|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
20.8.2009 16:35:04   
jolly123
Jaz sem  od dohtarja ni noben virus al kej podobnega ampak "samo" vnetje želodca. Ne vem kako nisem pomislila na to glede na to da mam kronični refluks, ampak ajde zdaj vsaj vem kako zdravit. No tko kužna nisem za nobenga, gremo lahko na kofe user posted image user posted image

Irma pri nas moramo tudi plenice prinest, mislim pri tej ceni bi človek pričakoval da bojo vsaj plenice dali no user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
20.8.2009 22:00:37   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jaz sem  od dohtarja ni noben virus al kej podobnega ampak "samo" vnetje želodca. Ne vem kako nisem pomislila na to glede na to da mam kronični refluks, ampak ajde zdaj vsaj vem kako zdravit. No tko kužna nisem za nobenga, gremo lahko na kofe user posted image user posted image

Irma pri nas moramo tudi plenice prinest, mislim pri tej ceni bi človek pričakoval da bojo vsaj plenice dali no user posted image

no jolly super, sam da ni nič nepričakovanega...če si tega navajena, verjetno no hudo!!

Pri nas pa ne rabimo plenic nosit s sabo...hvala bogu, še to. Sej koliko pa stanejo vrtci po raznih občinah? Je ta podatek javno dostopen? Ker meni se zdijo ljubljanski čisto "dovolj dragi" - menda ja ni kje še dražje???? Uporabljajo pa plenice lumpi, tko da smo prejšnji teden kupili in sprobali in ni bilo kake reakcije pri user posted image . Zdej samo še mleko uvedemo pred 15.9....v vrtcu uporabljajo pri nas sveže mleko, kakorkdaj od LJ mlekarn, CE mlekarn in pomurskih. menda odvisno od ponudbe...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
20.8.2009 22:00:55   
Lucka1

tako eno lahko noč vam želim - bil je prekrasen večer - smo šli v center že ob 17h, je kar tam večerjal, potem so se nam pa še lovely+njena najdražja 2 pridružili na večerji....ljubljana je polna turistov

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
21.8.2009 7:36:36   
sončnica24
Dobro jutro, eno kavico za vse user posted image .

Cene v mariboru se gibljejo od 33,88 do 302 €, za otroke iz mariborske občine. Za otroke iz drugih občin pa od 44 - 352€. Kako pa je drugje pa ne vem.

No mi moramo imeti svoje plenice, kremo in robčke. Ni treba imeti samo slinčkov, no kaj več pa bom zvedla zadnjega ko imamo sestanek. No pa za preoblečt tako ali tako.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
21.8.2009 10:39:36   
jolly123
Dobro jutro. Moj ma danes dopust ampak še pojma nimam kaj bomo počeli. Jaz ravno zaradi želodca ne bi šla nekam daleč, jest itak nič ne smem...najbolje da ju na sprehod pošljem pa jaz doma ostanem user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
21.8.2009 10:42:26   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Pri nas pa ne rabimo plenic nosit s sabo...hvala bogu, še to. Sej koliko pa stanejo vrtci po raznih občinah? Je ta podatek javno dostopen? Ker meni se zdijo ljubljanski čisto "dovolj dragi" - menda ja ni kje še dražje????

Mislim, da je javno dostopen podatek, saj ima naš vrtec cene objavljene kar na netu. Pri nas je polna cena 400,85 € pol pa odvisno v kateri razred padeš in koliko procentov plačaš. Kakšne so pa cene drugje?

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
21.8.2009 13:49:46   
sončnica24
Eto cene vrtec za vse občine, je pa polna cela napisana od tega pa se potem izračunajo procenti:

http://www.mss.gov.si/si/delovna_podrocja/predsolska_vzgoja/vpis_in_placilo/

Tukaj pa si lahko izračunate v katerem razredu boste oz. koliko procentov bote morali plačat:

http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout

< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 21.8.2009 13:52:20 >

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
21.8.2009 21:00:28   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Janja, ful ful uživajte in javi se kaj. Zdaj ko sva praktično sosedi...

