Marjanca_Scheicher

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
25.8.2009 16:45:40   
sonček33
Se* saj veš .... včasih se želje uresničijo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
25.8.2009 16:54:20   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Tole sem našla na borbi

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

sekin mms: tok, tok, pa sem tu! Ime mi je Zarja, na svet sem prikukala s CR ob 9.40, v dolžino merim 50cm, v tehtam 3160g.

seki, jeeeee!!!!!!

Seki moj, iskrene čestitke. Pa hitro okrevanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpisujem!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
25.8.2009 17:00:22   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Kjera je že spraševala po kakšni fajn knjigi za zanimivo poletno branje in kratek čas?

jaz predlagam sledečo: http://www.felix.si/knjigarna/knjiga/1001866/Srecen__ker_sem_moski__ZK_/Damjan_Murko_in_Marjanca_Scheicher

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za dol padit!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 4479
25.8.2009 17:23:17   
lučka 25

Tole sem našla na borbi

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

sekin mms: tok, tok, pa sem tu! Ime mi je Zarja, na svet sem prikukala s CR ob 9.40, v dolžino merim 50cm, v tehtam 3160g.

seki, jeeeee!!!!!!

No, pa smo le dočakali. ČEEEESTIIIITAM!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj se pa le lepo cartajte, tebi pa hitro okrevanje po CR.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
25.8.2009 18:41:14   
miska73
Moje poročilo z današnjega pregleda.

Moj MV je dolg samo še 12 mm.
Tak da sem odšla domov z napotnico.
Jutri se vsaj za nekaj dni selim v bolnico, da dobim inekcijo za plučke.

No in potem, ko sem se pripeljala tko mal razstresena domov, sem se uspela zabit v avto od našega štromarja, ki pridno pri nas ureja instalacije. Saj vem, da je samo avto... ampak se je iz mene usul plaz solz in se kar ne morem pomirit.

Pridne mi bodite.

Mikla, a boš tako dobra pa mi poslala SMS, če bo kaj dogajanja pri naših ostalih nosečkah. Da ne zamudim vsega.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
25.8.2009 19:26:01   
gigi1
Srce moje Ratatujsko ne se sekirat. Kakšno knjigo vzemi s sabo, da čas hitreje mine (sam ne Murkota user posted image ). Se slišiva še kaj in smsava. Lupčka

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
25.8.2009 20:21:01   
lana70

No in potem, ko sem se pripeljala tko mal razstresena domov, sem se uspela zabit v avto od našega štromarja, ki pridno pri nas ureja instalacije. Saj vem, da je samo avto... ampak se je iz mene usul plaz solz in se kar ne morem pomirit.

Pridne mi bodite.

Mikla, a boš tako dobra pa mi poslala SMS, če bo kaj dogajanja pri naših ostalih nosečkah. Da ne zamudim vsega.

oooo miška, dej no, sej bo vse ok......enega velikega user posted image  in mislim nate!!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
25.8.2009 20:43:52   
miklarom

Pridne mi bodite.

oj, miška, kako pa to da se ti je tako skrajšal MV , joj upam da bo z vami vse o.k.  Pol pa znaš pa kmalu rodit al kako. Držim pestke za vse vas, da še nekaj časa zdržiteuser posted image  kam pa greš v bolnico a v LJ

itak da ti bom pošiljala SMS-je in te o vsem obveščala, vsak dan ti bom poslal SMS, drži se mi pupa moja

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
25.8.2009 21:02:00   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

SEKI DRAGA ČESTITKE TEBI IN DRAGEMU. MALA ZARJA DOBRODOŠLA user posted image  user posted image   

user posted image
ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!! Joj kolk sem vesela!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
25.8.2009 21:04:06   
zarja1
Babe me smo se dans s kolegicami furale po Mbju z zračnim balonom. Zakon!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Serendipity sem dihala sam do računalnika nisem mogla.
ZARJA DOBRODOŠLA!!!!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
25.8.2009 21:32:47   
hedviga
Se* čestitke!!!!!

Obi-V-kenobi, to je bila strokovna ocena, user posted image je vključevala šlatanje po trebuhu in splošno oceno Rebyne širine user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
25.8.2009 23:01:12   
lana08
Miška vse bo dobro, samo zdrži. Držim pesti.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
26.8.2009 0:33:01   
Sempervivum
Miška, vse se bo v redu izteklo! Verjemi v to user posted image
Mi bomo mislili na vse tri, stiskali pesti in vam pošiljali dobro energijo user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
26.8.2009 5:21:19   
Reby
Podganca - kot sem ti že včeraj rekla, drži se punca in mala škrateka, v bolnici bodo lepo popazili na vaju user posted image  user posted image  user posted image

Dobro jutro vsem, jaz ne morem spat, me mal živčki dajejo user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4490
26.8.2009 6:40:42   
miklarom
Reby -madonca pa ti si pa res zgodna, daj pejt danes rodituser posted image

podganca - držite se mi vsi trije držim pestke in mislim na vasuser posted image user posted image user posted image , te bom tudi poklicala. rada te imamuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
26.8.2009 6:51:18   
hedviga
Jap Reby...today is the day user posted image user posted image user posted image

...al pa še ne user posted image user posted image user posted image

Ampak bo, sem tko napovedala. Enkrat zvečer...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
26.8.2009 7:23:11   
miklarom
hedviga - ojla, kako kaj Špelca in Mihecuser posted image ,  kot praviš za Reby danes mora biti akcija, zdej je pa že res cajtuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 26.8.2009 7:33:10 >

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
26.8.2009 8:33:04   
lana70
sej bo, reby sej bo......mislim nate in na tvojega škrata

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
26.8.2009 9:07:46   
lučka 25
miška,nič bat. Me smo s tabo oz. z vami 3. Vse bo v redu, boš videla. Je pa res, da se že približuješ koncu, fanta sta že neučakana,... za avto pa vem, da ni nič hudega, ampak to je bila pika na i, da so se solze usule. Nič skrbet, bomo tetice poskrbele, da bo vse o.k.

Reby, pa pejt ti že rodit. Danes je tvoj dan. Neža že nestrpno čaka, ker če se tvoj pobč danes rodi bosta točno 2 mesca narazen user posted image

Zdaj greva pa z našo punco ven na sveži zrak. Se še mal kasneje javim, no preberem 100%user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
26.8.2009 9:17:43   
miklarom
no naša Reby še ne bo nič rodila ima v petek spet CTG in zaenkrat ji kaže še vse dobro, ti šment spet se bomo načakali

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
26.8.2009 9:50:18   
miklarom
podganca je pravkar na poti v LJ in ko bo notri se bo javila

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
26.8.2009 10:53:57   
Reby
mikla - hvala ti za info, super si user posted image

Evo male princeske Zarje naše Sekice, jaz se še vedno sprašujem, kje v tistem malem bušiju je skrivala to lepo pupo:

user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
26.8.2009 10:55:24   
Reby
No, da še dodam. Naš otroček ima nekje okrog 3700 g, plodovnice je še dovolj, je živahen, v glavnem se očitno še super počuti pri mamici. V petek imam spet CTG in pregled user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
26.8.2009 11:04:51   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

No, da še dodam. Naš otroček ima nekje okrog 3700 g, plodovnice je še dovolj, je živahen, v glavnem se očitno še super počuti pri mamici. V petek imam spet CTG in pregled user posted image

aaah Reby, zaradi tebe sem po 100 x na dan na RR....user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?