|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
25.8.2009 14:04:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

a ste mogoče za večerjo v hotelu medno ? user posted image

si samo drznem vprašat, drugače pa mi je tudi mona lisa všeč in se podpišemuser posted image

kar se mene tice tud lahko, sam bom bolj na hitro. sem lahko max 2 uri od doma user posted image . a ti oskar ze spi ponoci? nasa se doji okol 19h ko gre spat, pol je pa tam okrog 22h tak vik in krik, da samo jaz lahko pomagam.

spat gre ob 19, prvo hranjenje ob 4 zjutrajuser posted image

no, sej zato se pa lahko bližje tebi - ampak mi je Buf bolj všeč kot mona lisauser posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
25.8.2009 14:06:01   
pikapolona2
joj jst pa ta četrtek in sredo ne morem......delam popoldne,

lahko pa naslednji ponedeljek ali torek.

Pa jst bi tudi tole mono liso zej enkrat sprobala

Kolk vas pa je za naslednji torek recimo?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
25.8.2009 14:57:55   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

joj jst pa ta četrtek in sredo ne morem......delam popoldne,

lahko pa naslednji ponedeljek ali torek.

Pa jst bi tudi tole mono liso zej enkrat sprobala

Kolk vas pa je za naslednji torek recimo?
js sm za

Neposredna povezava do sporočila: 4403
25.8.2009 15:01:32   
frrrr
smo dolgočasne... tale forum sam še za dogovarjanje za večerjo uporabljamo user posted image

js brojim sitno... še 7x v službo, pa še to ne za polnih 3.5 ur dnevno, ker imam 3.5 ur plusa in ga bom pokoristila user posted image možgane imam itaq že na off
babica je šla po tamauga v vrtec. sta se včeraj zmenila. je tašča pri svoji mami, ker je bila operirana na roki in jo mau pedena. 
grem počasi v nizek štart proti klopci pred hišo user posted image kakšen sok še pripravim in to je to...

mejte se!

Neposredna povezava do sporočila: 4404
25.8.2009 15:03:39   
pikapolona2
frrr...kam pa pol....pa ne že v porodniško????? A?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 16:29:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4406
25.8.2009 19:44:03   
moci
jaz se načeloma lahko prilagodim, če bom imela varuško. ni 100%, ker mož spet dežura v delavnici.

kuki, kako pa to, da je nina nazaj? je bila poredna ali je martin ok?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
25.8.2009 19:51:56   
piskot
v torek jaz ne morem, mam ze en dejt. dejte se vi kar zmenit, pa bom jaz to rundo preskocila.

moci fightala se je s staroselci, toliko da je babi znorela. zdaj cakamo ce bo dobila paket na eni kmetiji. zacasno je zunaj, na balkonu in me hipnotizira da bi vrata odprla.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
25.8.2009 20:12:19   
Anonimen
helu,

moci-piškot --- what kind of language is this ?

oh kako obožujem večere - mali spi, veliki je z očetom v šopingu, torej me še malo dela čaka, pa gledam zadnji del NCIS. user posted image  

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4409
25.8.2009 20:58:59   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

frrr...kam pa pol....pa ne že v porodniško????? A?

pol pa 13 dni dopusta in porodniška.

Neposredna povezava do sporočila: 4410
25.8.2009 21:01:06   
frrrr
*lina* me pa kr mau ignorira... nč odgovora nisem dobila včeraj

zarad mene lahk tut v četrtek drug teden, bom še zihr v lj... pol pa verjetno še kaj na morje skočimo za ene 4-5 dni, odvisno od počutja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
25.8.2009 21:23:16   
moci
aaaaaaaaaaaa, frrrr, a ti že porodniška???
kakooo, to si se nekaj zmotila user posted image

a spet na morje? to pa ni fer :D drugo leto boš pa celo poletje tam, kaj?user posted image
kdaj pa vi pospravite običajno?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
25.8.2009 21:23:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

*lina* - ti imaš pa res prave korenjake... pri rojevanju ne bi hotela bit na tvojem mestu user posted image zakaj ste pa v ameriki imeli voziček za 2 otroka?

