|
RE: no aprilke 2005, kako? 10.8.2009 8:40:26
|
|
|
|
honey
|
Daaaannnnnn!!!! Evo spet mene, že z dopusta Kako je hitr minilo. Noro. Na morju smo se imel ful dobr, je blo skoz vroče (ves čas čez 35 °C), voda ful topla, plaža v redu, če izvzamem, da sem imela mivko povsod , drugače pa zelo fajn. Sploh za Tima je bilo dobro, ker je lahko šel sam v vodo in norel po vodi in se igral. Res je bilo fajn. Aja, pa splaval je brez rokavčkov in vseh ostalih pripomočkov . Za povrh, ker še ni imel dovolj 14 dni morja, je šel še z mojima dvema v toplice od srede do včeraj, tako da zdaj definitivno plava . Sva imela še mi2 z možem malo dopusta . Joj, je bilo luštno. Če pa ta mesec nismo naštimali , potem pa res ne vem . Smo izkoristili na polno tale dopust . No, čeprav sem takoj naslednji dan, ko smo prišli na morje, dobila M, ampak smo vse nadoknadili V glavnem, luštno je bilo in na Rabu in doma. No, ampak "glavna" novica (ob kateri se vas bo najbrž kar nekaj za glavo prijelo) je pa ta, da bomo čez kakšne 3 tedne imeli novega družinskega člana. Kdo pa bo to, pa kar ugibajte. Je sodelavka kar dolgo ugibala, da je ugotovila . Aja, bo pa žival, da ne bo pomote. Tina, ti pa tišina, ker že veš. Se lahko samo smeješ zraven. No, zdaj pa grem delat, pa malo pogledat, kaj me je počakalo. Čeprav moram reči, da je sodelavka, ki me je nadomeščala, bila zelo zelo pridna in mi ni pustila skoraj nič . Hvala Urša
|