|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
23.8.2009 8:57:08   
moci
hana, prijateljičina hči in od zoje tabolš frendicauser posted image tepeta se kot dva descauser posted image

danes so menda čuki v gorenji vasi, v soboto pa v šiški, ja.
v nedeljo bomo šli pa v volčji potok, pa bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
23.8.2009 22:25:47   
mis
Pozdravim...

anč čestitkeuser posted image

Smo doma, danes smo bili na Veliki planini.

nočko

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
23.8.2009 23:21:11   
frrrr
mi z morja. lu vnaprej načrtuje pot, ona je bla sama z možem čez vikend, ne z mano user posted image
datum večerje že znan?

*lina* - ti imaš pa res prave korenjake... pri rojevanju ne bi hotela bit na tvojem mestu user posted image zakaj ste pa v ameriki imeli voziček za 2 otroka?

@lina - upam, da je un žalosten smajli, ker ste se imeli tolk lepo in vam je hudo, da je že konec.

moci - ti pa kr s čuki na turnejo user posted image

aja, drgač smo pa uživali. voda je tolk topla, da smo se tut več kot uro namakali v morju. ati se je potapljal, midva sva pa žabico trenirala, pa vsake tolk časa motor vključila (to pomeni, da brcava tk, da zraven špricava), vsake tolk časa pa turbo motor (to pa full hitr brcava) user posted image včeraj mau pred polnočjo je zapihalo... pol je začelo pa orng nabijat, ene pol ure se je vse bliskalo in ropotalo. a mi imamo prikolo na tk fajn placu, da niti vetra ne čutimo... je pa malega enkrat vrglo ene 5 centi vodoravno v zrak, ko je strela nekje v bližini udarla, a je spal dalje.
jutri vam mogoče tut kakšno fotko prilepim... dans se mi ne da, grem spat... popoldne mali ni nič spal, sem imela bolj dremež in mi manjka user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
24.8.2009 7:51:52   
Lu
En lep pozdravček še od mene!

Mi smo fasali uši.user posted image user posted image user posted image Otroka oba. Maja na polno, Tian je imel samo eno. MAter, ampak tale golazen je pa od user posted image Se bojim, da jih še sama dobim. Je za user posted image Sam še praskam se.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
24.8.2009 8:23:29   
frrrr
ojej Lu, a to že zdaj razsaja... a ne bolj jeseni user posted image
js bom ravno ta teden moža in tamaučka mau strigla... pol se mi zihr neu več dalo pred porodom user posted image

*anč* bo pa zdej lahk počasi že kakšno fotko svoje princeske prilepla, a ne? sta doma?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
24.8.2009 11:46:30   
pikapolona2
Uške....ajej...kaj vse nas še čaka od septembra dalje ko pridemo v vrtec. Zavihaj rokave in jih iztrebi LU!

Za nami lep vikend...malo smo se družili in piknikirali. Malo sem kuhala in pekla. Nič pretresljivega .... aja v soboto zvečer je tolk pihal da je topbogan iztrgalo iz lesene konstrukcije...k sreči se je samo iztrgal in ni počil...uf. Je bila nevihta hudaaaa. Aja pa moj je tišač svoj novi avto pod eno streho in ga je butnil...malo pa vseeno...je bil žalosten. Ima garažo....ampak ker so uni strici ki delajo ceto tako počasni je njegova garaža že 1 mesec nedostopna.....sem mu svetovala naj se kar k njim pritožio in zahteva popravilo.

Frrr jst bi še tud za kak vikend na morje skočilaaaaaaa.....sem ti fouš

Kdaj je zdej večerja? Jst ne morem 5 septembra k mamo spet en piknik....mah najboljš bi blo spet kar do Viktorja skočit v KR? En petek?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
24.8.2009 12:24:02   
*anč*
helou!

končno sem pršla do računalnika user posted image . mi mamo kr pestro, sva od petka že doma, vse je super, razen naših živahnih noči in posledično mojih podočnjakov user posted image . porod je bil hiter in super, je 2. tooooooooook lažje, da verjet nisem mogla, 2 uri pa je bla zuni, jst mam pa sam 2 mini šivčka (me niso rezal), tko da lahk že sedim, hodim ...   mala je tak cukerček, da se vsi kr topimo ... user posted image drugače pa vozičkamo že od sobote. 

fotke ...kasneje, sm preveč zaspana user posted image .

hvala vsem za čestiitke!!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
24.8.2009 15:23:17   
frrrr
*anč* - naspi se, da bomo slikce vidli user posted image pa fajn se crkljajte...