A tole name leti??? :P Sem komej dojela ...razmišljam in razmipšljam ja kako pa sej Janja je primorka kaj buče kotališ ...pol sem pa dojela da mene misliš user posted image user posted image user posted image
Sem te klicala pred nekaj dnevi pa nič od tebe :P

...mi je pa hudo za tvojo pikico pikeca ... user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
21.8.2009 21:09:42   
PikicaStonoga
Kukuc ...

mi smo OK ...kar spada v pritličje, je že vse zunaj,vškatlah je še tist za klet in mansardo, ki pa še nista urejeni ...
Tijana že kake 14 dni spi samo 2x, enkrat zjutraj okol devete in drugič popoldne okoli dveh ...včeraj smo končno zagledali zgornjo enkico, njeno levo :), samo še vprašanje dni je druga enkica, pa tud dvojkice milsim, da rijejo ven ...ponoči zandjnkih nekaj dni lepo spimo, prej se je pa dosti zbujala, ko so zobki vn rili ...jemo tud fajn, domače mleko tud BP pije, tako da imamo AM samo za rezervo, če akk dan zmanjka domačega mleka.
Jutri gremo na Štajersko k mojim in gremo skupaj z mami in ati na eno poroko v MB od moje prjatlce :) Spet poroka :)
Drug teden delam samo v četrtek ...sems i vzela tri dni dopusta za selitev ... :) v četrtek grem v staro službo in imam dva popravca, ki jih je dala tista, ki me je nadomeščala ...kr neki nikol v lajfu nisem emla popravcov ...zdejjih pa mam, pa še mopji niso ... :P
lepo se imejte, lep vikend in se beremo!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
21.8.2009 22:18:15   
Tejčika29
Eto, cel dan sem pakirala za na morje, da ja kaj ne pozabim, no saj sem kofetkala tudi, pa potepala sem se tudi user posted image .

Imejte se lepo, Lovely uživaj na Krku, jaz bom 2 otoka nižje (Lošinj).

Se beremo čez dober teden.

Neposredna povezava do sporočila: 2885
22.8.2009 7:37:17   
mbd0411
Pikica,tiste s popravnim pa le ne preveč mučit.user posted image user posted image user posted image Sploh,ker niso bili "tvoji"user posted image
A si stroga???
Imam eno sošolko,ki je prof... in mi je razlagala kaj dela ima do začetka šole.Ogromno nekega pisanja...

Te počitnice so pa tako minile,da se sploh še ne veselim,da že tavečji spet gre v šolo.
Pripravljeno imava že vse.Itak je še kar na počitnicah in kmetuje v živo.
Pri hčeri od mojga,ki je bila z mano na porodu in ki gre na študij za babco,imajo kmetijo.Oz. njen fant.In moj sin tam delauser posted image Grabi seno,nastilja v hlevu,celo gnoj je pomagal čistit,ovce in jagenjčke lovi po bregu,hrani zajce kokoške....Dogaja se mu.In je počitnice podaljšal še za 5 dni.Pa naj uživa.user posted image
Aja pa shujšal jeuser posted image user posted image smo ga včeraj zvagali,ko je v Aqualuni šel na trampolin,tisti,ki te privežejo.
V glavnem tam smo uživali.sploh Nikec.Še mene so spravili na topogan.No,danes me vse boli.user posted image Bom dala slikce na FB.
Ko bo volja seveda.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2886
22.8.2009 21:05:18   
Lovely
Uf, kako se je pa pri nas ulilo. Me je prav strah. Kje ste mamice?

Mi smo bili danes tako leni. Inyo smo popoldne dali babici na čuvanje, mi2 sva šla pa izležavat na Vič, Pri noni, ful dobro je tam. Sva se po dolgem času smejala in zganjala norčije, prav fajn sva se imela.

A lahko malo izmenjamo prehrambene navade lumpijev, a kaj spreminjajo pri vas, pri meni je Inya malo spremenila:
- ponoči eno flaško mleka (cca 200ml), zadnje čase je to bolj zgodaj zjutraj, med 4h in 5h
- zajtrk okrog 8h mlečna kaša (med 150g in 200g) ali včasih kruh z maslom
- malica okrog 10h zelo malo sadja (danes je npr pojedla 3/4 velike nektarine pa 1 keks, včeraj npr. 1 hruško
- kosilo okrog 12h, 13h (med 150g in 200g) še vedno pasiramo, jemo pa v glavnem vse
- popoldanska malica okrog 15h, 16h jogurt ali sadje ali kruh, odvisno
- večerja mlečna kaša okrog 19h, 20h
- ponavadi se do polnoči zbudi in nazaj zaspi z mlekom, spije od 100 - 200ml, odvisno 

KM še nisem uvedla, začenjamo z Milumil 3. Tudi ko uvedem KM bo doma zvečer pila Milumil 3.

