irma78
|
Dan, evo se vam po nekaj dneh spet malo javljam. Naš sinko ima še vedno vročino - že 4 dan, pa ves je popikan po obrazu od komarjev (ima 7 velikih rdečih bul oz. izpiščajev), pa 3 afte na ustnici in jezičku, pa skoraj nič ne spi čez dan, ponoči se pa tudi vseskozi zbuja, tako da sedaj spi med nama v zakonski postelji. Ja, smo prvič resno zboleli. Smo ga včeraj peljali k dežurni P na Metelkovo in nam ni predpisala ničesar - ima baje en virus (kje ga je staknil nimam pojma), za komarjeve pike pa tudi ni nobene rešitve. Sem potem doma brskala po netu in vsaj za afte najdla en kup mazil, tako da sem šla takoj v lekarno po eno. Tam farmacevtki ni bilo nič jasno, zakaj mi ni že P predpisala česa. Jutri bom Nika vseeno peljala še k naši veleumni P, ker to, da ni glede vročine nobenega izboljšanja in da ni mazil za komarjeve pike mi pač ne gre v bučo. Pa še ene bulice so se mu na prstkih leve roke naredili (lahko bi bilo spet od komarja, samo mi je malo čudno vse skupaj, sploh ker nikjer nobenega komarja v Nikovi sobi ne najdem), tako da me zadeva že kar skrbi. Zaradi Nikove bolezni smo tako cele dneve doma in se nam nič posebnega ne dogaja. Pa tudi uvajanje v vrtec bom preložila. MBD - superca, za tvojega ta velikega, ko takole uživa v radostih kmetovanja. Drugače pa naš Nik zadnje dni je malo drugače - še jutranje dojenje sva ukinila, ker me samo ugrizne in povleče tako da potem samo še zvezdice vidim. Me pa nekaj zanima - tiste, ki ste iz takega ali drugačnega razloga morale na silo ukiniti dojenje, ali ste si potem mleko črpale ali kaj, ker jaz moram sedaj spet blazinice uporabljat in mi to ravno ne paše. Pa koliko časa se po prenehanju dojenja mleko sploh še tvori? Zgleda pa naš urnik hranjena nekako takole: zjutraj (kar je nekje med 9-11) poje kakšno mlečno kašo ali pa zdrob ali polento s sadjem (vsega nekje okrog 200g), potem imamo kosilo okrog 15-ih (koliko takrat poje nimam pojma, ker naredim po občutku in poje kolikor mu paše), pa malico okrog 18.30, ko poje kakšen jogurt Obstgarten ali Fruchtzwerge, pa zvečer okrog 21-ih dobi flaško AM, ko popije enih 200 ml. Se bo celotno hranjenje itak popolnoma obrnilo na glavo, ko bo začel hodit v vrtec. Tiste, ki greste na morje, vam želim veliko uživancije, tiste, ki ste pa prišle z morja, se pa kaj javite, ker tukaj gor je čisto mrtvilo. Kje se skrivate Goga, Dream, Marisha, Ajetam,... in ostale RRjevke? Nič sedaj grem pa še malo po netu za komarnik za na posteljico brskat, pa se vam kmalu še kaj javim.