pikapolona - morm se tašči zahvalit, ker tolk uživa na morju, da vsako leto forsira pavšal user posted image

večerja - js sm kr za en dan med tednom... petki mi ne dišijo, ker me ponavadi ni v lj...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
24.8.2009 15:24:29   
lucika
bravo anč! sliiiiiiikceeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

en lep pozdrav iz službe:( še tri dni, in grem na končno zaslužen dopust. Tokrat na malo manj vroče, na bol. komaj komaj čakam. a sem povedala da komaj čakam?

drugače vse po starem. v petek imam nuhalno, upam na same lepe novice. Slabo mi je malo manj kot mi je bilo...ampak tole so take informacije ki vas verjetno sploh ne zanimajo.

Ajdi je vsak dan bolj priden, cartljiv, bolj uboga, več posluša, knjigice bere...vse kar prej ni. no, pleničke še imamo, klinc jih gleda. pa dudo tudi.

glede one naše plombice...očitno ima kvalitetne zobke po mami. nimam kaj, se trudimo in umivamo. sladkarij skoraj ne je, razen sladoleda, sok spije in ga ne vlači cel dan po ustih...pa je pač tako. izkoristila je priliko, ker se je tak na široko drl, da je vse obvladala. kolegici je rekla, da takim malim NIČ ne dela. ampak mi je pol povedala, da se mala zarije v ramo, tak da niti do ust ne pridejo...v glavnem, če se zobki kvarijo, boljše da jih sproti rihta, pol ko boli je prepozno...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
24.8.2009 20:10:25   
piskot
torej.
danasnjega dneva imam dost in HB polovica familije ze spi.

moci nina je spet doma.

lu jajca, tebe pol nocemo videt!

mis velkom bek.

anc, o, kok je to lepo slisat. ostanite v cvetju se naprej.

lucika srecno na nuhalni. pa martina bi morali uspavat, ce bi mu hoteli zobe rihtat. tko da kapo dol vasemu frajerju da je drzal.

frrr ne bi bila rada v takem v prikolici.

pikapolona v ameriki krave, pa hise, pri vas pa tobogani al kako?

srecanje jaz grem naslednji petek na morje. pa 1.9 ne morem, tko da ... a bi se mal zmislile kdaj. kaj pa ta cetrtek mogoce?

< Sporočilo je popravil piskot -- 24.8.2009 20:11:08 >

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
24.8.2009 21:12:46   
frrrr
piškot - prikola je kot avto... notr si varen pred strelo... to je v bistvu faradayeva kletka http://sl.wikipedia.org/wiki/Faradayeva_kletka

lucika - super, da slabost mineva... in fajn rezultate na nuhalni ti želim! za nagrado pa še težko pričakovani dopust... juhu

js sm pa dans imela nek hud zagon in sem bla skoz v akciji... zdej pa utrujena... grem počivat. lepo spite!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 9:11:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4387
25.8.2009 9:15:39   
@lina
eno vprašanje, v glavnem ste že šle čez to:
Našemu malemu smo na morju vzeli pleničko. Itak je bil ves čas nagec, pa je bilo lahko. Lulanje gre, za kakanje ne pove pravočasno in so vsak dan nesreče. Pogosto ga sprašujemo "greš lulat" in potem pač gre ali ne. Dokler smo doma, to gre. Zdaj pa ne vem, kaj naj jutri za v vrtec. Glede na vsakodnevne nesreče ali naj mu dam za v vrtec plenico in doma samo popoldne vztrajamo? Bojim se, da bo s tem samo zmeden, ker zdaj sam ve, da je plenička samo za spat. Ne predstavljam pa si, da bi ga v vrtcu toliko nadzirale in spodbujale na stranišče in čistile lužice in kakce za njim,... Pri Juretu nisem imela težav, on je bil res dobesedno v treh dneh suh podnevi in ponoči.

Ali pa mogoče preveč vztrajam in sploh še ni pripravljen na to? Kaj menite?

Pa dobro jutro!user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
25.8.2009 10:37:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

eno vprašanje, v glavnem ste že šle čez to:
Našemu malemu smo na morju vzeli pleničko. Itak je bil ves čas nagec, pa je bilo lahko. Lulanje gre, za kakanje ne pove pravočasno in so vsak dan nesreče. Pogosto ga sprašujemo "greš lulat" in potem pač gre ali ne. Dokler smo doma, to gre. Zdaj pa ne vem, kaj naj jutri za v vrtec. Glede na vsakodnevne nesreče ali naj mu dam za v vrtec plenico in doma samo popoldne vztrajamo? Bojim se, da bo s tem samo zmeden, ker zdaj sam ve, da je plenička samo za spat. Ne predstavljam pa si, da bi ga v vrtcu toliko nadzirale in spodbujale na stranišče in čistile lužice in kakce za njim,... Pri Juretu nisem imela težav, on je bil res dobesedno v treh dneh suh podnevi in ponoči.