user posted image user posted image user posted image user posted image

zato ker smo ''mislili'' da bomo že tam gujsali...pa zato ker smo ''mislili'' da bomo bivanje za nekaj let podaljšali.... pa zato ker smo ''mislili'' svega in svaštauser posted image  in zato sedaj nič več ne ''mislim''

in v končni fazi nam je prav prišel, ker je babi v slo čuvala dva vnučka, pa se je lažje okoli sprehajalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4413
25.8.2009 22:12:34   
frrrr
ah, *lina* - ti kr nič ne misli, samo živi in uživaj. drgač imaš pa full pridnega otroka, če ti spi prvo rundo do 4ih user posted image

moci - nč se nisem zmotila, sej sem že prava tečka nosečka... a se ne vidi al kaj? user posted image hm, bomo videli kako bo drugo leto... sem tut v prvo mislila, da bom več na morju, pa potem nisem bla. je lažje doma, ker je možek zraven. je pa tut res, da je zdaj sam svoj šef in si del. čas lahko bolj prilagaja kot takrat. več bomo zihr na morju, skoz pa verjetno ne, ker (nisem si mislila, da bom to kdaj rekla) se bi naveličala. user posted image res mi je blo zdaj v nedeljo kr tk mau v olajšanje, da imamo za ta vikend drugačne plane. letos smo bli kr pridni, smo bili že več kot 30 dni na morju (moj rekord). pospravljamo pa prikolo, ko se tašča tako odloči. glede na to, da je v penzionu, bo to konec septembra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
25.8.2009 22:42:12   
psaša

oh kako obožujem večere - mali spi, veliki je z očetom v šopingu, torej me še malo dela čaka, pa gledam zadnji del NCIS. user posted image  

Lina naša je pa zaspala šele ob 22h. Blagor tebi. Jaz sem čist crknjena, pa še 1000 stvari imam za narediti.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
26.8.2009 7:27:19   
Anonimen
dobro jutro,

ma to so pa res čari, če imamo več otrok - danes ga je biksal Tristan. Dvakrat se je v posteljo polulal, celo noč je pil, bil zbujen od 4-6user posted image ...no sej zdaj spi ko top. Ampak je bil pa Oskar priden in ob 7 poln energije in dobre volje. Jah, jutranja kava mi danes zeloooo paše.

frrrrr - naša tašča ima tudi prikolico na morju. Pa sem bila letos tam samo tri dni. Če ti povem pošteno, mi prav paše doma, pa ni vročine, pa vse imam pri roki - je bolj enostavno. Pa še kraljujem na tem hribu.user posted image  Če bi že bili za dalj časa, hočem da smo sami, tako pa je še njegova sestra, pa tast in tašča, pa vedno so kakšni obiski. Ne - hvala. Imam 2 otroka čisto dovolj. Pa še moža.user posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4416
26.8.2009 7:31:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Lina naša je pa zaspala šele ob 22h. Blagor tebi. Jaz sem čist crknjena, pa še 1000 stvari imam za narediti.user posted image

o bogauser posted image

pri nas so večeri res carski - ljubi mir. Oskar najkasneje ob 7 že spi, Tristan pa je ob 8 tudi v postelji, ampak on itak zaspi sam, tako da mi je vseeno če še kakšno uro čeblja. Ob pol devetih praviloma oba spita. Je pa zjutraj ob 7 že živahno. user posted image

A sem te enkrat že vprašala kajne - boš Laro cepila proti RV ?

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4417
26.8.2009 7:33:42   
Anonimen
Jaz bi tudi večerjo....ampak v čet. ne morem, ker moram v petek v MB na sestanek in moram bit že ob 8ih tam ker moram "že spet" peljat avto k mehaniku, v torek pa ne gre, ker za v sredo ko bi mogla z mojim na en predporočni žur "nimam" varuške in bi pol spet kompliciral........