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
23.8.2009 6:37:35   
jolly123
Jutro. Tole naše dete se skoz neki ob petih zbuja zadnje čase....katastrofa no. Pa ni šans da ga daš nazaj spat...ne, sam še ven iz pojstle pa gremo, sam da ne bo kaj zamudil user posted image Tud čez dan ful manj spi, samo kako urco, uro pa pol v celem dnevu.

Lovely naš ima iste prehranjevalne navade, no mislim iste zadeve je ob teh terminih edino količine so druge. Pa ponoči več ne jemo.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
23.8.2009 7:57:15   
mbd0411
Tudi pri nas je podobno.
Prvi obrok je ob 7h-mleko in zadnji ob 8h- mleko.Vmes pa podobno.Kaka žemlja še..Poje celo polovičko.Ko greva v trgovino,tam dobi žemljo.Se tako jezi,če grem kar mimo vitrine s kruhom.user posted image
Pije pa vodo.To smo zdaj ugotovili,da mu paše.Sicer še vedno zelo malo.Končno našli flašo,ki mu odgovarja za pitje ne mlekauser posted image čisto navadna plastenka mala-junior,ki ima tako malo luknjico za pitje-zamašek..Vodo prodajajo v njej.Za mleko pa imamo Mam dudo in avent flašo.
Še ta teden pa spet šola..user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
23.8.2009 15:34:29   
Lovely
Punce, a sem jaz kateri od vas posodila Motignacovo knjigo?

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
23.8.2009 17:42:32   
irma78
Dan,

evo se vam po nekaj dneh spet malo javljam. Naš sinko ima še vedno vročino - že 4 dan, pa ves je popikan po obrazu od komarjev (ima 7 velikih rdečih bul oz.  izpiščajev), pa 3 afte na ustnici in jezičku, pa skoraj nič ne spi čez dan, ponoči se pa tudi vseskozi zbuja, tako da sedaj spi med nama v zakonski postelji. Ja, smo prvič resno zboleli. Smo ga včeraj peljali k dežurni P na Metelkovo in nam ni predpisala ničesar - ima baje en virus (kje ga je staknil nimam pojma), za komarjeve pike pa tudi ni nobene rešitve. Sem potem doma brskala po netu in vsaj za afte najdla en kup mazil, tako da sem šla takoj v lekarno po eno. Tam farmacevtki ni bilo nič jasno, zakaj mi ni že P predpisala česa. Jutri bom Nika vseeno peljala še k naši veleumni P, ker to, da ni glede vročine nobenega izboljšanja in da ni mazil za komarjeve pike mi pač ne gre v bučo. Pa še ene bulice so se mu na prstkih leve roke naredili (lahko bi bilo spet od komarja, samo mi je malo čudno vse skupaj, sploh ker nikjer nobenega komarja v Nikovi sobi ne najdem), tako da me zadeva že kar skrbi.

Zaradi Nikove bolezni smo tako cele dneve doma in se nam nič posebnega ne dogaja. Pa tudi uvajanje v vrtec bom preložila.

MBD - superca, za tvojega ta velikega, ko takole uživa v radostih kmetovanja.

Drugače pa naš Nik zadnje dni je malo drugače - še jutranje dojenje sva ukinila, ker me samo ugrizne in povleče tako da potem samo še zvezdice vidim. Me pa nekaj zanima - tiste, ki ste iz takega ali drugačnega razloga morale na silo ukiniti dojenje, ali ste si potem mleko črpale ali kaj, ker jaz moram sedaj spet blazinice uporabljat in mi to ravno ne paše. Pa koliko časa se po prenehanju dojenja mleko sploh še tvori?

Zgleda pa naš urnik hranjena nekako takole: zjutraj (kar je nekje med 9-11) poje kakšno mlečno kašo ali pa zdrob ali polento s sadjem (vsega nekje okrog 200g), potem imamo kosilo okrog 15-ih (koliko takrat poje nimam pojma, ker naredim po občutku in poje kolikor mu paše), pa malico okrog 18.30, ko poje kakšen jogurt Obstgarten ali Fruchtzwerge, pa zvečer okrog 21-ih dobi flaško AM, ko popije enih 200 ml. Se bo celotno hranjenje itak popolnoma obrnilo na glavo, ko bo začel hodit v vrtec.

