|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 12:40:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 12:42:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1702
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 12:43:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
24.8.2009 13:21:41   
Inigo
hruška - si mi nardila lušte. takoj bi šla s tabo, če neb mela 16.9. izpita. statistiko. user posted image maaaaaaaaaa, to bi bla žurka... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1704
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 13:28:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1705
24.8.2009 13:29:24   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: flower
mojcek WB! Ste uživali? Bomo vidli kake slikice..

itak. zvečer dam. zdaj greva k babici na obisk.

mislim, kaj sem jaz nardila zdaj za kosilo! buh me nima rd user posted image  boloneze omaka in sirovi štruklji... da bova obe lepo jedli... ampak kaj, ko so bili štruklji SLADKI in z ROZINAMI user posted image  mala pa lačna in nisem mela časa druzga delat - da ne bi mislile, da ni vse pojedla! prve 3, 4 žlice je mal čudne face delala, pol pa je šlo vse dol. kaj pol čem jz - sm pa še jz ta svoje pojedla user posted image  mislim, hecn okus... ko češplovi knedli in solata user posted image  

si me nasmejala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1706
24.8.2009 13:37:49   
3jeMi

mislim, kaj sem jaz nardila zdaj za kosilo! buh me nima rd user posted image  boloneze omaka in sirovi štruklji... da bova obe lepo jedli... ampak kaj, ko so bili štruklji SLADKI in z ROZINAMI user posted image  mala pa lačna in nisem mela časa druzga delat - da ne bi mislile, da ni vse pojedla! prve 3, 4 žlice je mal čudne face delala, pol pa je šlo vse dol. kaj pol čem jz - sm pa še jz ta svoje pojedla user posted image  mislim, hecn okus... ko češplovi knedli in solata user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem prec, ko sem prebrala sladki, pomislila na ono zadnje... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1707
24.8.2009 13:43:46   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem prec, ko sem prebrala sladki, pomislila na ono zadnje... user posted image user posted image user posted image

no sj za pojest je. sam men gre kr na kozlanje ko gledam markota kk maže šmorn s cukrom in rdečo peso user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 13:47:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
24.8.2009 13:48:52   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

moja prijateljica je v porodni - držmo pesti!! user posted image user posted image

juhuhu! kaj čakamo? pupo al fantina?

Neposredna povezava do sporočila: 1710
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 13:49:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
24.8.2009 13:55:12   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

moja prijateljica je v porodni - držmo pesti!! user posted image user posted image

juhuhu! kaj čakamo? pupo al fantina?

pupo user posted image

jeeeeeeeeeeeeej! te pa dajmo mamiiiiiiiiiiiiiiiii! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1712
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 14:17:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 14:18:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1714
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 14:20:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1715
24.8.2009 14:22:46   
lili3
Dan,

na hitro da se malo javim, dokler se mali ne zbudi. Vidim da ste še kr pridne s čvekanjem, včasih če se mi da vas malo preberem preden grem spat, ampak sem ponavadi tak pozna, da ni nobene več gor.

Aurora,, držimo pesti za prijateljico. Moja sodelavka je pa v soboto rodila fantka Brina. user posted image

Pri nas nič kaj novega, šibamo naokoli in uživava skupaj še zadnjih 14 dni, pol pa začnemo z uvajanjem pri varuški. Danes me je glih šef klical kdaj pridem delat, me baje že pogrešajo user posted image . Pri nas so jih zdaj dali veliko na čakanje, tak da nisem bila čist prepričana, kako bo kaj z mano, ampak je rekel, da delo bo.

Zajtrk je pri nas najprej še vedno flaša mleka, potem pa še z mano poje malo kruha s kakšnim namazom. Sva pa zdaj takrat ko je malica, vedno zunaj in ga ful teško nahranim, ker on bi kr letal okrog, tak da se dostkrat zgodi, da pol prineseva nazaj domov.

Posvetovalnice ob 1.letu še nismo imeli, jo imamo komaj konec septembra, tudi pri zobozdravniku še nisva bila.

Zdaj pa greva kosilo pojest, pa se malo igrat.

Uživajte v lepem dnevu.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 14:23:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1717
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 14:25:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1718
24.8.2009 14:25:33   
lili3

IZVIRNO SPOROČILO: populis

metuljčica;prvi vtis novega šefa je zelo uredu. Ta stari je bil tak da ni imel pojma o pojmu(npr.še ikonce od outlooka ni najdu v doglednem času) tako da je ta popolno nasprotje. Spozna se na gradbene zadeve za računalnik bom pa jaz taglavna šefica kljub temu da neke osnove obvladauser posted image

No, super. Držim pesti, da se bo tudi kasneje izkazal za boljšega šefa kot prejšnji.

Neposredna povezava do sporočila: 1719
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 14:26:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1720
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 14:27:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1721
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 14:27:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1722
24.8.2009 16:01:46   
neboglasnica
Čevlji: Majuska - 100 % mu ne bodo več prav. Tako ali tako mora imeti otrok za cel tvoj prst prostora zadaj, obutev ne sme iti na knap (user posted image ). Pri nas vedno kupujem sproti, nikoli ne na zalogo ali pa da bi letos kupila za drugo leto. Ni šans, sem že ugotovila, da otroku obvezno zraste noga po morju. Moja sestra je nekaj časa kupovala npr. letos za drugo leto. Pa je sčasoma pogruntala, da se to ne bo obneslo. Blebetam, pa sem hotela samo to povedati, da mora biti za en tvoj prst placa za peto, ko otroku potisneš nogo čisto naprej. Mi imamo precej usnjenih Cicibanovih čevljev doma, pa bo očitno Staš vse dobil na novo, ker se cifre križajo.

Neposredna povezava do sporočila: 1723
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 16:08:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1724
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 17:04:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?