Ali pa mogoče preveč vztrajam in sploh še ni pripravljen na to? Kaj menite?

Pa dobro jutro!user posted image

Tinkari so najprej v vrtcu vzeli pleničko, pa so se nesreče dogajale še ene 14 dni, sem ji dala pa več s sabo za preoblečt in vzgojiteljice niso komplicirale, otroka bo v vrtcu sram pred drugimi, ko se bo polulal in bo postal bolj pozoren na to...

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4389
25.8.2009 11:34:42   
pikapolona2
Sivkamivka.....aja...mona liza...jst še nisem nikol bla tam....lahko...se pustim presenetituser posted image

@lina...jaz mu tudi nebi več dajala nazaj plenice......velik za preoblečt s sabo pa bo. Naša je bila na začetku že mal živčna k sem ji jaz skoz težila...a greva lulat. In je enkrat prav zavpila NEEEEEE....pol sm mal oladila....sej bo hitro 1 teden pa boste ulaufaniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
25.8.2009 12:03:32   
altati
pozdravček vsem!
Mi dopustujemo.
1 teden na Rogli, nato en dan doma in naprej na morje. ponoči smo prišli iz morja.
zjutraj sem bila pri zdravniku in sem bogatejša za eno 'punčko' na levi roki, da o modricah na nogah ne govorim (na morju padla na skalah). popolnde šibamo v Kekčevo deželo, smo se zjutraj naročili. Jutri gremo v Gulliverlandijo, četrtek in petek pa še ne vemo (park dinozavrov ali kaj podobnega še pade).
V glavnem - uživamo.
aja, mogoče se vam pridružim v mona lizi če bo ugoden termin, ali kjerkoli že boste.
kuki, obveščaj me.
aja, Anč, Lucika - čestitke!
@lina - brez plenice v vrtec, obvezno, sploh ni debate:)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
25.8.2009 12:49:37   
piskot
ugodno prodam karte za london.

demet, banda, sem hotela prestavit datum, pa nas pride 220 eur. tko da to odpade.

a mislite da bi to utegnil kdo kupit? recimo po polovicni ceni al pa kaj? a se to sploh sme prodat?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
25.8.2009 12:58:09   
frrrr
kuki - ne znam pomagat, ker nimam izkušenj

@lina - več za preoblečt s sabo, pa bo. bodo uštimali, če bo nesreča. strah je odveč, mamice se včasih kr mau zasekiramo.

kdaj torej večerja - v četrtek, 27.8. mona liza?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
25.8.2009 13:07:45   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

kdaj torej večerja - v četrtek, 27.8. mona liza?

piskot

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
25.8.2009 13:18:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

demet, banda, sem hotela prestavit datum, pa nas pride 220 eur. tko da to odpade.

a mislite da bi to utegnil kdo kupit? recimo po polovicni ceni al pa kaj? a se to sploh sme prodat?

zakaj pa ne greste ?

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4395
25.8.2009 13:20:16   
Anonimen
a ste mogoče za večerjo v hotelu medno ? user posted image

si samo drznem vprašat, drugače pa mi je tudi mona lisa všeč in se podpišemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4396
25.8.2009 13:24:09   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

zakaj pa ne greste ?

gripa, ana, avion. pa se tam imajo 2 mesecno dojencico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
25.8.2009 13:26:01   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

a ste mogoče za večerjo v hotelu medno ? user posted image

si samo drznem vprašat, drugače pa mi je tudi mona lisa všeč in se podpišemuser posted image

kar se mene tice tud lahko, sam bom bolj na hitro. sem lahko max 2 uri od doma user posted image . a ti oskar ze spi ponoci? nasa se doji okol 19h ko gre spat, pol je pa tam okrog 22h tak vik in krik, da samo jaz lahko pomagam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
25.8.2009 13:44:55   
frrrr
eno morsko fotko pripnem...
user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 25.8.2009 13:45:09 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
25.8.2009 14:01:49   
pikapolona2

najprej vprašaj če sploh lahko spremeniš ime? Lahko že to komlicirajo.
Drgač pa pomoje na bolhi al pa v salomonu se vse proda...sploh če je cena ugodna.
Sej jst bi šla.....sam a mi zrihtaš poleg še nočitev pr tvoji žlahti...heheuser posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?