Tiste, ki greste na morje, vam želim veliko uživancije, tiste, ki ste pa prišle z morja, se pa kaj javite, ker tukaj gor je čisto mrtvilo. Kje se skrivate Goga, Dream, Marisha, Ajetam,... in ostale RRjevke?

Nič sedaj grem pa še malo po netu za komarnik za na posteljico brskat, pa se vam kmalu še kaj javim.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
23.8.2009 20:37:29   
sean
dobr večjjrrr:)) kako je kaj mamice in lumpiji.. zdej vas nism kar nekaj cajta brala.. pa vidim datudi nimam kaj.. kaj je bilo?? use je nekaj omrtvilo.. nemorem verjet , enkrat pa nism mogla usega prebrat.. verjetno dopusti pripravljanje na vrtec in itd..
no mi smo u redu, moj armin je superrr.. pridejo dni ko non stop je, prdije pa tudi dni ko ga moram silit.. je dobrovoljček, enkat smo bli bolani virus smo meli, ampak nič hudega.. no za seznamček če bo janja27 se delala, smo dougi 80cm ( kar dosti a ne, s tem da smo rojeni z 51.. ))  10.500 g.. mamo.., u glavi ze mamo 6 zobou, s sestimi meseci je dobil spodnja dva, pol pa hitro po tem je dobil se 4 zgornje .. use od enrat.. puzamo na useh 4ih od 9 meseca in pol, zdaj se ze penjemo use pousod, hodimo sami okol mize ....tako.. kako kaj vasi lumpiji napredujemoo?? aja pa glavno sm pozabla napisat da me ze klice mama.... :)) sam kadr pade, kadr se zbudi oz ., kadr mu kaj fali.. če ne ma non stop cvili, cvili cvili..no zenske vas pozdravljam,, pa dejte malo ozivnit.. se vam pridruzim takoooj:)))se beremooo

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
24.8.2009 6:52:06   
jolly123
Jutro.Danes sva z možem bolj na sliki kot na zvoku. Danes smo spali celo do 6-tih, no ostali so spali, jaz sem se zbudila ob 4-ih in nisem mogla več spat, že čisto natrenirana da malo čez 4 vstanem. 

(odgovor članu sean)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
24.8.2009 8:24:00   
mbd0411
Z komarji pri nas nimamo problemov-več,ker sem kupila tisti Raid-tekočino za v elektriko.Nobenega komarja nikjer,pa zvečer vse na široko odprto.pri nas deluje.
Za pike komarjev poznam Fenistil,za afte pa Dektarin.Vročina,tako dolgo??Hm..Koliko pa je?
Vročina je naravni antibiotik,oz.telo se z vročino samo zdravi.Do neke mere seveda.
Jolly,a pri vas slika je zvoka ni??user posted image Se zgodi!
Joj,joj,še malo pa šola.Vrtec??Te dni pričakujem odgovor.
Res,kje ste ostale??Kar nekaj vas pogrešam.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
24.8.2009 10:01:27   
afnica mala
Pozdravljene

mi smo doma. Na morju je bilo super, če bi bilo kakih 5 stopinj hladneje, bi bilo pa še boljš.

ajetam- vlogo sem šla iskat na CSD. Dobi se tudi na netu, sam je nisem našla. Na spletni strani CSD Šiška.

pikica- čestitkeuser posted image user posted image za selitev.

jana k- čestitke za user posted image , pogumna ni kajuser posted image

lovely- user posted image , da se ni obdržalo
lucka- ja, super, to bo pa kmalu!!!!!!

zdaj grem pa miško futrat.
Pri nas je tako; ob 6h 200ml mleka
ob 9:30 jogurt 150g
ob 11h 100g sadne kaše (danes bom poskusila to združit v en obrok ob 10:15)
ob 14h kosilo cca 200g zadnje dni
ob 16:30 sadje- banana in 2 marelici, maline...
ob 19:30 159g mlečene kaše in pol ure kasneje še 140 ml mleka (tako je bilo včeraj, ker uvajamo GH tudi za večerjo)

šibam, očitno je lačna pikica

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
24.8.2009 10:19:27   
jolly123
aFNICA PA SEJ TVOJA nELI FUL POJE user posted image ups črke

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
24.8.2009 10:32:52   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

aFNICA PA SEJ TVOJA nELI FUL POJE user posted image ups črke

saj kakšen dan res. Kosilo 200g poje zadnje 2 dni, prej je 150g ali še manj. Jogurta včasih poje samo 100g, pa potem 50g sadne kaše. Zadnje dni se ni za pritoževat. Ampak ona neha že na polovici, ostalo je vse zabava in siljenje.