Drugače: Tinkara v vrtcu, jaz že v službi, že 3 tedneuser posted image , drugače pa kaj je novega......ne jem več tabletk, ampak trenutno še bolj zato ker sem imela skoz ena vnetja v spodnjem štuku z vnetjem mehurja vred in mi je prekipelo....če pa slučajno kaj bo, se pa tud ne mislim sekirat, tale služba mi tko trenutno mal živce para- pa ne vem zakaj(od nov. se bo lažje dihalo:)zdej imamo generika za naš 1A produkt in je kriza......mislim, da bom letošnji dopust kar letos porabilauser posted image
Danes se greva še za datum za poroko menit, pa upam, da imam zdaj vse podatke o vseh, ker še 3jič pa ne mislim v Litijo hodit, pol se bom šla pa na magistrat v LJ prijavituser posted image ....

zdej pa šibam, mam ob 8ih že 1. stranko

papa

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4418
26.8.2009 8:45:38   
psaša

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

o bogauser posted image

pri nas so večeri res carski - ljubi mir. Oskar najkasneje ob 7 že spi, Tristan pa je ob 8 tudi v postelji, ampak on itak zaspi sam, tako da mi je vseeno če še kakšno uro čeblja. Ob pol devetih praviloma oba spita. Je pa zjutraj ob 7 že živahno. user posted image

A sem te enkrat že vprašala kajne - boš Laro cepila proti RV ?

Naša je prvo dozo cepiva že dobila. Še dvakrat. Ampak je drago kot user posted image .

Pri nas je pa živahno med tednom že ob 6h, ko gre Miha v vrtec, med vikendi pa od 6-7h. Tako, da sem user posted image .
Aja, pa po tanovem se zbudita oba hkrati.

Mi smo pa ta vikend začeli z trebušnim virusom. Najprej je Miha v petek zvečer bruhal od 19-21h. Nato ves izmučen zaspal možu v naročju, potem v soboto še enkrat. Mene je zvilo v nedeljo zjutraj, sem bila celo dopoldne na WC. Potem je še mojo sestro nekaj zvijalo. In včeraj še od sestre mož in moja mami.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
26.8.2009 8:58:03   
Anonimen
baje da res nekaj razsaja....user posted image  ma skoz je nekaj

kdaj pa imajo v vrtcu zajtrk ? naši ga bodo imeli med 8.15 - 8.30 , tako da bomo komot ob 7 vstajali, ga odpeljem, midva z Oskarjem pa na šetkanjeuser posted image

me prav zanima, kako bo tole prenesel....user posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4420
26.8.2009 8:59:51   
piskot
grrrh.

nasa danasnja noc:
ana se zbudi ob 22h, 23h, 00h, potem jamra do cca 2h, 2:15 pride martin, ne more zaspat do 4h, me brca, sprasuje vse zivo... ko zaspi, cez kaksno uro zapoje ana. martin se zacne jokat ker se ana joka, ana se noce dojit, ne vemo kaj ji je, martin se joka, gre k atiju, tam mu ni vsec, pride nazaj, nekako uspemo zaspat. ob 7h je martin up and ready to run ... gremo na obcino oddat vlogo za znizano placilo vrtca.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 9:48:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4422
26.8.2009 9:52:31   
pikapolona2
jst alhko in cetrtek in torek......
cetrtek nisem napisala ker gre piškotka že na morje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
26.8.2009 10:16:57   
Anonimen
jest tud lahko petek in svetekuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4424
26.8.2009 11:24:28   
Lu
Hej hoj!

Meni načeloma je vseeno kdaj se dobimo.Sam da se user posted image

Gremo pa ta vikend še malo na morje. Potem bo pa konec po vsej verjetnosti. Edino še en vikend, da spucamo čolniček tako kot treba.

Drugače ušk nimamo več. Smo jih takoj iztrebili. Samo te gnide - sem pa tja še kako najdem.

Zdaj pa šibam še delat, ker sem samo do 14 ure.

Imam Majo v nekih delavnicah od 10-14, kjer ustvarjajo razne kipe. Rišejo, se igrajo. Prav luštno. In da vam povem. Je najmlajša, nobenga ni poznala, in je zdaj že prava carica marica. Napram Tianu? Je res taprava.

Zdaj pa res letim.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?