Zdaj je pojedla 1 banano in 1 breskev in 2 piškota. Spat gre ob 12h in spi do 13:45, zato ji ponavadi dam ob 11h še malo za jesti. Danes pa bom poskusila naj ob 11h je sama (ker je jedla komaj zdaj), bova šli zdaj kupit svež kruh in zraven mogoče maslo. Sem ji pa na morju dala že viki kremo- njami je blo, pa čeprav je bila ura šele 8h, ko nikoli noče jestiuser posted image
Večerja je problem. Do včeraj je spila za večerjo npr. 170ml mleka, GH pa ne , ko sem jo ponudila po mleku, včweraj smo pa obrnili. In z vso možno zabavo, oba skupaj, s pajacki, pesmicami, da je pojedla 150g, potem pa v postelji še mleko 140ml- sem skor na rit sedla, ko sem slišala, da vleče v praznouser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
24.8.2009 10:38:46   
afnica mala
Da vam malo pojamram- zredila sem se spet za 1 kg, tako, da imam zdaj že 5 kg več kot pred nosečnostjo. Na morju nisem lauifala, sem pa kolesarila vsak 2 dan 1h ob obali. Danes pa sva skupaj z Neli spet začeli laufat. Full je težje laufat z vozičkom, ko se ne morejo roke prosto gibat, ampak bova vztrajali.

Neli se zdaj po kolenih nekaj premika, drugače pa se še vedno z rokami vleče naprej. Ko sedi se z rokami premika nazaj, pol se pa zagoszdi kam in ne more naprej, ne nazajuser posted image
Morja se ful veseli, ko se pripeljemo z voszičkom in ga zagleda, začne vriskat. Maha ljudem, sploh fantom cca 8h let. Ko gredo stran pa v jok. Več Italijanov jo je klicalo bellissimauser posted image .
se mi pa zdi, da zadnji teden precej manj govori, oz. na morju skoraj da ni, je raje gledala, mahala, pihala skoz nos

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
24.8.2009 20:02:23   
Tosca
Čer,
mi smo še doma in to po moji zaslugi, čeprav bi morali biti že na morju.user posted image V četrtek sem se na hitro usedla v avto in me je nekaj štihnilo v nogi, zgleda mišica. Potem sem pa še v soboto, ko sem hitela, zadela v pručko in nato ponoči komaj kaj spala, tako me je bolelo. Sedaj spim le na hrbtu kot keberuser posted image user posted image , danes sem pa šla k dr. po eno injekcijo, pa je zaenkrat bolje. Tako, da gremo šele danes ponoči na pot.

Včeraj je naša miška začela kobacati in naju je res lepo presenetilauser posted image . Pa začela se je vleč gor in hoče zvleč dol vse, kar vidi. Obe zgornji enki rineta ven že ves teden in smo včasih zeloooo glasni.

Afnica, vidim, da ste se imeli lepouser posted image . Pa pridna Neli, ki papauser posted image .

Sedaj pa šibam malo dat spat, da dokončava pakiranje. Imejte se lepo in uživajte, pa se beremo čez 14 dni.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
24.8.2009 21:07:38   
Lovely
Čer,

Afnica, welcome back. Bravo za laufanje. Mi2 sva na dieti in je ful težko. Gibam pa vsak dan več, sam me skoz vse boli... Ma jaz sem si s temi parimi tedni nosečnosti spet porušila sistem in raje ne stopim na tehtnico. Se prav bojim, ko bom drugič noseča, meni bo metabolizem spet znorel. Zgleda, da mi tako udari... No ja, danes praznujemo 10 mesecev in je vsega vedna tale naša Inya pinja.
A si kaj govorila z mamo? Bo pazila Neli?

Tosca, upam, da se čimprej počutiš kot nova :)

Irma, kako je Nik?

Jolly, upam, da imate zvok nazaj user posted image

Lovely

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?